Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Θύμιο εγραψα για Βαρσοβία εκει τους ξενους δυσκολα τους βαζουν στα κλαμπ.Εσυ μια ζωη μας ζαλιζες για κουκλαρες που τρελενονται για Ελληνες και Βαλκάνιους :think: τωρα γινανε ασχημες στο προσωπο :think:?Δεν εχω δει να το ειχες πει αυτο πουθενα  :think:Ρόμπα θα γινει οταν δεν θα συναντιθει με το Fidel  :2funny:Δε νομιζω οτι θα τολμισει να παει να συναντισει τον Fidel  :2funny:.
  Αν ειναι μαγκας και εινα ετσι οπως τα λεει ας παει να του δειξει του Fidel πως τα κανει ολα αυτα που λεει :2funny:
Εδώ που τα λέμε Δημητράκη ούτε εγώ νομίζω ότι θα πάει  :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
'Polles exoun makries kai kapos gyrtes mytes kai genika poly apla xontrokommena prosopa.'Ta exo grapsei polles fores.Krakovia den einai toso kali einai poly touristiki.Kales einai oi poleis konta sti Germania kai i vathia Polonia.

Ανέβασε να δούμε καμιά φωτό τύπε,από μωρά που έχεις γαμήσει..... :cum:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω τα ξερω ολα αυτα απο πρωτο χέρι τη συμβαινει στην Πολωνία.Καταρχην Βαρσοβία σε πολλα κλαμπ δεν βαζουνε ξενους μέσα με το που δουνε ξενο τρωει πόρτα εγω δεν εχω προβλημα γιατι πηγαινα με τον αδερφο της γιδα μου που ειναι μπάτσος και με βλεπανε παντου με μπατσους και οταν μετα πηγαινα μονος μου δεν ειχα προβλημα.Και μου εχουνε πει σχετικα με τον Θύμιο (Κμαν) αρκετοι για το ποιος ειναι,τι ασχολειται (σας τα ειχα γραψει) και οτι γκομενα κατω απο 40-45 ετων δεν βγαζει!Αυτο μου το ειπανε ατομα που τον ξερουνε απο τη Χερσονησο στην Κρήτη στο Havana που συχναζει οταν πηγαινει εκει :2funny:
 Σχετικα με 'μενα ειχες ερθει και ειχες δει οτι οτι λεω σχετικα με τη Ρωσσια ειναι αληθεια.Και ο Πίτσι ειχε ερθει μετα (στην πρωτη του αγαπημενη) και ο Πορνορεπορτερ Gangzxa και ειδατε ολοι οτι οπου πηγαινα εμπαινα τσαμπα και αν ειχε ουρά εγω περναγα μαζι με οποιον ημουν μαζι χωρις να περιμενουμε ουτε λεπτο.
  Ο Θύμιος υπαρχει! :2funny: ειναι γομαρι εχει καστανο χρωμα μαλλιων και εχει ενα τεραστιο κεφάλι σαν αγελαδας  :2funny:
 Γκομενες κυνηγαει 40+ ετων ακομα κ'αυτες συνηθως τον φτυνουνε  :2funny:
  Θύμιο το γυρισες τωρα?Εσυ δεν μας ζαλιζες με τα ξανθα πανεμορφα μωρα και τους Βαλκάνιους κυνηγους  :2funny:?Τωρα μας λες οτι οι φατσες τους ειναι χάλια :2funny:?Τι ποδάρες μας λες τωρα :2funny:? Ξέχασες να πεις για τα ωραια Νύχια που εχουνε :2funny: :2funny: :2funny:
 Άστα ψωφια και της  :jerking: Ο Fidel εβαλε το τηλεφωνο του ανοιχτα στο Thread για να μην μας πεις πάλι τιποτα ψώφια οτι δεν ελαβες το ΠΜ ή τιποτα αλλες  :jerking: που λες συνηθως :2funny:.
Πάρτον τηλεφωνο και πηγαινε να του δειξεις που γινονται αυτα που μας γραφεις :2funny:?Αλλιως μη μας ζαλιζεις  :jerking:.

Καθενας τα βλεπει απο τη σκοπια του. εγω οτι βλεπω γραφω.
Για τα κλαμπ δε νομιζω να μη σε βαλουνε, αν εχεις να πληρωσεις θα μπεις. Αλλα απο γκομενες δε θα κανεις τιποτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Edo einai ti egrafe enas allos.

quote author=tasosedess link=topic=97570.msg2158586#msg2158586 date=1283332393]
χαχα
τι αναλυσεις ειναι αυτες
ειπα πως ο φιλος ειναι ωραιο παιδι,ουτε ρουβας ειναι ουτε θεος
εννοω πως αμα βλεπεσαι και δεν εισαι απαραδεκτος εμφανισιακα θα φας....
αμα δεν βλεπεσαι τοτε κατεβαινεις επιπεδο και παλι δυσκολα...αλλα και τοτε θα γαμας μουναρες πιτσιρικες αλλα με πληρωμη.
Περισσοτερο μετραει να εισαι ευχαριστος τυπος,οχι μεθυστακας κτλ
οι πολωνες ειναι ευκολες,τις ειδα με μαυρους,αραβες,κτλ
επισης στην ολλανδια της βλεπω με μαυρους,αραβες και οτι φανταζεσαι.

Νομιζω πως επειδη ειναι γυναικαρες και καλοντυμενες ολες τους ,χιλιαδες,αναγκαστικα κατεβαζουν τον πυχη για να βρουνε σχεση-δεσμο-αντρα,γι αυτο λεμε πως ειναι σχετικα ευκολες
ετσι νομιζω
[/quote]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για τα κλαμπ δε νομιζω να μη σε βαλουνε, αν εχεις να πληρωσεις θα μπεις. Αλλα απο γκομενες δε θα κανεις τιποτα.
Πες τα ρε τυπε γιατι θα τρελαθουμε εδω μεσα.Ακου αμα βλεπουν ξενο τον διωχνουν. :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Enas allos egrafe.

Γενικα οι Γυναικες απο τις περιοχες Dolnośląskie - Οpolskie - Sląskie - Małopolskie - Podkarpackie ειναι ΚΑΛΛΟΝΕΣ
και συνηθως πολυ περιποιημενες,elegant, με dressy ρουχα οχι μονο οταν βγαινουν για διασκεδαση αλλα κι οταν πανε στο Super Market κτλ.
Στο Wrocław οι Πολωνεζες ειναι πολυ φιλικες και μπορει πολυ ευκολα ενας ξενος να γνωρισει καποια ανα πασα στιγμη,
ακομα και στο δρομο ρωτοντας για μια οδο ενα στεκι κτλ...
Παρ'ολα αυτα δεν θα το ταξινομουσα σαν πρωτο μερος το Wrocław ! Μπορει απο το καταθληπτικο γκριζο Katowice να ειναι πιο ωραιο
αλλα τα καλυτερα, κατα τη γνωμη μου, μερη στην Πολωνια ειναι : KRAKOW - WARSZAWA - ZAKOPANE - LUBLIN !!!!
WARSZAWA επειδη οι Γυναικες ειναι πολυ πιο απελευθερωμενες ! Μπορεις να γαμας μια παντρεμενη οταν τα παιδια ειναι στο σχολειο και ο συζηγος κερατας στην δουλεια (πραγμα που πιο δυσκολα γινεται στο Wrocław)
ΚRΑΚΟW επειδη ειναι πανεμορφη τουριστικη πολη με πολυ θετικα Vibes στο αερα που κανουν την ολη διαθεση τον Γυναικων χαρουμενη
ανεμελη και ξενιαστη ! Μεσα σε μια μερα μπορει κανεις να γνωρισει 3-4 διαφορετικες γκομενες (αν μιλαει εστω και λιγο).
ZAKOPANE επειδη ειναι TΟ ΜΕΡΟΣ ωπου εκτος απο Πολωνεζες θα βρεις και Σλοβακες οι οποιες εχουν στραβωσει απο τους Πολωνους και μολις
δουν Ελληνα τρελαινονται !
LUBLIN επειδη οι 9 στις 10 ειναι Κουκλαρες και οι πιθανοτητες να βρεις δυο φιλες BISEXUAL και να τις παρεις και τις δυο μαζι
στο κρεβατι ειναι πολυ περισσοτερες απ'οτι σε αλλα μερη !

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδώ που τα λέμε Δημητράκη ούτε εγώ νομίζω ότι θα πάει  :S
Σιγα μη παει  :2funny:.Εχει γινει ρεζηλι των σκυλιων και συνεχιζει να γραφει  :jerking: Τωρα παραδεχεται οτι δεν ειναι ωραιες οι Πολωνεζες.Σε λιγο θα γραψει οτι δεν της γαμαει αλλα μονο της χουφτώνει  :2funny:Προχτες  :2funny: με το Θαλαμηκώλο :2funny: σημερα με το Θύμιο  :2funny:.Ειχα γραψει τι δουλεια κανει ο Θύμιος,το ξαναγραφω για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι  :2funny: ο Θύμιος τοποθετουσε και τωρα συντηρει κεραιες κινητης τηλεφωνιας ανεβαινει στην κεραια και τη φτιαχνει  :2funny: Στην Κρητη μου ειπανε οτι δεν ειχε πολλα λεφτα  :think: Τωρα μπορει να σας πει κ'αυτος οτι παιρνει 3000-4000 Ευρω  :think: :2funny: Καλα που εχουμε αυτα τα ζωα και  :2funny: λιγακι  :2funny:
Πρόσεχε μην ανεβάσεις τίποτα μούφες...θα το καταλάβουμε... ;)
Αν δεν ειναι βλάκας σαν τον Davarits που εβαλε φωτο απο γνωστους πορνοσταρ της Ουγγαρίας και ελεγε οτι ειναι οι καινουργιοι Ελληνες του Κισινιώφ που θα το καταλαβεις? :2funny:Το ιντερνετ ειναι ατελειωτο  :2funny: θα σου κατεβασει φωτογραφιες που θα αποθηκευσει απο καμια γκομενα απο κανα σα'ι'τ γνωρημιων και θα σου πει οτι ειναι η γκομενα του :2funny: ή το πιθανοτερο για καμια 10αρια μερες θα σωπασει για να ξεχαστει και μετα θα συνεχισει να γραφει  :2funny: :jerking:

Συνημμένα

• 1961015_10203315439224660_1459029896_o.jpg
    1961015_10203315439224660_1459029896_o.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 24

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σιγα μη παει  :2funny:.Εχει γινει ρεζηλι των σκυλιων και συνεχιζει να γραφει  :jerking: Τωρα παραδεχεται οτι δεν ειναι ωραιες οι Πολωνεζες.Σε λιγο θα γραψει οτι δεν της γαμαει αλλα μονο της χουφτώνει  :2funny:Προχτες  :2funny: με το Θαλαμηκώλο :2funny: σημερα με το Θύμιο  :2funny:.Ειχα γραψει τι δουλεια κανει ο Θύμιος,το ξαναγραφω για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι  :2funny: ο Θύμιος τοποθετουσε και τωρα συντηρει κεραιες κινητης τηλεφωνιας ανεβαινει στην κεραια και τη φτιαχνει  :2funny: Στην Κρητη μου ειπανε οτι δεν ειχε πολλα λεφτα  :think: Τωρα μπορει να σας πει κ'αυτος οτι παιρνει 3000-4000 Ευρω  :think: :2funny: Καλα που εχουμε αυτα τα ζωα και  :2funny: λιγακι  :2funny:Αν δεν ειναι βλάκας σαν τον Davarits που εβαλε φωτο απο γνωστους πορνοσταρ της Ουγγαρίας και ελεγε οτι ειναι οι καινουργιοι Ελληνες του Κισινιώφ που θα το καταλαβεις? :2funny:Το ιντερνετ ειναι ατελειωτο  :2funny: θα σου κατεβασει φωτογραφιες που θα αποθηκευσει απο καμια γκομενα απο κανα σα'ι'τ γνωρημιων και θα σου πει οτι ειναι η γκομενα του :2funny: ή το πιθανοτερο για καμια 10αρια μερες θα σωπασει για να ξεχαστει και μετα θα συνεχισει να γραφει  :2funny: :jerking:

Έχουμε τρόπο να δούμε αν είναι μούφα οι φωτό.... :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαλακιες εγραφε και αυτος,μαλακιες γραφεις και εσυ.Οι πολωνεζες μπορει να ειναι τρελες,αλλα οταν παντρευονται οι περισσοτερες αφοσιωνονται στις οικογενειες τους.Οι πιτσιρικες οντως ειναι πολυ απελευθερωμενες.Αλλα για τις παντρεμενες δεν εχεις δικιο,χωρις να μην υπαρχουν βεβαια καποιες εξαιρεσεις.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ξεροχυνω με δημητρακη  :cum: ολα στη φορα  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μιλαω για Βαρσοβία και τα πιο High κλαμπ ης πολης Τουρκοφατσες,μουσάτοι,γενικα μαυριδεροι και ντυμενοι  :shit: οπως ντυνονται οι Ελληνες  και νομιζουν οτι ειναι στη μόδα (ορειβατικα μποτάκια και αντιανεμικά μπουφάν :2funny:) τρωνε πόρτα.

Αυτά θύμιο που εγραφε ο ενας αλλος γινοντουσαν τη δεκαετία του '90 και για τη Ρωσσια τετοια αρθρα εχω δει χιλιαδες  :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μιλαω για Βαρσοβία και τα πιο High κλαμπ ης πολης Τουρκοφατσες,μουσάτοι,γενικα μαυριδεροι και ντυμενοι  :shit: οπως ντυνονται οι Ελληνες  και νομιζουν οτι ειναι στη μόδα (ορειβατικα μποτάκια και αντιανεμικά μπουφάν :2funny:) τρωνε πόρτα.
  Αυτά θύμιο που εγραφε ο ενας αλλος γινοντουσαν τη δεκαετία του '90 και για τη Ρωσσια τετοια αρθρα εχω δει χιλιαδες  :jerking:

Aftos pige sto Wroclaw to 2010.Gia tote egrafe.Alla genika variemai na grafo gia ta aftapodeikta.An kapoios thelei na dei pos einai pragmatika ta pragmata as erthei o idios.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε τυπε γενικα παντρευονται νωρις. Πχ ως τα 25 το πολυ. Μετα η παντρεμενη θα τρεχει στα κλαμπ να γνωριζει τους διαφορυς κμαν η φιντελ η μαστερ νομιζεις? Και οι πιτσιρικες τι νομιζεις οτι κανουν? Ολες αντιγραφουν τα ιδια προτυπα απο ολο τον κοσμο. Πανε με την παρεα τους χορευουν μαλακιζονται βγαζουν φωτο για το φεησμπουκ και φευγουν. To να σκανε πολλες γυναικοπαρεες μονες και να ψαχνουν ειναι τελειως ακυρο. Ισως να γινεται στην Ουκρανια η τη Μολδαβια δε ξερω , στη Ρωσσια που πηγα και το ειδα γινοταν. Στην Πολωνια δε το ειδα. Ο κμαν ο ανθρωπος μπορει να το ειδε τι να πω. Οτι βλεπω εγω λεω  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Aftos pige sto Wroclaw to 2010.Gia tote egrafe.Alla genika variemai na grafo gia ta aftapodeikta.An kapoios thelei na dei pos einai pragmatika ta pragmata as erthei o idios.
Συγγνωμη Θύμιο ο Fidel δεν εγραψε το τηλεφωνο του στο Thread?

ok συναντιομαστε? παρε με και τηλ 0048 600 550 272 το βαζω εδω να το βλεπουν ολοι
Μην μας τα πριζεις αλλο  :2funny: παρτον τηλεφωνο να συναντηθειτε να του δειξεις τα αυταποδεικτα τι  :jerking: γραφεις πάλι?και μας βαζεις τι εγραψε ο καθενας? :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε τυπε γενικα παντρευονται νωρις. Πχ ως τα 25 το πολυ. Μετα η παντρεμενη θα τρεχει στα κλαμπ να γνωριζει τους διαφορυς κμαν η φιντελ η μαστερ νομιζεις? Και οι πιτσιρικες τι νομιζεις οτι κανουν? Ολες αντιγραφουν τα ιδια προτυπα απο ολο τον κοσμο. Πανε με την παρεα τους χορευουν μαλακιζονται βγαζουν φωτο για το φεησμπουκ και φευγουν. To να σκανε πολλες γυναικοπαρεες μονες και να ψαχνουν ειναι τελειως ακυρο. Ισως να γινεται στην Ουκρανια η τη Μολδαβια δε ξερω , στη Ρωσσια που πηγα και το ειδα γινοταν. Στην Πολωνια δε το ειδα. Ο κμαν ο ανθρωπος μπορει να το ειδε τι να πω. Οτι βλεπω εγω λεω  
Για πηγαινε Μολδαβία να δεις πως  :knockinb: εκει οι Ελληνες?  :2funny: ουτε πουτάνες δεν εχει να  :knockinb:!Ασε που και να ειχε πουτανες ειναι ολοι αφραγκοι :2funny:Εκει πανε ολο παρεες και καθονται σε τραπέζια η καθε παρεα χορευει ξεχωριστα και μεταξυ τους δεν μιλανε οι παρεες και ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατον να γνωρισεις γκομενα σε κλαμπ δεν εχει καμια σχεση με Ρωσσια.Άλλο τι  :jerking: εγραφε εδω μεσα ο καθε τελειωμενος:2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Για πηγαινε Μολδαβία να δεις πως  :knockinb: εκει οι Ελληνες?  :2funny: ουτε πουτάνες δεν εχει να  :knockinb:!Ασε που και να ειχε πουτανες ειναι ολοι αφραγκοι :2funny:Εκει πανε ολο παρεες και καθονται σε τραπέζια η καθε παρεα χορευει ξεχωριστα και μεταξυ τους δεν μιλανε οι παρεες και ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατον να γνωρισεις γκομενα σε κλαμπ δεν εχει καμια σχεση με Ρωσσια.Άλλο τι  :jerking: εγραφε εδω μεσα ο καθε τελειωμενος:2funny:

Με ποιο τρόπο,γαμάς Μολδαβία...?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με ποιο τρόπο,γαμάς Μολδαβία...?
Το μονο μερος που εχει πουτανες ειναι το Ντεζαβού που σου ζητανε 100 Ευρω την ωρα  :headbang: και εμφανησιακα δεν βλεπονται  :2funny:!Αν εισαι μάγκας θα εχεις μια γκομενα να γαμας που θα σε σταυρωνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom