Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 876K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.811
Πόντοι
456
Εδώ Τσέχα,Πολωνέζα,Λευκορρωσίδα,Ουκρανέζα σε πολιτιστικές ανταλλαγές.Βλέπετε τις ομοιότητες σε εμφάνιση,ντύσιμο,κόμμωση,χαρακτήρα,τρόπο ομιλίας.Τα κλασσικά ψηλά ζυγωματικά,τις σέξυ ποδάρες κτλ.Σιγά μην μπορεί ο μέσος Ελληνας να ξεχωρίσει τις Σλάβες μεταξύ τους.

Η Πολωνέζα ξεχωρίζει κάπως αν είναι κάποιος έμπειρος από τη χαρακτηριστική μυτόγκα.Οχι οτι οι άλλες κοπέλες έχουν τίποτα μικρές,γαλλικές μύτες αλλά δε φτάνουν τις διαστάσεις της πολωνικής.Βέβαια αρκετούς τους καυλώνει αυτό το look με τη σπαθάτη μύτη.
Βλέπουμε επίσης πώς οι Τσέχες καταλαβαίνουν ευκολότερα τα πολωνικά από ό,τι οι Πολωνέζες τα τσέχικα,μια αρκετά ενδιαφέρουσα παρατήρηση.

Έχω ένα γενικό πρόβλημα με τις μύτες και οι σπαθάτες διαταράσσουν την όποια πιθανότητα αρμονίας στο πρόσωπο.
Γουστάρω αρμονία και Τσεχία παίζει περισσότερο από Πολωνία, αν και οι δυτικές είναι πολύ μπροστά σε αυτό το θέμα.

Οι Πολωνέζες πάντα μου έλεγαν ότι τα τσέχικα τους ακούγονται αστεία ή τραγουδιστά.
Εμένα τα πολωνικά μου ακούγονται σαν καλός τρόπος να κάνεις βασανιστήρια σε αιχμαλώτους πολέμου
βάζοντάς τα 24/7 στη διαπασών.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.831
Πόντοι
2.306
Έχω ένα γενικό πρόβλημα με τις μύτες και οι σπαθάτες διαταράσσουν την όποια πιθανότητα αρμονίας στο πρόσωπο.
Γουστάρω αρμονία και Τσεχία παίζει περισσότερο από Πολωνία, αν και οι δυτικές είναι πολύ μπροστά σε αυτό το θέμα.

Οι Πολωνέζες πάντα μου έλεγαν ότι τα τσέχικα τους ακούγονται αστεία ή τραγουδιστά.
Εμένα τα πολωνικά μου ακούγονται σαν καλός τρόπος να κάνεις βασανιστήρια σε αιχμαλώτους πολέμου
βάζοντάς τα 24/7 στη διαπασών.

Τα τσέχικα ακούγονται όντως μωρουδίστικα στους Πολωνούς σαν ένας μπόμπιρας που προσπαθεί να μιλήσει πολωνικά.
Τα τσέχικα έχουν και πολλά υποκοριστικά zlaticko,moricko,slonecko κτλ,οι Τσέχες χρησιμοποιούν υποκοριστικά κατά κόρο για να εκφράσουν λεπτότητα,αυτό ακούγεται κάπως αστείο προφανώς στους Πολωνούς.Μια Τσέχα με αποκαλούσε cuniatko,prasatko(γουρουνάκι).
Τα πολωνικά επίσης ακούγονται λίγο αστεία στους Τσέχους ειδικά τα w,sz,prsz κτλ που λένε συνέχεια.
Στην Πράγα όντως τραγουδάνε και μιλάνε αργά με μακρά φωνήεντα ahoj,jak se maaas? κτλ.Αντίθετα στη Μοραβία μιλάνε γρήγορα και κοφτά χωρίς μελωδία οπότε κοροιδεύουν την προφορά της Πράγας.

Γενικά πάντως οι γερμανικές μύτες είναι πολύ συμμετρικές σε σχέση με τις σλαβικές που συχνά προεξέχουν και δίνουν μερικές φορές εντύπωση πουλιού ή ακόμα χειρότερα μάγισσας.Από την άλλη οι Σλάβες διαθέτουν παχιά χείλια που σπάνια τα συναντάς σε Γερμανίδες οπότε κάπως αντιρροπίζουν.Επίσης έχουν πιο στρογγυλά πηγούνια ενώ οι Γερμανίδες πιο τετράγωνα.
Πάντως η πολωνική μύτη είναι σήμα κατατεθέν,άμα τη δεις πρόκειται για Πολωνέζα 100%.Είναι μια από τις χώρες που άντρες και γυναίκες έχουν τις ίδιες μύτες,ένα ισχυρό γενετικό χαρακτηριστικό.

Τελευταία τροποποίηση:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.359
Πόντοι
3.556
Είδα από παράθεση του @RETRO φώτο συνοδηγού με σαγιονάρα σε πορσε μάλλον καγιέν! Χαίρομαι που τα μέλη μας επιβαίνουν σε τέτοια αυτοκίνητα ασχέτως αν είναι δικά τους ή όχι :rockon::rockon::rockon:
ΤΥΠΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΙΣΤΕΡ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΕΞΑΨΗ :bigdick::bigdick::bigdick:

μιλαμε θα πεσουν τονοι σκουπιδιασματος, ειδικα με την προσθήκη μπαχαλοκλωνου pablo στο πλευρό μας :wanker:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.811
Πόντοι
456
Μη νομίζεις έχει Πολωνέζες με βυζικά προσόντα και κωλάρες πολύ ανώτερες από Λατίνες.

Aρχηγέ, οι μισές δεν είναι καν Πολωνέζες, μην τους δημιουργείς αυταπάτες.

Παίζει βυζί Πολωνία, περισσότερο από Ελλάδα, αλλά καμία σχέση με Αγγλία.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
τον βλακα διμητρακη απλα ηθελα να τον ταισω κανα σουβλακι μπας και κανει κονε με την λιζα.
Xωρις διαθεση ξιφομαχιας τυπε, αλλα ο δημητρακης ειχε αναφερει παλιοτερα εδω μεσα οτι πετυχε εσενα κι εναν φιλο σου ουζμπεκο; σε ενα διαμερισμα στην οδησσο να βολταρετε με τα σωβρακα στο δωματιο και χαζογελουσατε απο αμηχανια οταν τον ειδατε. Δηλαδη αφησε να εννοηθει οτι κανατε αλλαξοφωλιες. Και οτι την αλλη μερα ο αδελφος του ουζμπεκου δηθεν σε χαστουκισε για το λογο οτι εκεινος παρεμεινε μαζι σου ολο το βραδι στο διαμερισμα. Ισχυει κατι τετοιο;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Έλα Χάρη ...σε έχω...

14596-slot-flop.jpg
Το νυχακια ειναι βαμμενα με ασταρι μεταλλου vivechrom;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Ρε τύπε, γιατί δεν έβαλες νωρίτερα το avatar και πήγα να σου απαντήσω σοβαρά περί Τσεχίας :confused:
Δεν είναι δωρεάν η συμβουλευτική από ψυχολόγους/ψυχιάτρους στην Ελλάδα;
Eμείς τι σου φταίμε;
Για πες, τι ξέρεις για αυτό το ναυάγιο;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Ρε το καμπριο που μας το παίζεις εδω μεσα ιστορια δεν εχει αξια,πανε οι εποχες του 90 που ελεγε μπες μες στο καμπριολε,τωρα ο αλλος μου κουνιοταν με καγιεν αλλουνου στο αλλο νημα και ξεφτιλιστηκε.
6 ευρω αντιστοιχούν σε 2ωρες δουλειας σου δεν τα λυπασε ρε κλαπαφτη?
Οσο για σοβιετικες εχω δει απο κοντά δεν χρειαζεται να ξέρεις.
Τρενακια με πακια δεν.ξερω κατι πες μας εσυ που εχεις εμπειρια από τρενάκια
Χαζουλη σε ξεφτιλισα ήδη για τις γνώσεις σου για το θέμα της οικονομίας της Τσεχίας.
Ακόμα δεν προβληματίστηκες ότι δεν μπορείς να την πεις με τίποτα σε άτομο που σε παίζει για πλάκα;

Εκεί στην Αθήνα έχει κρύο τώρα. Έχεις λεφτά για ρεύμα για να ζεστάνεις λίγο τη φάση με AC;
Ή ντύνεσαι με τριπλά ρούχα για να την παλέψεις;
Εκτός αν μένεις και εσύ με τους γονείς σου όπως κάποια άλλα ναυάγια που έχω πετύχει.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.811
Πόντοι
456
Για πες, τι ξέρεις για αυτό το ναυάγιο;
Μου κίνησε τις υποψίες όταν κάποιο άλλο μέλος τον αποκάλεσε Ζανούλη,
αλλά όταν έβαλε και το avatar αποκαλύφθηκε μόνος του.

Πρόκειται για συριζαίο επιδοματία, που όλα αυτά περί μετανάστευσης,εργασίας στην Τσεχία και ταξιδιών στο μπλοκ, είναι μόνο στη φαντασία του.

Σαν Jean-Claude Van Damme έγραφε αρχικά,
έχει φάει καμιά 10αριά μπαν από τότε...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
ρωτουσα πως θα βρω ελληνιδες κανεις δεν με βοηθησε ουτε ο σπυρος μου εδωσε μουνι
μου ειπε να παω αργα σε ενα κλαμπ.εγω το βραδι μετα τις 12 ειμαι τεα απο περπτημα
Μα εσυ δεν εγραφες πριν οτι οι ελληνιδες φοιτητριες το δινουν αερα εις την τζυπρον, με ενα κερασμα. Πως και ψαχνεις ακομα, κατευθυνσου προς τα εκει.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.438
Πόντοι
786
Μου κίνησε τις υποψίες όταν κάποιο άλλο μέλος τον αποκάλεσε Ζανούλη,
αλλά όταν έβαλε και το avatar αποκαλύφθηκε μόνος του.

Πρόκειται για συριζαίο επιδοματία, που όλα αυτά περί μετανάστευσης,εργασίας στην Τσεχία και ταξιδιών στο μπλοκ, είναι μόνο στη φαντασία του.

Σαν Jean-Claude Van Damme έγραφε αρχικά,
έχει φάει καμιά 10αριά μπαν από τότε...
γιατί ρε συ;
θα πάει στην τσεχία, θα αρχίσει φιλοκομμουνιστικές - φιλορωσικές παπαρολογίες και θα τον απολύσουν,
μην τυχόν τον γραπώσουν και οι αστυνόμοι και τον βάλουν μέσα για λίγο...
άσε που μπορεί να πετύχει καμιά τσέχα αφέντρα και να τον υποτάξει,
νομίζει ο αφελής ότι με τον μισθό του μπελμποϊ θα επιδοθεί σε πουτανοποίηση.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.811
Πόντοι
456
γιατί ρε συ;
θα πάει στην τσεχία, θα αρχίσει φιλοκομμουνιστικές - φιλορωσικές παπαρολογίες και θα τον απολύσουν,
μην τυχόν τον γραπώσουν και οι αστυνόμοι και τον βάλουν μέσα για λίγο...
άσε που μπορεί να πετύχει καμιά τσέχα αφέντρα και να τον υποτάξει,
νομίζει ο αφελής ότι με τον μισθό του μπελμποϊ θα επιδοθεί σε πουτανοποίηση.
Καλά, άμα πάει να λέει τέτοια, έχει να πέσει πολύ φάπα.
Ούτε οι γκόμενες δεν αντέχουν να ακούνε τέτοιες πίπες, άσε που το πιο πιθανό
είναι να τον περάσουν για gay..

Εν τω μεταξύ, το να μιλάς μόνο ελληνικά και ίσως αγγλικά και να σε προσλάβει τσέχικο ξενοδοχείο,
είναι ανέκδοτο από μόνο του..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
εβαλα στο ματι κατι γκομενες σε καφε ομονοια,η αλβανιδες καταλαβα ειναι βιζιτες
Προσεχε τυπε γιατι στο παρελθον ειχαν ανεβασει (μαλλον κρυφα) στο Utb την στιγμη που την επεφτες σε κατι γκομενες στο εξωτερικο σε κατι παγκακια σε ενα παρκο στη φαση που σου εριχναν χυλοπιτα, ενω αυτος που το εγραφε σχολιαζε και γελουσε ειρωνικα. Επισης αναρτουσαν φωτο σου με μαυρισμενο ματι απο το ξυλο που εφαγες στην ουκρανια. Αν εχεις λεει τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Τύπε ξενιτεμένε, έχει μείνει ένα ασαφές ερώτημα στη προηγούμενη σελίδα

που αν είχες την ευγενική καλοσύνη να γίνεις πιο σαφής θα βοηθούσε πολύ το κοινό που σε διαβάζει να αντιληφθεί το ειδικό βάρος όσων γράφεις. Όχι βέβαια ότι είσαι υποχρεωμένος να δώσεις αναφορά αλλά μιας και ξεκίνησες να μιλάς για κάμπριο καλό θα ήταν να λύσεις τις … μικρό απορίες των μελών ώστε τα κειμενά σου να αποκτήσουν μια παραπάνω στιβαρότητα :hi:
Τυπε στα παπαρια μου να ενημερώσω τους πουθεναδες του μπου ποιο μοντέλο είναι.
Δεν με έχει πιάσει κανείς να λέω ψέματα και όσοι προσέχουν τον λόγο μου, ξέρουν εδώ και χρόνια ότι αυτά που γράφω τα ξέρω πολύ καλά και δεν γράφω όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα χωρίς να έχουν ιδέα για χώρες, δουλειές κλπ.
Πάντως είναι γερμανικό και κανένας από αυτούς τους πουθεναδες δεν θα είχαν χρήματα να κάνουν αυτό που κάνω τώρα, δηλαδή να έχω πετάξει χρήματα για cabrio απλά να βγαίνει βόλτα το ΣΚ.

Πίσω στο θέμα μας τώρα, να ακούσουμε για Πολωνία τίποτα ενδιαφέρον από άτομα που ξέρουν και όχι από άσχετους.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.322
Πόντοι
2.606
Παίζει ρόλο και το legacy,εμένα ας πούμε ο παππούς μου ήταν φαντάρος στη μικρασιατική εκστρατεία,μπαίνει στην τουρκική πόλη για πλιάτσικο και ρωτάει την πιο πλούσια Τουρκάλα πού είναι τα χρυσά?Δεν έχω τίποτα λέει αυτή,απλώνει ο παππούς το χέρι και βγάζει τα χρυσά φλουριά από το μουνί της Τουρκάλας.
Αμα προέρχεσαι από τέτοιο παππού,δεν τίθεται ζήτημα για το τι κάνεις στα μουνολίβαδα.
:rockon:
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Χαζουλη σε ξεφτιλισα ήδη για τις γνώσεις σου για το θέμα της οικονομίας της Τσεχίας.
Ακόμα δεν προβληματίστηκες ότι δεν μπορείς να την πεις με τίποτα σε άτομο που σε παίζει για πλάκα;

Εκεί στην Αθήνα έχει κρύο τώρα. Έχεις λεφτά για ρεύμα για να ζεστάνεις λίγο τη φάση με AC;
Ή ντύνεσαι με τριπλά ρούχα για να την παλέψεις;
Εκτός αν μένεις και εσύ με τους γονείς σου όπως κάποια άλλα ναυάγια που έχω πετύχει.
Χθες ξεφτιλισα το προμοτορα ουσιαστικά τον ξεβρακωσα και ειναι ετοιμος να φτιαξει αλλο προφιλ εδω μεσα.
Τωρα θα ασχοληθω μαζι σου να σε γλέντησω.
Πρωτον εισαι ενας φωτχομπινες και μας το παίζεις οτι χεις καμπριο,χεστηκκαμε.
2ον η τσεχια οικονομικα βαζει γυαλια στη κυπρο,κοιτα δεικτες ανεργίας της μιας και αλλης χωρας,κοιτα οικονομικα πριν μια 10ετια πως ηταν η Τσεχία και που εφτασε και κοιτα η Κύπρος και πως αναπτυσεται η τσεχικη οικονομια.

Εχει κρυο στην αθηνα??χαχαχαχψαψ ρε ποσο κλαπας εισαι, αν εννοεις τους 15 βαθμους κρυο τι να πω.
Ρε λυπαμε και να σου απανταω εισαι τελειωμενος

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.241
Πόντοι
3.506
δεν ξερω γιατι με τρολαρεις συνεχεια αλλα ευτυχος ειδα την φωτο σου.
με δικαιωνεις απολυτα αυτα που λεω για τους ελληνες.μην ξεχνας ειμαι ο πρωτος
που χαλασα την εικονα του πλουσιου διμητρακη χαχαχαχα.του γραφω συνεχεια
εγινε αυτο που κοροιδευε στην ελλαδα μονιμα και παει σε εκπομπες με τρελους
για ενα δεκαρικο!ελεγε παω χαγιατ εκπομπη νομιζα στο πανακριβο χοτελ χαγιατ
ενω αυτος πηγαινε σε ενα βλακα που ζουσε σε τρογλη με τους δικους του να κανει
εκπομπες με αμεα.
Ξεροχυνω με επιστροφή μπουφλιασμενου ΟΥΚα.

να είμαι σουπερμάρκετ στην ουρά και να χαχανίζω σα μαλακας με την ατάκα με το χαιατ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom