Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Η διαφορα ειναι οτι Αγια Πετρουπολη υπαρχει χρημα θα δεις πλουτο,ο κοσμος εχει λεφτα ενω Πολωνια εχει πολυ λιγοτερα μιλαμε για τρομερη διαφορα.Εγω και Πολωνια πηγαινω εσυ Αγια πετρουπολη δεν πας.Ελλαδα τα ακινητα ειναι ακριβα αλλα δεν τα παιρνει κανενας εδω ειναι τρελλες οι τιμες αλλα φευγουν αμεσως!
Εκει κόσμος πεθάνει από την πείνα  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:huh:
μαστερακο εσυ ταυλανδη  :o
να κανεις τι  :huh:
Να μην κανω διακοπες και εγω τυπε;Το καλοκαιρι δουλευω οταν εσεις πατε τις διακοπες σας.
Με 500 ευρω τον μηνα,περνας γαματα εκει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Να μην κανω διακοπες και εγω τυπε;Το καλοκαιρι δουλευω οταν εσεις πατε τις διακοπες σας.
ειπα και γω ο μαστερακος σεξοτουριστας  :grin:
σιγα ρε κανεις το δρομολογιο λαυριο τζια και κατι εγινε  :birdman:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Τύπε δεν παίρνεις και το μητσάρα μαζί σου να τον μυήσεις στα μυστικά του έρωτα;
Ένα ψυχικό θα κάνεις να το βρεις στα στερνά σου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειπα και γω ο μαστερακος σεξοτουριστας  :grin:
σιγα ρε κανεις το δρομολογιο λαυριο τζια και κατι εγινε  :birdman:
Δεν εχουμε εμεις τετοιο δρομολογιο ρε βαζελε.Αν υπαρχει τετοια γραμμη θα το κανει κανα παλιο βαπορακι.

Επισκέπτης
Λαθος. Αρκετοι δυτικοι οι οποιοι εχουν και καλες θεσεις μαλιστα. Δεν ειναι ε.ε. και ειναι δυσκολες οι διαδικασιες βιζας, αδειας παραμονης ,εργασιας κλπ
καθηστε ρε παιδια, ειπαμε ειναι ακριβα Αγια Πετρουπολη και Μοσχα, αλλα οχι κι οτι ειναι απλησιαστα! ημαρτον δηλαδη!
Ενας τουριστας μπορει ανετα να βρει ξενοδοχειο τουμπανο 3-4 αστερια με 60-80 ευρουλακια στη Μοσχα με το μετρο κατω απο την ειοδο του ξενοδοχειου (ismailovo alpha, beta- best western)
το ιδιο και στην Αγια πετρουπολη (πχ στο βερα Suvorovsky Prospekt)
και οι μισθοι δεν ειναι και τοσο τεραστιοι οσο το παραφουσκωνουμε
τα σπιτια ειναι οντως ακριβα αλλα ειναι λογικο εχει 9εκ κατοικιες για 17εκ πληθυσμο, μενουν οπως τα πακιστανα στην ελλαδα 3-4 σε καθε διαμεριμα
οι δε εργαζομενοι το μεσημερι που κανουν διαλειμα για φαγητο τρωνε σουπες με 20 ρουβλια σε κατι εστιατορια που δεν υπαρχουν στην ελλαδα σαν σισυτιο (πως ηταν στις παλιες ταινιες με το βεγγο τα εστιατορια ε! σε πλασικα πιατα)
Απλα επιδυκνειωνται πολυ, κανουν το σκατο τους παξιμαδι και περνουν ακριβα ρουχα κι αυτοκινητα οπου πληρωνουν τοκο 14-15% ετησιως
με 30.000 ρουβλια μισθο αγοραζουν μποτες οι γκομενες το 1/3 του μισθου τους

στα δε <καλα> ή <μετρια> προς <καλα> εστιατορια εχει 3 -4 παρεες με μεριδες για σπουργιτια και τιμες στα υψη

οσο <φτωχοι> ειμαστε στην ελλαδα σε τετοια αθλια ζωη εκει δεν πας
Μην κοιταμε μονο την βιτρινα μιας μεγαλουπολης

ετησιως για διακοπες βγαινει εκτος ρωσσιας περιπου 3 εκ πληθυσμος δηλαδη ουτε το 1/4 της Μοσχας κι αυτο με φτηνα τουριστικα πακετα (καυτες διακοπες της λενε)

Πολωνια εχω πει δεν εχω παει
εχω ομως ανθρωπο που απασχολουσα που γυρισε πισω και κανει πλεον παρομοια δουλεια με την δικια μου , οπου ναι βγαζει 1500-2000 ευρω σαν ελευθερος επαγγελματιας ομως

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
καθηστε ρε παιδια, ειπαμε ειναι ακριβα Αγια Πετρουπολη και Μοσχα, αλλα οχι κι οτι ειναι απλησιαστα! ημαρτον δηλαδη!
Ενας τουριστας μπορει ανετα να βρει ξενοδοχειο τουμπανο 3-4 αστερια με 60-80 ευρουλακια στη Μοσχα με το μετρο κατω απο την ειοδο του ξενοδοχειου (ismailovo alpha, beta- best western)
το ιδιο και στην Αγια πετρουπολη (πχ στο βερα Suvorovsky Prospekt)
και οι μισθοι δεν ειναι και τοσο τεραστιοι οσο το παραφουσκωνουμε
τα σπιτια ειναι οντως ακριβα αλλα ειναι λογικο εχει 9εκ κατοικιες για 17εκ πληθυσμο, μενουν οπως τα πακιστανα στην ελλαδα 3-4 σε καθε διαμεριμα
οι δε εργαζομενοι το μεσημερι που κανουν διαλειμα για φαγητο τρωνε σουπες με 20 ρουβλια σε κατι εστιατορια που δεν υπαρχουν στην ελλαδα σαν σισυτιο (πως ηταν στις παλιες ταινιες με το βεγγο τα εστιατορια ε! σε πλασικα πιατα)
Απλα επιδυκνειωνται πολυ, κανουν το σκατο τους παξιμαδι και περνουν ακριβα ρουχα κι αυτοκινητα οπου πληρωνουν τοκο 14-15% ετησιως
με 30.000 ρουβλια μισθο αγοραζουν μποτες οι γκομενες το 1/3 του μισθου τους

στα δε <καλα> ή <μετρια> προς <καλα> εστιατορια εχει 3 -4 παρεες με μεριδες για σπουργιτια και τιμες στα υψη

οσο <φτωχοι> ειμαστε στην ελλαδα σε τετοια αθλια ζωη εκει δεν πας
Μην κοιταμε μονο την βιτρινα μιας μεγαλουπολης

ετησιως για διακοπες βγαινει εκτος ρωσσιας περιπου 3 εκ πληθυσμος δηλαδη ουτε το 1/4 της Μοσχας κι αυτο με φτηνα τουριστικα πακετα (καυτες διακοπες της λενε)

Πολωνια εχω πει δεν εχω παει
εχω ομως ανθρωπο που απασχολουσα που γυρισε πισω και κανει πλεον παρομοια δουλεια με την δικια μου , οπου ναι βγαζει 1500-2000 ευρω σαν ελευθερος επαγγελματιας ομως
shinohara φαινεσαι ενημερωμενος
γραψε καποιες τετοιες πλητοφοριες χοτελ κλπ στο ρωσσικο θρεντ
ντανκεσεν

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
15ε την μερα δηλ?σε ταυ-μοναστηρι θα πας για γιονγκα?εσωκλειστος? :grin: :grin: :grin:
μην γραφετε ολο μαλ..ες ρε παιδια,,500το μηνα-δεν εχω παει-αλλα θες σπιτι κ κσαφεδες φαγητο,στο φτηνοτερο μερος να πας,αν ζεις με στοιχιωδεις υποτηποδεις ανεσεις κι ασφαλεια φαγητου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
15ε την μερα δηλ?σε ταυ-μοναστηρι θα πας για γιονγκα?εσωκλειστος? :grin: :grin: :grin:
μην γραφετε ολο μαλ..ες ρε παιδια,,500το μηνα-δεν εχω παει-αλλα θες σπιτι κ κσαφεδες φαγητο,στο φτηνοτερο μερος να πας,αν ζεις με στοιχιωδεις υποτηποδεις ανεσεις κι ασφαλεια φαγητου...
Τυπε 150 ευρω δινω το μηνα περιπου οταν παω στο Σαμουι,και μοιραζομαι διαμερισμα με φιλη μου.Τα παντα εκει ειναι παμφθηνα,αρκει να σου πω οτι περιπου με 8 ευρω περιπου τρως σαν βασιλιας κατι καραβιδες σαν τσιουαουα.Ασε που μαγειρευουμε μονοι μας εκει.Τα παντα ειναι παρα πολυ φθηνα ειδικα στο Κο Σαμουι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε κμαν πριν μιση ωρα εγραφες με ελληνικα τωρα με greeklish?τι εγινε? :grin:
τουλαχιστον γραψε usa ρε συ οχι ipa.θα νομιζουν οτι μιλας για την υπηρεσια πολιτικης αεροποριας.
σε οτι αφορα το αεπ ρωσιας-πολωνιας αν οι ρωσοι ηταν τοσο φτωχοι θα ερχοταν εδω μιλιουνια για διακοπες.φυσικα ερχονται και πολλοι πολωνοι πλεον διακοπες και πολωνες...αυτο ειναι πολυ καλο. :rockon: :sunglasses:
Κοιτα τα μισα απο αυτα που λεει ειναι σωστα αλλα τα υπολοιπα ειναι  :jerking:.Παει να το παιξει ξερολας,δεν ξερει γιατι δεν εχει παει και γ'αυτο γραφει ασχετα πραγματα
Τυπε 150 ευρω δινω το μηνα περιπου οταν παω στο Σαμουι,και μοιραζομαι διαμερισμα με φιλη μου.Τα παντα εκει ειναι παμφθηνα,αρκει να σου πω οτι περιπου με 8 ευρω περιπου τρως σαν βασιλιας κατι καραβιδες σαν τσιουαουα.Ασε που μαγειρευουμε μονοι μας εκει.Τα παντα ειναι παρα πολυ φθηνα ειδικα στο Κο Σαμουι.
Η φιλη σου ειναι πιθανοτατα η Ελεηνιδα που εχεις σχεση μαζι της και γ'αυτο κρυβεσαι μην καταλαβει ποιος εισαι :think:Η νοοτροπια σου ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ εχω μια γκομενα και παω μαζι της διακοπες δηλαδη μια κακομοιριά!Αν πας ετσι ναι δεν θελεις πανω απο 500 Ευρω το μηνα.Αν ειναι να πας μες τη ζεστη να καθεσε με μια γυναικα και να μαγηρευεις σπιτι,τοτε τι διακοπες ειν'αυτες!? :headbang:Γιατι να πας?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχοντας πάει Πολωνία,Τσεχία, Σλοβακία, Ουκρανια πολλές φορές και Λευκορωσία, Ρωσία μία φορά άλλα πρόσφατα είμαι σε θέση να κρίνω το οικονομικό επίπεδο των χωρών αυτών συγκριτικά. Οντως φτωχοτερη κατά πολύ είναι η Ουκρανία και μετά έρχεται η Λευκορωσία. Η Ρωσία είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Ουκρανία αυτό το καταλαβαίνεις αμέσως μόλις περάσεις από τη μια χώρα στην άλλη*(η Ουκρανία είναι σχεδόν αποτυχημένο κράτος ενώ η Ρωσία σοβαρή χώρα) αλλά σε καμία περίπτωση δεν σχηματισα την εντύπωση ότι ο μέσος Ρώσος έχει περισσότερα λεφτά από το μέσο Πολωνο.
Τα αμάξια είναι όντως ένας δείκτης τα μέσα αμάξια στην Πολωνία είναι τα ίδια με αυτά που βλέπεις στη Ρωσία η διαφορά είναι οτι στη Ρωσία βλέπεις περισσότερα αυτοκίνητα πολυτελείας.
Οσο για τιε τιμές των ακινήτων είναι πολύ υψηλές στη Ρωσία γιατί οι κομουνιστές έχτισαν ολες τις περιοχές με κομμουνιστικες πολυκατοικιεε και δεν υπάρχει πια χώρος να χτίσεις πουλιέται πανάκριβα.Τα διαμερισματα Μπρεζνιεφ, Χρουστσωφ κτλ σιγα μην πουλιούνται ακριβά.
Επίσης στη Μοσχα υπάρχουν χιλιάδες μετανάστες από Ουζμπεκιστάν, Τατζικισταν που αυξάνουν τις τιμές των ακινήτων λόγω υψηλού ενοικιου ενώ στην Πολωνία υπάρχουν πολλοί λιγότεροι μετανάστες.
Αλλά ετσι κι αλλιώς δεν έχει τοσο σημασία ποια χώρα εινσι κσλυτερη οικονομικά αλλά που πηδας καλυετερες και περισσότερες γκομενες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχοντας πάει Πολωνία,Τσεχία, Σλοβακία, Ουκρανια πολλές φορές και Λευκορωσία, Ρωσία μία φορά άλλα πρόσφατα είμαι σε θέση να κρίνω το οικονομικό επίπεδο των χωρών αυτών συγκριτικά. Οντως φτωχοτερη κατά πολύ είναι η Ουκρανία και μετά έρχεται η Λευκορωσία. Η Ρωσία είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Ουκρανία αυτό το καταλαβαίνεις αμέσως μόλις περάσεις από τη μια χώρα στην άλλη*(η Ουκρανία είναι σχεδόν αποτυχημένο κράτος ενώ η Ρωσία σοβαρή χώρα) αλλά σε καμία περίπτωση δεν σχηματισα την εντύπωση ότι ο μέσος Ρώσος έχει περισσότερα λεφτά από το μέσο Πολωνο.
Τα αμάξια είναι όντως ένας δείκτης τα μέσα αμάξια στην Πολωνία είναι τα ίδια με αυτά που βλέπεις στη Ρωσία η διαφορά είναι οτι στη Ρωσία βλέπεις περισσότερα αυτοκίνητα πολυτελείας.
Οσο για τιε τιμές των ακινήτων είναι πολύ υψηλές στη Ρωσία γιατί οι κομουνιστές έχτισαν ολες τις περιοχές με κομμουνιστικες πολυκατοικιεε και δεν υπάρχει πια χώρος να χτίσεις πουλιέται πανάκριβα.Τα διαμερισματα Μπρεζνιεφ, Χρουστσωφ κτλ σιγα μην πουλιούνται ακριβά.
Επίσης στη Μοσχα υπάρχουν χιλιάδες μετανάστες από Ουζμπεκιστάν, Τατζικισταν που αυξάνουν τις τιμές των ακινήτων λόγω υψηλού ενοικιου ενώ στην Πολωνία υπάρχουν πολλοί λιγότεροι μετανάστες.
Αλλά ετσι κι αλλιώς δεν έχει τοσο σημασία ποια χώρα εινσι κσλυτερη οικονομικά αλλά που πηδας καλυετερες και περισσότερες γκομενες.
1.Τα ενοικια δεν τα ανεβαζουν οι Τατζικοι αλλα οι Ρωσσοι εσωτερικοι μεταναστες οι Τατζικοι ζουνε σε εργατικες εστιες οι περισσοτεροι λιγοι νοικιαζουνε διαμερισματα
2.Κκαμια σχεση τα αυτοκινητα της Πολωνιας με της Ρωσσιας (Μοσχα,Αγια Πετρουπολη)
3.Οι Πολωνοι σε σχεση με τους Ρωσσους (Μοσχας Αγιας Πετρουπολης) εχουν πολυ λιγοτερα λεφτα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ! ΔΕΣ ΕΔΩ

Χρωσοφκα 40 τετραγωνικα Цена: 4190 тыс. р.    :headbang: δηλαδη κοντα 105.000 ΕΥΡΩ αν αυτο για σενα δεν ειναι ακριβα τι να πω?

οι τιμες αρχιζουν απο 3.100.000 για πεμπτο οροφο (πρωτο και τελαυταιο οροφο δεν θελει κανενας και ειναι φτηνοτεροι).Δηλαδη για να παρεις μια Χρουσωφκα 4ων δωματιων κοντα σε μετρο ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ! :rockon: Θυμιο αν δε ξερεις μη μιλας.Σου ειπα τα βλεπεις ολα απ'εξω σαν τουριστας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να ενα παραδηγμα Χρουσωφκα με 4.190.000 ρουβλια

.bn.ru/detail/pflats/348813.html?from=psearch¨

εκει που τελειωνει το κοκκινο στο λινκ εβαλα κενο γιατι δεν εμπαινε το λινκ.αφαιρεστε το κενο αν θελετε να πατε στο λινκ αναμεσα στο τελευταιο w και την τελεία πριν το γραμμα b

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να Θυμιο και αλλο ενα παρδηγμα Μπρεζνιεφκα στην οδο Καζλοβα 30+ λεπτα με τα πόδια  (δεν πηγαινεις) 3ης ή 4ης στασεις με το λεωφορειο απο ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΠΕΚΤ ΒΕΤΕΡΑΝΟΦ!ΚΟΣΤΟΣ 4.150.000 ΡΟΥΒΛΙΑ (κοντα στις 105.000 Ευρω).Αν ηταν κοντα στο μετρο η τιμη του θα ηταν τυλαχιστον  5.000.000 ρουβλια (125.000 Ευρω) :headbang:  μιλαμε για σπιτια ερειπια σε αθλιες εργατικες πολυκατοικιες!η Χρουσωφκα ειναι απο τη δεκαετια του '60 και αυτο εδω της δεκαετιας του '70.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είπα από την αρχή οτι δε μιλάω για Μόσχα.Ο μέσος μισθός στη Μόσχα ξεπερνά ει τα 1000 ευρώ το  μήνα είναι πανω από Πραγα που ειναι πάνω από το μέσο  όρο της ΕΕ.Η Μόσχα είναι σα χώρα μέσα στη χώρα όπως είναι και το Κίεβο στην Ουκρανία.(και εκεί οι τιμές των ακινήτων ήταν γελοιωδως υψηλές χωρίς να σημαίνει οτι η ουκρανικη οικονομια ήταν κάτι το ιδιαίτερο).

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.258
Πόντοι
506
Αυτα ειναι ομως μονο στην Μοσχα τετοιοι μισθοι δεν υπαρχουν στην επαρχια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είπα από την αρχή οτι δε μιλάω για Μόσχα.Ο μέσος μισθός στη Μόσχα ξεπερνά ει τα 1000 ευρώ το  μήνα είναι πανωααπό Πραγα που ειναι πάνω από το μέσο  όρο της ΕΕ.
Συγγνωμη Θυμιο πριν λιγο ΕΓΡΑΨΕς ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ γιατι νομιζεις οτι στις αλλες πολεις ειναι τσαμπα? :2funny:να παρε εδω να δεις για το Νοβγκοροντ¨
σε  9 οροφο ή Χρουσωφκα απο της τελευταιες η Μπρεζνιεφκα απο τα πρωτα δεν γραφει ετος 3.450.000 ρουβλια (85.000 Ευρω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom