Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 876K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ναι σοβαρά;
Έχεις λεφτά να πάρεις 1.8-2λιτρα αμάξι;
Πού τα πουλάτε αυτά ρε ναυάγια;
Όλοι θα θέλατε κανένα τέτοιο μοντέλο, αλλά όταν έχετε στάνταρ έξοδο 600€+ ανά χρόνο και τεκμήρια ψάχνετε να μείνετε με το 1200 κυβικά αμάξι.
Άντε, γιατί έχετε άποψη για πράγματα που στο Ελλαντα σας φαίνονται αδύνατα και οι άλλοι έξω τα κάνουν εδώ και χρόνια.
Έτσι σαπιστε μερικοί με το όνειρο, αυτό σας αξίζει.
Κατα τα αλλα εσυ εισαι ελληνας και οχι κυπρινας?
Ρε κυπρινα βρωμιαρη φτωχομπινε κανε μωκο γιατι δεν θα σε αφησουμε σε χλωρο κλαρί εδω μεσα.
Πρωτον εσυ δεν εχεις καμια δουλεια σ αυτα τα νηματα,θα πας στα αλλα νηματα με τα τραβελια να μας πεις αποψεις και να μας μεταλαμπαδευσεις τις εμπειριες σου

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Μάλιστα... κάμπριο με 8-10κ, τώρα εξηγείται γιατί ντρέπεται να πει τι μοντέλο είναι...:coffee:

Κινητά, ταξίδια τα αγοράζω επί τόπου μέχρι 500€, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Πιο ακριβά ταξίδια 1500-2500€ ή αυτοκίνητο μέχρι 8.000-10.000€ θέλει έρευνα λίγο καιρό και μετά τα κλείνω.
Μέσα στο 2023 έκανα 2 τέτοια ακριβά ταξίδια και πήρα ένα τέτοιο αμάξι.
Silent Film Vintage GIF

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.795
Πόντοι
456
Πράγα εκτός πουτανες η χοντρες δεν γαμας ούτε με ενέσεις εκτός αν είσαι εντός κύκλων με φοιτήτριες
Δηλ καθηγητής η φοιτητής

Πράγα αν είσαι πορνοτουρίστας 40plus(και πολλά λέω),χωρίς κονέ, γαμάς χοντρές,πουτάνες ή τουρίστριες.
Πέραν τούτου ουδέν...

Aν μάλιστα πας σε κανά mall να κάνεις το καμάκι σε τίποτα πιτσιρίκια ενώ θα μπορούσες να είσαι ο μπαμπάς ή
ο παππούς τους, σε maximum μισάωρο σε έχουν πετάξει έξω από το mall.

Ένα από τα λάθη του ΑΡΧΗΓΟΥ, είναι ότι δεν έχει κανένα κονέ στα μουνολίβαδα, πλην των σπονσορετών.
Δηλαδή έχει πάει σε κάποιες πόλεις 50 φορές και δεν τον ξέρει ούτε ένα γκαρσόνι.
Αυτό είναι λάθος τακτική.
Η αντίθετη τακτική έχει τεράστια ανταποδοτικά οφέλη.

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Πράγα αν είσαι πορνοτουρίστας 40plus(και πολλά λέω),χωρίς κονέ, γαμάς χοντρές,πουτάνες ή τουρίστριες.
Πέραν τούτου ουδέν...

Aν μάλιστα πας σε κανά mall να κάνεις το καμάκι σε τίποτα πιτσιρίκια ενώ θα μπορούσες να είσαι ο μπαμπάς ή

Ένα από τα λάθη του ΑΡΧΗΓΟΥ, είναι ότι δεν έχει κανένα κονέ στα μουνολίβαδα, πλην των σπονσορετών.
Δηλαδή έχει πάει σε κάποιες πόλεις 50 φορές και δεν τον ξέρει ούτε ένα γκαρσόνι.
Τυπαρα Μίδας μπερδεύτηκε όπως πάντα , εγώ μίλησα για Πάργα όχι για Πράγα...:confused::confused::confused:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.825
Πόντοι
2.306
Πέραν τούτου ουδέν...

Γιατί να ασχολούμαι με τους ντόπιους?Πάω γαμάω και φεύγω.Underground φάση.
Πράγα αν σπρώχνεις κασέρι έχει καλό σπόνσορινγκ.Δεν είναι βέβαια οι γκόμενες δεκτικές και πρόθυμες όπως παλιά αλλά αν κάποιος τη στήσει σε Hlavni Nadrazi,Florenc ή Andel με τα εμπορικά κέντρα όλο και κάτι θα κάνει.
Παλιά το καμάκι γινόταν στη Βεντσεσλάς που βολτάρανε οι γκόμενες πάνω κάτω αλλά τώρα έχει γεμίσει τουρίστες.
Επίσης καλά ήτανε τα τραμ που φεύγουν από Hradcanska και πάνε προς τις εστίες.Είναι γεμάτα φοιτήτριες.
Αλλο κόλπο είναι να τη στήνεις Dejvicka από όπου φευγουν τα λεωφορεία για αεροδρόμιο και να χτυπάς τις Τσέχες που ταξιδεύουν εκτός ή γυρνάνε.Συχνά παίζανε μοντέλες εκεί.
Τα παλια τσέχικα τραμ και το μετρό ήταν ιδανικά για καμάκι.Μπορούσες σε μια ωρα να καμακώσεις δυο,τρεις γκόμενες.Τώρα πλέον όχι,έχουν αλλάξει πολύ στο εσωτερικό.Παλιά στο μετρό είχε τεράστια ενιαία καθίσματα,καθόταν η γκόμενα με τις ποδάρες και άνοιγε βιβλίο να διαβάσει και μόλις ο διπλανός της κατεβαινε,καθόσουν δίπλα της.Και τραμ είχε πολλούς χώρους,ήταν εύκολο.Τώρα είδα τα παλιά τσεχικά τραμ τα έχει πάρει η Λευκορρωσία οπότε εκεί θα είναι ιδσνικά για καμάκι.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Tυπε παντου οπου σπρωχνεις χρημα υπαρχουν και οι π@υτανες, αρα μην εχεις αυταπατες οτι τις βγαζεις γκομενες. Την δουλεια τους κανουν, που αντι για,αυτοκινητο ενοικιαζουν το μ@υνι τους για μερικες ωρες. Μετα ερχεται ο επομενος, παροχη υπηρεσιων λεγεται.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
Πράγα αν σπρώχνεις κασέρι έχει καλό σπόνσορινγκ.Δεν είναι βέβαια οι γκόμενες δεκτικές και πρόθυμες όπως παλιά αλλά αν κάποιος τη στήσει σε Hlavni Nadrazi,Florenc ή Andel με τα εμπορικά κέντρα όλο και κάτι θα κάνει.
Παλιά το καμάκι γινόταν στη Βεντσεσλάς που βολτάρανε οι γκόμενες πάνω κάτω αλλά τώρα έχει γεμίσει τουρίστες.
Επίσης καλά ήτανε τα τραμ που φεύγουν από Hradcanska και πάνε προς τις εστίες.Είναι γεμάτα φοιτήτριες.
Αλλο κόλπο είναι να τη στήνεις Dejvicka από όπου φευγουν τα λεωφορεία για αεροδρόμιο και να χτυπάς τις Τσέχες που ταξιδεύουν εκτός ή γυρνάνε.Συχνά παίζανε μοντέλες εκεί.
Τα παλια τσέχικα τραμ και το μετρό ήταν ιδανικά για καμάκι.Μπορούσες σε μια ωρα να καμακώσεις δυο,τρεις γκόμενες.Τώρα πλέον όχι,έχουν αλλάξει πολύ στο εσωτερικό.Παλιά στο μετρό είχε τεράστια ενιαία καθίσματα,καθόταν η γκόμενα με τις ποδάρες και άνοιγε βιβλίο να διαβάσει και μόλις ο διπλανός της κατεβαινε,καθόσουν δίπλα της.Και τραμ είχε πολλούς χώρους,ήταν εύκολο.Τώρα είδα τα παλιά τσεχικά τραμ τα έχει πάρει η Λευκορρωσία οπότε εκεί θα είναι ιδσνικά για καμάκι.
Οι εικόνες αυτές είναι 1995 με 2000...
Καλα κρασια
Μπελαρους θα είναι πολύ καλό όσο είναι αυτές αποκλεισμεμες μέσα
Βέβαια προς ώρας δεν μπορείς να μπεις νομιζω
Ο.μαιτρ Σπύρος έχει πάει Ασία οπότε μάλλον είναι κλειστά
οπότε δεν έχουμε άλλον σχετικό

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
Τα βασικό κριτήριο ήταν πάντα πέραν του οικονομικό τα κλειστά σύνορα
Όταν ίσχυε αυτό όλες οι χώρες αυτές ήταν εύκολες σχετικά για γνωστες και μη εμφανιαημους με μέτρια κ πάνω οικονομική άνεση
Όταν άνοιξαν τα σύνορα το playground δθαλυθηκε ακόμα κ στην Μολδαβία που σήμερα ο μισθός είναι 150 με 200ε αλλά μουνι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα εκτός κάτι ναυαγια ξεμεινενα κι άλλες.ποθ δουλεύουν πατέρας αδέρφια στην Γερμανία κ.παμε τα διχιλιαρα τριχιλιαρα το. Μήνα στην Μολδαβία μόνιμα με ύφος αντουανετας και πονηρες δηλ ένα σκηνικό χ εις το τετράγωνο

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.795
Πόντοι
456
ΑΡΧΗΓΕ, την underground φάση την ζεις μόνο από τους ντόπιους.
Τα Χριστούγεννα στην Πράγα, θα πάω σε δύο πριβέ πάρτι όπου
στο ένα θα είναι ο Alex που κάνει το Czech Casting και η αδερφή του.
Αυτός για παράδειγμα είναι ένα από τα απόλυτα κονέ, δεν μετριέται σε χρήμα το να τον ξέρεις.
Επίσης πάω σε συγκεκριμένα εστιατόρια, με ξέρουν όλοι,με προσέχουν.
Πάω με γκόμενες και αυτές νομίζουν ότι ήμουν παλιά κανάς ξένος ποδοσφαιριστής της Slavia

Εμείς με το δυτικό πορτοφόλι και εγώ εσχάτως με τα CHF, το να κάνουμε χαρούμενο έναν υπεύθυνο σάλας ή ένα γκαρσόνι στο μπλοκ και να μας έχει πάντα το καλύτερο τραπέζι, είναι παιχνιδάκι.

Αν κάποιος 40άρης τη στήσει εκεί που λες και αρχίζει να μιλάει σε τίποτα 20plus,
η σειρά είναι μπινελίκι,πεπερ σπρέι,security και για grande μαλακίες, Městská policie

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...

Έλα τα Χριστούγεννα Πράγα να φάμε κανά μπριζολίδι και άσε τα τραμ..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
ΑΡΧΗΓΕ, την underground φάση την ζεις μόνο από τους ντόπιους.
Τα Χριστούγεννα στην Πράγα, θα πάω σε δύο πριβέ πάρτι όπου
στο ένα θα είναι ο Alex που κάνει το Czech Casting και η αδερφή του.
Αυτός για παράδειγμα είναι ένα από τα απόλυτα κονέ, δεν μετριέται σε χρήμα το να τον ξέρεις.
Επίσης πάω σε συγκεκριμένα εστιατόρια, με ξέρουν όλοι,με προσέχουν.
Πάω με γκόμενες και αυτές νομίζουν ότι ήμουν παλιά κανάς ξένος ποδοσφαιριστής της Slavia

Εμείς με το δυτικό πορτοφόλι και εγώ εσχάτως με τα CHF, το να κάνουμε χαρούμενο έναν υπεύθυνο σάλας ή ένα γκαρσόνι στο μπλοκ και να μας έχει πάντα το καλύτερο τραπέζι, είναι παιχνιδάκι.

Αν κάποιος 40άρης τη στήσει εκεί που λες και αρχίζει να μιλάει σε τίποτα 20plus,
η σειρά είναι μπινελίκι,πεπερ σπρέι,security και για grande μαλακίες, Městská policie

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...

Έλα τα Χριστούγεννα Πράγα να φάμε κανά μπριζολίδι και άσε τα τραμ..

This is the way. Εδω νομιζω μιλησε το πλεονεκτημα της εγγυτητας που ειχε τοσα χρονια ο Βαλκανιος σε σχεση με τον αρχοντα που ητανε κυριως δυτικοτερα και εκανε τις επιδρομες του στα μουνολιβαδα αραιοτερες, συντομοτερες και πιο αγχωδεις
Επισης πιστευω παιζει ρολο πως ο κιμανιος ειναι ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡ των λιβαδιων, δηλαδη εστιαζει παντου, ολες οι χωρες, ολες οι πολεις, ενω ο Βαλκανιος δουλευει πιο στοχευμενα

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Υπερτυπάρα Γλυφομουνίξ, υπονοείς πως έχεις κι εσύ πάνω σου πάκους μετρητών όπως ο Χάρης? :headbang2::headbang2::headbang2:
Τι έγινε σε αυτό το πάρτι, έβαλε χέρι στο μέλι το βρωμοθύλικο;
Εγώ δεν έχω να προσάψω κατηγορίες για ξεπουπούλιασμα σε Λιθουανές . Αν και η χώρα έχει κάτι λιμασμένα αληταριά που δεν είναι να πέσεις πάνω τους :hi:
τον πακο αθηνα ειδαν τα μελοι ταρκετ,σπυρος,δασκαλος ιωσηφ λαιφ!αν παω σοφια φεβρουαριο θα βρεθω
με ταρκετ αν ειναι εκει.ισος παω ναπολι φεβρουαριο η νεα ιορκη δεν ξερω ακομα.
εχω παει βιλνιους μια μερα απο λετονια γνωρισα ισπανιδες ερασμους.το 2009 και 10 νομιζω.
παφτηνα αλλα σεπτεβριο ειχε βροχες και κοσμος μηδεν στο κεντρο.ηταν νεαροκοσμος φοιτητουπολη.
σαν πολονεζες μοιαζουν αλλα οι ρωσωφωνες δεχωνταν το καμακι μου και ειδα τραβουσαν.αλλα αλλο εγω
και αλλο οι κακομοιρηδες ελληνες που δεν λενε.μονο ενα ελληνα που δεν γραφει εδω συναντησα και εχει
χρημα,γαμα μουναρες και τωρα ειναι με τον θειο μου παλι οδυσσο απο χτες.βιλνιους ακυρο για σεξοτουρισμο
και οι λιθουανοι ανεβηκαν πολυ οικονομικα απο το 2009 λογο ιτ εταιριων με τρελους μισθους και επενδυσεις
απο αμερικη.ουτε λετονια γαμησα ειχε μουνια εκει σε κλαμπ αλλα ειχα παει τοτε μπας και βρω καμια
νορμαλ γκομενα ,πουτανες ειχα ολες ουκρανια.δεν ηθελα να παρω βιζιτα ετσι μου εμεινε η βολτα

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Πέραν τούτου ουδέν...

για αυτο δεν θα παω πραγα ουτε βουδαπεστη.δεν παω αυτους τους λαους και με τις πλιροφωριες σου
καλυτερα σοφια,βελιγραδι η καμια ναπολι το επομενο ταξιδι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
This is the way. Εδω νομιζω μιλησε το πλεονεκτημα της εγγυτητας που ειχε τοσα χρονια ο Βαλκανιος σε σχεση με τον αρχοντα που ητανε κυριως δυτικοτερα και εκανε τις επιδρομες του στα μουνολιβαδα αραιοτερες, συντομοτερες και πιο αγχωδεις
Επισης πιστευω παιζει ρολο πως ο κιμανιος ειναι ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡ των λιβαδιων, δηλαδη εστιαζει παντου, ολες οι χωρες, ολες οι πολεις, ενω ο Βαλκανιος δουλευει πιο στοχευμενα Πολωνία που είναι πιο κοντά

για αυτο δεν θα παω πραγα ουτε βουδαπεστη.δεν παω αυτους τους λαους και με τις πλιροφωριες σου
Παρίσι πήγαινε χάρη
Θα εις σίγουρη επιτυχία

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Στάνταρ τυπάρα ξενιτεμένος κυκλοφορεί με το μοτοποδήλατο της καθημερινές για να κάνει οικονομία στη βενζίνα...:coffee:
προσεχε μην σου κανει αναφωρα!αυτος εβαλε και με εκαναν μπλοκ την αλλη φωρα
οχι πως θελω να γραφω εδω αλλα βαριεμε σημερα σπιτι και χτες.καθομε και ψαχνω που
να ταξιδευσω δεκεβριο και φεβραρη και ειπα να δω τι κανει ο βαλκανιος αρχοντας χαχαχαχα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
Επισης πιστευω παιζει ρολο πως ο κιμανιος ειναι ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡ των λιβαδιων, δηλαδη εστιαζει παντου, ολες οι χωρες, ολες οι πολεις, ενω ο Βαλκανιος δουλευει πιο στοχευμενα
Όταν υπήρχαν διάφορες άξιζε να πάει κάποιος Νικόλαεφ Ουκρανία αντί για λεχ ποζναν παρότι ήταν πιο μακριά
Τότε γαμοθσε 10 σε μια βδομάδα άνετα στο Νικόλαεφ με λίγα ρώσικα και μια στο Λεχ...
Τώρα από μηδέν έως μισή στο Νικόλαεφ και μισή ως καμία ποζναν καλύτερα εκεί που είναι κοντά να μην τρως ταλαιπωρία κι έξοδα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.795
Πόντοι
456
Χάρη, όπου και να πας, το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι το ίδιο..

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Δηλαδή πας στα πανεπιστήμια για καμάκι?και σε βλέπουν και ενθουσιαζοντε? Κ μετά γαμας κιόλας? Αυτό εννοείς?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι κρασί πίνεις?
οι ελληνιδες εδω ειναι οι πιο απελπισμενες και δεν εχουν ουτε προβλημα ηλικιας!
πριν 4 μερες η μια ειδε μια παρεα αμερικανους αφραγγους και πηγε μονη επιασε
κουβενατα για σπουδες και τετεια και πηρε τα ισταγραμ φεισπουκ τους!τωρα οι αμερικανοι
δεν φενωνταν λεφταδες αλλα απο αυτους του χοστελ.ελεγαν ηταν σοφια και ηρθαν 2 μερες κυπρο
με τα ρουχα που φωρουσαν με γουιζ!σκεφτωμουν που την ακουγα στο καφε ρε νουμερο
μπροστα σου ειναι ο εφοπλιστης και πηγες για το αμερικανικο πασπορτ?αυτα εκαναν τα υκραινα
25 χρονια πριν χαχαχαχα.ξεφτιλισμενες.αλλες 2 κουκλες καθε μερα με εξηνταρη φιλο μου η μια σπουδαζει 23
η αλλη 27 με παιδακι.οι ελληνιδες τωρα ειναι η ευκολη λυση!θειος μου ειναι 62 και η ελληνιδα του 40
εχει 5 χρονια που ειναι μαζι κυπρο.ολες οσες βλεπω ψαχνοντε απελπισμενα και μιλω μαζι τους
δεν θελουν να επιστρεψουν ποτε ελλαδα!ειχε πλακα μια φοιτητρια με γκομενο 43 ελεγε στην φιλη της
μου το εκανε και εγω κατοριομουν!αυτο που τις χαλα ειναι το στομα τους λενε μαλακα την φιλη τους
η μπρο τον γκομενο τους!ειναι βρομωστομες,εχει ομως και νορμαλ αλλα μιλανε πολυ.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Όταν υπήρχαν διάφορες άξιζε να πάει κάποιος Νικόλαεφ Ουκρανία αντί για λεχ ποζναν παρότι ήταν πιο μακριά
Τότε γαμοθσε 10 σε μια βδομάδα άνετα στο Νικόλαεφ με λίγα ρώσικα και μια στο Λεχ...
Τώρα από μηδέν έως μισή στο Νικόλαεφ και μισή ως καμία ποζναν καλύτερα εκεί που είναι κοντά να μην τρως ταλαιπωρία κι έξοδα
ο θειος μου οδυσσο ειναι απο χτες.πηγαινοερχετε συνεχεια απο αθηνα τωρα κισινιοβ.
εγω δεν καιγομε,μου αρεσε ελλαδα και ισως παω και καπου αλλου μεχρι φεβρουαριο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
ο θειος μου οδυσσο ειναι απο χτες.πηγαινοερχετε συνεχεια απο αθηνα τωρα κισινιοβ.
εγω δεν καιγομε,μου αρεσε ελλαδα και ισως παω και καπου αλλου μεχρι φεβρουαριο
Χάρη κισινιογ και οδησο δεν γαμας ούτε με ενέσεις
Πας δεν πας το ίδιο είναι
Ψάξε καμία Αλβανία στην Ελλάδα καλύτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom