Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πιστεύω οι Ελληνίδες τη βγάζουν  καλύτερα στην Γερμανία  όλο και θα βρίσκουν κάποιο Γερμανό να  τις κατουράει το  πρόβλημα είναι οι Ελληναράδες που εχουν να υποστούν τα  χάλια των Γερμανιδων.Με τις Γερμανίδες νιώθεις σα να μιλάς σε άντρα  ούτε make up ούτε  φούστες ούτε τακούνια ούτε τίποτα.Ευτυχώς  που υπάρχουν οι  Σλαβες που είναι το αντίθετο.
:think: :think: :think:
ρε συ κμαν,θα μας τρελανεις τωρα???σε κανα χωριο βορεια γερμανια μενεις?ντυσελντορφ πχ εχεις παει ?η μοναχο,η αμβουργο?εκει τον βγαζεις κ τον παιζεις ,για γερμανιδες λεω,φτιαγμενες βαμενες με σεχυ φορεματα τακουνια μινι κι ολα τα σχετικα,για βραδυνες εμφανισεις μιλαω,,σε κλαμπ βασικα
που διαολο μενεις?στην φουλντα?
αλλα κ εκει στο κασελ πχ,εχει τα μουνια... :tits2: :tits2: :tits2:
δεν μπορω να σε καταλαβω,,μηπως εισαι ξανθος κ δεν σου δινουν σημασια οι γερμανιδες?
γιατι απο μουνι το ντοιτς εχει καργα,,κι ανωμαλο οσο δεν παει αλλο... :dancing: :dancing: :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πιστεύω οι Ελληνίδες τη βγάζουν  καλύτερα στην Γερμανία  όλο και θα βρίσκουν κάποιο Γερμανό να  τις κατουράει το  πρόβλημα είναι οι Ελληναράδες που εχουν να υποστούν τα  χάλια των Γερμανιδων.Με τις Γερμανίδες νιώθεις σα να μιλάς σε άντρα  ούτε make up ούτε  φούστες ούτε τακούνια ούτε τίποτα.Ευτυχώς  που υπάρχουν οι  Σλαβες που είναι το αντίθετο.
ΠΕΣ ΤΑ!Τους τα λεω και οι ασχετοι απο την Ελλαδα λενε οτι λεω  :jerking:! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ η Γερμανιδα μπορει να εχει κοντο μαλι θα φοραει σπορτεξ παπουτσια ενα απλο τζιν παντελονι μια απλη μπλουζα και θα ειναι αβαφτη!Καμια θυληκοτητα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ΠΕΣ ΤΑ!Τους τα λεω και οι ασχετοι απο την Ελλαδα λενε οτι λεω  :jerking:! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ η Γερμανιδα μπορει να εχει κοντο μαλι θα φοραει σπορτεξ παπουτσια ενα απλο τζιν παντελονι μια απλη μπλουζα και θα ειναι αβαφτη!Καμια θυληκοτητα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δημητρη αυτα που λες δεν ισχυουν,,,,πολυ φροντισμενες γυναικες οι γερμανιδες στις μεγαλες πολεις αλλα κ γενικα,,,αυτα που λες ητανε το 70 ισως,,,,
βαλε οτι το ντοιτσλαντ εχει κ απο 300 παρτουζαδικα κλαμπ,,
μ αυτα που γραφει ο κμαν για την γερμανια
,αμφιβαλλω για την βασιμοτητα αυτων που λεει για την πολονια πλεον ... :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πες μου οτι κανεις πλακα φιλε!!!Τι ειπες τωρα!!Οι γερμανιδες απεριποιητες;

Επισκέπτης
οπως το εχω ξαναπει πολωνια δεν εχω παει να ξερω πως λειτουργουν <εντος εδρας>
αλλα ειναι μουνες
ισως κατ εμε οι ωραιοτερες σλαβες πισω απο τα ουκρανιδια
ΥΓ το γαμησαν καποιοι με την ωραιοπαθεια τους
ΥΓ2 προς μοντερατορ βαλε επιτελους στο μυαλο του φιλου σου οτι εγω δεν εχω κλωνους κι οτι ο ιεραποστολος ειναι ασχετος με εμενα γιατι παλι αρχιζε να με βριζει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μόνο Βερολίνο,Μοναχο,Αμβούργο και φοιτητουπολεις  όπως Χαϊδελβέργη λέει για Γερμανίδες εκεί όντως βλέπεις αξιολογο υλικό.Αλλά και πάλι καμία σχέση με Πολωνία,Τσεχία.Επίσης καλό μουνι είδα σε Ανόβερο,Νυρεμβέργη.Αλλά για καμάκια που ενδιαφέρονται για Γερμανίδες συνιστώ φοιτητουπολεις η Βερολίνο.

Γενικά οι Γερμανίδες ιδίως οι Βόρειες Γερμανίδες είναι κάπως ψηλότερες από τις Πολωνεζες αλλά πιο κοντές από τιςΤσεχες.Οι ανατολικογερμανιδες είναι πιο κοντές από τις δυτικές στο ιδιο ύψος με τις Πολωνεζες.Γενικά οι Γερμανίδες  είναι αβυζες,ακωλες ενώ οι Πολωνεζες,Τσεχες εχουν αξιοπρεπείς κωλους και βυζους τιτανικων διαστασεων.Οι Πολωνεζες σα μεσος όρος ειναι καλύτερες από  τις Ουκρανεζες εξαρτάται όμως από την περιοχή.Στο Βροτσλαβ μοιάζουν εκπληκτικά με Ουκρανεζες του Λβοφ είναι ολοιδιες.
Στξν Πολωνία βλέπεις γενικά πολύ περισσότερες μουναρες από ότι στην Ουκρανία ακόμα και σε μικρές πόλεις που οι αντίστοιχες στην Ουκρανία είναι άδειες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κμαν@@@
υπαρχει καπιο σαιτ αντιστοιχο του μαμπα στην ουκρανια?
για ιντερνετικο καμακι στην πολωνια λεω,,αν εχει κατι οχι φεις κ μπουρδες τετοιες,πιο χαρντ
οπως πχ ειναι το elmaz στην βουλγαρια
για γκομενες κανονικες..μην μου πεις το σλοτυ  πχ,,

Το sympatia.pl και κανα δυο site ακόμα που είναι πιο πολύ για σπονσοριλικια.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Το sympatia.pl και κανα δυο site ακόμα που είναι πιο πολύ για σπονσοριλικια.
ντανκεσεν χερ κμαν  :thumbsup:
γραψτα κι αυτα αν δεν βαριεσαι
το mail.ru που εχει πολλες,ειναι πολωνες που μπαινουν για "εμπορικους" λογους,η ειναι ρωσο-ουκρανες κλπ που μενουν πολωνια?
αν εχεις ασχοληθει

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μόνο Βερολίνο,Μοναχο,Αμβούργο και φοιτητουπολεις  όπως Χαϊδελβέργη λέει για Γερμανίδες εκεί όντως βλέπεις αξιολογο υλικό.Αλλά και πάλι καμία σχέση με Πολωνία,Τσεχία.Επίσης καλό μουνι είδα σε Ανόβερο,Νυρεμβέργη.Αλλά για καμάκια που ενδιαφέρονται για Γερμανίδες συνιστώ φοιτητουπολεις η Βερολίνο.

Στξν Πολωνία βλέπεις γενικά πολύ περισσότερες μουναρες από ότι στην Ουκρανία ακόμα και σε μικρές πόλεις που οι αντίστοιχες στην Ουκρανία είναι άδειες.
1.καπως παμε να συμφωνησουμε
το τοπ μουνι,κ μιλαει ανθρωπος που εχει οργωσει την ανατ ευρωπη μια επτετια τωρα κ με 10 επισκεψεις 7-10μερων σε αρκετες πολεις ουκρανιας
το κορυφαιο γερμανικο νιμου,τοχει με διαφορα το ντυσελντορφ
μια επισκεψη θα σας πεισει  :tits2: :tits2: :tits2:
2.οι πολωνες καλυτερες κ πιο πλλες μουναρες απο ουκρανια?? :think:
το μονο δειγμα γραφης για συγκριση εχω ,ειναι το κρακοου με το λβοβ
η αναλογια ηταν 1-20 υπερ του λβοβ,πολυ πιο πολλες μουναρες στο λβοβ
προσεγγισημοτητα?100φορες στο λβοβ,βεβια ξερω επικοινωνικα ρωσσικακι ειναι μεγαλο αβανταζ, ενω στην πολονια ειναι αχρηστα..
παρολα ταυτα φιλαρακι,η συγκριση δεν υπηρχε
τωρα βροσλοου ποζναν κ τεττοια δεν εχω παει,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι καν κοντα σε ντιπροπετρφσκ η ντανιετσκ σε γκομενες
μακαρι ναχεις δικιο,αλλα σε αυτο πολυ αμφιβαλλω,,,
ειμαι δεκτικος σε πληροφοριες απο εμπειρα ατομα,οπως εσυ,αλλα οπως σου ειπα,η κρακοβια ειναι πολυ πολυ κατω απο οποια μεγαλη ουκρανικη πολη
για να ισχυει αυτο πουλες,πρεπει ναναι οι αλλες πολεις 10-20φορες πιο γεματες σε μουνι απο κρακοου,,αμφιβαλλω πολυ...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
:Οι Πολωνες μου αρεσουν αλλα το οτι πανε με Αραβες που τους θεωρουνε ανθρωπους οταν οι Ρωσσιδες τους συχαινοντε μου φερνει μια αηδια.
δεν τις μπορω τις γκομενς που πανε με απλυτους,οχι απο αναγκη,αλλα απο επιλογη
εκει ειναι κ το μονο αλλα ΜΕΓΑΛΟ,αρνητικο της γερμανιδας καυλιαρας,, :s&m_3:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ουτε εγω αυτο δεν το καταλαβαινω?Πολυ κακογουστοι λαοι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
το τοπ μουνι,κ μιλαει ανθρωπος που εχει οργωσει την ανατ ευρωπη μια επτετια τωρα κ με 10 επισκεψεις 7-10μερων σε αρκετες πολεις ουκρανιας
μια επισκεψη θα σας πεισει  :tits2: :tits2: :tits2:
προσεγγισημοτητα?100φορες στο λβοβ,βεβια ξερω επικοινωνικα ρωσσικακι ειναι μεγαλο αβανταζ, ενω στην πολονια ειναι αχρηστα..
τωρα βροσλοου ποζναν κ τεττοια δεν εχω παει,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι καν κοντα σε ντιπροπετρφσκ η ντανιετσκ σε γκομενες
ειμαι δεκτικος σε πληροφοριες απο εμπειρα ατομα,οπως εσυ,αλλα οπως σου ειπα,η κρακοβια ειναι πολυ πολυ κατω απο οποια μεγαλη ουκρανικη πολη
για να ισχυει αυτο πουλες,πρεπει ναναι οι αλλες πολεις 10-20φορες πιο γεματες σε μουνι απο κρακοου,,αμφιβαλλω πολυ...
Red το ξερω οτι εχεις παει παντου σε αυτο δεν διαφωνω.Στις μικρες πολεις της Ουκρανιας ειναι μια νεκρα!Δεν εχει τιποτα.Ουκρανια δεν ειναι ολες ωραιες εχει παρα πολλες που ειναι σαν ποντηκια στη φατσα αλλα εχει και μουναρες.Εχουν ομως κακεψει τωρα τελευταια και εχει ανεβει το οικονομικο τους επιπεδο (οχι οτι πλουτισανε τελειως αλλα δεν ειναι οπως παλια που δεν ειχανε να φανε).Τι αρνητικα εχει η Ουκρανια σε σχεση με τη Ρωσσια Οι Ουκρανοι ειναι πιο θερμοι αντρες απο τους Ρωσσους η γκομενα στη μικρη πολη θα βρει εναν αθλιο και θα πηγαινει μαζι του χερακι χερακι ειναι πολυ πρωτογονος λαος στη Ρωσσια θελουνε κατι παραπανω.Οι Πολωνες ειναι πιο Ευρωπαιες θα ελεγα :jerking:Ισως γ'αυτο και πανε με τους Αραβες? :2funny:και καλα ειναι προοδευτικες :jerking:!Αυτο δεν το εχω καταλαβει γιατι οι Πολωνες πανε με Αραβες? :headbang: οχι ολες βεβαια αλλα θα δεις ωραιες κοπελες με Αραπαδες και καυχιοντε οτι εχουνε γκομενο τον συχαμενο Αραπά :rockon:.Αν δειτε της Ρωσσιδες συζηγους των Αιγυπτιων των Φινλανδων ή των Ελληνων ειναι ολες κατι ναυαγια :2funny:!Αυτες που Ρωσσια δεν θα της κοιταξει κανενας.Οι πιο ασχημες ειναι οι γυναικες Ρωσσιδες των Αιγυπτιων :2funny:δεν βλεποντε ειναι 500 κιλα το λιγοτερο :2funny:.Αν παντος ειναι να διαλεξει καποιος αναμεσα σα Πολωνια και Ουκρανια (Λβωφ) μιλαω για καποιον τουριστα που θα παει για καμια 15αρια μερες θα προτινα το Λβωφ.Πολωνια δεν μου αρεσει που δεν γουσταρουν τους ξενους οι ντοπιοι ειναι κ'αυτο ενα αρνητικο.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Οι Πολωνες μου αρεσουν αλλα το οτι πανε με Αραβες που τους θεωρουνε ανθρωπους οταν οι Ρωσσιδες τους συχαινοντε μου φερνει μια αηδια.
Λες βλακειες. Δεν υπαρχει λαος στην γη που δεν εχει γαμησει ρωσιδες ,μεχρι και στην Παπουα Νεα Γουινεα ρωσιδες γαμανε . Σε λιγο θα μας πεις οτι ειναι και οι πιο σεμνες γυναικες του πλανητη

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Λες βλακειες. Δεν υπαρχει λαος στην γη που δεν εχει γαμησει ρωσιδες ,μεχρι και στην Παπουα Νεα Γουινεα ρωσιδες γαμανε . Σε λιγο θα μας πεις οτι ειναι και οι πιο σεμνες γυναικες του πλανητη
λαβε υποψην σου,ολες απο τις πρωην εσσδ δηλωνουν ρωσσιδες,ειδικα παλιοτερα...
πχ στην ελλαδα οποια γεωργιανη υπηρχε τΟΠαιζε ρωσσιδα στους βλαχους,,,  :jerkin  :grin: :grin:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
λαβε υποψην σου,ολες απο τις πρωην εσσδ δηλωνουν ρωσσιδες,ειδικα παλιοτερα...
πχ στην ελλαδα οποια γεωργιανη υπηρχε τΟΠαιζε ρωσσιδα στους βλαχους,,,  :jerkin  :grin: :grin:
Αστο και στην Ταιλανδη εχω δει ρωσιδες βιζιτες

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ο κοσμος εχει δει πως εισαι και ξερουνε :2funny: ο ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.Τωρα για την φριχτη εμφανιση σου εχουνε μπει φωτογραφιες σου με κρυμενο το προσωπο και ειδαν ολοι πως εισαι  :2funny:και πως ειμαι οποιος θελει βλεπει παλια ποστ και θαυμαζει την ομορφια σου.Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι της εκδρομες της εχεις κωψει Γ...ο Στ....ε γιατι τωρα με την κριση δεν τα πας και πολυ καλα οικονομικα.Τωρα που ρεζιλευτηκες παλι και οι Κλωνοι σου δεν σε βοηθανε ζητας να σε σωσουν οι Μοντερατορ :2funny: Νομιζεις δεν τα ξερω οτι τους παραπονιεσε καθε μερα :2funny:Ξερεις τι γέλιο εχουμε ριξει με 'σενα.Καλο ειναι οι κλωνοι σου να σβιστουνε δεν λενε τιποτα καμια πληροφορια δεν δινουνε.ειναι το καλο της κρισης οι Πιρφοροι δεν εχετε λεφτα να πηγαινετε εξωτερικο και τη βγαζετε Ελλαδα στη θαλασσα.Να μας ξεφτηλισετε ευτυχως δεν μπορειται πια και καθεστε και γραφετε  :jerking: στο σα'ι'τ :2funny:Ετσι ακριβως ειναι.Αυτο που ειπες οτι οι Γερμανιδες ειναι απεριποιητες ειναι ακριβως ετσι.Για να συγκρινει πρεπει καποιος να εχει παει Γερμανια,Πολωνια και Ουκρανια.Οι χειροτερες ειναι Οι Αγγλιδες πιο κακογουστο λαο δεν εχω δει! :headbang:Οι Πολωνες μου αρεσουν αλλα το οτι πανε με Αραβες που τους θεωρουνε ανθρωπους οταν οι Ρωσσιδες τους συχαινοντε μου φερνει μια αηδια.

Ο Σινοχάρας είναι κλώνος μου.
Δεν ξέρω τι μαλακία τον πιάνει ώρες ώρες και το αρνήται.
Σε αυτό έχεις δίκιο  :thumbsup:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ντανκεσεν χερ κμαν  :thumbsup:
γραψτα κι αυτα αν δεν βαριεσαι
το mail.ru που εχει πολλες,ειναι πολωνες που μπαινουν για "εμπορικους" λογους,η ειναι ρωσο-ουκρανες κλπ που μενουν πολωνια?
αν εχεις ασχοληθει

Yparxei kai to randki.org kai merika akoma hardcore polonika alla einai gia tous gnostes ekei prepei na milas polonika gia na katalaveis ti lene oi gomenes.Vasika me 200-300 evro sponsorareis aneta polles kopeles se xoria ktl.
Sto mail.ru einai kyrios Oukranes pou menoun Polonia.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μια επισκεψη θα σας πεισει  :tits2: :tits2: :tits2:

Sto Dysseldorf exo paei polles fores kai i poiotita apo tis gkomenes me apogoitevse.Gia sovaro mouni prepei na pas apo Koblenz kai pano.
Mas gamise tora kai o skatokairos den mporo na fygo afou i poli kindynevei na kopei sta dyo apo to nero.
Oi gkomenes sto Krakov einai mounares poly pano apo to Lvov.Prota apo ola polles Oukranezes einai ypositismenes kai den ftanoun to ypsos pou eprepe na exoun.Vyzares den exoun me tipota opos oi Polonezes.Sto prosopo einai paromoies isos ligo kalyteres(oi Polonezes exoun poly aples sxedon vlaxikes fatses) alla i entyposi pou kanoun oi Oukranezes proexretai kyrios apo to make-up pou xrisimopoioun kata koron.Episis ta dontia tous einai synithos se xeiroteri katastasi apo afta ton Polonezon kai den exoun tous petaxtous kolous ton teleftaion apla tous kounane kalytera otan perpatane.
Afta pou paizoun sta polonika club den ta exo dei allou mono to Kievo ftanei konta.
Dnipropetrovsk exei poly metries gkomenes einai opos oi gkomenes tou Kievou prin 10 xronia.Sto Donetsk kati ginetai alla paizoun kaoumpoikes faseis sta club einai i moni poli pou oi Oukranoi einai nterekia kai gerodemenoi.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Sti Xaidelvergi eida toses Germanides na traviountai me arapides pou apogoitevtika.To idio kai sto Amvourgo.Nomizo oti oi mavroi einai oi monoi pou proseggizoune genikos gia afto symvainoun afta.
Eida kai Polonia alla oxi se toso megali ektasi.Kai Kievo eida polles Oukranes me athlious Araves.Kai oi Polones to idio pane me Araves kai Tourkous,Ispanous,Latinous.Episis eida Polonezes me pakides friki.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Yparxei kai to randki.org kai merika akoma hardcore polonika alla einai gia tous gnostes ekei prepei na milas polonika gia na katalaveis ti lene oi gomenes.Vasika me 200-300 evro sponsorareis aneta polles kopeles se xoria ktl.
Sto mail.ru einai kyrios Oukranes pou menoun Polonia.
Για πες μου αυτες που ειναι Πολωνια στο mail.ru ειναι κανονικες γκομενες?Εδω Αγια Πετρουπολη το 80% ειναι πουτανες!Στη Μολδαβια το 90% ειναι κανονικες γκομενες.Για Πολωνια δεν ξερω τι παιζει το mail.ru .Τωρα με αν ειναι να τους δινεις 200-300 Ευρω τοτε πηγαινε Μολδαβια με πολυ λιγοτερα θα  :knockinb:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
200-300 evro einai gia olo to mina kai tin episkeftesai opote theleis.Gia mia nyxta zitane sinithos gyro sta 100 evro.Yparxoun kai polles pantremenes pou sponsorarontai.
Eimai sigouros oti para polles foititries sto Vrotslav psaxnoun sponsora na tous plironei to noiki alla prepei na xotheis se parees me Polonous gia na apoktiseis prosvasi.
Stin Polonia sto mamba.ru einai kanonikes gkomenes.Apla merikes de goustaroun tous Polonous antres kai stin Polonia den yparxoun polloi Rossoi.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom