Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 901K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
αξιζει να παω πραγα?δεν μου αρεσει ο κοσμος ουτε ειδα μουναρες παλαιοταιρα.
σλοβακια δεν λεει αλλα ευχαριστηθηκα γαμηση το 2014.τωρα θα εχει ουκρανιδια
αλλα ειναι πολυ σκαμ η πολη.
Σκαμ όσο δεν πάει από ταξί μέχρι μαϊμού βιζιτες κλεψιμο στα αμταλακτηρια εστιατόριο κλπ
φυσικά εγώ με μπακγκραοθντ Ρουμανία αυτά ήταν απλοικα αλλά ένας δυτικός τουρίστας θα τα φάει αμασητα

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Εγώ υποστηρίζω πάντα την ενότητα του σλαβικού χώρου οτι οι σλαβικές χώρες είναι ίδιες βασικά.Το οτι γαμάω Τσέχες δε σημαίνει οτι αρνούμαι να γαμήσω Ουκρανέζες ή οτι γαμάω Ρωσίδςς δε σημαίνει οτι εγκαταλείπω τις Πολωνέζες.Οι περισσότεροι κολλάνε σε συγκεκριμένη χώρα που έχουν καλύτερα αποτελέσματα δεν κρατάνε την εποπτεία επί του πεδίου.Ενώ όλα είναι κυκλικα αλλαζουν και πρέπει να δράττεσαι των ευκαιριων.
Ο Πουτσαράς χρησιμοποιεί κατά πάσα πιθανότητα σαν πυξίδα το τίντερ,πηγαίνει όπου έχει καλύτερα αποτελέσματα στο match συνεπώς Πράγα,Κρακωβία,Αγία Πετρούπολη.
Εγώ στο τιντερ με πολύ δυνατό προφίλ δεν έχω καμία ανταπόκριση εκτός τις γνωστές βιζιτες και γκολντ ντιγκερσ,φαΐ ποτό και γειά σας δηλαδή
Το θεωρώ άκυρο εντελώς για 45 +,αν μιλάμε για μέχρι 25αρες κι όχι θείες 35+

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Τώρα θυμήθηκα γιατί θες να πας να βρεις τον ΒΠ:wanker:Ισχύει ακόμα το ραντεβού που θα τον πλάκωνες στο ξύλο????:rockon::rockon::rockon::rockon:
σεβασμος στον αρχοντα του τσεχικου θεματος!τα βρηκαμε καιρο.απλα με μπλοκαραν εδω το μουνι
xenitemenos.ασε που ειχε γνωμη για ουκρανια και ουκρνιδες ενω δεν εχει παει ποτε.
τον απειλησα να τον βρω και εκανα αναφωρα.σταματησα να ασχολουμε μαζι του αλλα
καποτε τυχαια θα με δει μπροστα του και θα γελασω πολυ.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.679
Πόντοι
2.306
Τίντερ παίζουν ηλικιακά φίλτρα οπότε αυτές που γαμάει ο Πουτσαράς το σαραντάρη δεν τον βλέπουν καν.Για να υπερκεράσεις τα ηλικιακά φίλτρα πρέπει να σκάσεις λεφτά στην εφαρμογή που δεν αξίζει αφού αν τα δώσεις απευθείας στη γκόμενα θα γαμήσεις.Δηλαδή η εφαρμογή τα παίρνει από τους μεγάλους και τους μη εμφανίσιμους για να γαμάνε οι εμφανίσιμοι.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Χάρη αυτά τα ναυαγια τα βρίσκεις τυχαία?η απλά περιφερεσαι γύρω από φαβελες?
ασε τωρα μου εμεινε η καβλα στην θεια θα παω σαλονικη να την δω και θα της πω καθαρα
ελα 2000 να σε σκιζω καθε μερα.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.679
Πόντοι
2.306
σεβασμος στον αρχοντα του τσεχικου θεματος!τα βρηκαμε καιρο.απλα με μπλοκαραν εδω το μουνι
xenitemenos.ασε που ειχε γνωμη για ουκρανια και ουκρνιδες ενω δεν εχει παει ποτε.
τον απειλησα να τον βρω και εκανα αναφωρα.σταματησα να ασχολουμε μαζι του αλλα
καποτε τυχαια θα με δει μπροστα του και θα γελασω πολυ.

Γιατί τρέχεις εδώ κι εκεί αντί να αράξεις στον Τζίπρον που είναι τίγκα στις μουνάρες όπως λέει ο ξενιτεμένος?

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Γιατί τρέχεις εδώ κι εκεί αντί να αράξεις στον Τζίπρον που είναι τίγκα στις μουνάρες όπως λέει ο ξενιτεμένος?
πλεον δεν ψαχνω γκομενα νορμαλ βρηκα εδω οτι εψαχνα για αυτο σταματησα τα πολλα ταξιδια.
προσεχω ομως που να ταξιδευσω γιατι οταν πηγα τιρανα η κοπελα ρωτουσε τι θα κανεις εκει?
μολις την ειχα γνωρισει και ειπα οτι ηταν η μονη βαλκανικη χωρα που δεν πηγα εχουμε θεματα ζηλιας.
μιλησα πριν ενα λεπτο με τον θειο μου και φιλο μου ουκρανια με περιμενουν αλλα δεν θελω
να παω!δεν θελω ταλαιπωρια με λεωφορεια.μουνι εχει χρονο δεν εχουμε και βαριεμε να τρεχω σε αλλες
πολεις.αναγκαστικα λευκωσια παιζω με μαυρες,κινεζες,τουρκαλες και τωρα βγαινω με ελληνιδες
αλλα τελευταια χαθηκαμε λογο κρυου και χρονου.σε λιγες μερες θα εχω αρκετο χρονο για αυτες.
ουκρανια μου αρεσει εχουμε και μια εταιρια που με περιμενει αλλα το προβλημα οδυσσο ηταν το μουνι.
ιδανικη χωρα για μενα ειναι να ζω οδυσσο και να εχω ελληνιδες και τουρκαλες αντι αυτες εκει
που προτιμανε τον ταρας μουλπα τον αφραγγο χαλια παρα ενα καλυτερο σε ολα απο αυτους
τα ελεγε ο δασκαλος και ενας που αμφισβητουσε και λεει μαλακιες για ουκρανιδες γκομενες προσφυγες
κυπρο ειναι ο ξενιτεμενος!σκεψου 2 χρονια εχει προσφυγα αστεγη και αφραγγη οπωτε με δει με φωναζει
για να την κερασω και μου λεει δωσε μου 2000 ευρο και θα στα δωσουν αν υπογραψω χαρτι απο την πρεσβεια!
ουτε αυτη μουνι δεν δινει τζαμπα.οι αλλες ουτε μιλανε ουτε ασχολουντε με κυπριους ουτε κοιταζουν
και βαρεθηκαν τα πειραγματα ηλικιομενον στην λευκωσια.μονο 5-6 ειδα καταλαβα βιζιτες
η μια την φορτωσα οπως αυτες που σου αρεσουν και τρακαρα οταν της εβαζα το χερι στο μουνι και
γδυνωταν στο αυτοκινητο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Τίντερ παίζουν ηλικιακά φίλτρα οπότε αυτές που γαμάει ο Πουτσαράς το σαραντάρη δεν τον βλέπουν καν.Για να υπερκεράσεις τα ηλικιακά φίλτρα πρέπει να σκάσεις λεφτά στην εφαρμογή που δεν αξίζει αφού αν τα δώσεις απευθείας στη γκόμενα θα γαμήσεις.Δηλαδή η εφαρμογή τα παίρνει από τους μεγάλους και τους μη εμφανίσιμους για να γαμάνε οι εμφανίσιμοΓενικα; είναι μια μλκια για βλακςς

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Γενικώς είναι μια μλκια κ μισή για κορόιδα δυτικους . πάντα μιλάω για 45+που κυνηγάνε sugar babiew
Τώρα αν ψάχνει κάποιος για θείες ίσως ναχει αξία
Εγώ ντρέπομαι να πω πήγα Πολωνία πχ κ γαμξσα μια 45αρα
Θα με πάρουν με τις ντομάτες και λογικά

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
455
Πόντοι
26
Σκαμ όσο δεν πάει από ταξί μέχρι μαϊμού βιζιτες κλεψιμο στα αμταλακτηρια εστιατόριο κλπ
φυσικά εγώ με μπακγκραοθντ Ρουμανία αυτά ήταν απλοικα αλλά ένας δυτικός τουρίστας θα τα φάει αμασητα
ισχύει!
ήμουν πριν δύο εβδομάδες.
Πανέμορφη πόλη αλλά χαλά η διάθεση με τους μαλακές τους ντόπιους.
είναι ο χειρότερος λαός στην κεντρική Ευρώπη. Δεν έχω πρόβλημα αν δεν χαμογελάνε. Έχω πρόβλημα που ηρωνευονται. Είδα αρκετά σκηνικά.
Πολλοί τουρίστες και γκρουπ από Αμερικανούς και Ευρωπαίους π έρχονται για μπαρστελορ.
ακριβή πόλη μου φάνηκε.
σε ένα κλαπ π πήγα duplex οι περισσότεροι ήταν άντρες.
Ωραία σόου γίνονται με ωραία σκηνικά στα καμπαρέ.
ήταν πάρα πολλοί οι τουρίστες π ντόπιους μετρημένους έβλεπες.
έχω μάθει από ένα κυριο ότι στο πανεπιστήμιο το Κάρλος κάνουν τους φοιτητές να τρέμουν. η κόρη του πηγαίνε κάθε λίγο τουαλέτα γτ ήταν αγχωμενη.
Έψαξα να δω τι γράφουν σε ξένα σάιτ και βρήκα αυτό. Δεν είναι πρόσφατα.
Screenshot_2023-11-19-01-15-48-515_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-11-19-01-22-07-220_com.android.chrome.jpg

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
455
Πόντοι
26
Παντού σκαμ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
ισχύει!
ήμουν πριν δύο εβδομάδες.
Πανέμορφη πόλη αλλά χαλά η διάθεση με τους μαλακές τους ντόπιους.
είναι ο χειρότερος λαός στην κεντρική Ευρώπη. Δεν έχω πρόβλημα αν δεν χαμογελάνε. Έχω πρόβλημα που ηρωνευονται. Είδα αρκετά σκηνικά.
Πολλοί τουρίστες και γκρουπ από Αμερικανούς και Ευρωπαίους π έρχονται για μπαρστελορ.
ακριβή πόλη μου φάνηκε.
σε ένα κλαπ π πήγα duplex οι περισσότεροι ήταν άντρες.
Ωραία σόου γίνονται με ωραία σκηνικά στα καμπαρέ.
ήταν πάρα πολλοί οι τουρίστες π ντόπιους μετρημένους έβλεπες.
έχω μάθει από ένα κυριο ότι στο πανεπιστήμιο το Κάρλος κάνουν τους φοιτητές να τρέμουν. η κόρη του πηγαίνε κάθε λίγο τουαλέτα γτ ήταν αγχωμενη.
Έψαξα να δω τι γράφουν σε ξένα σάιτ και βρήκα αυτό. Δεν είναι πρόσφατα.
Screenshot_2023-11-19-01-15-48-515_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-11-19-01-22-07-220_com.android.chrome.jpg

Κι εγω ιδια εντυπωση αποκομισα απο Πραγα. Ομορφη πολη, αλλα σκατανθρωποι, δεν υπαρχει αλλη λεξη να τους περιγραψει κανεις. Ακομα και στο ξενοδοχειο οι 2 ρεσεπσιονιστσ, καραμπαζα ειδικα η μια, να εσπασαν ενα χαμογελο στις ποσες μερες; Και αν δεν ειχα γυρισει εκατονταδες ξενοδοχεια λογω δουλειας, θα σου ελεγα πως αντε ημουν εγω ο περιεργος.
Οκ, εβλεπες ωραια μουνακια, αλλα ενιωθα πως ολη η πολη προσπαθει να πουλησει για 100 κατι που αξιζει για 30-40

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Για σπονσοριλικια Ελλάδα ή καλύτερη χωρα. Ενας με μαρούλι γαμαει πανεύκολα τις ελλεινιδες.. Οι ελλεινιδες όταν δούνε λεφτά γινοντε πιο εύκολες και από ουκρανες. Από ποιότητα βεβαια,είναι αλλη κουβεντα
Τα λέει και ο Χάρης ο Σαολίν...

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.679
Πόντοι
2.306
Πείτε μια πόλη στην ευρωπαική Ενωση με καλύτερα μουνιά από Πράγα.Δεν υπάρχει.Το μέρος είναι ο καλύτερος προορισμός.Για νύχτα όντως Βαρσοβία υπερέχει αλλά το μουνί της Πράγας είναι άλλο πράγμα.Συν πολύ ευχάριστη πόλη να βολτάρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom