Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γενικά οι πιο πολλοί που είδα με Πολωνεζες ηταν Γερμανοί.  Βεβαιο ότι οι γκομενες τους προτιμάνε για την ομορφιά τους και όχι για τα λεφτά τους.
Πολλοί μαλιστα Γερμανοί που σπρωχνουνε στο ανατολικό μπλοκ ειναι αρκετά προχωρημενης ηλικίας είχα πάει με μια γκομενα και τους έβλεπα παντού ακόμα και στις μικρές πόλεις καρφώνουν οι άτιμοι.
Γενικά άμα είσαι Γερμανία είναι αστείο να σπρωχνεις ανατολικά. Ηδη εχω προγραμματισει τεσσερις διαφορετικές εκδρομές το Σαββατοκυριακο σε  τέσσερις διαφορετικές πόλεις και γκομενες.
Θα γεφυρωσουμε τον Ελβα με τις πουτσες μας οι Βαλκανιοι συνεχιστές των Τευτονων.
Οι Γερμανοι αν τους συγκρινεις με τους Πολωνους μπορει να ειναι λιγακοι καλητεροι.Οι Πολωνες πανε με Γερμανους γιατι δεν υπαρχουν αλλοι,πριν την κριση ειχε Ιταλους και Ισπανους τωρα δεν βλεπεις ουτε για δειγμα μονο λιγακι τον αυγουστο.Στις Πολωνες δεν μου αρεσει που εχουν αυτο το δυτικο σχεσεις και  :jerking:το ειδα και στη Μολδαβια αυτο.Οι καθαρες Ρωσσιδες αυτο το εχουν σε λιγοτερο βαθμο (ο αντρας να ειναι μονο μαζι τους).Δεν μιλαω για της Ρωσσιδες που μιλανε Αγγλικα και πανε με ξενους αυτες ειναι συνηθως φτωχες απο επαρχια και επειδη δυσκολευονται να βρουνε ντοπιο ψαχνονται για ξενους (ευτυχως δεν ειναι ουτε 1%) αυτες θελουν τον δυτικο τροπο ζωης σχεση ζηλειες.Αν της κερατωσεις τσαντιζονται.Εχω δει κατα καιρους Ελληνες εδω που βρισκουνε τετοιες και δεν καλοπαιρνανε καθολου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχει και Πολωνεζες στα αρχιδια τους γενικώς σου βρισκουν και άλλες γκομενες αν θες αλλά έχει και πολλές που κολλάνε και θέλουν γάμο επί τόπου.
Γενικώς πάντως η Γερμανία χωρίς ανατολικό μπλοκ δεν αντέχεται,.Το μόνο είναι οτι οι Γερμανοί δε γουστάρουν να σε βλέπουν να βγάζεις γούστα και να είσαι στα αρχιδια σου γενικώς. Θέλουν να υποφέρεις. Επίσης θέλουν να αγοράσεις ότι θέλουν να σου πουλήσουν και όχι ό,τι θέλεις εσύ.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Έχει και Πολωνεζες στα αρχιδια τους γενικώς σου βρισκουν και άλλες γκομενες αν θες αλλά έχει και πολλές που κολλάνε και θέλουν γάμο επί τόπου.
Γενικώς πάντως η Γερμανία χωρίς ανατολικό μπλοκ δεν αντέχεται,.Το μόνο είναι οτι οι Γερμανοί δε γουστάρουν να σε βλέπουν να βγάζεις γούστα και να είσαι στα αρχιδια σου γενικώς. Θέλουν να υποφέρεις. Επίσης θέλουν να αγοράσεις ότι θέλουν να σου πουλήσουν και όχι ό,τι θέλεις εσύ.

ΟΚ είναι οφ τόπικ αλλά τι εννοείς τύπε για τους Γερμανούς;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλα χαλαρωσε λιγο,αυτες τις μαλακιες λεει και ο δημητρακης και οσοι πηγαν αγια πετρουπολη φαγανε τα μουτρα τους.
Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο και πανε και χαλανε λεφτα τσαμπα.

Λαθος κανεις ο δημητρακης ποτε δε τα εγραψε αυτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οικονομικά η Πολωνία είναι στα ίδια περίπου με τη Ρωσία ίσως λίγο καλύτερα.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Οικονομικά η Πολωνία είναι στα ίδια περίπου με τη Ρωσία ίσως λίγο καλύτερα.

Δεν ισχύει αυτό. Δεν αρκεί να συγκρίνεις μέσους όρους! πχ στους κάτω των 30 με ανώτερη μόρφωση και σε αστικά κέντρα η Ρωσία πιθανότατα είναι στα επίπεδα της Αγγλίας ή ακόμα ακόμα και της Γαλλίας. Από την άλλη στους άνω των 60 μάλλον είναι στα επίπεδα της κεντρικής Κίνας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λέω σα μέσο όρο. Εντάξει η Μόσχα είναι πάνω από τη Βαρσοβία αλλά το Κρασνονταρ π.χ. είναι κάτω από το Κατοβιτσε.Αν και είμαι σίγουρος ότι αν ο Πουτιν δανειζοταν το βιοτικό επίπεδο στη Ρωσία θα ήταν κοντά σε αυτό της Ιταλίας αλλά ο Πουτιν κρατάει το χρέος χαμηλά για λόγους ισχύος και ανεξαρτησίας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
 Αυτή είναι και η ξεφτίλα της ευρωπαϊκής ένωσης οτι χώρες εκτός όπως η Ρωσία έχουν καλύτερη οικονομία από χώρες εντός οπως οι δημοκρατεε της Βαλτικης ή η Πολωνία. Το ίδιο η Τουρκία που είναι εκτός έχει ΑΕΠ ίσο με αυτό ολων των υπολοίπων βαλκανικων χωρών που είναι εντός.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Καταρχάς χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω το να μου αναφέρεις το Κρασνονταρ ως παράδειγμα φτωχής Ρωσικής πόλης υποδεικνύει ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα για αυτά που λες, απλά ατυχέστατο παράδειγμα.
Γενικά η γεωγραφική διάσταση δεν είναι τόσο μεγάλη όσο πολλοί νομίζουν εδώ πέρα (μην μου πει κανένας τίποτα ακραία αντιπαραδείγματα!).
Αυτή όμως ππου είναι αρκετά μεγάλη είναι η ηλικιακή/μορφωτική. Εκεί υπάρχουν τεράστιες διαφορές. Γενικά στους κάτω των 30 η Ρώσία αυτή τη στιγμή είναι ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ πάνω από Ιταλία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και το Κατοβιτσε ειναι παράδειγμα φτωχης πολωνικής πόλης. Για αυτό τα έβαλα μαζί. Θα μπορούσε κανείς να συγκρίνει Ποζναν Αγία Πετρούπολη ως πλούσιες πόλεις αλλά και πάλι είναι δύσκολο γιατί οι ρωσικες πόλεις είναι πολύ μεγαλύτερες.
Απλά μου φάνηκε οτι οι Πολωνοι έχουν κάπως περισσότερα χρήματα από τους Ρωσους παντα στο μέσο όρο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
νομιζω περισσοτερο ψωμι εχει κρακοβια σαν πιο φοιτητικη πολη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Κρακοβία έχει χαλάσει από τους μαλακες τους ξένους που πάνε εκεί Αγγλους που μπεκρουλιαζουνε και την πεφτουν στις γκομενες και χιλιάδες Ιταλούς, Τουρκους και Αραβες που δεν αφήνουν γκομενα να περάσει χωρίς να της την πεσουνε.Εχουν σιχαθεί τους ξένους οι γκομενες στο Κρακοβ σε θεωρούν μαλακα εκ των προτέρων.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ναι οι πολωνοί έχουν περισσότερες υποδομές! Γενικά οι Ρώσοι έχουν τρομακτικές ελλείψεις υποδομών. Αυτό δημιουργεί εσφαλμένες εικόνες κάποιες φορές.
Ακόμα οι 55αρηδες Ρώσσοι είναι αρκετά πιο φτωχοί, και αυτοί είναι οι πατεράδες αυτών που είναι 20-30 άρα και εδώ υπάρχει μια εσφαλμένη εικόνα.
Από την άλλη η μικρή ανεργεία, η μικρή ηλικία εισόδου στην αγορά εργασίας και οι δυνατότητας γρήγορης εξέλιξης είναι πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά που αν αγνοείς δεν μπορείς να καταλάβεις διάφορες συμπεριφορές.

Για παράδειγμα ένας από τους βασικούς λόγους που οι Έλληνες ποτέ πραγματικά δεν πηδήξανε αλβανίδες ξέρεις ποιός είναι;
Ότι από τα μέσα του 90 και μετά (καλά τώρα δεν το συζητάμε) οι Έλληνες κάτω των 30 ήτανε πιο φτωχοί από τους Αλβανούς και κατά βάση ανένταχτοι κοινωνικά δηλαδή οι Αλβανέζες ειδικά στα αστικά κέντρα δεν επέλεγαν Έλληνες ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και το Κατοβιτσε ειναι παράδειγμα φτωχης πολωνικής πόλης. Για αυτό τα έβαλα μαζί. Θα μπορούσε κανείς να συγκρίνει Ποζναν Αγία Πετρούπολη ως πλούσιες πόλεις αλλά και πάλι είναι δύσκολο γιατί οι ρωσικες πόλεις είναι πολύ μεγαλύτερες.
Απλά μου φάνηκε οτι οι Πολωνοι έχουν κάπως περισσότερα χρήματα από τους Ρωσους παντα στο μέσο όρο.
Καμια σχεση!Οι Πολωνοι εχουν πολυ λιγοτερα απο τους Ρωσσους των μεγαλων Πολεων!Το Ποζναν μπορεις να το συγκρινεις με Τσιλιάμπισκ,Ιζέφσκ ή καμια τετοια πολη ουτε με Κρασνονταρ συγκρινεται.Βεβαια η Πολωνια εχει ανεβει τα τελευταια 2 χρονια αλλα οχι τοσο ωστε να συγκρινεται με Μοσχα και Αγια Πετρουπολη.Πολυ πλουτο στην Πολωνια δεν ειδα παντος τα αμαξια τους ειναι τα περισσοτερα μεσα αυτοκινητα και τα ρουχα τους δεν ειναι τιποτα το ιδιεταιρο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι οι πολωνοί έχουν περισσότερες υποδομές! Γενικά οι Ρώσοι έχουν τρομακτικές ελλείψεις υποδομών. Αυτό δημιουργεί εσφαλμένες εικόνες κάποιες φορές.
Ακόμα οι 55αρηδες Ρώσσοι είναι αρκετά πιο φτωχοί, και αυτοί είναι οι πατεράδες αυτών που είναι 20-30 άρα και εδώ υπάρχει μια εσφαλμένη εικόνα.
Από την άλλη η μικρή ανεργεία, η μικρή ηλικία εισόδου στην αγορά εργασίας και οι δυνατότητας γρήγορης εξέλιξης είναι πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά που αν αγνοείς δεν μπορείς να καταλάβεις διάφορες συμπεριφορές.

Για παράδειγμα ένας από τους βασικούς λόγους που οι Έλληνες ποτέ πραγματικά δεν πηδήξανε αλβανίδες ξέρεις ποιός είναι;
Ότι από τα μέσα του 90 και μετά (καλά τώρα δεν το συζητάμε) οι Έλληνες κάτω των 30 ήτανε πιο φτωχοί από τους Αλβανούς και κατά βάση ανένταχτοι κοινωνικά δηλαδή οι Αλβανέζες ειδικά στα αστικά κέντρα δεν επέλεγαν Έλληνες ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Τυπε ειναι και οι αλβανοι γονεις που δεν θελουν να ακουν για ελληνες,να μπλεκουν με τις κορες τους.Ο ξαδερφος μου τα ειχε με ενα πολυ ωραιο μουνι απο αλβανια πριν χρονια,και οι δικοι της τον απειλουσαν να τον σκοτωσουν,γιατι ηθελαν μονο αλβανο γαμπρο.Ειναι πολυ φανατισμενοι σε αυτο το θεμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παντως οπως λεει ο Ιεραποστολος η Πολωνια οντως εχει βελτιωθει στις υποδομες και εχει πολυ καλυτερες ( ελεω Ε.Ε. )
Οι ρωσοι απο την αλλη τα εσοδα τους τα ριχνουν σε μισθους η οπλα οποτε στις υποδομες εχουν μεινει πισω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λαθος κανεις ο δημητρακης ποτε δε τα εγραψε αυτα
Εγω το αντιθετο γραφω [youtube=425,350]zh6MDWnm7n8[/youtube] αν ειστε ζωα και τερατα της φυσεως θα σας ειναι πολυ πιο δυσκολο να  :knockinb: απο οτι στην Ελλαδα.Σε αυτο το Thread της τελευταιες μερες εχω δει να γραφουν τα πιο τρελλα και παραλογα πραγματα.Η Πολωνια πλουσια :think:Εκτος αν συγκρινει ο Θυμιος την Αθηνα με τη Βαρσοβια τοτε ναι η Βαρσοβια ειναι πλουσια πολη.Και αλλα πραγματα εχουνε γραψει εδω μεσα :headbang:που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο μέσος μισθός στο Κρασνονταρ και γενικά σε μεγάλη ρωσική επαρχιακη πόλη είναι στα 500$ το μήνα και σε μεγάλη πολωνική πόλη στα 500-600 ευρώ το μήνα.
Μόνο στη Μόσχα είναι πάνω από 1000 ευρώ το μήνα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως εχω δει ρωσικά καμάκια στην Πολωνία, Λευκορωσία ενώ έχω δει πολύ λίγα πολωνικά καμάκια εκτός Πολωνίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom