Λαθος. Αρκετοι δυτικοι οι οποιοι εχουν και καλες θεσεις μαλιστα. Δεν ειναι ε.ε. και ειναι δυσκολες οι διαδικασιες βιζας, αδειας παραμονης ,εργασιας κλπ
καθηστε ρε παιδια, ειπαμε ειναι ακριβα Αγια Πετρουπολη και Μοσχα, αλλα οχι κι οτι ειναι απλησιαστα! ημαρτον δηλαδη!
Ενας τουριστας μπορει ανετα να βρει ξενοδοχειο τουμπανο 3-4 αστερια με 60-80 ευρουλακια στη Μοσχα με το μετρο κατω απο την ειοδο του ξενοδοχειου (ismailovo alpha, beta- best western)
το ιδιο και στην Αγια πετρουπολη (πχ στο βερα Suvorovsky Prospekt)
και οι μισθοι δεν ειναι και τοσο τεραστιοι οσο το παραφουσκωνουμε
τα σπιτια ειναι οντως ακριβα αλλα ειναι λογικο εχει 9εκ κατοικιες για 17εκ πληθυσμο, μενουν οπως τα πακιστανα στην ελλαδα 3-4 σε καθε διαμεριμα
οι δε εργαζομενοι το μεσημερι που κανουν διαλειμα για φαγητο τρωνε σουπες με 20 ρουβλια σε κατι εστιατορια που δεν υπαρχουν στην ελλαδα σαν σισυτιο (πως ηταν στις παλιες ταινιες με το βεγγο τα εστιατορια ε! σε πλασικα πιατα)
Απλα επιδυκνειωνται πολυ, κανουν το σκατο τους παξιμαδι και περνουν ακριβα ρουχα κι αυτοκινητα οπου πληρωνουν τοκο 14-15% ετησιως
με 30.000 ρουβλια μισθο αγοραζουν μποτες οι γκομενες το 1/3 του μισθου τους
στα δε <καλα> ή <μετρια> προς <καλα> εστιατορια εχει 3 -4 παρεες με μεριδες για σπουργιτια και τιμες στα υψη
οσο <φτωχοι> ειμαστε στην ελλαδα σε τετοια αθλια ζωη εκει δεν πας
Μην κοιταμε μονο την βιτρινα μιας μεγαλουπολης
ετησιως για διακοπες βγαινει εκτος ρωσσιας περιπου 3 εκ πληθυσμος δηλαδη ουτε το 1/4 της Μοσχας κι αυτο με φτηνα τουριστικα πακετα (καυτες διακοπες της λενε)
Πολωνια εχω πει δεν εχω παει
εχω ομως ανθρωπο που απασχολουσα που γυρισε πισω και κανει πλεον παρομοια δουλεια με την δικια μου , οπου ναι βγαζει 1500-2000 ευρω σαν ελευθερος επαγγελματιας ομως