Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 876K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
σκεφτωμε ελλαδα παλι θεσαλονικη αλλα εβαλα και καλαματα στο ματι.η μαλακια ομως ειναι
οταν πηγα αθηνα κανενα απο τα γνωστα μελη που μου ελεγε εχουν κονε ελληνιδες
δεν με βοηθησε και αναγκαστικα γαμησα 2 κοντα στην ομονοια σε ενα χοτελ.ενα νεαρο τσιγγανακκι
και μια ρουμανα που μιλουσε ελληνικα

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Εεε τα θελει ο κωλος σου,με γυφτισαα και πορτοφόλι γεμάτο 2000 ειναι σαν να τρεχεις με 200 αντιθετο ρευμα με δρόμο που γλιστραει
παντα εχω πολλα μετρητα.ειχα παρει εξτρα αλλα 800 για θεσαλονικη ταξιδη.
σαλονικη 8 μερες παιρνω 6000 στο βελιγραδι 8 ημερες πηρα 3000.
βελιγραδι ομως ξοδευτηκα 6 σακακια απο 150-370.κανω συλογη με στρατιωτικα
και αλφα σακακια οι αλλες μαρκες αλλο ακριβο σπορ γαμησε τα.ειδα τωρα στην μοναστιριου
σαλονικη εχει με 40 ευρο.παιρνω flicht jacket αυτα του σερβικου στρατου γαματα και δερματινα
370 αλλα οταν τα φοραγα ουκρανια πριν τον πολεμο με φιλο μου ελληνα παμπλουτο ελεγε
γαματα ολα τα βλεματα πανω.xoruc ειναι η σερβικη μαρκα αυτη.στην αθηνα εκρυβα 2000 σε ζωνη
μεσα και στο πορτοφολι ειχα 20 ευρο.οταν βρηκα την πιατσα ομονοια πηρα τα λεφτα στο μεταξουργιο
που εμενα περιοχη και ειχα 50 ευρο για το χοτελ και την κοπελα.σε δυο ωρες γαμησα δυο.δεν ειχα
χρονο να παρω αλλες αφου τελευτεα μερα ανακαλυψα την πιατσα

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
παντα εχω πολλα μετρητα.ειχα παρει εξτρα αλλα 800 για θεσαλονικη ταξιδη.
σαλονικη 8 μερες παιρνω 6000 στο βελιγραδι 8 ημερες πηρα 3000.
βελιγραδι ομως ξοδευτηκα 6 σακακια απο 150-370.κανω συλογη με στρατιωτικα
και αλφα σακακια οι αλλες μαρκες αλλο ακριβο σπορ γαμησε τα.ειδα τωρα στην μοναστιριου
σαλονικη εχει με 40 ευρο.παιρνω flicht jacket αυτα του σερβικου στρατου γαματα και δερματινα
370 αλλα οταν τα φοραγα ουκρανια πριν τον πολεμο με φιλο μου ελληνα παμπλουτο ελεγε
γαματα ολα τα βλεματα πανω.xoruc ειναι η σερβικη μαρκα αυτη.στην αθηνα εκρυβα 2000 σε ζωνη
μεσα και στο πορτοφολι ειχα 20 ευρο.οταν βρηκα την πιατσα ομονοια πηρα τα λεφτα στο μεταξουργιο
που εμενα περιοχη και ειχα 50 ευρο για το χοτελ και την κοπελα.σε δυο ωρες γαμησα δυο.δεν ειχα
χρονο να παρω αλλες αφου τελευτεα μερα ανακαλυψα την πιατσα
Έλα Χάρη ...σε έχω...

14596-slot-flop.jpg

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
δεκεβριο μπορω να ταξιδευσω αλλα επιδει γνωρισα ελληνιδες κυπρο που θελουν βολτες
κατεχομενα λεω που να τρεχω στον χειμωνα ενω εχω εδω ελληνιδες,τουρκαλες.
φεβρουαριο ισως ελλαδα η ναπολη η σερβια και σοφια.λιγοστευσα τελευταια τα ταξιδια
αφου δεν μπορω να ειμαι ουκρανια.ο θειος και ο παμπλουτος φιλος μου ηταν οδυσσο
πριν μερες περνανε τελεια με πολλα μικρα.ειναι ταλαιπωρια για μενα και δεν εχει πτησεις κισινιοβ.
ανοιξε η αετζιαν αλλαειδα 400 ευρο!αν βρω προσφωρα θα μεινω κισινιοβ δεν εχω διαθεση
για οδυσσο ολοι με ψαχνουν για λεφτα.ασε που μπορει να σε σκοτωσουν αν ξερουν οτι
πηγα με λεφτα.διαφωροι φιλοι ζητανε μου στελουν λογαριασμους δεν απαντω!
μονο σε μια φιλη εστειλα 3 φωρες συνολικα 200

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Η φύση στην ουκρανία είναι άγρια και λασπώδης . Κατά την είσοδο στην πολωνία το τοπίο ημερεύει λες και φευγεις από τη κόλαση και μπαίνεις στον παράδεισο.
Πως ρε τυπε πηγαινοντας απο την Βαρσοβια προς το Αουτσβιτς και μετα κρακοβια ηταν στεπες ολοκληρες, που ειδες την ημερο τοπιο, σκληροτραχηλο ηταν. Να πεις οτι στις βαλτικες χωρες ημερευει το τοπιο να σου πω ναι.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.837
Πόντοι
2.306
Οντως Ουκρανια εχει αγρια φύση ζούγκλα φάση σε εξάπτει το θέαμα.Πολωνία πιο πολιτισμένα πράγματα αλλα και πιο βαρετά.Η τσεχική φύση μου αρέσει πολλά δάση,ωραία δέντρα πιστεύεις οτι κάποια στιγμή θα προβάλει Τσέχα νυμφίς να γαμήσεις.Και Πολωνία βέβαια παίζουν ευχάριστες βουκολικές καταστάσεις αλλά μιλάμε για απέραντες πεδιάδες.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.837
Πόντοι
2.306
Γενικά η σλαβική φύση είναι ανεπτυγμένη.Δεν ξέρω αν είναι επειδή αγαπάνε τα δάση και δεν τα καίνε ή επειδή κατουράνε συχνά οι Σλάβοι αλλά αναπτύσσονται τεράστια δέντρα φαντασμαγορικά πολλές φορές.

Φοβερός είναι ο αυτοκινητόδρομος που έφτιαξε ο Χίτλερ έξω από το Καλίνινγκραντ με εντυπωσιακά δέντρα από τις δύο πλευρές Χόλυγουντ φάση.Τα αποκαλούν οι τελευταίοι στρατιώτες της Βέρμαχτ.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Γενικά η σλαβική φύση είναι ανεπτυγμένη.Δεν ξέρω αν είναι επειδή αγαπάνε τα δάση και δεν τα καίνε ή επειδή κατουράνε συχνά οι Σλάβοι αλλά αναπτύσσονται τεράστια δέντρα φαντασμαγορικά πολλές φορές.
Απο τοτε που επεσε το τοιχος αυτες οι χωρες,αρχισαν να αποψιλωνουν σταδιακα αγρια δαση στο ονομα του κερδους. Πχ. τεραστιες εκτασεις δασους εκει που ειχε γυριστει και το (gold mountain '03) στη Ρουμανια εγινε κρανιου τοπος. Σιγουρα υπαρχουν και αλλα δαση, αλλα σταδιακα θα εξαφανιστουν.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Στην ελλαδα αν δεν έχεις παραδάκι και κυκλους γνωριμιας δεν καθονται οι ελληνίδες.
Ειναι σνομπ πολυ οι ελληνιδες,ελα εδω και θα δεις.
Ρωτα καιντον σαμπ ζιρο να σου πει.
:grin::2funny::grin::2funny:
Απλα πολλοι ελλαδα κοιτανε για το ευκολο το βατο το σίγουρο και σε γκομενικο και σε εργασιακό επιπεδο.
Το θεμα ειναι που συμβιβάζεσαι.
Συμβιβαζεσαι με 800 μισθο και με μια μετρια ελληνιδα να στα πρηζει?
Η θα στρωσεις κωλο να πας εξωτερικο και να παίρνεις 1500 και να ψαξεις για μια ξενη?
Ολα εχουν να κανουν με το τι θελουμε
μισθάρα :confused::grin::grin:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
να σε πάω καμια βόλτα με το πορσικό πριν φύγεις να δεις πως ειναι τα τουτού?
Εδώ έχει άποψη ο τύπος για άλλες χώρες που δεν έχει πάει. Και ξέρει πώς είναι η οικονομία λέει όταν δεν ξέρει καν να υπολογίσει πώς βγαίνουν οι φόροι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
σκεφτωμε ελλαδα παλι θεσαλονικη αλλα εβαλα και καλαματα στο ματι.η μαλακια ομως ειναι
οταν πηγα αθηνα κανενα απο τα γνωστα μελη που μου ελεγε εχουν κονε ελληνιδες
δεν με βοηθησε και αναγκαστικα γαμησα 2 κοντα στην ομονοια σε ενα χοτελ.ενα νεαρο τσιγγανακκι
και μια ρουμανα που μιλουσε ελληνικα
Τώρα κατάλαβα τι εννοείς είναι εύκολες οι Ελληνίδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ερημιά η Τσεχία? Έχει περισσότερο κόσμο από την Ελλάδα με τη μισή έκταση της Ελλάδας. Αν ειναι η Τσεχία μαυρίλα και ερημιά, τι να πει η Ελλάδα με κατι χωριά στον Εβρο και τη βόρεια Ελλάδα ξεχασμένα από το θεο
Τσεχία σεμπεβρη μέχρι Απρίλη πολύ μαυρίλα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
ημουν τρελαμενος στην οδυσσο με μια κοπελα διευθηντρια σε ιτ με μισθο 6000 δολαρια τον μηνα.
μου εκανε 6 χρονια την ζωη κολαση,σκοτσεζικο ντους,με βασανιζε αδικα και στο τελος ειπε ψεματα
εχει καρκινο να με ξεφορτωθει.οταν το 2016 την διαολοεστειλα και υσυχασα αφου δεν μου καθοταν
και μου εκανε μονο χαλια την ψυχλογια,τοσο την ερωτευτηκα!με περνει το 2019 μου λεει τελικα θα χωρισω
μετα απο τοσα χρονια που με βασανιζε!τωρα εχω ομως παιδι 2 χρονον με τον πρωην αντρα μου.
την εβρισα και τελος.περσι το καλοκαιρι με ξαναθυμηθηκε προσφυγς στην ρουμανια!
της απαντησα μετα απο 6 μηνες και λεει ειμαι ουαλια τωρα προσφυγας.εισαι ο καλυτερος που γνωρισα
το ονειρο μου παντα ηταν να ζησω κυπρο αν θες θα ερθω μονιμα για δουλεια και να ζησω εκει.
εχω δουλεια ουαλια αλλα χαλια εδω.συγνωμη απαντησα αλλα αγαπω την κοπελα μου 27 εσυ εισαι 41!
η κοπελα μου ζει μακρια εξωτερικο καλη τυχη!μειναμε φιλοι μιλαμε και την καλεσα βελιγραδι για πουτσο.
λεει με καλεσε ενας καλος φιλος μοντενεγρο να μου τα πληρωσει ολα και να ζησω εκει.οκ παενε ειπα!
πλιστιριασμο του μουνιου τους κανους.ημουν ο τρελος,μανιακος ενοχλητικος οταν ολα ηταν καλα
στην ζωη της.την γνωρισα 29 τωρα ειναι 41 με παιδι!ουστ
Μήπως είχε 16000 το μήνα και στοκρυβε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom