kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ηξερες γερμανικα ρε αβραμη?Ε ναι λίγη έχω... από προσωπική πειρά και από φίλες, γνωστές κτλ. Να σημειώσω δε, ότι έχουν λεφτά , απλά δύσκολα γίνονται σπόνσορες...
ηξερες γερμανικα ρε αβραμη?Ε ναι λίγη έχω... από προσωπική πειρά και από φίλες, γνωστές κτλ. Να σημειώσω δε, ότι έχουν λεφτά , απλά δύσκολα γίνονται σπόνσορες...
Οι Γερμανοι αν τους συγκρινεις με τους Πολωνους μπορει να ειναι λιγακοι καλητεροι.Οι Πολωνες πανε με Γερμανους γιατι δεν υπαρχουν αλλοι,πριν την κριση ειχε Ιταλους και Ισπανους τωρα δεν βλεπεις ουτε για δειγμα μονο λιγακι τον αυγουστο.Στις Πολωνες δεν μου αρεσει που εχουν αυτο το δυτικο σχεσεις και το ειδα και στη Μολδαβια αυτο.Οι καθαρες Ρωσσιδες αυτο το εχουν σε λιγοτερο βαθμο (ο αντρας να ειναι μονο μαζι τους).Δεν μιλαω για της Ρωσσιδες που μιλανε Αγγλικα και πανε με ξενους αυτες ειναι συνηθως φτωχες απο επαρχια και επειδη δυσκολευονται να βρουνε ντοπιο ψαχνονται για ξενους (ευτυχως δεν ειναι ουτε 1%) αυτες θελουν τον δυτικο τροπο ζωης σχεση ζηλειες.Αν της κερατωσεις τσαντιζονται.Εχω δει κατα καιρους Ελληνες εδω που βρισκουνε τετοιες και δεν καλοπαιρνανε καθολου.Γενικά οι πιο πολλοί που είδα με Πολωνεζες ηταν Γερμανοί. Βεβαιο ότι οι γκομενες τους προτιμάνε για την ομορφιά τους και όχι για τα λεφτά τους.
Πολλοί μαλιστα Γερμανοί που σπρωχνουνε στο ανατολικό μπλοκ ειναι αρκετά προχωρημενης ηλικίας είχα πάει με μια γκομενα και τους έβλεπα παντού ακόμα και στις μικρές πόλεις καρφώνουν οι άτιμοι.
Γενικά άμα είσαι Γερμανία είναι αστείο να σπρωχνεις ανατολικά. Ηδη εχω προγραμματισει τεσσερις διαφορετικές εκδρομές το Σαββατοκυριακο σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις και γκομενες.
Θα γεφυρωσουμε τον Ελβα με τις πουτσες μας οι Βαλκανιοι συνεχιστές των Τευτονων.
Έχει και Πολωνεζες στα αρχιδια τους γενικώς σου βρισκουν και άλλες γκομενες αν θες αλλά έχει και πολλές που κολλάνε και θέλουν γάμο επί τόπου.
Γενικώς πάντως η Γερμανία χωρίς ανατολικό μπλοκ δεν αντέχεται,.Το μόνο είναι οτι οι Γερμανοί δε γουστάρουν να σε βλέπουν να βγάζεις γούστα και να είσαι στα αρχιδια σου γενικώς. Θέλουν να υποφέρεις. Επίσης θέλουν να αγοράσεις ότι θέλουν να σου πουλήσουν και όχι ό,τι θέλεις εσύ.
Καλα χαλαρωσε λιγο,αυτες τις μαλακιες λεει και ο δημητρακης και οσοι πηγαν αγια πετρουπολη φαγανε τα μουτρα τους.
Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο και πανε και χαλανε λεφτα τσαμπα.
Οικονομικά η Πολωνία είναι στα ίδια περίπου με τη Ρωσία ίσως λίγο καλύτερα.
Καμια σχεση!Οι Πολωνοι εχουν πολυ λιγοτερα απο τους Ρωσσους των μεγαλων Πολεων!Το Ποζναν μπορεις να το συγκρινεις με Τσιλιάμπισκ,Ιζέφσκ ή καμια τετοια πολη ουτε με Κρασνονταρ συγκρινεται.Βεβαια η Πολωνια εχει ανεβει τα τελευταια 2 χρονια αλλα οχι τοσο ωστε να συγκρινεται με Μοσχα και Αγια Πετρουπολη.Πολυ πλουτο στην Πολωνια δεν ειδα παντος τα αμαξια τους ειναι τα περισσοτερα μεσα αυτοκινητα και τα ρουχα τους δεν ειναι τιποτα το ιδιεταιρο.Και το Κατοβιτσε ειναι παράδειγμα φτωχης πολωνικής πόλης. Για αυτό τα έβαλα μαζί. Θα μπορούσε κανείς να συγκρίνει Ποζναν Αγία Πετρούπολη ως πλούσιες πόλεις αλλά και πάλι είναι δύσκολο γιατί οι ρωσικες πόλεις είναι πολύ μεγαλύτερες.
Απλά μου φάνηκε οτι οι Πολωνοι έχουν κάπως περισσότερα χρήματα από τους Ρωσους παντα στο μέσο όρο.
Τυπε ειναι και οι αλβανοι γονεις που δεν θελουν να ακουν για ελληνες,να μπλεκουν με τις κορες τους.Ο ξαδερφος μου τα ειχε με ενα πολυ ωραιο μουνι απο αλβανια πριν χρονια,και οι δικοι της τον απειλουσαν να τον σκοτωσουν,γιατι ηθελαν μονο αλβανο γαμπρο.Ειναι πολυ φανατισμενοι σε αυτο το θεμα.Ναι οι πολωνοί έχουν περισσότερες υποδομές! Γενικά οι Ρώσοι έχουν τρομακτικές ελλείψεις υποδομών. Αυτό δημιουργεί εσφαλμένες εικόνες κάποιες φορές.
Ακόμα οι 55αρηδες Ρώσσοι είναι αρκετά πιο φτωχοί, και αυτοί είναι οι πατεράδες αυτών που είναι 20-30 άρα και εδώ υπάρχει μια εσφαλμένη εικόνα.
Από την άλλη η μικρή ανεργεία, η μικρή ηλικία εισόδου στην αγορά εργασίας και οι δυνατότητας γρήγορης εξέλιξης είναι πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά που αν αγνοείς δεν μπορείς να καταλάβεις διάφορες συμπεριφορές.
Για παράδειγμα ένας από τους βασικούς λόγους που οι Έλληνες ποτέ πραγματικά δεν πηδήξανε αλβανίδες ξέρεις ποιός είναι;
Ότι από τα μέσα του 90 και μετά (καλά τώρα δεν το συζητάμε) οι Έλληνες κάτω των 30 ήτανε πιο φτωχοί από τους Αλβανούς και κατά βάση ανένταχτοι κοινωνικά δηλαδή οι Αλβανέζες ειδικά στα αστικά κέντρα δεν επέλεγαν Έλληνες ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Εγω το αντιθετο γραφω [youtube=425,350]zh6MDWnm7n8[/youtube] αν ειστε ζωα και τερατα της φυσεως θα σας ειναι πολυ πιο δυσκολο να απο οτι στην Ελλαδα.Σε αυτο το Thread της τελευταιες μερες εχω δει να γραφουν τα πιο τρελλα και παραλογα πραγματα.Η Πολωνια πλουσια Εκτος αν συγκρινει ο Θυμιος την Αθηνα με τη Βαρσοβια τοτε ναι η Βαρσοβια ειναι πλουσια πολη.Και αλλα πραγματα εχουνε γραψει εδω μεσα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΛαθος κανεις ο δημητρακης ποτε δε τα εγραψε αυτα