Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.946
Πόντοι
1.056
Φυσικα,δεν ειναι δηλωμενες επαγγελματιες γιατι δεν μπορουν και αναγκαστικα δουλευουν τις τρυπες τους μαυρα αλιευοντας πελατακια απ το διαδικτυο. Συν οτι μπορει να τις ξεψειριζει κ' καποιος αγαπητικος ψευτονταβατζακος απο πισω. Αρα γκομενα η οποια παιρνει δωρακι σε χρημα για παροχη ερωτικων υπηρεσιων και μετα προχωραει σε αλλον για τις ιδιες υπηρεσιες με το αναλογο αντιτιμο σε ρευστο δεν λεγεται 'γκομενα' αλλα πορνη. Παγκοσμιως γνωστο, βλεπε wikipedia για τον ορισμο αυτο.

Το σκέφτεσαι για Σιέρρα Λεόνε?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
Σιερα λεονε πεφτει λιγο μακρυα man, αλλα ο συνδυασμος υπερβολικης ζεστης και μουσουλμανισμου κατα 60% με σκοτωνει. Θα προτιμησω Σκανδιναβικες χωρες για σπα και ο'τι κατσει και ας φαω τα μουτρα μου. Παντα μου αρεσαν οι Σκανδιναβες ασχετα αν το εριξα μετα στο ανατολικο λογω καταστασεων.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Στη Σιερρα Λεονε
Με Σεατ Λεονε
Σαν Δον Κορλεονε
Μουνια μου τα τρωνε

Ουρα απο μαυρουλες
Οκ ειμαι ωραιος
Γλυκα περιμενουν
Το βαλκαν το πεος

Ο σεξυ βολκανο
Το δρομο εχει ανοιξει
Ρε λες τελικα
Ο Ελλην να πηδηξει;

Γκανα, Ακκρα, Νιγκ΄έρια
Ναμπιμπια, Λιβέρια
Γαζελες μαυρουλες
Του ερωτα δουλες
------

Καλημερα κυριοι :hi:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Αλλά έχετε φαγωθεί όλοι με τη μόνιμη γκόμενα.Γιατί να ασχολούμαι συνέχεια με την ίδια γκόμενα?Αμα γουστάρω πάω ΣΚ Φρανκφούρτη,Ντύσσελντορφ ή Βερολίνο που έχω κι εκεί.

Μια καλη μονιμη ειναι καλυτερη απο πολλες περιστασιακες. Αρκει να ειναι οντως καλη

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
Στη Γερμανία δουλεύουν πολλές Πολωνέζες στη φροντίδα ηλικιωμένων σε μικρές και μεγάλες πόλεις.Εδώ προσφέρεις εναλλακτικά φροντίδα μεσηλικα χωρίς ξεσκάτισμα αλλά με μπόνους πίπα.Δεν είναι εκτός τόπου και χρόνου να φέρεις Πολωνέζα.
Μια γερμανιδα απο την Κολωνια την οποια ειχα περιστασιακη γκομενα (ειχαμε γνωριστει καλοκαιρι σε νησι του β/α αιγαιου) ειχε προσλαβει στο σπιτι της μητερας της μια πολωνεζα για να την φροντιζει και αυτη μετα τα εμπλεξε και παντρευτηκε τον αδελφο της. Στη συνεχεια του κουβαλησε και τις κορες της για να τις μεγαλωσει. Ετσι ο γερμανος την πηρε επ ωμου αυτην και τα παιδια της χωρις να κανει δικα του.Αρα μοναχος σου χορευε και οσο θελεις..

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Τι να το κανει το καινουργιο αυτοκινητο αφου ο τυπος δεν εχει αποκτησει ακομη διπλωμα οδηγησης, αρα πηγαινει με τα μμμ και αποκτα σιγα σιγα οικολογικη συνειδηση. Οσο για το καινουργιο ευρυχωρο διαμερισμα τι να το κανει και αυτο ακολουθει το ρηττο 'λιτος βιος.'Φτανει να περισσευει ρευστο για να σπρωχνει στη MouniΒank.
Όντως;
Ούτε καν αμάξι δεν έχει ο Κμαν;
Πεζο 2 δηλαδή κυκλοφορεί;
Αν έμενα εκεί προς κεντρική Ευρώπη, θα είχα πάρει ένα δυνατό AUDI ή BMW και θα πήγαινα 4ημερα οδικώς μεταξύ Γερμανίας, Πολωνίας και Ουγγαρίας.
Θα φόρτωνα γκομενάκια για βόλτα στην εξοχή και πίσω. Μάλλον ο τύπος χωρίς να πληρώσει δε βρίσκει τίποτα αφού γυναίκες, οπότε μόνο σε ξενοδοχεία και εστιατόρια κινείται.

Επίσης θες να μου πεις ότι βγάζει τις βίζιτες έξω με ταξί; Ουτε να νοικιάσει αμάξι δεν μπορεί ο καημένος;
Εγώ πρόσφατα με το νοικιαρικο SUV πάρκαρα συνεχώς κοντά στο κέντρο του Wroclaw αν και έχουν ανέβει οι ταρίφες στο παρκομετρο. Όμως έβαλαν οδηγίες χρήσης στα Αγγλικά. Και βρήκα και καβατζες λίγο πιο έξω χωρίς χρέωση, αν δεν έχεις πρόβλημα με περπατήσεις λίγο.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.051
Πόντοι
456
Δε λες που φασωσες τύπε

Κάποιοι από μας γεμίζουν χειραποσκευές με καθρεφτάκια και κέτσαπ και πάνε 8000 χιλιόμετρα μακριά στα μαο μαο
Ζυρίχη τύπε, εντός έδρας το φάγαμε το γκολ :confused:

Μια καλη μονιμη ειναι καλυτερη απο πολλες περιστασιακες. Αρκει να ειναι οντως καλη

George o Aρχηγός δεν είναι για μόνιμη γκόμενα,αυτό δείχνουν οι επιλογές που έχει κάνει μέχρι τώρα στη ζωή του.
Επίσης θεωρώ ότι για να αράξει μια γυναίκα με τον κατά τα άλλα ιδιοφυή Αρχηγό μας, πρέπει να είναι ανεκτική σε ιδιορρυθμίες εντός και και εκτός κρεβατιού.
Βασικά πιστεύω ότι μόνο μια Πολωνέζα θα μπορούσε να αράξει μαζί του.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.051
Πόντοι
456
Μια γερμανιδα απο την Κολωνια την οποια ειχα περιστασιακη γκομενα (ειχαμε γνωριστει καλοκαιρι σε νησι του β/α αιγαιου) ειχε προσλαβει στο σπιτι της μητερας της μια πολωνεζα για να την φροντιζει και αυτη μετα τα εμπλεξε και παντρευτηκε τον αδελφο της. Στη συνεχεια του κουβαλησε και τις κορες της για να τις μεγαλωσει. Ετσι ο γερμανος την πηρε επ ωμου αυτην και τα παιδια της χωρις να κανει δικα του.Αρα μοναχος σου χορευε και οσο θελεις..
Οι Πολωνέζες είναι από τότε που εμφανίστηκαν στη Γερμανία, ο φόβος και ο τρόμος όλων των υπόλοιπων γυναικών γιατί δεν το έχουν σε τίποτα να χωθούν σε ζευγάρια και να διαλύσουν σπίτια,έχοντας εξ'αρχής σχέδιο.

Τα τελευταία χρόνια φοβούνται πολύ και τις λατινοαμερικάνες που επίσης δε μασάνε τίποτα.

Οι Γερμανίδες είναι και σε αρκετό βαθμό αφελείς και ανυποψίαστες στα γκομενικά.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Οι Πολωνέζες είναι από τότε που εμφανίστηκαν στη Γερμανία, ο φόβος και ο τρόμος όλων των υπόλοιπων γυναικών γιατί δεν το έχουν σε τίποτα να χωθούν σε ζευγάρια και να διαλύσουν σπίτια,έχοντας εξ'αρχής σχέδιο.

Τα τελευταία χρόνια φοβούνται πολύ και τις λατινοαμερικάνες που επίσης δε μασάνε τίποτα.

Οι Γερμανίδες είναι και σε αρκετό βαθμό αφελείς και ανυποψίαστες στα γκομενικά.

Ειδα μια ωραια ταινια προσφατα με εναν πλουσιο disabled 70ρη+ που του φεραν μια Πολωνεζα νοσοκομα και στο τελος τη γκαστρωσε και κρατησαν το παιδι και εγινε ολο το σπιτι ενας αχταρμας (ηταν παντρεμενος με παιδια)

Δε θυμαμαι τον τιτλο δυστυχως, ωραιο ταινιακι

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.051
Πόντοι
456
Mπορεις σαν λευκός όμως να πάρεις από το πάνω ράφι σε ηλικία εμφάνιση ντύσιμο μόρφωση
Ελπίζω με το "πάρεις" να εννοείς να την πάρεις από τον κώλο και όχι να την πάρεις με παπά και με κουμπάρο :confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.051
Πόντοι
456
Ειδα μια ωραια ταινια προσφατα με εναν πλουσιο disabled 70ρη+ που του φεραν μια Πολωνεζα νοσοκομα και στο τελος τη γκαστρωσε και κρατησαν το παιδι και εγινε ολο το σπιτι ενας αχταρμας (ηταν παντρεμενος με παιδια)

Δε θυμαμαι τον τιτλο δυστυχως, ωραιο ταινιακι
Αν μιλάς για πολωνική ταινία, γενικά δώστε ευκαιρίες σε πολωνικό και τσέχικο κινηματογράφο,
θα εκπλαγείτε.

Αυτά περί Πολωνέζων, μου τα έλεγαν άλλες γυναίκες ακόμη και μεγάλης ηλικίας.
Είναι και θέμα κουλτούρας,θηλυκότητας,κ.λ.π.
Βλέπεις κάποια γερμανοειδή που κάνουν 2 παιδιά, πιάνουν τα 40plus και ενώ είναι ωραίες γυναίκες,
κόβουν το μαλλί κοντό,γυρνάνε 24/7 με τζινς και αθλητικά ενώ οι Σλάβες ακόμη και θείες να γίνουν,
δεν το παρατάνε το θέμα εμφάνιση,θηλυκότητα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
Όντως; Ούτε καν αμάξι δεν έχει ;
Πεζο 2 δηλαδή κυκλοφορεί;
Eτσι ειπαν οι καποτε οι κακες γλωσσες του σαιτ. Ας παρει το r 1300 gs triple black '24 για να το παιξει ξεγνοιαστος καβαλαρης στις γκομενες τζαμπα εχει εκει. Εδω πρεπει να το πληρωσεις Βαπορισιο στους εισαγωγεις.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.946
Πόντοι
1.056
Αν μιλάς για πολωνική ταινία, γενικά δώστε ευκαιρίες σε πολωνικό και τσέχικο κινηματογράφο,
θα εκπλαγείτε.

Αυτά περί Πολωνέζων, μου τα έλεγαν άλλες γυναίκες ακόμη και μεγάλης ηλικίας.
Είναι και θέμα κουλτούρας,θηλυκότητας,κ.λ.π.
Βλέπεις κάποια γερμανοειδή που κάνουν 2 παιδιά, πιάνουν τα 40plus και ενώ είναι ωραίες γυναίκες,
κόβουν το μαλλί κοντό,γυρνάνε 24/7 με τζινς και αθλητικά ενώ οι Σλάβες ακόμη και θείες να γίνουν,
δεν το παρατάνε το θέμα εμφάνιση,θηλυκότητα.

Αμα σκάσει η Πολωνέζα με τα κολλητά και τα ξώβυζα τον αναπτέρωσε τον παππού θα σηκωθεί χωρίς Rollator.

Οι τσέχικες ταινίες είναι εξαιρετικές χαίρουν εκτιμησης ακόμη και στην Πολωνία.Και οι πολωνικές ωραίες είναι σουρρεαλστικές,σκοτεινές.Μου αρέσουν τα πολωνικά θρίλερ σε δάση,εγκαταλελειμένα σπίτια κτλ είναι καλοί στις ταινίες τρόμου και αστυνομικές οι Πολωνοί.Εχουν αυτή τη σκοτεινή ατμόσφαιρα,τους σκυθρωπούς τύπους και τις απρόβλεπτες σεξοπολωνέζες.Κάνουν και ωραίες ταινίες εποχής θρίλερ επί κομμουνισμού π.χ. ή ρομαντική ταινία επί Πιλσούδκι,πάρα πολύ ενδιαφέρουσες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
103
Πόντοι
0
H πληθωρική Πολωνέζα από το χωριό κατακτά τη Βιέννη.Κοιτάξτε πώς ήρθε ντυμένη στο χιονιά.Κλασσικό βαρύ πολωνικό λουκ από τη βαθιά επαρχία.

P9YMjf.jpg

mUg9gs.jpg

Αμα δείτε γκόμενα ντυμένη σε αυτό το στυλ στο γερμανικό κόσμο είναι 99% Πολωνέζα.Οι άλλες Σλάβες δε ντύνονται έτσι.

Κλασσικός πολωνικός κώλος.Τέτοιοι τροφαντοί κώλοι παίζουν μόνο Πολωνία στο σλαβικό κόσμο,μην περιμένετε να δείτε τέτοια θεάματα Λευκορρωσία,Ουκρανία.

brqcfo.jpg

FyBIsa.jpg

Καλές οι Λευκορρωσίδες,Ρωσίδες έχουν επίπεδο και φινέτσα αλλά άμα πετάξουν οι Πολωνέζες τις βυζάρες,κωλάρες,μπουτάρες τις σβήνουν όλες.Είναι πολύ άμεσο το αποτέλεσμα θα έλεγα.
Αξιο κοράσιο! πολύ έκφυλο πρόσωπο επίσης!
Από που το τσίμπησες? περίπου κόστος κτλ?

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.946
Πόντοι
1.056
Αξιο κοράσιο! πολύ έκφυλο πρόσωπο επίσης!
Από που το τσίμπησες? περίπου κόστος κτλ?

Αυτή την ξέρω από το 2022.Της έδινα χαρτζηλίκι κανα διακοσάρι κάθε φορά αλλά τώρα της εδωσα 400 αφού έχει γυρίσει χωριό και είναι δύσκολα.
Η εμπειρία χωριού δεν παίζεται,θυμάμαι με παρακαλούσαν Πόλκες να μείνω στο χωριό τους.Ελα χωριό και θα γαμήσεις όλες τις φίλες και ξαδέρφες μου μου έλεγαν σαν κίνητρο.
Με αυτή έχω κάνει τριολέ.Θέλει να έρθει διακοπές καλοκαίρι Ελλάδα με φίλη παρόμοιας εμφάνισης.Τίποτα καλύτερο σπό τις χωριατοπούλες,εύθυμες,πληθωρικές,δοτικές,συναισθηματικές τα πάντα όλα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Αυτή την ξέρω από το 2022.Της έδινα χαρτζηλίκι κανα διακοσάρι κάθε φορά αλλά τώρα της εδωσα 400 αφού έχει γυρίσει χωριό και είναι δύσκολα.
Η εμπειρία χωριού δεν παίζεται,θυμάμαι με παρακαλούσαν Πόλκες να μείνω στο χωριό τους.Ελα χωριό και θα γαμήσεις όλες τις φίλες και ξαδέρφες μου μου έλεγαν σαν κίνητρο.
Με αυτή έχω κάνει τριολέ.Θέλει να έρθει διακοπές καλοκαίρι Ελλάδα με φίλη παρόμοιας εμφάνισης.Τίποτα καλύτερο σπό τις χωριατοπούλες,εύθυμες,πληθωρικές,δοτικές,συναισθηματικές τα πάντα όλα.

200ρι για ολονυχτιο συν κανα τραπεζωμα/ποτο εξω, σωστα;

Τελευταία τροποποίηση:

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
625
Πόντοι
81
Εδώ η δεύτερη Λευκορρωσίδα.Πολύ δυνατό μουνί.

LtLmEV.jpg

rTUCW7.jpg

Είχε φοβερό σώμα.Κατέβασε μισό μπουκάλι Jack Daniels σε μισή ώρα και πήρε το υπόλοιπο σπίτι μαζί με σολωμό και είδη από το ξενοδοχείο.
Ζητάει συνεχώς δωράκια.Ψιλοφαταούλες οι Λευκορρωσίδες,αυτή προέρχεται από επαρχία και φαίνεται δεν έχει λαδώσει το εντεράκι της.Είναι ένα χρόνο Πολωνία,λέει έχει υψηλές φιλοδοξίες για το μέλλον.
Πολύ δυνατά ποτήρια οι Λευκορρωσίδες,γάμησα τρεις τον τελευταίο χρόνο όλες κατέβαζαν το ουίσκυ σαν αναψυκτικό.
Εμένα τώρα που μου άρεσε πιο πολύ η Πολωνέζα να κοιταχτώ; Αρχή πρεσβυοποπιας;;;
Αλλά πράγματι από όλες που έχεις ποστάρει μου άρεσε η Πόλκα..

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.946
Πόντοι
1.056
200ρι για ολονυχτιο συν κανα τραπεζωμα/ποτο εξω, σωστα;

Ναι,την πήγαινα στο ελληνικό,γούσταρε χοντρά.Σουβλάκια,χωριστικη,ελληνικά κρασιά τα λιμπίστηκε.

ySk1Sq.jpg

Την τελευταία φορά στο ελληνικό που είχε έρθει με ξώβυζο μετά τα ξύδια την έπιασαν τα συναισθηματικά και έβαλε τα κλάμματα και το προσωπικό προσπαθούσε να την παρηγορήσει.
Η Πόλκα έχει μπουτάρες.

sSVLfM.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.043
Πόντοι
22.266
Ελπίζω με το "πάρεις" να εννοείς να την πάρεις από τον κώλο και όχι να την πάρεις με παπά και με κουμπάρο :confused:
Στα συν τους ότι κ από κωλο να τις πάρεις αν βγει Μερέντα δύσκολο να την ξεχωρίσεις :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom