Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Νομίζω ότι τον έχεις μυθοποιήσει κάπως, ίσως γιατί σου έδειξε τον σλαβικό δρόμο και σου άνοιξε ορίζοντες. Εμένα δεν με εντυπωσιάζει καθόλου και τον θεωρώ κακέκτυπο σπόνσορα που του μαδάνε τα λεφτά. Ο τύπος είναι ατσούμπαλος και ενεργεί εις βάρος του, δηλ. με τέτοια εμφάνιση δεν μπορείς να κυριαρχήσεις στην γκόμενα, σε περνάει για θύμα και σου ανεβάζει το κασέ. Ατσούμπαλος και σταρχιδιστής μπορείς να είσαι όταν είσαι λεφτάς, διάσημος, όταν έχεις ένα δυνατό χαρτί. Εδώ δεν σε παίρνει, γιατί θα σου κοστίσει. Δεν βλέπω καμμία μαγκιά, μόνο ένα ξέφρενο κυνήγι για επιβεβαίωση. Θα είχε όφελος από ένα γερό image making ώστε να ανανεωθεί και να αποχτήσει και τύπο. Σε μερικές περιπτώσεις μπορείς να κερδίσεις και δέκα χρόνια.
Τέλος πάντων, εγώ τον μόνο ικανό προς στιγμήν για (fractional) sponsoring βλέπω εσένα. Έκανες ήδη μία πολύ βασική κίνηση που πήγες Ζυρίχη (και είδες τη διαφορά).
Ο κμαν ειναι ο ορισμος της αποτελεσματικοτητας. Μπαλιες κοφτες και γρηγορες. Αν θελεις μια δουλεια να ολοκληρωθει σωστα και σιγουρα, σε αυτον θα την αναθεσεις.
Τελευταία τροποποίηση: