Συνήθως οι γκόμενες μου λένε οτι σε ένδυση,κόμμωση είμαι ψιλο για τον πούτσο.Βασικά μόνο Boss φοράω,είναι τα φτηνότερα κυριλέ ρούχα αλλιώς ξεφεύγεις σε τιμή.
Για το σπόνσορινγκ πιο πολύ μετράει
1.Τα ευρώ που κουβαλάς στο πορτοφόλι(πολύ σημαντικό να δει η γκόμενα τα χαρτονομίσματα live)
2.Η γερμανική EC card
3.Η Mastercard
Επίσης το ξενοδοχείο που μένεις,η χώρα προέλευσης και πού έχεις μείνει στο παρελθόν.
Νομίζω αυτά είναι τα σημαντικότερα όπλα.
Στοιχειώδης πυραυλική συλλογή στο οπλοστάσιο του σπόνσορος για ΠΣΚ.
Μόσχα,Μινσκ πρέπει να σκάσεις με τα τετραπλάσια αφού δεν παίζουν κάρτες οπότε πρέπει να κρύβεις χαρτονομίσματα παντού σε ξενοδοχείο,βαλίτσα,μπουφάν,πορτοφόλι,παντελόνι,χρηματοκιβώτιο κτλ ενώ Πολωνία,Τσεχία αρκούν 2 χιλιάρικα σε ρευστό και μπορείς να χρησιμοποιείς κάρτες για τις πληρωμές και όλα τα υπόλοιπα οπότε έχεις τεράστια ευκολία.
Φυσικά ένας κωλοπετσωμένος σπόνσορας Μόσχα ή Μινσκ θα πάει αλλά χρειάζεσαι όρχεις και νοοτροπία τζογαδόρου για κάτι τέτοιο πλην του ρευστού.Το 99% των πορνοτουριστών δε θα πάει καν γιατί θα ψαρώσει από τη δυσκολία.
Αξίζει να πας ή όχι?Θα γαμήσεις ή θα σε γαμήσουνε?Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα που λένε.Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.