Φιλε εξαρτάται τι εννοεις πλουσιος.
Μια σοβιετικη θελει αν εχει μια σπιταρωνα ακριβο αμάξι λεφτα να χαλάει εδω και εκει και καθε τριμηνο να πηγαίνει διακοπές ανα τον κόσμο.
Ολα αυτα για να καλυφθουν παιζει ρολο σε ποια χωρα εισαι.
Αν εισαι π.χ αμερικη για ολα αυτα πρέπει να βγαζεις 15000 το μηνα
Αν εισαι γερμανια πρέπει να βγαζεις 7000 το μηνα αν εισαι ελλαδα πρέπει να βγαζεις 3000 το μηνα.
Γι αυτο σου λεω ακρη δεν βγάζεις.
Καλύτερα να ξεσκαρταρονται μονες τους εφοσον κοιτανε το χρημα παρα εσενα να σου βγει ο κωλος.
Εννοω δουλευε να καλυπτεσαι και ασε να ζητάνε.
ημουν τρελαμενος στην οδυσσο με μια κοπελα διευθηντρια σε ιτ με μισθο 6000 δολαρια τον μηνα.
μου εκανε 6 χρονια την ζωη κολαση,σκοτσεζικο ντους,με βασανιζε αδικα και στο τελος ειπε ψεματα
εχει καρκινο να με ξεφορτωθει.οταν το 2016 την διαολοεστειλα και υσυχασα αφου δεν μου καθοταν
και μου εκανε μονο χαλια την ψυχλογια,τοσο την ερωτευτηκα!με περνει το 2019 μου λεει τελικα θα χωρισω
μετα απο τοσα χρονια που με βασανιζε!τωρα εχω ομως παιδι 2 χρονον με τον πρωην αντρα μου.
την εβρισα και τελος.περσι το καλοκαιρι με ξαναθυμηθηκε προσφυγς στην ρουμανια!
της απαντησα μετα απο 6 μηνες και λεει ειμαι ουαλια τωρα προσφυγας.εισαι ο καλυτερος που γνωρισα
το ονειρο μου παντα ηταν να ζησω κυπρο αν θες θα ερθω μονιμα για δουλεια και να ζησω εκει.
εχω δουλεια ουαλια αλλα χαλια εδω.συγνωμη απαντησα αλλα αγαπω την κοπελα μου 27 εσυ εισαι 41!
η κοπελα μου ζει μακρια εξωτερικο καλη τυχη!μειναμε φιλοι μιλαμε και την καλεσα βελιγραδι για πουτσο.
λεει με καλεσε ενας καλος φιλος μοντενεγρο να μου τα πληρωσει ολα και να ζησω εκει.οκ παενε ειπα!
πλιστιριασμο του μουνιου τους κανους.ημουν ο τρελος,μανιακος ενοχλητικος οταν ολα ηταν καλα
στην ζωη της.την γνωρισα 29 τωρα ειναι 41 με παιδι!ουστ