Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.933
- Πόντοι
- 3.506
Ρε ΚΜΑΝ αυτή είναι χοντρή
Κρατιέμαι δε το λέω , αλλά σιγά μάπα το καρπούζι
Ρε ΚΜΑΝ αυτή είναι χοντρή
Βρες δουλειά Βιέννη ή τουλάχιστον Βερολίνο. Τι νόημα έχει να είσαι άρχοντας 8 φορές το χρόνο και τον υπόλοιπο καιρό πληβείος; Αφού φαίνεται ότι μπορείς να βγάλεις λεφτά. Μια ζωή την έχουμε.Πολωνία πήγα 4 φορές φέτος,Τσεχία δύο φορές και δύο φορές Αυστρία.
Διακρίνω έλλειψη κάτω εσωρούχου ή είναι η ιδέα μου;
Διακρίνω έλλειψη κάτω εσωρούχου ή είναι η ιδέα μου;
Από Σλοβακία έχεις περάσει καμιά βόλτα να μας πεις εμπειρίες; Θα έλεγα και για Τσεχία αλλά για Τσεχία έχεις αναφερθεί κατά καιρούς. Προσωπικά θεωρώ τις Τσεχοσλοβάκες ένα κλικ πάνω από Πολωνέζες, τουλάχιστον εμφανισιακά.Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά φόραγε τελικά.Ηταν βέβαια διαφανές.Τις λέω καμιά φορά να έρθουν ξεβράκωτες αλλά τώρα με το ψοφόκρυο δεν τολμούσαν οι περισσότερες.Αυτή την είχα απέναντι για ώρα στο μαγαζί,γενικά οι Σλάβες το έχουν αυτό το καυλωτικό,δεν ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις.Κάποια στιγμή είχα καθίσει δίπλα της και της έπιανα τα βυζιά κάτω από το φόρεμα.Και οι Πολωνέζες βέβαια γύρω κάπως έτσι ήταν ντυμένες,η δικια μου ήταν στο συντηρητικό που λέει ο λόγος.Πολλοί μπαλαμούτιαζαν.
Εχω πολλά βίντεο να σείεται η δικιά μου και οι γύρω γκόμενες,πρέπει να κάνω video editing.
Αρα οι σπονσορετες συμφωνα με τα λεγομενα σας ειναι λιγοτερο π@υτανες απο τις εσκορτς επειδη ειναι φθηνοτερες ή επειδη παραμυθιαζεστε οτι τις βγαλατε γκομενες. Ομως και καλογριες να τις πειτε απο την στιγμη που υπαρχει χρηματικη ανταλλαγη για ερωτικες υπηρεσιες π@υτανες θα παραμεινουν.Οχι, αυτες που αναφερεις ειναι εσκορτς
Γκόμενες είναι ρε τύπε ,που απλά βρέθηκαν στην ανάγκη και χρειάστηκαν κάποια χρήματαΑρα οι σπονσορετες συμφωνα με τα λεγομενα σας ειναι λιγοτερο π@υτανες απο τις εσκορτς επειδη ειναι φθηνοτερες ή επειδη παραμυθιαζεστε οτι τις βγαλατε γκομενες. Ομως και καλογριες να τις πειτε απο την στιγμη που υπαρχει χρηματικη ανταλλαγη για ερωτικες υπηρεσιες π@υτανες θα παραμεινουν.
Και στους οικους επι της φυλ-στρητ γεματο με τετοιες γκομενες ειναι.Γκόμενες είναι ρε τύπε ,που απλά βρέθηκαν στην ανάγκη και χρειάστηκαν κάποια χρήματα
Δικια σου ρε τυπε για μερικες ωρες,μετα θα πρεπει να παει σε αλλο πελατη, δε θα παραμεινει δα και πιστη πηνελοπη, κανει το σοου της παιρνει τα φραγκα της και παει γι' αλλα παλαμαρια. Ειναι η φυση της δουλειας τετοια.Εχω βίντεο να σείεται η δικιά μου και οι γύρω γκόμενες
Δικια σου ρε τυπε για μερικες ωρες,μετα θα πρεπει να παει σε αλλο πελατη, δε θα παραμεινει δα και πιστη πηνελοπη, κανει το σοου της παιρνει τα φραγκα της και παει γι' αλλα παλαμαρια. Ειναι η φυση της δουλειας τετοια.
Οχι πες μας εσυ καλυτερα τυπε, αλιευω κ' μισθωνω π@υτανες απ το διαδικτυο που τις βαπτιζω γκομενες, χαρεμι ή ο'τι αλλο μου κατεβει για ψυχολογικη αναταταση και λεω κατα τα αλλα οτι κανω καμακι κ' τις εχω γκομενες. Κατι τετοια κολπα εκαναν και οι καλογεροι καποτε που βαπτιζαν το κρεας- φακες για να νιωθουν καλυτερα.Πες τα ρε τυπε. Για πιστες Πηνελοπες μονο σε Γκαζι, Κολωνακι, Μπουρναζι, Γλυφαδα
Και οχι μονο πιστες, αλλα δε ζητανε και ποτε λεφτα. ΠΟΤΕ! Ολα τζαμπα
Οχι πες μας εσυ καλυτερα τυπε, αλιευω κ' μισθωνω π@υτανες απ το διαδικτυο που τις βαπτιζω γκομενες, χαρεμι ή ο'τι αλλο μου κατεβει για ψυχολογικη αναταταση και λεω κατα τα αλλα οτι κανω καμακι κ' τις εχω γκομενες. Κατι τετοια κολπα εκαναν και οι καλογεροι καποτε που βαπτιζαν το κρεας- φακες για να νιωθουν καλυτερα.
Ε οχι και χοντρή αυτή η κοπέλα ρε παιδιά, ούτε καν τσάμπυ δεν τη λες...Ρε ΚΜΑΝ αυτή είναι χοντρή
Ο φραπές με καλαμάκι αδερφέ;Αν σε ενδιαφερει το μασαζ, εγω πηγα σε αυτο και εμεινα ικανοποιημενος. Ειναι καρακεντρο, πας και με τα ποδια. Ειναι ομως μεχρι φραπε, οπως τα περισσοτερα. Αν θες για μπριζολα, ειδα καποια σχολια οτι μπορει να παιξει σε καποια, αλλα θελει ψαξιμο καλο στις κριτικες του γκαρονιερα
Masaż Erotyczny Warszawa | Desert Rose
Profesjonalny masaż erotyczny w Warszawie Odwiedzając nasz salon masażu erotycznego, możesz być pewien kompletu profesjonalnych usług. Zapewnimy unikalne, nie występujące przy innych masażach doznania. Sesji towarzyszy przyjemna, delikatna muzyka, połączona z precyzyjnymi ruchami masażystek w...desertrose24.com
Βέβαια από αυτά που έχουν λεχθεί και από αυτά που είδα στα σάιτ που έχουν αναφερθεί, τελικά δε νομίζω πως οι σπονσορέτες είναι πιο φθηνές. Αν θέλουν οι σπονσορέτες 1000 σλότι για τρεις ώρες, θέλουν δηλαδή 800 ευρώ το δωδεκάωρο, δηλαδή όλη τη νύχτα. Μα τόσα και λιγότερα παίρνουν και οι έσκορτς για όλη τη νύχτα(που ίσως να εννοούν και 24ωρο)..
@George71 τα φώτα σου, κάνω κάτι λάθος στους υπολογισμούς, 1 ευρώ πρως 5 σλότι δεν ειναι;
Ο φραπές με καλαμάκι αδερφέ;
Βασικά επένδυση είναι αυτό που τοποθετείς κάποου τα χρρήματά σου για να σου αποφέρουν καινούργιο χρήμα, παθητικό εισόδημα ή κέρδος από επιχείρηση. Κάποιος που δεν έχει παιδιά ή δεν σκοπεύει να βγάλει κέρδος από την αγορά real estate(πολύ προσοδοφόρος στην Αγγλία)καλύτερα να επενδύσει πχ. σε μετοχές για να παίρνει και ετήσιο μέρισμα, πέρα από την αύξηση της τιμής της μετοχής μακροπρόθεσμα. Στην Αγγλία που έχω ζήσει είναι επένδυση, καθώς πάιρνεις δάνειο, το ενοικιάζεις και πληρώνεις τη δόση και σου μένει να πληρώσεις και ενοίκιο για συγκατοίκηση ή να μένεις με την κοπέλα σου και μετά σου μένει το σπίτι και το πουλάς. Μετά πάιρνεις ξανά δάνειο κλπ. σε ένα βάθος 15ετίας έχεις καλό κομπόδεμα για να γυρίσεις πχ. Ελλάδα και να αγοράσεις μόνιμη κατοικία συν επιχείρηση..Αντί να επενδυσετε τα λεφτα που εισπράττεται σε μια κατοικία να εχετε εξασφαλισμενη στέγη πανω απο το κεφάλι σας κάθεστε και τα σκορπατε σε γκόμενες που στο τελος δεν θα σας μείνει τιποτα πέρα απο μια ανάμνηση. Το κυριότερο κάθεστε και τσακωνεσται για το ποιος έκανε καλύτερη επίδειξη πλουτου ειτε με λογια ειτε με αποδειχτηκα στοιχεία στο forum που καταντάει βαρετό ισχύει ακόμα και για πόσες καλλονες έχετε φυστικωσει και καμαρωνεται. Σε μερικές χώρες παλιά η επίδειξη πλούτου ητανε ποινικό αδίκημα.