Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Episis to mono efkolo stin Polonia einai na vreis gkomena.Se erotevontai amesos apo tin proti mera.Den yparxei Polonos xoris gkomena.Einai entelos avtonnoito.
Me to na min yparxoun poustides oi gkomenes den kakomathainoun se afysikes antrikes symperifores kai zitane arsenika.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μωρη πατσαβουροελλεεινιδα αντι να μας παρακαλατε κιολας να σας πηδηξουμε με τα μαυρα χαλια που εχετε ολες σας θελετε και πολιορκεια :jerking:,τι σχεση εχετε εσεις με τις πολωνεζες :idiot:
Και σεις μαζέψτε πρώτα τις κοιλιές σας και μετά βγήτε για καμάκι στην Ευρώπη..έστω και στο πρωην ανατολικό μπλοκ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Episis to mono efkolo stin Polonia einai na vreis gkomena.Se erotevontai amesos apo tin proti mera.Den yparxei Polonos xoris gkomena.Einai entelos avtonnoito.
Me to na min yparxoun poustides oi gkomenes den kakomathainoun se afysikes antrikes symperifores kai zitane arsenika.
Καλα χαλαρωσε λιγο,αυτες τις μαλακιες λεει και ο δημητρακης και οσοι πηγαν αγια πετρουπολη φαγανε τα μουτρα τους.
Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο και πανε και χαλανε λεφτα τσαμπα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και σεις μαζέψτε πρώτα τις κοιλιές σας και μετά βγήτε για καμάκι στην Ευρώπη..έστω και στο πρωην ανατολικό μπλοκ!
Εμεις δεν εχουμε κυτταριτιδα ομως οπως εσεις,λιγη μπυροκοιλια που αρεσει στις γυναικες ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
θες να χαιδεψεις λιγο τη κοιλιτσα μου
που ξερεις μπορει να σου φερει τυχη  :P

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λέω για αυτούς που μένουν Πολωνία ή ταξιδεύουν συχνά οτι είναι εύκολο να έχουν γκομενα.Για αρπαχτή και  one night stand έχει γίνει κάπως δύσκολο ο δυτικός πουτσος έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Λέω για αυτούς που μένουν Πολωνία ή ταξιδεύουν συχνά οτι είναι εύκολο να έχουν γκομενα.Για αρπαχτή και  one night stand έχει γίνει κάπως δύσκολο ο δυτικός πουτσος έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος.
Tοσες χωρες μπορει να παει καποιος με τους γερμανους θα παει να ανταγωνιστει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Διαπιστώνω ότι και Πολωνία και Τσεχία έχουν φοβερές ευκαιρίες . Εδώ το κύριο πρόβλημα είναι ο καιρός και οι δυσκολίες που σου βάζουν οι Γερμανοί ακόμα και το ίντερνετ είναι δύσκολο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όντως στη Γερμανία διαπίστωσα ότι η καμακικη μου δεινοτητα έχει ελαττωθεί.Απλά η κουλτούρα εδώ δε βοηθάει το καμάκι. Δεν ξέρεις τι να πεις στη γκομενα τρελαίνεσαι . Ευτυχώς θυμάμαι τι έλεγα πριν και προσπαθώ να φανταστώ ότι είμαι ακόμα στην Ελλάδα και να θυμηθώ τον περιγυρο.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
έχουν λεφτά και καθόλου ταμεραμέντο... :cheesy:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
  Για αυτό το είμαι Έλληνας  που δουλεύει στη Γερμανία είναι  killer χαρακτηριστικο για τις Σλαβες. Σημαίνει οτι έχεις γερμανικά λεφτά και ελληνικές καυλες.Επίσης οτι μπορείς να έρχεσαι τακτικά ότι μπορεί να κάνει όνειρα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ε ναι λίγη  έχω... από προσωπική πειρά και από φίλες, γνωστές κτλ. Να σημειώσω δε, ότι έχουν λεφτά , απλά δύσκολα γίνονται σπόνσορες... :sunglasses:
Aυτη ειναι αποκλειστικοτητα των ελληνων πιρφορουλιδων...
Στις πατσαβουροελλεεινιδες ρε θα γινουν σπονσορες οι γερμανοι,ουτε οι αλβανοι δεν τις γαμανε πλεον αυτες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όντως οι Γερμανοί  είναι σχετικά τσιγκουνηδες σε αυτά τα θέματα.Μου έλεγε μια Πολωνεζα που είχε καλομαθει στην  Ελλάδα οτι είχε απογοητευτεί στη Γερμανία ούτε ένα σπονσορα της προκοπής δεν μπορούσε να βρει.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Όντως οι Γερμανοί  είναι σχετικά τσιγκουνηδες σε αυτά τα θέματα.Μου έλεγε μια Πολωνεζα που είχε καλομαθει στην  Ελλάδα οτι είχε απογοητευτεί στη Γερμανία ούτε ένα σπονσορα της προκοπής δεν μπορούσε να βρει.
Πες την να μπει στο μπου γερμανιας θα βρει μπολικους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε ολα ειναι σπαγγοραμενοι και οι αντρες και οι γυναικες :2funny:ενταξει να μην δινεις για της καργιολες το καταλαβαινω αλλα για τον εαυτο σου να μην χαλας! :headbang:Το μονο καλο Θυμιο ειναι οτι δεν τους ενδιαφερει και πολυ το  :knockinb:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά οι πιο πολλοί που είδα με Πολωνεζες ηταν Γερμανοί.  Βεβαιο ότι οι γκομενες τους προτιμάνε για την ομορφιά τους και όχι για τα λεφτά τους.
Πολλοί μαλιστα Γερμανοί που σπρωχνουνε στο ανατολικό μπλοκ ειναι αρκετά προχωρημενης ηλικίας είχα πάει με μια γκομενα και τους έβλεπα παντού ακόμα και στις μικρές πόλεις καρφώνουν οι άτιμοι.
Γενικά άμα είσαι Γερμανία είναι αστείο να σπρωχνεις ανατολικά. Ηδη εχω προγραμματισει τεσσερις διαφορετικές εκδρομές το Σαββατοκυριακο σε  τέσσερις διαφορετικές πόλεις και γκομενες.
Θα γεφυρωσουμε τον Ελβα με τις πουτσες μας οι Βαλκανιοι συνεχιστές των Τευτονων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom