Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.811
- Πόντοι
- 456
Εδώ Τσέχα,Πολωνέζα,Λευκορρωσίδα,Ουκρανέζα σε πολιτιστικές ανταλλαγές.Βλέπετε τις ομοιότητες σε εμφάνιση,ντύσιμο,κόμμωση,χαρακτήρα,τρόπο ομιλίας.Τα κλασσικά ψηλά ζυγωματικά,τις σέξυ ποδάρες κτλ.Σιγά μην μπορεί ο μέσος Ελληνας να ξεχωρίσει τις Σλάβες μεταξύ τους.
Η Πολωνέζα ξεχωρίζει κάπως αν είναι κάποιος έμπειρος από τη χαρακτηριστική μυτόγκα.Οχι οτι οι άλλες κοπέλες έχουν τίποτα μικρές,γαλλικές μύτες αλλά δε φτάνουν τις διαστάσεις της πολωνικής.Βέβαια αρκετούς τους καυλώνει αυτό το look με τη σπαθάτη μύτη.
Βλέπουμε επίσης πώς οι Τσέχες καταλαβαίνουν ευκολότερα τα πολωνικά από ό,τι οι Πολωνέζες τα τσέχικα,μια αρκετά ενδιαφέρουσα παρατήρηση.
Έχω ένα γενικό πρόβλημα με τις μύτες και οι σπαθάτες διαταράσσουν την όποια πιθανότητα αρμονίας στο πρόσωπο.
Γουστάρω αρμονία και Τσεχία παίζει περισσότερο από Πολωνία, αν και οι δυτικές είναι πολύ μπροστά σε αυτό το θέμα.
Οι Πολωνέζες πάντα μου έλεγαν ότι τα τσέχικα τους ακούγονται αστεία ή τραγουδιστά.
Εμένα τα πολωνικά μου ακούγονται σαν καλός τρόπος να κάνεις βασανιστήρια σε αιχμαλώτους πολέμου
βάζοντάς τα 24/7 στη διαπασών.