Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 876K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.805
Πόντοι
456
Μπορεί να δουλέψει πόρτα στα Privat να διώχνει τους γύφτους.Κακά τα ψέμματα τα τσέχικα είναι βασικά Τσεχία ιδίως για τις γκόμενες,έχει όμως και πολλούς ξενους που δουλεύουν σε πολυεθνικές χωρίς να ξέρουν λέξη τσέχικα.Π.χ. εχω μια Πολωνέζα σπονσορέτ που δουλεύει στο HR μεγάλης εταιρίας στην Πράγα και μου λέει οτι τσέχικα μιλάνε ελάχιστοι.Οι Πολωνοί συνήθως διαμαρτύρονται οτι οι Τσέχοι τους κακομεταχειρίζονται,τους αντιμετωπίζουν υποτιμητικά κτλ.Αμα ακούσουν πολωνική προφορά δύσκολα νοικιάζουν σπίτι.

Έχει όντως πολλούς ξένους που δουλεύουν σε πολυεθνικές με αγγλικά,
αλλά σε ξενοδοχείο χωρίς τσέχικα δε δουλεύεις.
Άσε τους πελάτες...
Πως θα συνεννοείσαι με καμαριέρες,κουζίνα,τροφοδοσίες,κ.λ.π.;
Αυτοί ΟΛΟΙ τους μιλάνε τσέχικα,
Επίσης 1350 ευρώ, αν μιλάμε για ρεσεψιόν, ούτε στο όνειρό του...

Εν τω μεταξύ το πόσο πίσω είναι η Ελλάδα φαίνεται από αυτό με το κάμπριο...
Το κάμπριο τύποι, μόνο στην Ελλάδα και σε τίποτα Αλβανίες,Βουλγαρίες αποτελεί τεκμήριο για κάτι...
Τα περισσότερα στην Ελλάδα είναι κάτι χρέπια 15ετίας που τα φέρνεις από το εξωτερικό
τζάμπα..

Ο άλλος μου αράδιασε μοντέλα αυτοκινήτων που σε λίγο θα βγάζουν πινακίδες ΕΛΠΑ...:confused:

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Το κάμπριο τύποι, μόνο στην Ελλάδα και σε τίποτα Αλβανίες,Βουλγαρίες αποτελεί τεκμήριο για κάτι...
Τα περισσότερα στην Ελλάδα είναι κάτι χρέπια 15ετίας που τα φέρνεις από το εξωτερικό
τζάμπα..

Ο άλλος μου αράδιασε μοντέλα αυτοκινήτων που σε λίγο θα βγάζουν πινακίδες ΕΛΠΑ...:confused:
Ούτε στην Ελλάδα δεν λέει τίποτα το κάμπριο, πριν 20 χρόνια ναι.
Τώρα μόνο κάτι κακομοίρηδες κομπλεξικοι που ζούσαν σε 2αρι στα Πατήσια μεσοτοιχία με Πακιστανούς νομίζουν ότι μετράνε ακόμα...:coffee:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Μπορεί να έχω ξοδέψει κάπου μισό εκατομμύριο συνολικά σε ταξίδια και σπονσοριλίκια αλλά έπιασαν τόπο.
Αν ήξερα πόσες γυναίκες πηδιούνται με λίγα λεφτά θα είχα ξεκινήσει το σπονσοριλίκι από τα 20.
Λιγα λεφτα ρε αρχοντα τι εννοεις?
Εγω ξερω οτι χαλαγες πολλα.
Επισης ρε αρχοντα δεν θα σε προκαλούσε να σου κατσει μια χωρίς ομως να σκασεις κασερι?να δεις ας πουμε ποσο πιάνεις γενικα και οχι μονο απο εμφανιση αλλα και απο προσωπικότητα.
Ρωτάω φιλικα γιατί εισαι έξυπνος άνθρωπος και το σπονσοριλικι ειναι οκ αλλα θελω να ακουσουμε απο σενα και την αλλη οδο.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Έχει όντως πολλούς ξένους που δουλεύουν σε πολυεθνικές με αγγλικά,
αλλά σε ξενοδοχείο χωρίς τσέχικα δε δουλεύεις.
Άσε τους πελάτες...
Πως θα συνεννοείσαι με καμαριέρες,κουζίνα,τροφοδοσίες,κ.λ.π.;
Αυτοί ΟΛΟΙ τους μιλάνε τσέχικα,
Επίσης 1350 ευρώ, αν μιλάμε για ρεσεψιόν, ούτε στο όνειρό του...

τζάμπα..

Τσέχικα μαθαίνω ηδη,γιατί ποσα δινουν ρεσεψιον?
Τσεχία μενεις?

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Τί να πει για πολωνεζες αυτός?Έχει καμία ιδέα? Όλη μέρα τυρόπιτες πουλάει στο κολονό που. Μένει μόνο πακηδες βλεπει
Χθες τον εκανα κοπελιτσα.
Ξεφτιλιστηκε με τις φωτογραφιες,πηρε καποιοιυ γνωστου του που εχει καγιεν και τις ανεβασε λεγοντας πως ειναι αυτος.
Τον τρολαραν ολοι εδω μεσα.
Τρελο γελιο.προμοτορας κλασσικός σουργελο τέτοιους εγω λυπαμαι και να τους δείρω.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Τί να πει για πολωνεζες αυτός?Έχει καμία ιδέα? Όλη μέρα τυρόπιτες πουλάει στο κολονό που. Μένει μόνο πακηδες βλεπει
άααααλλος κακομοίρης παπάρας μας βρήκε....
ήμαρτον ρε αντισθένη

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Χθες τον εκανα κοπελιτσα.
Ξεφτιλιστηκε με τις φωτογραφιες,πηρε καποιοιυ γνωστου του που εχει καγιεν και τις ανεβασε λεγοντας πως ειναι αυτος.
Τον τρολαραν ολοι εδω μεσα.
Τρελο γελιο.προμοτορας κλασσικός σουργελο τέτοιους εγω λυπαμαι και να τους δείρω.
ήπιες ρε γάλα?

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.805
Πόντοι
456
Τσέχικα μαθαίνω ηδη,γιατί ποσα δινουν ρεσεψιον?
Τσεχία μενεις?
'Εχω υπάρξει μόνιμος κάτοικος Πράγας.
Πράγα 3.

Yπάρχουν αγγελίες που ζητάνε ρεψεσιονίστ και αναφέρουν ξεκάθαρα τις μεικτές ετήσιες αποδοχές.
Ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι μιλάνε για μεικτές.
Ξέρεις να υπολογίσεις τις καθαρές αποδοχές από τις μεικτές;

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images.png
    images.png
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 34

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.825
Πόντοι
2.306
Πράγα 3.

Yπάρχουν αγγελίες που ζητάνε ρεψεσιονίστ και αναφέρουν ξεκάθαρα τις μεικτές ετήσιες αποδοχές.

Μπορεί να πάει ο Κλαύδιος Πράγα και να τον ντύνουν ναύτη για να τιμήσουν το ένδοξο τσέχικο ναυτικό.
Πρόκειται για ναυτικό αήτηττο σε μάχη.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.232
Πόντοι
3.506
Τυπάρα Γλυφομουνίξ ρώτα τον Χάρη για Λιθουανία και Βίλνιους, σίγουρα θα έχει εμπειρίες :rockon::rockon::rockon:
Τι να ρωτήσω φιλαράκο μας άφησε χωρίς μαλλί η σοβιετική νυφίτσα. Είμαι που είμαι άσκημος θα είμαι και για το πτωχοκομείον σύντομα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.232
Πόντοι
3.506
Πράγα 3.

Που να ξέρει το πακιστανι

Ότι του δίνουν στα φανάρια μπαίνει στην τσέπη του ,νομίζει ότι οι φόροι είναι συνοικία στο Βλαδιβοστόκ

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.825
Πόντοι
2.306
Πάντως Τσέχα υπεργκόμενα μπορείς να έχεις.Είχα πέντε Τσέχες θεόμουνα.Πολωνέζα είναι αδύνατο,υπάρχει ένα ταβάνι.Πάνω από 7.5 Πολωνέζα δεν χτυπάς με τίποτα σαν ξένος τουρίστας.
Οχι οτι μετράς περισσότερο Τσεχία από ό,τι Πολωνία απλά Τσεχία έχει πολύ περισσότερες μουνάρες αναλογικά οπότε έχεις μερίδιο.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.232
Πόντοι
3.506
Υπερτυπάρα Γλυφομουνίξ, υπονοείς πως έχεις κι εσύ πάνω σου πάκους μετρητών όπως ο Χάρης? :headbang2::headbang2::headbang2:
Τι έγινε σε αυτό το πάρτι, έβαλε χέρι στο μέλι το βρωμοθύλικο;
Εγώ δεν έχω να προσάψω κατηγορίες για ξεπουπούλιασμα σε Λιθουανές . Αν και η χώρα έχει κάτι λιμασμένα αληταριά που δεν είναι να πέσεις πάνω τους :hi:
Τύπε έδωσα 30 ευρώ για τα ποτά μας και δεν γαμησα.

Όπως βλέπεις είμαι και εγώ ένα από τα βαριά πορτοφόλια του σαι

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Αφηστε τον κοσμο να κανει ονειρα κυριοι, μην του κοβετε τα φτερα :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Εγω ειμαι σιγουρος πως ο Κλαυδιος θα διαπρεψει εις τας Τσεχιας :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Ας λενε οτι θελουν τυπε.
Εγω θα παω να κανω τη δουλιτσα μου και αστους εδω να βραφουν

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.232
Πόντοι
3.506
Ο λόγος που δεν γάμησες είναι η έλλειψη επενδυτικόυ πλάνου και η παρορμητική κατασπατάληση πόρων.
Όπως λέει ο αρχηγός είναι πανεύκολο να γαμήσεις ανατολικό μουνί με λίγα λεφτά αλλά θέλει στρατηγική και πλάνο. Ο μέγας στρατηλάτης μας έχει διδάξει πολλές τακτικές και υπαρχει συνεχής εξέλιξη επί του πεδίου :rockon::rockon::rockon:
Ναι αλλά αυτουνού του έχουν μελανιασει τα αρχιδια από το πολσκι μπουκι. Έχουν γίνει μπλε, έχει πάει όλο το αίμα εκεί

Τι να κλασω εγώ; Συγκρίνουμε Ζασταβα με Πορσικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom