Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οτι δεν ειχε επιτυχια ο πιρφορος το λες μονο εσυ,ολοι οσοι τον γνωρισαν λενε οτι ειχε μεγαλη
και μαλιστα τωρα συζει με ενα τρελο μωρο.Εγω δεν ξερω αν ειναι αληθεια η οχι δεν τον γνωριζω
τον ανθρωπο αλλα ποιον να πιστεψω εσενα η τους αλλους που λενε οτι τον ζηλευεις.
και ενταξει χωρις πλακα η ολη ιστορια με το πιρφορος που εβγαλες δειχνει οτι μια ζηλια
την εχεις και ηθελες να τον πειραξεις.Αλλιως δεν θα ασχολιοσουν μαζι του οπως δεν ασχολειται
και αυτος και δεν γραφει καν για εσενα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καλα δεν διαβαζεις παλια ποστ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τωρα σχετικα με το φιλο μας τον ΚΜΑΝ ΗΔΟΝΙΖΕΣΤΕ με αυτα που λεει γιατι θελετε να ειναι ετσι οπως τα λεει οτι τα διαμερισματα ειναι τσμαπα στη Ρωσσια αλλα εσεις δεν πατε διοτι ειναι χάλια,η Ρωσσια ειναι μια φτωχη χωρα ουτε μισθους εχει ουτε λεφτα,ουτε ζωη.Οπου πειτε οτι ειστε Ελληνας θα σας ανοιξουνε τα ποδια για να της  :knockinb: και αλλα τετοια.Θελετε να πιστευετε οτι ειναι ετσι.Δυστηχως ομως η αληθεια ειναι αρκετα διαφορετικη αλλα δεν θελετε να  πιστεψετε οτι ειναι ετσι γιατι θα νιωθετε ασχημα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Να με συγχωρεις εγω δεν ζητιανευω να με κερνανε οι γκομενες νομιζοντας πως ειμαι ωραιος.
Εσυ εχεις γινει περιγελος και φταις για αυτο,δεν επρεπε να πεις ποιος εισαι στην μολδαβια,και εχεις γινει ανεκδοτο.Επρεπε να προστατεψεις τον εαυτο σου γιατι εισαι πιτσιρικας και θα σου
μεινει αυτο ψυχολογικο.Ηδη φαινεται οτι εχεις αποκτησει προβλημα.
Ποιο μεγαλος απο σενα ειμαι ρε πουρο αλλα βαζω κρεμες για να με κερναν,εσυ τρεχεις στις σλοβακιες και μαστεριζεις :2funny: :2funny:,οχι εγω  :grin:,μετα την ταυλανδη που εχεις σκοπο να μαστερισεις  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποιο μεγαλος απο σενα ειμαι ρε πουρο αλλα βαζω κρεμες για να με κερναν,εσυ τρεχεις στις σλοβακιες και μαστεριζεις :2funny: :2funny:,οχι εγω  :grin:,μετα την ταυλανδη που εχεις σκοπο να μαστερισεις  :rockon:
Αντι να βαζεις κρεμες πιστευω μια καλη πλαστικη με ολικη αντικατασταση μαπας θα σε βοηθουσε αρκετα.Θα λυνοταν το προβλημα σου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να με συγχωρεις εγω δεν ζητιανευω να με κερνανε οι γκομενες νομιζοντας πως ειμαι ωραιος.
Εσυ εχεις γινει περιγελος και φταις για αυτο,δεν επρεπε να πεις ποιος εισαι στην μολδαβια,και εχεις γινει ανεκδοτο.Επρεπε να προστατεψεις τον εαυτο σου γιατι εισαι πιτσιρικας και θα σου
μεινει αυτο ψυχολογικο.Ηδη φαινεται οτι εχεις αποκτησει προβλημα.
Αν θες να σε παιρνουνε στα σοβαρα πρεπει να αποδυκνιεις οτι λες!Εγω ειπα για τον φιλο μας οτι δεν τον εχω δει και δεν εχω αποψη αν τον δω σε φωτο θα μπορω να εχω αποψη.Δεν μπορω να ξερω γιατι εγιναν αυτα στη Μολδαβια
Ενταξει την πλακα του κανει,του αρεσει να τσιγκλαει :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν θες να σε παιρνουνε στα σοβαρα πρεπει να αποδυκνιεις οτι λες!Εγω ειπα για τον φιλο μας οτι δεν τον εχω δει και δεν εχω αποψη αν τον δω σε φωτο θα μπορω να εχω αποψη.Δεν μπορω να ξερω γιατι εγιναν αυτα στη ΜολδαβιαΕνταξει την πλακα του κανει,του αρεσει να τσιγκλαει :2funny:
Mα μονος του τα εχει πει στο θρεντ αυτο,οτι πηγε μολδαβια και εφαγε χυλοπιτες γιατι ειχε απαιτηση να τον κερνανε οι γκομενες γατι τις εκανε την χαρη να βγαινει μαζι τους.δεν τα λεω απο μονος μου.μια του ζητησε να της παρει ενα λουλουδι με 50 λεπτα και ουτε αυτο δεν εκανε και εφυγε η γκομενα.αμα θες ψαχτο να το βρεις,αν δεν εχει σβησει.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν θες να σε παιρνουνε στα σοβαρα πρεπει να αποδυκνιεις οτι λες!Εγω ειπα για τον φιλο μας οτι δεν τον εχω δει και δεν εχω αποψη αν τον δω σε φωτο θα μπορω να εχω αποψη.Δεν μπορω να ξερω γιατι εγιναν αυτα στη ΜολδαβιαΕνταξει την πλακα του κανει,του αρεσει να τσιγκλαει :2funny:
Αν δειξω τη φοτο που δειχνω στις γκομενες στο ιντερνετ,μεχρι και θηλυκια γατα καθεται,στην μολδαβια μια γκομενα που βγηκα απο το ιντερνετ με ειχε ρωτησει αν εχω 100  μυνηματα τη  μερα .

Αν την δει ο μαστερακης θα τραβαει μαλακια 5 μερες  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Mα μονος του τα εχει πει στο θρεντ αυτο,οτι πηγε μολδαβια και εφαγε χυλοπιτες γιατι ειχε απαιτηση να τον κερνανε οι γκομενες γατι τις εκανε την χαρη να βγαινει μαζι τους.δεν τα λεω απο μονος μου.μια του ζητησε να της παρει ενα λουλουδι με 50 λεπτα και ουτε αυτο δεν εκανε και εφυγε η γκομενα.αμα θες ψαχτο να το βρεις,αν δεν εχει σβησει.
Το  :knockinb: εκει δεν ειναι και τοσο ευκολο.Καποιος Ελληνας που δεν ξερει Ρωσσικα και δεν εχει ντοπιους γνωστους αν δεν παρει πουτανες το πιθανοτερο ειναι να φυγει αγαμητος.Το θεμα ποιο ειναι οτι αν το παιδι ειχε δωσει προσοχη σε αυτα που λεω θα ηξερε τι θα συναντισει.Πιθανοτατα ακουσε της ιστοριες για αγριους των Ελληνων οτι καθε μερα  :knockinb: 18χρονα πηγε εκει και ολα ηταν πολυ διαφορετικα απο οτι διαβασε.Παντος εχει το θαρρος και το λεει οτι εφυγε αγαμητος οπως λεω κ'εγω οτι σε 23 μερες  :knockinb: 2 γκομενες!Που για μενα ειναι απαισιο αποτελεσμα δεν ειμαι ευχαρηστημενος σε αυτον το τομεα.Εδω ημαστε για να δωσουμε καποιες πληροφοριες και καλα κανει το παιδι και το ειπε

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ενω εσυ θα αγοραζες ολο το ανθοπωλειο και θα μαστεριζες,και θα τρωγες και κλασιμο  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενω εσυ θα αγοραζες ολο το ανθοπωλειο και θα μαστεριζες,και θα τρωγες και κλασιμο  :2funny: :2funny:
Στελιο γραψε σε παρακαλω μια αναλυση στο Thread της Μολδαβιας για το πως ειδες τη Μολδαβια αντι να τσακωνεστε θα μου ηταν πολυ ενδιαφερον

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν δειξω τη φοτο που δειχνω στις γκομενες στο ιντερνετ,μεχρι και θηλυκια γατα καθεται,στην μολδαβια μια γκομενα που βγηκα απο το ιντερνετ με ειχε ρωτησει αν εχω 100  μυνηματα τη  μερα .

Αν την δει ο μαστερακης θα τραβαει μαλακια 5 μερες  :2funny: :2funny:
Εγω ξερω οτι με αυτα που λες γινεσαι ρομπα συνεχως,οπως εγινες στο θρεντ του γυμναστηριου που ανεβασε ο λαιον φωτο και εσυ ελεγες οτι κολησε το κομπιουτερ σου,και οπως εγινε με τον σοδα
που του ελεγες να ανεβασετε φωτο μαζι για να δειτε ποιος ειναι πιο ωραιος,αυτος ανεβασε και εσυ εκανες παλι την κοτα και το βουλωσες και εφυγες.σου ειπα εισαι πιτσιρικας προστατεψε τον εαυτο σου
και μην γινεσαι πιο πολυ ρομπα.δεν ακους.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στελιο γραψε σε παρακαλω μια αναλυση στο Thread της Μολδαβιας για το πως ειδες τη Μολδαβια αντι να τσακωνεστε θα μου ηταν πολυ ενδιαφερον
Τα εχω γραψει πιο παλια αν δεις τα μυνηματα μου στα πρωτα περιπου θα τα βρεις, περιπου οπως τα λες ειναι

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ξερω οτι με αυτα που λες γινεσαι ρομπα συνεχως,οπως εγινες στο θρεντ του γυμναστηριου που ανεβασε ο λαιον φωτο και εσυ ελεγες οτι κολησε το κομπιουτερ σου,και οπως εγινε με τον σοδα
που του ελεγες να ανεβασετε φωτο μαζι για να δειτε ποιος ειναι πιο ωραιος,αυτος ανεβασε και εσυ εκανες παλι την κοτα και το βουλωσες και εφυγες.σου ειπα εισαι πιτσιρικας προστατεψε τον εαυτο σου
και μην γινεσαι πιο πολυ ρομπα.δεν ακους.
Δεν ξερω πως να βαλω φοτο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα εχω γραψει πιο παλια αν δεις τα μυνηματα μου στα πρωτα περιπου θα τα βρεις, περιπου οπως τα λες ειναι
Το ξερω αυτο πες το στον ΚΜΑΝ που λεει ιστοριες για αγριους εγω οπως ειναι τα λεω και οτι γαμησα 2 γκομενες σε 23 μερες και αυτες 26 και 28 ετων δεν το κρυβω.Ειδεικα Τιρασπολ το γαμησι δεν ειναι και τοσο ευκολο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το ξερω αυτο πες το στον ΚΜΑΝ που λεει ιστοριες για αγριους εγω οπως ειναι τα λεω και οτι γαμησα 2 γκομενες σε 23 μερες και αυτες 26 και 28 ετων δεν το κρυβω.Ειδεικα Τιρασπολ το γαμησι δεν ειναι και τοσο ευκολο.
καλα 26 και 28 πως ξεπεσες τοσο πολυ ρε  :S

Επισκέπτης
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΜΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΡΑΣΠΟΛ;;;;
ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΣΕ ΠΜ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ)
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οποιος θελει να παει καπου να γαμησει παει ταυλανδη τα υπολοιπα μερη ειναι να ειχαμε να λεγαμε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλα 26 και 28 πως ξεπεσες τοσο πολυ ρε  :S
ε,αφου τετοιες γαμησα ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ γιατι να σας λεω  :jerking:.Τωρα ο Μακης που λεει για ευκολο  :knockinb: μιλαει για 40αρες αυτες ναι της  :knockinb: αμεσως! :2funny:Οι 20χρονες παντος ειναι δυσκολες ασε που πρεπει να εχεις μια!Κισινιωφ ειναι πιο ευκολο το  :knockinb: αλλα δεν εκατσα πολυ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οποιος θελει να παει καπου να γαμησει παει ταυλανδη τα υπολοιπα μερη ειναι να ειχαμε να λεγαμε
Στελιο παντου γαμας αρκει να εχεις χρημα.Η γυναικα τον αντρα τον βλεπει σαν χρημα παντου,ποσο μαλλον τον τουριστα.Αν νομιζεις οτι θα πας εξω και θα γαμας μονο και μονο επειδη εισαι ωραιος,καποιος δεν στα ειπε καλα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στελιο παντου γαμας αρκει να εχεις χρημα.Η γυναικα τον αντρα τον βλεπει σαν χρημα παντου,ποσο μαλλον τον τουριστα.Αν νομιζεις οτι θα πας εξω και θα γαμας μονο και μονο επειδη εισαι ωραιος,καποιος δεν στα ειπε καλα.
Παλι μαστεριζεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom