Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Συγγνωμη Θυμιο πριν λιγο ΕΓΡΑΨΕς ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ γιατι νομιζεις οτι στις αλλες πολεις ειναι τσαμπα? :2funny:να παρε εδω να δεις για το Νοβγκοροντ¨
σε  9 οροφο ή Χρουσωφκα απο της τελευταιες η Μπρεζνιεφκα απο τα πρωτα δεν γραφει ετος 3.450.000 ρουβλια (85.000 Ευρω)

Ξεβρακωσε του τους ασχετους  :jerking: Μου φαινεται μονο εσυ ξερεις τι γραφεις εδω μεσα  :rolleyes:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτα ειναι ομως μονο στην Μοσχα τετοιοι μισθοι δεν υπαρχουν στην επαρχια
Επαρχια στην Ευρωπα'ι'κη Ρωσσια με κατω απο 20.000 ρουβλια (500 Ευρω) δεν παει κανεις να δουλεψει!Τωρα αν μιλας για Καυκασο και με 15.000 βρισκεις εργατη.Να Θυμιο παρε και μια Μπρεζνιεφκα 77 τετραγωνικα τρυαρι στο Νοβγκοροντ και δες την τιμη για να μη λες  :jerking:΄

Продам 3-комн. квартиру, общая площадь: 45 кв. м. , жилая площадь: 77 кв. м., этаж: 4/5, адрес: Десятинная ул., 22  λιγο πανω απο 110.000 Ευρω! :headbang: Παιδια εχετε μεινει πολυ πισω οι τιμες που λετε ηταν καποτε.Στο Νοβγκοροντ πρωτο οροφο με 50.000 Ευρω δυσκολο να βρεις διαμερισμα!Ενα που να μπορεις να μεινεις χωρις να ειναι εντελως αθλιο κανει πανω απο 80.000 Ευρω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θυμιο ισως εχεις δικιο οι Χρουσωφκες δεν ειναι πολυ ακριβες στο Νοβοσιμπιρσκ  σχετικα με Αγια Πετρουπολη παντα
να παρε και στο Νοβοσιμπιρσκ Χρουσωφκα  58 τετραγωνικα με 2.600.000 Ρουβλια  (64.000 Ευρω)
Για να μη γραφεις  :jerking: αμα δεν ξερεις.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Θυμιο ισως εχεις δικιο οι Χρουσωφκες δεν ειναι πολυ ακριβες στο Νοβοσιμπιρσκ  σχετικα με Αγια Πετρουπολη παντα
να παρε και στο Νοβοσιμπιρσκ Χρουσωφκα  58 τετραγωνικα με 2.600.000 Ρουβλια  (64.000 Ευρω)
Για να μη γραφεις  :jerking: αμα δεν ξερεις.

Αυτος ο Θυμιος λες να χει παει πουθενα ? Μου φαινεται ολο παπατζες γραφει  :jerking:  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Αυτος ο Θυμιος λες να χει παει πουθενα ? Μου φαινεται ολο παπατζες γραφει  :jerking:  :jerking:
Κοιτα μερικα πραγματα που λεει ειναι σωστα αλλα παει να κανει τον εξυπνο (οπως και πολλοι αλλοι) σε κατι που δεν ξερει.Ρωσσια δεν εχει παει το λεει κ'ο ιδιος.Ε,πως μπορει να ξερει αν ειναι πλουσιοι ή οχι?Εγω Ρωσσια ΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ και Πολωνια εχω διαμερισμα και το νοικιαζω ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ :2funny:αλλα δυστηχως δεν ειναι ετσι
Εδω υπαρχουν πολλα διαμερισματα και τιμες οχι ενα παραδειγμα    
Ναι πηγαινε να μεινεις πρωτο οροφο μ'αρεσει που εμενες και Ρωσσια!Οι αλλοι δικαιολογουνται!ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ AYTO : Στο Νοβγκοροντ πρωτο οροφο με 50.000 Ευρω δυσκολο να βρεις διαμερισμα!Ενα που να μπορεις να μεινεις χωρις να ειναι εντελως αθλιο κανει πανω απο 80.000 Ευρω.
Ε,δες της τιμες απο 2.000.000 αρχιζουν! (περιπου 50.000 Ευρω) βεβαια εκει ειναι αδυνατον να ζησει ανθρωπος στον πρωτο οροφο σε αυτα τα τριώροφα :headbang: ειναι σπιτια που χτιστηκαν αμεσως μετα τον πολεμο και ειναι υπο καταρευση σταζουνε νερα απο παντου και πρεπει να βαλεις κουβαδες :2funny: με το που μπει καποιος εκει θα πηδηξει απο το παραθυρο :2funny:.Σημερα για να παρεις διαμερισμα στο Νοβγκοροντ που να μπορεις να ζησεις,καμια σχεση με Αγια Πετρουπολη μιλαμε για παλια εργατικη πολυκατοικια θελεις απο 80.000 Ευρω και πανω.Αγια Πετρουπολη για ενα δυαρι της δεκαετιας του '80 θελεις απο 150.000 Ευρω!Αυτες ειναι οι τιμες δυστηχως.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Κοιτα μερικα πραγματα που λεει ειναι σωστα αλλα παει να κανει τον εξυπνο (οπως και πολλοι αλλοι) σε κατι που δεν ξερει.Ρωσσια δεν εχει παει το λεει κ'ο ιδιος.Ε,πως μπορει να ξερει αν ειναι πλουσιοι ή οχι?Εγω Ρωσσια ΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ και Πολωνια εχω διαμερισμα και το νοικιαζω ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ :2funny:αλλα δυστηχως δεν ειναι ετσιΝαι πηγαινε να μεινεις πρωτο οροφο μ'αρεσει που εμενες και Ρωσσια!Οι αλλοι δικαιολογουνται!ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ AYTO : Στο Νοβγκοροντ πρωτο οροφο με 50.000 Ευρω δυσκολο να βρεις διαμερισμα!Ενα που να μπορεις να μεινεις χωρις να ειναι εντελως αθλιο κανει πανω απο 80.000 Ευρω.
Ε,δες της τιμες απο 2.000.000 αρχιζουν! (περιπου 50.000 Ευρω) βεβαια εκει ειναι αδυνατον να ζησει ανθρωπος στον πρωτο οροφο σε αυτα τα τριώροφα :headbang: ειναι σπιτια που χτιστηκαν αμεσως μετα τον πολεμο και ειναι υπο καταρευση σταζουνε νερα απο παντου και πρεπει να βαλεις κουβαδες :2funny: με το που μπει καποιος εκει θα πηδηξει απο το παραθυρο :2funny:.Σημερα για να παρεις διαμερισμα στο Νοβγκοροντ που να μπορεις να ζησεις,καμια σχεση με Αγια Πετρουπολη μιλαμε για παλια εργατικη πολυκατοικια θελεις απο 80.000 Ευρω και πανω.Αγια Πετρουπολη για ενα δυαρι της δεκαετιας του '80 θελεις απο 150.000 Ευρω!Αυτες ειναι οι τιμες δυστηχως.
Μην πιανεσαι απο μια τιμη που ανεβασε καποιος, αν κοιταξεις το σαιτ του μεσιτικου γραφειου θα δεις πολλα διαμερισματα πιο καινουργια και πιο φτηνα, και παρατηρώντας την αγγελια που αναφερεται θα δεις οτι ειναι στην πιο ακριβη περιοχη της πολης

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μην πιανεσαι απο μια τιμη που ανεβασε καποιος, αν κοιταξεις το σαιτ του μεσιτικου γραφειου θα δεις πολλα διαμερισματα πιο καινουργια και πιο φτηνα
Ειναι ενα ενδιαφερον θεμα και αφου το εθεσες θα το αναλυσω λιγακι,Το Νοβγκοροντ ειναι μια πολη με καθαρα μονοπωλεια τωρα ανοιξε η αγορα σε μερικους τομεις.Αλλα ακομα και τωρα ενας Αρμενιος μονο χτιζει σπιτια εκει εχει 4-5 εταιριες και που και που ριχνει τη μια εξω και χανοντε διαμερισματα!Το πληρωνεις και δεν το παιρνεις ποτέ γιατι και καλα η εταιρια κυρησει πτωχευση.Το Νοβγκοροντ δεν ειναι Αγια Πετρουπολη που αν παρεις σπιτι που χτιζεται απο σοβαρη εταιρια θα το παρεις.Πολλες φορες το καθυστερουνε κανα χρονο αλλα το παιρνεις καποτε.Στο Νοβγκοροντ αν παρεις διαμερισμα σε ενα σπιτι που χτιζεται μπορει να μην το παρεις και ποτέ!Εχει πολλους Αρμενιους εκει μεχρι προτινος ο (αρχηγος) τους ηταν ο Καραπετιάν υποδοιηκητης της Ασφαλειας (τωρα δεν ξερω αν ειναι ακομα,το 2004 μου τον ειχανε γνωρισει κατι φιλοι μου,μετα μου ειπαν ποιος ειναι απλος καθοταν στο τραπεζι τους ενας 45αρης και μου τον γνωρισαν χωρις να μου πουνε ποιος ειναι).Οσο για τα πιο καινουργια και πιο φτηνα ειναι λιγακι παραεξω υπαρχει και το трубичино υπαρχει και το чечулино και η панковка που στην πραξη ειναι ενωμενη με το Νοβγκοροντ.Εκει ειναι λιγακι πιο φτηνα εγω εβαλα μεσες τιμες για διαμερισματα στο Νοβγκοροντ ουτε ακριβα ουτε φτηνα +- 10% απο αυτες τις τιμες.Έδω ο φιλος σου ο Μουτζουρης και ο master λενε οτι το δικο μου διαμερισμα ειναι κοτετσι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΒΛΑ και εχει τιμη αυτη τη στιγμη πανω απο 120.000 Ευρω (πιστευω μπορει 140.000 να πουλιθει ανετα).Το διαμερισμα μου στη Λένινσκι τρυάρι εχει τιμη πανω απο 250.000 Ευρω αυτη τη στιγμη και αυτο ειναι σχετικα καινουργιο με δικο του λεβητοστασιο γκαζιου (ενα σπιτακι λιγο παραπερα)!Αν δουνε αυτα τα ερειπια στο Νοβγκοροντ τι θα πουνε? :2funny:.Τελικα εδω ειναι ολοι ασχετοι!Δεν ξερουνε τι τους γινεται!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειναι ενα ενδιαφερον θεμα και αφου το εθεσες θα το αναλυσω λιγακι,Το Νοβγκοροντ ειναι μια πολη με καθαρα μονοπωλεια τωρα ανοιξε η αγορα σε μερικους τομεις.Αλλα ακομα και τωρα ενας Αρμενιος μονο χτιζει σπιτια εκει εχει 4-5 εταιριες και που και που ριχνει τη μια εξω και χανοντε διαμερισματα!Το πληρωνεις και δεν το παιρνεις ποτέ γιατι και καλα η εταιρια κυρησει πτωχευση.Το Νοβγκοροντ δεν ειναι Αγια Πετρουπολη που αν παρεις σπιτι που χτιζεται απο σοβαρη εταιρια θα το παρεις.Πολλες φορες το καθυστερουνε κανα χρονο αλλα το παιρνεις καποτε.Στο Νοβγκοροντ αν παρεις διαμερισμα σε ενα σπιτι που χτιζεται μπορει να μην το παρεις και ποτέ!Εχει πολλους Αρμενιους εκει μεχρι προτινος ο (αρχηγος) τους ηταν ο Καραπετιάν υποδοιηκητης της Ασφαλειας (τωρα δεν ξερω αν ειναι ακομα,το 2004 μου τον ειχανε γνωρισει κατι φιλοι μου,μετα μου ειπαν ποιος ειναι απλος καθοταν στο τραπεζι τους ενας 45αρης και μου τον γνωρισαν χωρις να μου πουνε ποιος ειναι).Οσο για τα πιο καινουργια και πιο φτηνα ειναι λιγακι παραεξω υπαρχει και το трубичино υπαρχει και το чечулино και η панковка που στην πραξη ειναι ενωμενη με το Νοβγκοροντ.Εκει ειναι λιγακι πιο φτηνα εγω εβαλα μεσες τιμες για διαμερισματα στο Νοβγκοροντ ουτε ακριβα ουτε φτηνα +- 10% απο αυτες τις τιμες.Έδω ο φιλος σου ο Μουτζουρης και ο master λενε οτι το δικο μου διαμερισμα ειναι κοτετσι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΒΛΑ και εχει τιμη αυτη τη στιγμη πανω απο 120.000 Ευρω (πιστευω μπορει 140.000 να πουλιθει ανετα).Το διαμερισμα μου στη Λένινσκι τρυάρι εχει τιμη πανω απο 250.000 Ευρω αυτη τη στιγμη και αυτο ειναι σχετικα καινουργιο με δικο του λεβητοστασιο γκαζιου (ενα σπιτακι λιγο παραπερα)!Αν δουνε αυτα τα ερειπια στο Νοβγκοροντ τι θα πουνε? :2funny:.Τελικα εδω ειναι ολοι ασχετοι!Δεν ξερουνε τι τους γινεται!
Δεν ειπα οτι ειναι κοτετσι δημητρακη απλα ειναι πολυ μικρο για να ζει ανθρωπος.120 χιλιαρικα αν κοστιζει οντως τοτε ξεφευγουν πολυ οι τιμες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν ειπα οτι ειναι κοτετσι δημητρακη απλα ειναι πολυ μικρο για να ζει ανθρωπος.120 χιλιαρικα αν κοστιζει οντως τοτε ξεφευγουν πολυ οι τιμες.
40 τετραγωνικα ειναι ολο το διαμερισμα το δωματιο ειναι 20 τμ.Με ξεχωριστη κουζινα 12,5 τμ.Υπαρχουν και πιο μικρα τα Studio  :2funny: 24-28 τετραγωνικα που ειναι ολο μαζι δωματιο και κουζινα.Οι τιμες δυστηχως αυτες ειναι και η πλακα ειναι οτι πωλουνται ΑΜΕΣΩΣ!Ειδηκα τα μικρα με τιμη μεχρι 200.000 Ευρω.Απλος ο Kman δεν εχει παει ποτέ του Ρωσσια και φυσικο ειναι να μην ξερει τι παιζεται κα τι επιπεδο εχει η Ρωσσια.Το θεμα ειναι αφου δεν ξερει ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ  :jerking:!

Επισκέπτης
πως καταφερατε να γυρισετε το θεμα απο γκομενες απο τη βαρσοβια στα κτηματομεσιτικα του νοβγκοροντ ενος θεος ξερει
προσωπικα στα παπαρια μου ποσο κανει ενα διαμερισμα εκει
με ενδιαφερει να μαθω αν αξιζει τον κοπο να ανεβεις επανω και να περασεις καλα

οι τιμες που εχουν οι πουτανες σε αυτο το λινκ ισχυουν;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καποιος επρεπε να βαλει τον Βλακμαν στη θεση του,γιατι ελεγε  :jerking:ενω δεν ειχε παει ποτέ του εγραφε οτι του κατεβει :2funny:μ'αρεσει που ολοι οι ξερολες εχουνε μαζευτει εδω μεσα :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
πως καταφερατε να γυρισετε το θεμα απο γκομενες απο τη βαρσοβια στα κτηματομεσιτικα του νοβγκοροντ ενος θεος ξερει
προσωπικα στα παπαρια μου ποσο κανει ενα διαμερισμα εκει
με ενδιαφερει να μαθω αν αξιζει τον κοπο να ανεβεις επανω και να περασεις καλα

οι τιμες που εχουν οι πουτανες σε αυτο το λινκ ισχυουν;
τα πιο πολλα προφιλ ειν αι φεικ,τουλαχιστον σε πολεις που ειναι κοντα στα συνορα με την δυση.. ;)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Η φιλη σου ειναι πιθανοτατα η Ελεηνιδα που εχεις σχεση μαζι της και γ'αυτο κρυβεσαι μην καταλαβει ποιος εισαι :think:Η νοοτροπια σου ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ εχω μια γκομενα και παω μαζι της διακοπες δηλαδη μια κακομοιριά!Αν πας ετσι ναι δεν θελεις πανω απο 500 Ευρω το μηνα.Αν ειναι να πας μες τη ζεστη να καθεσε με μια γυναικα και να μαγηρευεις σπιτι,τοτε τι διακοπες ειν'αυτες!? :headbang:Γιατι να πας?
αν και ακραια τα λες σωστα
τι ναπας να κανεις σε σεξ παρανταις με γυναικα  :think:
εκτος αν ειναι ουκρανεζα,δηλ ειναι μπι-σουινγερ κι οτι αλλο μαζι!!! :rockon: :rockon: :rockon:
τοτε αλλαζει,ετσι  με ουκρανεζα κι ειδικα απο ντανμπας,πηγαινε..... :grin:
,,αρκει να μην την θεωρεις κι εσυ κατι αλλο απο αυτο που ειναι στ αληθεια και την πας να κοιταει το ηλιοβασιλεμα  ;) ;) ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Sta arxidia mou poso exei ena kommounistiko diamerisma sti Rossia.An kapoios einai toso malakas na plirosei 100000 evro gia afto as to agorasei.
Etsi ki allios oli afti i genia pou ekprosopei o Dimitrakis exei ksoflisei.I krisi tous ksetinakse.Antexoun mono oso antexoun oi oikonomies ton goneon tous.Tora milame gia nea sklira gousta.O skopos einai i eisvoli kai gamevsi sto anatoliko blok xoris ti germaniki antistasi kai xoris synepeies.
Afto to Savvato logo plimmiron eimai ypoxreomenos na strafo pros Tsexia kai tha doso antapokrisi apo ekei.Den prepei na meinei tipota orthio o Valkanios tsompanis ta kaiei ola sto perasma tou.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Sta arxidia mou poso exei ena kommounistiko diamerisma sti Rossia.An kapoios einai toso malakas na plirosei 100000 evro gia afto as to agorasei.
Etsi ki allios oli afti i genia pou ekprosopei o Dimitrakis exei ksoflisei.I krisi tous ksetinakse.Antexoun mono oso antexoun oi oikonomies ton goneon tous.Tora milame gia nea sklira gousta.O skopos einai i eisvoli kai gamevsi sto anatoliko blok xoris ti germaniki antistasi kai xoris synepeies.
Afto to Savvato logo plimmiron eimai ypoxreomenos na strafo pros Tsexia kai tha doso antapokrisi apo ekei.Den prepei na meinei tipota orthio o Valkanios tsompanis ta kaiei ola sto perasma tou.
Θυμιο για την Ελλαδα εχεις 1000% δικιο!Δεν διαφωνω ολοι στην Ελλαδα εχουνε τελειωσει.Οποιος ηταν λιγακι εξυπνος και εφυγε γλυτωσε.Ποιο ειναι το προβλημα?Γιατι δεν φευγανε οι Ελληνες απο Ελλαδα?Υπηρχε μια προπαγανδα οτι η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα και καλα ο παραδισος! :2funny:Και γ'αυτο και δεν εφευγε κανενας τους.Καθοντανε με της Ελεηνιδες τους στην κακομοιρια τους και νομιζαν οτι επειδη εχουνε τη θαλασσα ειναι στον παραδισο! :2funny:Τωρα για τα διαμερισματα Θυμιο ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑΞΙ οσο πιο καλα ειναι αυτα τοσο το καλητερο.Τωρα πόσο κανει ειναι αλλο θεμα.Βαρσοβια βρισκεις να αγωρασεις ενα σχετικα καλο μικρο διαμερισμα με 50.000-60.000 Ευρω οχι κεντρο φυσικα.Τωρα αν ειναι φτηνο ειναι κατι το σχετικο.Τσεχια ειναι χειροτερα απο Πολωνια γιατι το Μοναχο ειναι πολυ κοντα και εκει ειναι πιο υσηχα και δεν κλεβουνε ουτε σε πειραζει κανενας,ισως γ'αυτο ειναι καλητερα για ενα σεξτουριστα απο την Πολωνια που αν δεν εχεις γνωστους ειναι πιο δυσκολο.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
δεν πειραζει Δημητρακης που δεν εισαι στην Ελλαδα,προδοτες και καλοπερασακηδες ειχε παντα περισευμα αυτη η χωρα,δεν θελουμε αλλους σαν κι εσενα και τους ομοιους σου  :birdman:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρώτα από  όλα γιατί μιλάει ο δημητρακης?Τα λεφτά τα βγάζει στην Ελλάδα από τα ενοίκια των ακινήτων των γονέων του.Στη Ρωσία ξοδεύει λεφτά δε βγάζει λεφτά.Αν πήγαινε να βγάλει λεφτά στη Ρωσία θα τον έτρωγαν ζωντανό.Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει επιτυχημένη αγοραπωλησία ακινήτου ο Δημητράκης απλώς τρώει τα λεφτά των γονιών του που φυσικά τα έβγαλαν με τα πασοκοδανεια.
Τώρα ποιος θα πληρώσει τα πασοκοδανεια για να γαμαει ο Δημητράκης αυτό είναι ένα θέμα που δεν έχει κριθεί ακόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom