Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 876K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
δεν ξερω γιατι με τρολαρεις συνεχεια αλλα ευτυχος ειδα την φωτο σου.
με δικαιωνεις απολυτα αυτα που λεω για τους ελληνες.μην ξεχνας ειμαι ο πρωτος
που χαλασα την εικονα του πλουσιου διμητρακη χαχαχαχα.του γραφω συνεχεια
εγινε αυτο που κοροιδευε στην ελλαδα μονιμα και παει σε εκπομπες με τρελους
για ενα δεκαρικο!ελεγε παω χαγιατ εκπομπη νομιζα στο πανακριβο χοτελ χαγιατ
ενω αυτος πηγαινε σε ενα βλακα που ζουσε σε τρογλη με τους δικους του να κανει
εκπομπες με αμεα.
Πως είμαι στην φώτο που είδες και σε δικαιωσα?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
δεν ασχολουμε προσωπικα με πουτανοουκρανιδια και ρωσιδες,ξεπερασμενες αυτες απο 2 δεκαετιες.
απορω που ακομα καπιοι ασχολουντε με αυτες!εκανα το λαθος καλοκιρι και εβαλα μια μουναρα ουκρανιδα
στο αυτοκινητο οπως αυτες που αρεσουν στον κμαν ψηλη.της χαιδευα το μουνι και συμφωνησαμε 70 ευρο
να την γαμησω.αρχισε να γδυνετε σαν οδηγουσα ευτυχος αδειος δρομος κυριακη αλλα την εβλεπα
και λεω θα γινω ρεζιλι.δεν ειδα το αυτοκινητο απεναντι και ειχα ατυχημα!η κοπελα τραυματιστηκε και εφυγε
τρεχωντας με αιματα στα χειλη.το αυτοκινητο μου διαληθηκε και αγορασα καινουργιο 25!
εχασα και 15 που ειναι η αξια του αυτοκινητου!οι μαλακες απο ασφαλεια μου εδωσαν 5000!
φταιω ελεγαν και δεν ηθελαν να δωσουν την πραγματικη αξια.χασαμε την γκομενα πηγε και το αμαξι
Περίεργο κάποιος . θα σε.ματιασε

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Φιλε εξαρτάται τι εννοεις πλουσιος.
Μια σοβιετικη θελει αν εχει μια σπιταρωνα ακριβο αμάξι λεφτα να χαλάει εδω και εκει και καθε τριμηνο να πηγαίνει διακοπές ανα τον κόσμο.
Ολα αυτα για να καλυφθουν παιζει ρολο σε ποια χωρα εισαι.
Αν εισαι π.χ αμερικη για ολα αυτα πρέπει να βγαζεις 15000 το μηνα
Αν εισαι γερμανια πρέπει να βγαζεις 7000 το μηνα αν εισαι ελλαδα πρέπει να βγαζεις 3000 το μηνα.
Γι αυτο σου λεω ακρη δεν βγάζεις.
Καλύτερα να ξεσκαρταρονται μονες τους εφοσον κοιτανε το χρημα παρα εσενα να σου βγει ο κωλος.
Εννοω δουλευε να καλυπτεσαι και ασε να ζητάνε.
ημουν τρελαμενος στην οδυσσο με μια κοπελα διευθηντρια σε ιτ με μισθο 6000 δολαρια τον μηνα.
μου εκανε 6 χρονια την ζωη κολαση,σκοτσεζικο ντους,με βασανιζε αδικα και στο τελος ειπε ψεματα
εχει καρκινο να με ξεφορτωθει.οταν το 2016 την διαολοεστειλα και υσυχασα αφου δεν μου καθοταν
και μου εκανε μονο χαλια την ψυχλογια,τοσο την ερωτευτηκα!με περνει το 2019 μου λεει τελικα θα χωρισω
μετα απο τοσα χρονια που με βασανιζε!τωρα εχω ομως παιδι 2 χρονον με τον πρωην αντρα μου.
την εβρισα και τελος.περσι το καλοκαιρι με ξαναθυμηθηκε προσφυγς στην ρουμανια!
της απαντησα μετα απο 6 μηνες και λεει ειμαι ουαλια τωρα προσφυγας.εισαι ο καλυτερος που γνωρισα
το ονειρο μου παντα ηταν να ζησω κυπρο αν θες θα ερθω μονιμα για δουλεια και να ζησω εκει.
εχω δουλεια ουαλια αλλα χαλια εδω.συγνωμη απαντησα αλλα αγαπω την κοπελα μου 27 εσυ εισαι 41!
η κοπελα μου ζει μακρια εξωτερικο καλη τυχη!μειναμε φιλοι μιλαμε και την καλεσα βελιγραδι για πουτσο.
λεει με καλεσε ενας καλος φιλος μοντενεγρο να μου τα πληρωσει ολα και να ζησω εκει.οκ παενε ειπα!
πλιστιριασμο του μουνιου τους κανους.ημουν ο τρελος,μανιακος ενοχλητικος οταν ολα ηταν καλα
στην ζωη της.την γνωρισα 29 τωρα ειναι 41 με παιδι!ουστ

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
χτες μιλουσα με

valkanie ο χαρης ειμαι.δεν ξερω που να παω δεκεβριο και φεβρουαριο,σκεφτωμουν θεσαλονικη,πραγα,σερβια παλι.
πραγα ειχα παει 2 φωρες βολτα τρανζιτ αλλα δεν μου αρεσε ο κοσμος το 2008 και 11.ο δασκαλος εχει παει 15 φωρεσ
πραγα τελευταια.θα ειναι εκει δεκεβριο αλλα 2 μερες κανει και φευγει γερμανια.τωρα κυπρο τινκα μαυρες εχει
αλλα θελουν προσοχη και ειναι απατεωνισες εχτος που γαμιουντε με πολλους μαυρους.
φιλος μου ηταν αφρικη χρονια δεν πηγε ποτε με μαυρη!εχει ψηλα στανταρ ενω αυτος ειναι χαλιας και πλεον
οικονομικα αθλιος μετα που κουρευτηκαν τα λεφτα του κυπρο.ειναι 46 και θελει μικρες και τοπ ποιοτητα.
του ειπα μπορει να εχει μια βιετναμεζα 45 με 4 παιδια στο βιετναμ οπως οι κυπριοι συνταξιουχοι και νομιζει πλακα κανω

ειμαι χρονια ανατολικη ευρωπη και τωρα αρχισα να ερχομε ελλαδα!ειναι η μονη χωρα που μπορω
να εχω οπεια θελω ανεξαρτητα ηλικιας χωρις αντιπαλο αφου οι ελληνες ειναι τραγικοι σε ολα
και αφραγγοι.φιλος μου 60 κυπρο κυκλοφωρα με αδερφες ελληνιδες 25 και 28 μουναρες!
εχουμε γεμισει φοιτητριες και εργαζομενες απο ελλαδα ευκολα τις γαμας μονο κερασματα.
κατσετε στα αυγα σας αν εισαστε αφραγγοι.μετανιωνω τα λεφτα που χαλασα ουκρανια τοσα χρονια
θα ειχα την σταρ ελλας αν ακουγα τους φιλους μου να πηγαινω ελλαδα.μονο ελλαδα για γκομενες
και σε πραγα,βουδαπεστη καμια αλλη τουριστρια αν πετυχεις απο ισπανια,αμερικη καμια ερασμους
Στην ελλαδα αν δεν έχεις παραδάκι και κυκλους γνωριμιας δεν καθονται οι ελληνίδες.
Ειναι σνομπ πολυ οι ελληνιδες,ελα εδω και θα δεις.
Ρωτα καιντον σαμπ ζιρο να σου πει.
Απλα πολλοι ελλαδα κοιτανε για το ευκολο το βατο το σίγουρο και σε γκομενικο και σε εργασιακό επιπεδο.
Το θεμα ειναι που συμβιβάζεσαι.
Συμβιβαζεσαι με 800 μισθο και με μια μετρια ελληνιδα να στα πρηζει?
Η θα στρωσεις κωλο να πας εξωτερικο και να παίρνεις 1500 και να ψαξεις για μια ξενη?
Ολα εχουν να κανουν με το τι θελουμε

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
δεν ασχολουμε προσωπικα με πουτανοουκρανιδια και ρωσιδες,ξεπερασμενες αυτες απο 2 δεκαετιες.
απορω που ακομα καπιοι ασχολουντε με αυτες!εκανα το λαθος καλοκιρι και εβαλα μια μουναρα ουκρανιδα
στο αυτοκινητο οπως αυτες που αρεσουν στον κμαν ψηλη.της χαιδευα το μουνι και συμφωνησαμε 70 ευρο
να την γαμησω.αρχισε να γδυνετε σαν οδηγουσα ευτυχος αδειος δρομος κυριακη αλλα την εβλεπα
και λεω θα γινω ρεζιλι.δεν ειδα το αυτοκινητο απεναντι και ειχα ατυχημα!η κοπελα τραυματιστηκε και εφυγε
τρεχωντας με αιματα στα χειλη.το αυτοκινητο μου διαληθηκε και αγορασα καινουργιο 25!
εχασα και 15 που ειναι η αξια του αυτοκινητου!οι μαλακες απο ασφαλεια μου εδωσαν 5000!
φταιω ελεγαν και δεν ηθελαν να δωσουν την πραγματικη αξια.χασαμε την γκομενα πηγε και το αμαξι
Εχασες τη γκομενα επειδη τραυματιστηκε στα χειλη??
Το αμαξι εντάξει εγινε σμπαραλια

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Περίεργο κάποιος . θα σε.ματιασε
ποτε δεν μου αρεσαν αυτες αλλα το κιεβο και η οδυσσος......... μην γραφω τους λογους ουκρανια που ειμαι χρονια.
αλλα τωρα που ερχομε ελλαδα καταλαβα ποσα εχασα που δεν ερχομουν.αθηνα σκατα ειναι βρωμια αλλα σαλονικη
πολυ οραια και παιζω χωρις αντιπαλο.οι ελληνιδες δεν εχουν προβλημα με ηλικια.σαν τις τουρκαλες και ελληνιδες
δεν εχει απορω που καπιοι ασχολουντε με αυτες τις πουτανες.με ρωσιδες κολημα ειχα δεκαετια του 90 αρχεσ
του 2000.μεχρι το 2011 συνεχεια μοσχα ημουν αλλα με τις βιζες κουραστηκα.ρωσιδες μου αρεσουν μονο
οι μπασκιρια και ταταρ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
ημουν τρελαμενος στην οδυσσο με μια κοπελα διευθηντρια σε ιτ με μισθο 6000 δολαρια τον μηνα.
μου εκανε 6 χρονια την ζωη κολαση,σκοτσεζικο ντους,με βασανιζε αδικα και στο τελος ειπε ψεματα
εχει καρκινο να με ξεφορτωθει.οταν το 2016 την διαολοεστειλα και υσυχασα αφου δεν μου καθοταν
και μου εκανε μονο χαλια την ψυχλογια,τοσο την ερωτευτηκα!με περνει το 2019 μου λεει τελικα θα χωρισω
μετα απο τοσα χρονια που με βασανιζε!τωρα εχω ομως παιδι 2 χρονον με τον πρωην αντρα μου.
της απαντησα μετα απο 6 μηνες και λεει ειμαι ουαλια τωρα προσφυγας.εισαι ο καλυτερος που γνωρισα
το ονειρο μου παντα ηταν να ζησω κυπρο αν θες θα ερθω μονιμα για δουλεια και να ζησω εκει.
εχω δουλεια ουαλια αλλα χαλια εδω.συγνωμη απαντησα αλλα αγαπω την κοπελα μου 27 εσυ εισαι 41!
η κοπελα μου ζει μακρια εξωτερικο καλη τυχη!μειναμε φιλοι μιλαμε και την καλεσα βελιγραδι για πουτσο.
λεει με καλεσε ενας καλος φιλος μοντενεγρο να μου τα πληρωσει ολα και να ζησω εκει.οκ παενε ειπα!
πλιστιριασμο του μουνιου τους κανους.ημουν ο τρελος,μανιακος ενοχλητικος οταν ολα ηταν καλα
Χάρη αυτά τα ωραία που γράφεις τα καταλαβαίνεις μετά?ο μπλασκος που είναι?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
ποτε δεν μου αρεσαν αυτες αλλα το κιεβο και η οδυσσος......... μην γραφω τους λογους ουκρανια που ειμαι χρονια.
αλλα τωρα που ερχομε ελλαδα καταλαβα ποσα εχασα που δεν ερχομουν.αθηνα σκατα ειναι βρωμια αλλα σαλονικη
πολυ οραια και παιζω χωρις αντιπαλο.οι ελληνιδες δεν εχουν προβλημα με ηλικια.σαν τις τουρκαλες και ελληνιδες
δεν εχει απορω που καπιοι ασχολουντε με αυτες τις πουτανες.με ρωσιδες κολημα ειχα δεκαετια του 90 αρχεσ
του 2000.μεχρι το 2011 συνεχεια μοσχα ημουν αλλα με τις βιζες κουραστηκα.ρωσιδες μου αρεσουν μονο
οι μπασκιρια και ταταρ.
Σωστά αυτά που λες για τις νεαρες Ελληνίδες
Εσύ χωρίς αντίπαλο είσαι τι εννοείς?στην ομορφιά το μποι η το μυαλό?

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Χάρη αυτά τα ωραία που γράφεις τα καταλαβαίνεις μετά?ο μπλασκος που είναι?
μιλαμε καθε μερα ετοιμαζετε για τσεχια και γερμανια.ηταν σοφια.
δεν μπορω να βρεθουμε εκει γιατι δεν καθετε πραγα μια εβδομαδα
παει 2 μερες και μετα με τρενο αλλες 7 πολεις αυστρια,γερμανια,σλοβακια,βουδαπεστη

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
ειναι οι πιο ασχημοι,κακοντυμενοι,αφραγγοι της ευρωπης!ειδες μια κοπελα που εγινε θεμα
τι εγραφε?χαχαχαχα δεν ξαναπατω ελλαδα και το πως την εβλεπαν.απο την αγαμια και αφραγγια!
ασε τωρα τα ειδα με τα ματια μου και γελουσα με τον δασκαλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παντως εδω δεν γνωριζω ελληνιδα πανω απο 22 τα πανεπιστιμια διπλα μου ειναι

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
για μουνια σαν την ελλαδα δεν εχει!ππριν μερες γνωρισα 2 απο καλαματα γυρω στα 30
τις επαιρνα και τις δυο μαζι αν ηθελα αλλα ηταν πολυ πρηχτρες,μιλανε πολυ και δεν
ηταν και κατι εξειρετικο να δωσω χρονο και χρημα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
ειναι οι πιο ασχημοι,κακοντυμενοι,αφραγγοι της ευρωπης!ειδες μια κοπελα που εγινε θεμα
τι εγραφε?χαχαχαχα δεν ξαναπατω ελλαδα και το πως την εβλεπαν.απο την αγαμια και αφραγγια!
ασε τωρα τα ειδα με τα ματια μου και γελουσα με τον δασκαλο

παντως εδω δεν γνωριζω ελληνιδα πανω απο 22 τα πανεπιστιμια διπλα μου ειναι
Δηλαδή πας στα πανεπιστήμια για καμάκι?και σε βλέπουν και ενθουσιαζοντε? Κ μετά γαμας κιόλας? Αυτό εννοείς?

για μουνια σαν την ελλαδα δεν εχει!ππριν μερες γνωρισα 2 απο καλαματα γυρω στα 30
τις επαιρνα και τις δυο μαζι αν ηθελα αλλα ηταν πολυ πρηχτρες,μιλανε πολυ και δεν
Τι κρασί πίνεις?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Είναι κμαν στυλ ο χάρης. Παλιάς κοπής μάλιστα. Με το παραμικρό φλασάρει πάκους μετρητά.
Η ζωή του είναι extreme game! Μια μέρα του, όλος σου ο μήνας :rockon::rockon::rockon:
Όσο μποι λείπει του χάρη το ει σε μυαλό
Μεγάλη γάτα

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Αυτα να τα πεις σ αυτους που λενε πως οι ουκρανες δεν κοιτανε τα λεφτά.
Τα λεφτα και η εξελιξη ειναι το α και το ω της ζωης τους ειδικα μεχρι τα 45.
Απλα ρε φιλε με λιγα λογια δεν σου έκατσε να τη πηδησεις?
Εχεις 12 χρονια αλισβερίσι?
Υπομονη μετα τα 45 θα ηρεμησει και αυτη θα ψαχνει λιμάνι

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Αν ήταν από Καλαμπάκα θα άξιζε τον κόπο...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
μιλαμε καθε μερα ετοιμαζετε για τσεχια και γερμανια.ηταν σοφια.
δεν μπορω να βρεθουμε εκει γιατι δεν καθετε πραγα μια εβδομαδα
παει 2 μερες και μετα με τρενο αλλες 7 πολεις αυστρια,γερμανια,σλοβακια,βουδαπεστη
Έχει φοιτητικό πάσο?
Σε χοστελ θα μείνετε?

Αν ήταν από Καλαμπάκα θα άξιζε τον κόπο...
Από φιερι ακόμα καλύτερα

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Είναι κμαν στυλ ο χάρης. Παλιάς κοπής μάλιστα. Με το παραμικρό φλασάρει πάκους μετρητά.
Η ζωή του είναι extreme game! Μια μέρα του, όλος σου ο μήνας :rockon::rockon::rockon:
δεν ξερεις ομως τι μαλακια επαθα πριν το ατυχημα ενα μηνα πριν.
εβαλα μια τσιγγανα στο αμαξι μου λεει 10 ευρο να με γαμησεις!
μου αρεσουν αυτες για γαμησι και χυσιμο στο στομα.
κατεβασα το παντελονι στο πισω καθησμα και αυτη ηρθε απο πανω
αλλα γυρισμενη δεν εβλεπε εμενα.ψαχουλεθε οπως την γαμουσα το πορτοφολι
στο κατεβασμενο παντελονι και μου εκλεψε 1500 με 2000 ευρο!
δεν ημουν καλα ψυχολογικα αυτη την μερα και δεν εψαξα το πορτοφολι.
την επομνη ειδα ελειπαν τα λεφτα.την βρηκα και την εδωσα κλωτσιες.
πηγα αστυνομια τιποτα δεν εγινε.λενε πας δικαστηριο και μπορει να κατηγορηθεις
για πορνεια!την αφησαν ενω ειχε ναρκωτικα μαζι της.τωρα ειναι μεσα για αλλη ληστεια
σε μαχαζι που την πηραν οι καμερες.την υξεραν ειχε κανει ξανα φυλακη
πανε τα λεφτα με απειλησαν αν την αγγιξω θα με παρρρουν εμενα φυλακη
για ληστεια!

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
οι μπασκιρια και ταταρ.
Απλα ρε φιλε τοσα χρονια βαρεθηκες το σοβιετικο και τωρα το ελληνικό σου φαντάζει εξωτικο.
Το ιδιο αλλα τουμπαλιν εχουμε παθει εμείς εδω.
Με λιγα λογια οταν έρχεται ο κορεσμός αναζητας αλλαγες.
Αυτο σκεφτομουν και εγω πως αν εμενα ουκραινα μετα απο χρονια θα το βαριομουν ολο το στυλ εκει μεχρι και τις ουκρανες και το ελληνικο θα μου φανταζε πιο εξωτικό.
Ειναι η ξενερα της συνηθειας.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
δεν ξερεις ομως τι μαλακια επαθα πριν το ατυχημα ενα μηνα πριν.
εβαλα μια τσιγγανα στο αμαξι μου λεει 10 ευρο να με γαμησεις!
μου αρεσουν αυτες για γαμησι και χυσιμο στο στομα.
κατεβασα το παντελονι στο πισω καθησμα και αυτη ηρθε απο πανω
αλλα γυρισμενη δεν εβλεπε εμενα.ψαχουλεθε οπως την γαμουσα το πορτοφολι
στο κατεβασμενο παντελονι και μου εκλεψε 1500 με 2000 ευρο!
δεν ημουν καλα ψυχολογικα αυτη την μερα και δεν εψαξα το πορτοφολι.
την επομνη ειδα ελειπαν τα λεφτα.την βρηκα και την εδωσα κλωτσιες.
πηγα αστυνομια τιποτα δεν εγινε.λενε πας δικαστηριο και μπορει να κατηγορηθεις
για πορνεια!την αφησαν ενω ειχε ναρκωτικα μαζι της.τωρα ειναι μεσα για αλλη ληστεια
σε μαχαζι που την πηραν οι καμερες.την υξεραν ειχε κανει ξανα φυλακη
πανε τα λεφτα με απειλησαν αν την αγγιξω θα με παρρρουν εμενα φυλακη
για ληστεια!
Εεε τα θελει ο κωλος σου,με γυφτισαα και πορτοφόλι γεμάτο 2000 ειναι σαν να τρεχεις με 200 αντιθετο ρευμα με δρόμο που γλιστραει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom