Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 876K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Τυπε στα παπαρια μου να ενημερώσω τους πουθεναδες του μπου ποιο μοντέλο είναι.
Δεν με έχει πιάσει κανείς να λέω ψέματα και όσοι προσέχουν τον λόγο μου, ξέρουν εδώ και χρόνια ότι αυτά που γράφω τα ξέρω πολύ καλά και δεν γράφω όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα χωρίς να έχουν ιδέα για χώρες, δουλειές κλπ.
Πάντως είναι γερμανικό και κανένας από αυτούς τους πουθεναδες δεν θα είχαν χρήματα να κάνουν αυτό που κάνω τώρα, δηλαδή να έχω πετάξει χρήματα για cabrio απλά να βγαίνει βόλτα το ΣΚ.

Πίσω στο θέμα μας τώρα, να ακούσουμε για Πολωνία τίποτα ενδιαφέρον από άτομα που ξέρουν και όχι από άσχετους.
Φίλε ξενιτεμένε τις άλλες μέρες δεν βγαίνεις έξω;:hi:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.811
Πόντοι
456
2ον η τσεχια οικονομικα βαζει γυαλια στη κυπρο,κοιτα δεικτες ανεργίας της μιας και αλλης χωρας,κοιτα οικονομικα πριν μια 10ετια πως ηταν η Τσεχία και που εφτασε και κοιτα η Κύπρος και πως αναπτυσεται η τσεχικη οικονομια.
Tώρα εσύ μένεις Τσεχία δηλαδή;

Θα είμαι Πράγα από τις 19 έως τις 26 Δεκέμβρη.
Σε ποιο ξενοδοχείο δουλεύεις χωρίς τσέχικα να περάσω να σε δω πως τα καταφέρνεις;

Prag.jpg

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Εγώ πάντως κάθε χρόνο που πάω Πάργα όλα αυτά που λέτε εδώ δεν τα έχω δει ποτές μου...:confused::confused::confused:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.831
Πόντοι
2.306
Aρχηγέ, οι μισές δεν είναι καν Πολωνέζες, μην τους δημιουργείς αυταπάτες.

Παίζει βυζί Πολωνία, περισσότερο από Ελλάδα, αλλά καμία σχέση με Αγγλία.

Εννοείται η Αγγλία είναι η νούμερο ένα βυζική υπερδύναμη στην Ευρώπη,ακολουθεί η Πολωνία με διαφορά στήθους όπως διαπιστώνουν οι απανταχού περιηγητές.Στις σλαβικές χώρες η Πολωνία είναι στη βυζική πρωτοπορία,μόνο Τσεχία,Σλοβακία συναγωνίζονται κάπως με αξιόλογους κήπους.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Φίλε ξενιτεμένε τις άλλες μέρες δεν βγαίνεις έξω;:hi:
Μάλλον είναι δύσκολο να φανταστείς ότι παίζει άλλο ένα μικρό αμάξι και μια μεγάλη μηχανή διαθέσιμη; :grin:
Ε βέβαια στο Ελλάντα, οι πιο πολλοί δεν έχετε καν ένα σκουτεράκι, πού να φαναστείτε ότι ο άλλος χαλάει λεφτά για να έχει ένα όχημα μόνο για το ΣΚ...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Χθες ξεφτιλισα το προμοτορα ουσιαστικά τον ξεβρακωσα και ειναι ετοιμος να φτιαξει αλλο προφιλ εδω μεσα.
Τωρα θα ασχοληθω μαζι σου να σε γλέντησω.
Πρωτον εισαι ενας φωτχομπινες και μας το παίζεις οτι χεις καμπριο,χεστηκκαμε.
2ον η τσεχια οικονομικα βαζει γυαλια στη κυπρο,κοιτα δεικτες ανεργίας της μιας και αλλης χωρας,κοιτα οικονομικα πριν μια 10ετια πως ηταν η Τσεχία και που εφτασε και κοιτα η Κύπρος και πως αναπτυσεται η τσεχικη οικονομια.

Εχει κρυο στην αθηνα??χαχαχαχψαψ ρε ποσο κλαπας εισαι, αν εννοεις τους 15 βαθμους κρυο τι να πω.
Ρε λυπαμε και να σου απανταω εισαι τελειωμενος
Ρε σκατοψεύτη, ήμουν Αθήνα αυτές τις μέρες και είχε 10 βαθμούς άνετα το βραδάκι.
Σε έχω πιάσει να λες μαλακίες ακόμα και για τον καιρό.
Τράβα ρε ξεφτιλισμένε με τα ψέματά σου, όλοι σε πήραν χαμπάρι πόσο γελοίος εισαι και τι παραμύθια λες.
Σε λυπάμαι για το θέμα δουλειάς, γιατί αν ήσουν σοβαρός θα είχε νόημα να σου δώσει κάποιος συμβουλές για να βρεις δουλειά σε άλλη χ΄ώρα.

Όμως τέτοια μαλακισμένα άτομα σαν εσένα, δεν αξίζουν καμία ευκαιρεία στη ζωή. Μακάρι να σε τσακίσουν σε όποια δουλειά βρεις, γιατί δεν αξίζεις τίποτα παραπάνω.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.831
Πόντοι
2.306
Μπορεί να δουλέψει πόρτα στα Privat να διώχνει τους γύφτους.Κακά τα ψέμματα τα τσέχικα είναι βασικά Τσεχία ιδίως για τις γκόμενες,έχει όμως και πολλούς ξενους που δουλεύουν σε πολυεθνικές χωρίς να ξέρουν λέξη τσέχικα.Π.χ. εχω μια Πολωνέζα σπονσορέτ που δουλεύει στο HR μεγάλης εταιρίας στην Πράγα και μου λέει οτι τσέχικα μιλάνε ελάχιστοι.Οι Πολωνοί συνήθως διαμαρτύρονται οτι οι Τσέχοι τους κακομεταχειρίζονται,τους αντιμετωπίζουν υποτιμητικά κτλ.Αμα ακούσουν πολωνική προφορά δύσκολα νοικιάζουν σπίτι.

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Μάλλον είναι δύσκολο να φανταστείς ότι παίζει άλλο ένα μικρό αμάξι και μια μεγάλη μηχανή διαθέσιμη; :grin:
Ε βέβαια στο Ελλάντα, οι πιο πολλοί δεν έχετε καν ένα σκουτεράκι, πού να φαναστείτε ότι ο άλλος χαλάει λεφτά για να έχει ένα όχημα μόνο για το ΣΚ...
Έχουμε μείνει όλοι άφωνοι με την προσωπική σου επιτυχία....

Season 9 Wow GIF by The Office

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.831
Πόντοι
2.306
Την επόμενη εβδομάδα έφοδο Φρανκφούρτη για τριολέ με βοσνιακό ζεύγος,την πρωτοχρονιά πάρτυ με Πολωνέζα Βιέννη και στα καπάκια επιδρομή Ρίγα όπου περιμένει καυλιάρα εικοσάχρονη Λερτονή,συνέχεια φωτός με το μουνί και τον κώλο έξω στέλνει,γυμνισμός κι έτσι.Θα το συνδυάσω με δυνατό κλάμπινγκ Βαρσοβία και συναντήσεις με ντόπιες.Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Χθες ξεφτιλισα το προμοτορα ουσιαστικά τον ξεβρακωσα και ειναι ετοιμος να φτιαξει αλλο προφιλ εδω μεσα.
Τωρα θα ασχοληθω μαζι σου να σε γλέντησω.
Πρωτον εισαι ενας φωτχομπινες και μας το παίζεις οτι χεις καμπριο,χεστηκκαμε.

Εχει κρυο στην αθηνα??χαχαχαχψαψ ρε ποσο κλαπας εισαι, αν εννοεις τους 15 βαθμους κρυο τι να πω.
Ρε λυπαμε και να σου απανταω εισαι τελειωμενος
Τον δίκασες...:rockon::rockon::rockon:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Την επόμενη εβδομάδα έφοδο Φρανκφούρτη για τριολέ με βοσνιακό ζεύγος,την πρωτοχρονιά πάρτυ με Πολωνέζα Βιέννη και στα καπάκια επιδρομή Ρίγα όπου περιμένει καυλιάρα εικοσάχρονη Λερτονή,συνέχεια φωτός με το μουνί και τον κώλο έξω στέλνει,γυμνισμός κι έτσι.Θα το συνδυάσω με δυνατό κλάμπινγκ Βαρσοβία και συναντήσεις με ντόπιες.Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.
Αρχοντα ετσι οπως τα λες θα σου φυγει πανω απο ενα 5χιλιαρο
Εχεις υπολογισει το σπονσοριλικι ποσα σου εχει κοστίσει ολα αυτα τα χρόνια?

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Στάνταρ τυπάρα ξενιτεμένος κυκλοφορεί με το μοτοποδήλατο της καθημερινές για να κάνει οικονομία στη βενζίνα...:coffee:
Ο κυπριος με καμια σακαρακα του 90 κυκλοφορει και το λεςι καμπριο για να κανει μοστρα,αλλη ψωναρα μας.ξεφυτρωσε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.202
Πόντοι
12.756
Ο κυπριος με καμια σακαρακα του 90 κυκλοφορει και το λεςι καμπριο για να κανει μοστρα,αλλη ψωναρα μας.ξεφυτρωσε
αν θες να κανεις καμμια ΣΟΒΑΡΗ τσαρκα οταν κατεβεις στις γιορτες Αθηνα σου δανειζω σαξο και ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΕΝΟ επισης θα στο εχω

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ρε σκατοψεύτη, ήμουν Αθήνα αυτές τις μέρες και είχε 10 βαθμούς άνετα το βραδάκι.
Σε έχω πιάσει να λες μαλακίες ακόμα και για τον καιρό.
Τράβα ρε ξεφτιλισμένε με τα ψέματά σου, όλοι σε πήραν χαμπάρι πόσο γελοίος εισαι και τι παραμύθια λες.
Σε λυπάμαι για το θέμα δουλειάς, γιατί αν ήσουν σοβαρός θα είχε νόημα να σου δώσει κάποιος συμβουλές για να βρεις δουλειά σε άλλη χ΄ώρα.

Όμως τέτοια μαλακισμένα άτομα σαν εσένα, δεν αξίζουν καμία ευκαιρεία στη ζωή. Μακάρι να σε τσακίσουν σε όποια δουλειά βρεις, γιατί δεν αξίζεις τίποτα παραπάνω.
Και με 10 βαθμους κρυωνεις ρε χεστη?
Ναι μωρε ως μετεωρολόγος που ειμαι εδω λαθος προγνωση.
Συμβουλες απο εσενα ρε χεσμενε δεν θελουμε.
Χαχαχαχαχαχ
Εγω θα ειμαι στη τσεχια και θα ειμαι καλα αλι και τρισαλι απο το κωλο σου με τα 3ευρα ανα ωρα

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
αν θες να κανεις καμμια ΣΟΒΑΡΗ τσαρκα οταν κατεβεις στις γιορτες Αθηνα σου δανειζω σαξο και ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΕΝΟ επισης θα στο εχω
Του δικηγορου θα μου δωσεις??αυτος το εχει γεμισει ολο καυσοξυλα για τη ξυλοσομπα.
Το βραδι που μαςε γραφει εδω ειναι πανω στη ξυλοσομπα να ζεσταίνεται.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.202
Πόντοι
12.756
Του δικηγορου θα μου δωσεις??αυτος το εχει γεμισει ολο καυσοξυλα για τη ξυλοσομπα.
Το βραδι που μαςε γραφει εδω ειναι πανω στη ξυλοσομπα να ζεσταίνεται.
οχι ρε το δικο μου το ΓΝΗΣΙΟ:wanker:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
ΕδώΤσέχα,Πολωνέζα,Λευκορρωσίδα,Ουκρανέζα σε πολιτιστικές ανταλλαγές.Βλέπετε τις ομοιότητες σεεμφάνιση,ντύσιμο,κόμμωση,χαρακτήρα,τρόπο ομιλίας.Τα κλασσικά ψηλά ζυγωματικά,τις σέξυ ποδάρες κτλ.Σιγά μην μπορεί ο μέσος Ελληνας να ξεχωρίσει
Αντε και απο του χρονου δικη σου εκπομπη οπως και ο παρακατω, αδικειται το ταλεντο σου εδω μεσα, ξεδιπλωσε το στην tv.

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο-2018-03-24-4.02.08-μμ-1200x654_c.png
    Στιγμιότυπο-2018-03-24-4.02.08-μμ-1200x654_c.png
    345,5 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846