Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 875K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
Τότε ήμασταν και 10-20 χρόνια νεότεροι. Για πιτσιρικάδες περί τα 25 μια χαρά είναι η πολωνία. Ουκρανία δεν χρειάζεται καν να πατήσει ο πιτσιρικάς αυτή τη περίοδο.
Αλλά οι παρέες σας είναι από 50 και άνω και νομίζετε πως έτσι λειτουργεί ο κόσμος :confused:
Μικρός και Ολλανδία να πάει αντί για Πολωνία το ίδιο κ καλύτερα είναι
Η συζήτηση είναι για 45+

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Χάρη, όπου και να πας, το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι το ίδιο..
θα σου πω οτι τωρα εχω πιο πολυ επιτυχια απο οτι στα 30!τοτε δεν ημουν τολμηρος να πω στα ισα
ενω τωρα ειναι και η νεα γενια εντελος διαφωρετικη.δεν γυμναζοντε εχτος απο το
γυμναστηριο,ολοι καπνιζουν σισα και τσιγαρα,χορτο και ακουνε μουσικη τραπ.
λυπαμε τα ανιψια μου ειναι πανυψηλα και γυμνασμενα και οι 3 και μου δειχνουν τα ποντικια.
μυαλο μηδεν και αν τους πεις να τρεξουν,να κολυμπησουν βαριουντε!
George, για να πετύχεις Γερμανίδα που δεν μιλάει Αγγλικά, πρέπει να πέσεις σε καμία που έμενε στην ίδια τάξη στο σχολείο και έβγαλε το αντίστοιχο ΕΠΑΛ με ειδικότητα πεντικιούρ μανικιούρ.
στην γερμανια βερολινο ολοι φιλικοι μιλουσαν αγγλικα και ομορφες κοπελες και ντουζελτορφ το 2008 ειδα μουναρες
μελαχρινες μιξεις απιστευτες.δεν με ενδιαφερει η κεντρικη ευρωπη,σερβια παλι δεν παιζει μουνι αλλα τοπ
μουνια ειδα το 17 στην αρμενια!

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Εδω γαμανε οι Αλβανοι Ελλαδα δε θα γαμανε Γερμανοι,Αυστριακοι,Σκανδιναυοι?Και οι Ιταλοι σουβλακι τις παιρνουνε αμα θελουνε τις Ελληνιδες.Παραλια ειδα και Σερβους με καλες Ελληνιδες γκομενες.

Αραβες,Τουρκοι στηριζονται στο συντονισμο,πιανουν τραπεζια στα κλαμπ και καμακωνουν σε ομαδες με διακριτους ρολους ο καθενας,Αγγλοι,Σκανδιναυοι ειναι πιο σολο γιολο.Οι Ελληνες εχουν μηδενικο συντονισμο,συνηθως τσακωνονται μεταξυ τους.
μα αυτο δεν καταλαβει ο μιδας που ειναι ελβετια και δεν καταλαβε ποσο αλλαξε η κοινωνια.
επρεπε να χασω τα λεφτα και τον χρονο μου οθκρανια για να καταλαβω ο παραδεισος
ηταν διπλα μου ελλαδα και κατεχομενα.πηγα παντου να βρω νορμαλ γκομενες και να δω τι παιζει.
απο την εμπειρια μου οπου πηγα ειδα και καταλαβα ποσα χρονια εχασα,χρημα και αδικο χρονο
για να γαμω πουταναρες που δεν αξιζαν

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Το καλύτερο είναι να γράψει κανείς βιβλίο για στους σλαβικούς παραδείσους το παρόν,το παρελθόν και το μέλλον.
Το θέμα είναι να μπορείς να τα πράττεις στο μπλοκ με 500 ευρώ μίνιμουμ ημερησίως πράγμα που επιτυγχάνεται μόνο αν διαβοιείς στην παρηκμασμένη Δύση.Περιμένουμε και το άνοιγμα των μουνολίβαδων από το σατράπη Πούτιν να επιτρέψει τις ορδές των σπονσόρων να επενδύσουν στα ανατολικά εδάφη.
παω ελλαδα με μπατζετ 300 και 500 την μερα!σαλονικη θειες,μικρες δεν ηξερα ποια να διαλεξω!
με εμαθαν και ο βλακας πηγα αθηνα για να δω τον θειο μου.οι ξενοι δεν διαθετουν χρημα.
και αυτοι που εχουν δεν εχουν διαθεση να ξοδεψουν για μουνια!οι τουριστες που ειδα αθηνα
ηταν νεαροι ερασμουσ βολταρουν στην ψυρη,μενουν χοστελ.ακουσα μια ελεγε ολοι γαμιοντουσαν
χτες με ολους.ουκρανια παλι οσους ειδα γαλλους γερμανους μου ελεγαν δεν εχουμε μπατζετ
ουτε λεφτα για πεταμα και ουτε μπορουμε τις απαιτησεις!αφου αυτοι πληρωνουν ξεχωριστα απο
την γκομενα και αν τους πει η ουκραινα να πληρωσουν ενα γλυκο το γραφουν σοκαρισμενοι
στο τριπ ατβαιζορ!αθηνα η κυπρια που γνωρισα πειρεα ηταν με 3 αλβανους βολτα 2 αντρες μια κοπελα
συμφοιτητες της.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Δεν έχει λεφτά για Ολλανδία ο μικρός! Πολωνία μια χαρά του είναι :rockon::rockon::rockon:
ολλανδια ειναι τσιπηδες,γυφτοι και με βελγους και γαλλους οι γυφτοι της ευρωπης.
αυτα λεει ο θειος μου 93 που ειναι 60 χρονια εκει.εχω γνωστους φοιτητες ο ενας 22 εχει γκομενα
μουναρα 38!η κορη του θειου μου ολλανδεζα 58 χωρισμενη με παιδι δουλευε για ψιχουλ
σε οδοντογιατρειο και ζει με την συνταξη του γερου.οι ολλανδεζες πιο ευκολες απο πολωνεζες που
θελουν μονο δικους τους οι πιο πολλες.ολλανδεζες βλεπεις με πακιδες και μαυρους κυπρο

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Παρίσι πήγαινε χάρη
Θα εις σίγουρη επιτυχία
ειναι χαλια παριση και επικινδυνα,μεχρι απο κιεβο ουκρανοι μου ελεγαν αυτο.
δεν πηγα ποτε γιατι μου ειπε φιλος εκει μην ερθεις εδω εχτος με την γυναικα σου.
ναπολι θα εχει μαυρες,ρουμανες απο ολα στην παλια πολη.μαδριτη και βαρκελωνη
εχει γινει πανακριβη η διαμονη απο τοτε που πηγα,λισαβωνα απογοητευση.
φιλη μου στην μαρσειγ απο οδυσσο μου ειπε δεν εχει δει πιο επικινδυνο μερος.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
γνωρισα μια θεια μουναρα 40-45 σαλονικη ανετα την γαμουσα παντρεμενη.στον δρομο πιασαμε κουβεντα
ντραπηκε να φαει μαζι μου και την αλλη μερα λεει σε ειδα στο σουβλακι ετρεχαν τα σαλια και ντραπηκα!
της εδειξα το χρημα,εμενα σε τοπ διαμερισμα εγνατια και ειπα ψαχνω γκομενα να τα φαμε.
αυτη ντραπηκε γιατι μας ειδε συναδελφισα και τους κερασα μαζι γλυκο.ετσι εφυγαν μαι με λεωφορειο
αλλα ειδα πεινασμενη ηταν απο πουτσο και αδειο στομαχι.μου ειπε ψιχουλα περνει εγω ειχα στο
πορτοφολι 6 χιλιαρικα των 50.καταλαβε τι ηθελα και φοβηθηκε ομως αν και γουσταρε λογο αντρα.
την ξαναειδα τυχαια καλοκαιρι τσιμισκη ηρθε και μου μιλησε.της ειχα πει οχτωβριο που γνωριστηκμε
εχω ναυτιλιακη εταιρια ουκρανια και αγορασα σπιτι σαλονικη.θα ερθω και δεκεβριο μπλα μπλα και εδειξα
ντυσιμο και χρημα.ψηθηκε αλλα μου τα χαλασε η συναντηση με συναδελφο της γυναικα στην πολη.
εδειξε και η αλλη ενδιαφερων αλλα μεγαλυτερη,αυτη την γαμουσα και με 30 ευρο οπως τις ειδα.
στα μαχαζια παλι ετρεχαν ολες οταν εδειξα τον πακο και επιαναν κουβεντα.σε ολες ειπα το ιδιο ναυτιλιακη,σπιτι
και να ερθω μονιμα απο ουκρανια σαλονικη!δεκεβριο δεν πηγα περιμενα την κοπελα μου απο εξωτερικο
και φεβρουαριο πηγα αθηνα.μαλακια εκανα ιουνιο πηγα σαλονικη με θυμωνταν ολες.πολυ μικροτερες απο μενα
η μια την πηρε ο γκομενος πολυ μεγαλυτερος με σκουτερ χαχαχαχα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Κατα τα αλλα εσυ εισαι ελληνας και οχι κυπρινας?
Ρε κυπρινα βρωμιαρη φτωχομπινε κανε μωκο γιατι δεν θα σε αφησουμε σε χλωρο κλαρί εδω μεσα.
Πρωτον εσυ δεν εχεις καμια δουλεια σ αυτα τα νηματα,θα πας στα αλλα νηματα με τα τραβελια να μας πεις αποψεις και να μας μεταλαμπαδευσεις τις εμπειριες σου
Φαντάσου πόσο καθυστερημένος είσαι που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Έλληνες από τους υπόλοιπους.
Ανάθεμα και αν έχεις τελειώσει γυμνάσιο κακομοίρη μου και δεν μπορείς να διαβάσεις και να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος! :2funny::2funny:
Έλα με φόρα να μου κλάσεις τα αρχίδια βρε κακομοίρογλου!
Από δουλειές δεν έχεις ιδεά να γράψεις τίποτα γιατί είσαι άχρηστος.
Από Πολωνία δεν έχεις να σχολιάσεις κάτι, γιατί μάλλον δεν έχεις λεφτά για ταξίδια.
Τώρα έπιασες τα τραβέλια να αναφέρεις, που μάλλον είναι ότι πιο κοντά στις γνώσεις σου. Οπότε έλα πες μας τι ξέρεις μωρή λουλού! :grin:

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Xωρις διαθεση ξιφομαχιας τυπε, αλλα ο δημητρακης ειχε αναφερει παλιοτερα εδω μεσα οτι πετυχε εσενα κι εναν φιλο σου ουζμπεκο; σε ενα διαμερισμα στην οδησσο να βολταρετε με τα σωβρακα στο δωματιο και χαζογελουσατε απο αμηχανια οταν τον ειδατε. Δηλαδη αφησε να εννοηθει οτι κανατε αλλαξοφωλιες. Και οτι την αλλη μερα ο αδελφος του ουζμπεκου δηθεν σε χαστουκισε για το λογο οτι εκεινος παρεμεινε μαζι σου ολο το βραδι στο διαμερισμα. Ισχυει κατι τετοιο;
μυθομανιες ενος αφραγγου ψευτη ζηλιαρη που δεν ηθελε αθηνα να γαμησω την λιζα
σαν να ειναι γκομενα του.μετα βγηκαν στην φωρα οι τσοντες τις.ο μονος που εμεινε σπιτι μου
ποτε ειναι ο διμητρακης και μετανιωσα.δεν ηξερα τι περιπτωση ειναι αλλα ενας πλουσιος
παει και νικιαζι διαμερισμα...... η πιο μεγαλη μαλακια που εκανα που εχασα χρημα,χρονο με αυτον
τον αμεα

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Χθες ξεφτιλισα το προμοτορα ουσιαστικά τον ξεβρακωσα και ειναι ετοιμος να φτιαξει αλλο προφιλ εδω μεσα.
Τωρα θα ασχοληθω μαζι σου να σε γλέντησω.
Πρωτον εισαι ενας φωτχομπινες και μας το παίζεις οτι χεις καμπριο,χεστηκκαμε.
2ον η τσεχια οικονομικα βαζει γυαλια στη κυπρο,κοιτα δεικτες ανεργίας της μιας και αλλης χωρας,κοιτα οικονομικα πριν μια 10ετια πως ηταν η Τσεχία και που εφτασε και κοιτα η Κύπρος και πως αναπτυσεται η τσεχικη οικονομια.

Εχει κρυο στην αθηνα??χαχαχαχψαψ ρε ποσο κλαπας εισαι, αν εννοεις τους 15 βαθμους κρυο τι να πω.
Ρε λυπαμε και να σου απανταω εισαι τελειωμενος
μην ασχολεισε με τον κοπλεξικο του ειπα να βρεθουμε κυπρο και μου εκανε αναφωρα.
του ελεγα θα βρω την διευθηνση που γραφει απο φιλους χακερ ουκρανια αλλα
λυπηθηκα τα λεφτα που θα χαλουσα για ενα δειλο σαν αυτον που βγαζει τοσο κομπλεξ.
ειναι δειλος και κλασικος μαγκας πρηκτολογιου.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
μην ασχολεισε με τον κοπλεξικο του ειπα να βρεθουμε κυπρο και μου εκανε αναφωρα.
του ελεγα θα βρω την διευθηνση που γραφει απο φιλους χακερ ουκρανια αλλα
λυπηθηκα τα λεφτα που θα χαλουσα για ενα δειλο σαν αυτον που βγαζει τοσο κομπλεξ.
ειναι δειλος και κλασικος μαγκας πρηκτολογιου.
Το ξερω τον γλενταω

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Οι εικόνες αυτές είναι 1995 με 2000...
Καλα κρασια
Μπελαρους θα είναι πολύ καλό όσο είναι αυτές αποκλεισμεμες μέσα
Βέβαια προς ώρας δεν μπορείς να μπεις νομιζω
Ο.μαιτρ Σπύρος έχει πάει Ασία οπότε μάλλον είναι κλειστά
οπότε δεν έχουμε άλλον σχετικό
ο σπυρος με συναντησε αθηνα με τον δασκαλο.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Φαντάσου πόσο καθυστερημένος είσαι που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Έλληνες από τους υπόλοιπους.
Ανάθεμα και αν έχεις τελειώσει γυμνάσιο κακομοίρη μου και δεν μπορείς να διαβάσεις και να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος! :2funny::2funny:
Έλα με φόρα να μου κλάσεις τα αρχίδια βρε κακομοίρογλου!
Από δουλειές δεν έχεις ιδεά να γράψεις τίποτα γιατί είσαι άχρηστος.
Από Πολωνία δεν έχεις να σχολιάσεις κάτι, γιατί μάλλον δεν έχεις λεφτά για ταξίδια.
Τώρα έπιασες τα τραβέλια να αναφέρεις, που μάλλον είναι ότι πιο κοντά στις γνώσεις σου. Οπότε έλα πες μας τι ξέρεις μωρή λουλού! :grin:
Ρε βαλε το 5ψηφιο αριθμο του μισθου σου και ασε τα υπολοιπα,ψευτομαγκα απο την ανω κωλοπετινιτσα.
Οταν εγω ημουν στη τσεχια πριν ενα μηνα εσυ άρμεγες τα γιδια στο χωριο σου

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
ΑΡΧΗΓΕ, την underground φάση την ζεις μόνο από τους ντόπιους.
Τα Χριστούγεννα στην Πράγα, θα πάω σε δύο πριβέ πάρτι όπου
στο ένα θα είναι ο Alex που κάνει το Czech Casting και η αδερφή του.
Αυτός για παράδειγμα είναι ένα από τα απόλυτα κονέ, δεν μετριέται σε χρήμα το να τον ξέρεις.
Επίσης πάω σε συγκεκριμένα εστιατόρια, με ξέρουν όλοι,με προσέχουν.
Πάω με γκόμενες και αυτές νομίζουν ότι ήμουν παλιά κανάς ξένος ποδοσφαιριστής της Slavia

Εμείς με το δυτικό πορτοφόλι και εγώ εσχάτως με τα CHF, το να κάνουμε χαρούμενο έναν υπεύθυνο σάλας ή ένα γκαρσόνι στο μπλοκ και να μας έχει πάντα το καλύτερο τραπέζι, είναι παιχνιδάκι.

Αν κάποιος 40άρης τη στήσει εκεί που λες και αρχίζει να μιλάει σε τίποτα 20plus,
η σειρά είναι μπινελίκι,πεπερ σπρέι,security και για grande μαλακίες, Městská policie

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...

Έλα τα Χριστούγεννα Πράγα να φάμε κανά μπριζολίδι και άσε τα τραμ..
τι ημερομινιες πραγα?μπορω να ερθω δεκεβριο 17-23.ο δασκαλος θα ειναι 2 μερες μετα γερμανια.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Ρε βαλε το 5ψηφιο αριθμο του μισθου σου και ασε τα υπολοιπα,ψευτομαγκα απο την ανω κωλοπετινιτσα.
Οταν εγω ημουν στη τσεχια πριν ενα μηνα εσυ άρμεγες τα γιδια στο χωριο σου
αξιζει να παω πραγα?δεν μου αρεσει ο κοσμος ουτε ειδα μουναρες παλαιοταιρα.
σλοβακια δεν λεει αλλα ευχαριστηθηκα γαμηση το 2014.τωρα θα εχει ουκρανιδια
αλλα ειναι πολυ σκαμ η πολη.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.825
Πόντοι
2.306
ΑΡΧΗΓΕ, την underground φάση την ζεις μόνο από τους ντόπιους.
Τα Χριστούγεννα στην Πράγα, θα πάω σε δύο πριβέ πάρτι όπου
στο ένα θα είναι ο Alex που κάνει το Czech Casting και η αδερφή του.
Αυτός για παράδειγμα είναι ένα από τα απόλυτα κονέ, δεν μετριέται σε χρήμα το να τον ξέρεις.
Επίσης πάω σε συγκεκριμένα εστιατόρια, με ξέρουν όλοι,με προσέχουν.
Πάω με γκόμενες και αυτές νομίζουν ότι ήμουν παλιά κανάς ξένος ποδοσφαιριστής της Slavia

Εμείς με το δυτικό πορτοφόλι και εγώ εσχάτως με τα CHF, το να κάνουμε χαρούμενο έναν υπεύθυνο σάλας ή ένα γκαρσόνι στο μπλοκ και να μας έχει πάντα το καλύτερο τραπέζι, είναι παιχνιδάκι.

Αν κάποιος 40άρης τη στήσει εκεί που λες και αρχίζει να μιλάει σε τίποτα 20plus,
η σειρά είναι μπινελίκι,πεπερ σπρέι,security και για grande μαλακίες, Městská policie

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...

Έλα τα Χριστούγεννα Πράγα να φάμε κανά μπριζολίδι και άσε τα τραμ..

Εγω αυτα τα εκανα στα 25 οποτε καποιος στα 25 μπορει να τα κανει και τώρα.Οχι οτι θα τα κάνει δηλαδή αλλά το πεδίο υπάρχει.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.825
Πόντοι
2.306
This is the way. Εδω νομιζω μιλησε το πλεονεκτημα της εγγυτητας που ειχε τοσα χρονια ο Βαλκανιος σε σχεση με τον αρχοντα που ητανε κυριως δυτικοτερα και εκανε τις επιδρομες του στα μουνολιβαδα αραιοτερες, συντομοτερες και πιο αγχωδεις
Επισης πιστευω παιζει ρολο πως ο κιμανιος ειναι ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡ των λιβαδιων, δηλαδη εστιαζει παντου, ολες οι χωρες, ολες οι πολεις, ενω ο Βαλκανιος δουλευει πιο στοχευμενα

Εγώ υποστηρίζω πάντα την ενότητα του σλαβικού χώρου οτι οι σλαβικές χώρες είναι ίδιες βασικά.Το οτι γαμάω Τσέχες δε σημαίνει οτι αρνούμαι να γαμήσω Ουκρανέζες ή οτι γαμάω Ρωσίδςς δε σημαίνει οτι εγκαταλείπω τις Πολωνέζες.Οι περισσότεροι κολλάνε σε συγκεκριμένη χώρα που έχουν καλύτερα αποτελέσματα δεν κρατάνε την εποπτεία επί του πεδίου.Ενώ όλα είναι κυκλικα αλλαζουν και πρέπει να δράττεσαι των ευκαιριων.
Ο Πουτσαράς χρησιμοποιεί κατά πάσα πιθανότητα σαν πυξίδα το τίντερ,πηγαίνει όπου έχει καλύτερα αποτελέσματα στο match συνεπώς Πράγα,Κρακωβία,Αγία Πετρούπολη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
γνωρισα μια θεια μουναρα 40-45 σαλονικη ανετα την γαμουσα παντρεμενη.στον δρομο πιασαμε κουβεντα
ντραπηκε να φαει μαζι μου και την αλλη μερα λεει σε ειδα στο σουβλακι ετρεχαν τα σαλια και ντραπηκα!
της εδειξα το χρημα,εμενα σε τοπ διαμερισμα εγνατια και ειπα ψαχνω γκομενα να τα φαμε.
αυτη ντραπηκε γιατι μας ειδε συναδελφισα και τους κερασα μαζι γλυκο.ετσι εφυγαν μαι με λεωφορειο
αλλα ειδα πεινασμενη ηταν απο πουτσο και αδειο στομαχι.μου ειπε ψιχουλα περνει εγω ειχα στο
πορτοφολι 6 χιλιαρικα των 50.καταλαβε τι ηθελα και φοβηθηκε ομως αν και γουσταρε λογο αντρα.
την ξαναειδα τυχαια καλοκαιρι τσιμισκη ηρθε και μου μιλησε.της ειχα πει οχτωβριο που γνωριστηκμε
εχω ναυτιλιακη εταιρια ουκρανια και αγορασα σπιτι σαλονικη.θα ερθω και δεκεβριο μπλα μπλα και εδειξα
ντυσιμο και χρημα.ψηθηκε αλλα μου τα χαλασε η συναντηση με συναδελφο της γυναικα στην πολη.
εδειξε και η αλλη ενδιαφερων αλλα μεγαλυτερη,αυτη την γαμουσα και με 30 ευρο οπως τις ειδα.
στα μαχαζια παλι ετρεχαν ολες οταν εδειξα τον πακο και επιαναν κουβεντα.σε ολες ειπα το ιδιο ναυτιλιακη,σπιτι
και να ερθω μονιμα απο ουκρανια σαλονικη!δεκεβριο δεν πηγα περιμενα την κοπελα μου απο εξωτερικο
και φεβρουαριο πηγα αθηνα.μαλακια εκανα ιουνιο πηγα σαλονικη με θυμωνταν ολες.πολυ μικροτερες απο μενα
η μια την πηρε ο γκομενος πολυ μεγαλυτερος με σκουτερ χαχαχαχα
Χάρη αυτά τα ναυαγια τα βρίσκεις τυχαία?η απλά περιφερεσαι γύρω από φαβελες?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
ολλανδια ειναι τσιπηδες,γυφτοι και με βελγους και γαλλους οι γυφτοι της ευρωπης.
αυτα λεει ο θειος μου 93 που ειναι 60 χρονια εκει.εχω γνωστους φοιτητες ο ενας 22 εχει γκομενα
μουναρα 38!η κορη του θειου μου ολλανδεζα 58 χωρισμενη με παιδι δουλευε για ψιχουλ
σε οδοντογιατρειο και ζει με την συνταξη του γερου.οι ολλανδεζες πιο ευκολες απο πολωνεζες που
θελουν μονο δικους τους οι πιο πολλες.ολλανδεζες βλεπεις με πακιδες και μαυρους κυπρο
Χάρη εκεί που εκλασε η Ολλανδία φυτρωσε η Κύπρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom