Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.774
- Πόντοι
- 456
19-26 Δεκέμβρη, ραντεβού θανάτου ΠράγαΤώρα θυμήθηκα γιατί θες να πας να βρεις τον ΒΠΙσχύει ακόμα το ραντεβού που θα τον πλάκωνες στο ξύλο????
Άμα θέλει να με πλακώσει στο ξύλο, να πάρει το τραμπολίνο του μαζί
Εγώ στο τιντερ με πολύ δυνατό προφίλ δεν έχω καμία ανταπόκριση εκτός τις γνωστές βιζιτες και γκολντ ντιγκερσ,φαΐ ποτό και γειά σας δηλαδή
Το θεωρώ άκυρο εντελώς για 45 +,αν μιλάμε για μέχρι 25αρες κι όχι θείες 35+
Το Tinder δεν είναι ούτε για 40+, εκτός αν μιλάμε για θείες 35+.
Επίσης κάτι πουρέιτζερ που τους λέει η μαμά τους ότι μοιάζουν νεότεροι και βάζουν μικρότερη ηλικία,
τους γλεντάνε οι πιτσιρίκες στο δούλεμα..
αξίζει αυτό; έχει πάει κανείς;
Έχω πάει και είναι από εκείνες τις τσέχικες πόλεις που σε ποιότητα ζωής κατουράνε το 90% των δυτικών πόλεων. Επίσης έχει πολύ τουρισμό,αλλά ποιοτικό.Όχι μπατίρια μεθύστακες Ryanair
Εγω αυτα τα εκανα στα 25 οποτε καποιος στα 25 μπορει να τα κανει και τώρα.Οχι οτι θα τα κάνει δηλαδή αλλά το πεδίο υπάρχει.
Δεν υπάρχει άτομο κάτω από 30 και λίγα λέω, που διαβάζει αυτά που γράφουμε εδώ.
Κι εγω ιδια εντυπωση αποκομισα απο Πραγα. Ομορφη πολη, αλλα σκατανθρωποι, δεν υπαρχει αλλη λεξη να τους περιγραψει κανεις. Ακομα και στο ξενοδοχειο οι 2 ρεσεπσιονιστσ, καραμπαζα ειδικα η μια, να εσπασαν ενα χαμογελο στις ποσες μερες; Και αν δεν ειχα γυρισει εκατονταδες ξενοδοχεια λογω δουλειας, θα σου ελεγα πως αντε ημουν εγω ο περιεργος.
Οκ, εβλεπες ωραια μουνακια, αλλα ενιωθα πως ολη η πολη προσπαθει να πουλησει για 100 κατι που αξιζει για 30-40
Πράγα οι ντόπιοι δε θεωρούν ότι είναι ανήθικο να κλέψουν έναν τουρίστα.
Κάποτε νόμιζα ότι το πάρκο έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό το ονομάζουν Σέργουντ επειδή έχει κάποιους τοξοβόλους-πρεζάκια,αλλά το ονόμασαν έτσι γιατί εκεί "οι φτωχοί Τσέχοι ψείριζαν τους πλούσιους δυτικούς που κατέβαιναν από τα τρένα".