midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.172
- Πόντοι
- 3.656
Δεν βρωμάει το νιμου τους?Έφαγα χτες μια Μαυρούλα τύπε μου και όσο ήταν καβαλα σκεφτόμουν εμπρός στα βήματα που χάραξε ο βολκανο
Δεν βρωμάει το νιμου τους?Έφαγα χτες μια Μαυρούλα τύπε μου και όσο ήταν καβαλα σκεφτόμουν εμπρός στα βήματα που χάραξε ο βολκανο
Είμαι κρυωμένος και με το μπούκωμα δε μπορούσα να καταλάβωΔεν βρωμάει το νιμου τους?
Είμαι κρυωμένος και με το μπούκωμα δε μπορούσα να καταλάβω
Ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν
Αυτό που συμβαίνει συχνά είναι οτι οι Ελληνες που πάνε Τσεχία επισκέπτονται συνήθως την Πράγα βλέπουν γύρω ένα μάτσο τουρίστριες μπάζα και λένε οι Τσέχες είναι απογοητευτικές.Ενώ αν πάνε Πολωνία Βαρσοβία θα πουν οι Πολωνέζες είναι πολύ ωραίες γιατί υπάρχουν ελάχιστες τουρίστριες.
Αν όμως πάει ο Ελληνας σε τσεχική φοιτητούπολη όπως Πίλσεν,Μπρνο,Ολομούτς κτλ θα του φύγει το κλαπέτο με τις μουνάρες που κυκλοφορούν ολόγυρα γιατί σε αυτά τα μέρη δεν έχει καθόλου ξένες τουρίστριες.Το ίδιο και Μπρατισλάβα θα ενθουσιαστεί γιατί βλέπει κυρίως Σλοβάκες,υπάρχουν πολύ λίγες ξένες.
Εδώ η δεύτερη Λευκορρωσίδα.Πολύ δυνατό μουνί.
Είχε φοβερό σώμα.Κατέβασε μισό μπουκάλι Jack Daniels σε μισή ώρα και πήρε το υπόλοιπο σπίτι μαζί με σολωμό και είδη από το ξενοδοχείο.
Ζητάει συνεχώς δωράκια.Ψιλοφαταούλες οι Λευκορρωσίδες,αυτή προέρχεται από επαρχία και φαίνεται δεν έχει λαδώσει το εντεράκι της.Είναι ένα χρόνο Πολωνία,λέει έχει υψηλές φιλοδοξίες για το μέλλον.
Αρχοντα γιατι δεν την παιρνεις μονιμα Γερμανια να λαδωσει τ αντερο της και να χεις να πηδας σε καθημερινη βαση;
Δεν μπορεί να έρθει Γερμανία,δεν έχει βίζα.Μόνο Πολωνία μπορεί να μένει.
Αμα γίνει και καμιά στραβή με το Λουκασένκο παίζει και να τη σουτάρουν οι Πολωνοί.Γενικώς οι Λευκορρωσίδες ζουν στο άγχος.
Σπιτωσε καμια Πολωνεζα χωριατοπουλα να βρεις την υγεια σου, να σου μαγειρευει και Πολωνικες σουπες και πιτες, να σε εχει αρχοντοπουλο
Aδερφε τι ζωη εχεις κανει....Συνεχισετο, αν μπορεις να το υποστηριζεις οικονομικα...Και μην ακους τη λενε περι επενδυσεων....Αν εχεις ενα σπιτι και υγεια ολα καλα!Ολα εδω θα μηνουν...Δυο μετρα γης και αν ,για τον καθενα..Η ζωη ειναι σημερα,και πρεπη να τη ζεις στα ακρα!...Το αυριο δεν το ξερουμε...Ητανε κανονική αλλά πήρε μερικά κιλά.Μπορεί και να τα χάσει.Αυτό είναι το περίεργο με τις Πολωνέζες.Πάντα παίζουν εκπλήξεις όταν τις συναντάς,παίρνουν χάνουν κιλά κτλ.Μία μου ήρθε έξι μηνών έγγυος.
Αυτή που βλέπεις ήταν έτσι πριν από ένα χρόνο.
Γενικά οι Πολωνέζες είναι τρελιάρες όταν έχουν κατάθλιψη το ρίχνουν στη μάσα και το πιώμα και παίρνουν κιλά πολύ γρήγορα.Μετά πάλι αδυνατίζουν κτλ.Λευκορρωσίδες,Ουκρανές,Ρωσίδες είναι πολύ πιο προσεκτικές σε αυτό τον τομέα δεν κάνουν καταχρήσεις.
Και στο δυτικό ακόμα περιβάλλον συχνά συγκρατιούνται ενώ οι Πολωνέζες γίνονται τετράπαχες.
Οι Πολωνέζες όμως έχουν αυτή την τρέλα τη σλαβική ζεστασιά,μπουτάρες,βυζάρες,κωλάρες οπότε αναπληρώνουν.Αυτή στο πισοκωλλητό ήταν φοβερή,απίθανος κώλος.
Iσχύουν τα παραπάνω, αλλά θες τώρα να δημιουργήσεις ψυχολογικά στον πιο μπαζογαμιά λαό της Ευρώπης;
Ωραία, θα κλείσει ένα ΠΣΚ διαμονή στο Ολομουτς και θα βλέπει τα μουνάκια να περνούν.
Μήπως θα τις γαμήσει ή θα πείσει καμία ότι είναι ο γιος του Ελον Μασκ και ψάχνει μέρος για το νέο εργοστάσιο της Tesla;
Ο μόνος που μπορεί να γαμήσει κάτι καλό στις πόλεις που ανέφερες, είναι κανάς ξύπνιος Έλληνας φοιτητής που αντί να επιλέξει το Άμστερνταμ για να πίνει μπάφους, θα πάει Πίλσεν για τα μουνάκια.
Άμα παει ο μέσος Έλληνας 40άρης-50άρης σε κανά campus να κάνει το γαμπρό,
θα αναρωτιούνται τα τσεχάκια τι θέλει εδώ τώρα αυτός ο μαλάκας..
καλουσηςΜας γαμησε ο γερο μπαιντεν και ο Πούτιν
Που κατανγησε ο κόσμος ,να κάνει έκπτωση ο πορθητής στα κιλά για να κρατήσει το υψος
Μας θέλουν πούστηδες του τικ τοκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άκουσα ότι στο ταχυδρομείο στο Μινσκ στο ΑΤΜ ,δέχονταν κάρτες. Πριν 4 μήνες αυτό. Μπορούσες να τραβήξεις λεφτά
Και αν συνοδεύεται από κανένα αμόρε, που αν δεν είναι χειρότερη εμφανισιακά από αυτόν,Ο Ελληνας σαραντάρης καλύτερα να μην πάει σε αυτά τα μέρη γιατί θα νιώσει τελείως μαλάκας.Θα πει τι έκανα όλα αυτά τα χρόνια ,πού ήμουνα?Είναι shock value.Τσεχία σε στέλνουν οι γκόμενες κανονικά,νιώθεις πολύ μαλάκας που δεν έχεις μείνει εκεί.
παντα ηθελα να παω με μια απο τη σιερα λεονε σε κανα ιθακηΑξίζει η επαρχία Τσεχία ή Σλοβακία ή πέταξε κ εκεί το πουλάκι;αν κ γενικά τις Τσεχοσλοβακία τις θεωρώ τις πιο κρύες σλαβες κ αντικοινωνικές
Την πρώτη φορά που πήγα Τσεχία-πραγα από Βαρσοβία στα 90's με έπιασε κατάθλιψη η Πράγα σε σχέση με Βαρσοβία .....στο θέμα γκόμενες ..........
Οι σλαβες του μέλλοντος ειναι η Σιέρρα λεονεζες ( να θυμάστε αυτό που γράφω) κ δεν τρολαρω
Και αν συνοδεύεται από κανένα αμόρε, που αν δεν είναι χειρότερη εμφανισιακά από αυτόν,
τότε είναι σπασαρχίδω με τουπέ, τον κόβω να κατεβάζει τη μία μπύρα μετά την άλλη...
Πράγα τα Χριστούγεννα πέτυχα κάποια ζευγαράκια και θυμήθηκα ότι η κλασσική ελληνική γκρίνια δεν μου έχει λείψει καθόλου...
Η πλάκα είναι που έρχονται οι Ελληνίδες Πράγα ανήσυχες μην τυλίξει το γκόμενο καμιά ανατολικοευρωπαική σειρήνα και μετά εφησυχάζουν.Βλέπουν τα μπάζα τουρίστριες και ανεβάζουν τουπέ.Σιγά τις Τσέχες λένε.
Εδώ Τσέχες ηθοποιοί σε πολύ γνωστή ταινία του 2006.Μία από αυτές την είχα γκόμενα.
Εγώ το έγραψα κ πολλοί νόμιζαν ότι κάνω πλάκα ..Έφαγα χτες μια Μαυρούλα τύπε μου και όσο ήταν καβαλα σκεφτόμουν εμπρός στα βήματα που χάραξε ο βολκανο
Είχα φάει Σιέρρα Λεόνε στην Γκάνα .....παντα ηθελα να παω με μια απο τη σιερα λεονε σε κανα ιθακη
Αστούς ρε τύπε. Να μείνουν πιο πολλές για εμάςΕγώ το έγραψα κ πολλοί νόμιζαν ότι κάνω πλάκα ..
Η Σιέρρα Λεόνε πλέον κάνει βήματα τουριστικά αφού είναι χώρα που πέρασε εμφύλιο κ επενδύονται χρήματα στις υπέροχες παραλίες της για τουριστικά ξενοδοχεία...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είχα φάει Σιέρρα Λεόνε στην Γκάνα .....
1,88 ύψος
Οι Κροάτισσες γενικά έχουν τα ίδια σώματα με τις Τσέχες αλλά πιο σκληρά βαλκανικά πρόσωπα και πιο ωμή συμπεριφορά.
Μιλάμε όμως για διαστημικό μπούκι,ξεπερνάει και το πολωνικό.