Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατι ρε Δημητράκη ;;;;;;;;;;;;;;   στραβα μου εκατσε αυτο το μωρό 21 ΜΑΙΩΝ;;;;
Τόσο χαλια εμφανησιακα ειμαι ;;; ή το μωρο ειναι στραβό;;;;;;;;;;;;

δειξε μας και συ κατι αναλογο να πω μπραβο μας εσκισες και παρα την ηλικια μου εγω τα εχω τα μαλια μου και..........................
Λεφτα ακομα υπαρχουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν σε αντεκρουσα σε οτι αναφερεσ για Μολδαβια διοτι εχεισ δικιο σε αυτα που ειπεσ εκτος απο τις τιμες που ειναι αναλογα στην ικανοτητα διαπραγματευσης του καθένα.
Ναι εγω εδωσα 100 ευρα αλλά για ολο το βραδυ 1η φοτο..
εδωσα και 100 ευρω αλλα για τρεις μερρες σε τιρασπολιτισα 2η φωτο γιατι επιμενεις σε παπαριες;;;;;;;;;;;;
Για την πρωτη 100 για ολο το βραδυ σε πιστευω γιατι δεν λεει και πολλα.Το κακο ειναι οτι οι περισσοτερες στη Μολδαβια ειναι ετσι μετριες και ζηλευουν οι καργιολες :rockon:.Για τη δευτερη λιγακι δυσκολο μου φενεται 100 Ευρω για 3ης μερες :think:Εδω απλος σε ανεφερα σαν παραδηγμα που ειπε εισαστε λεπτοί ενω εγω ειμαι χοντρος.
Ξέρω ότι σε πονάει αλλά κάποιοι γαμάμε δεν είμαστε γαμημένοι από τη φύση σαν εσένα  :birdman:
Αλλά δεν πειράζει μπορείς ακόμα να γαμάς δια αντιπροσώπου. Να σήμερα ας πούμε θα ρίξω ένα για πάρτυ σου  :2funny:
Πες μου ποιά στάση σου αρέσει να στην αφιερώσω ?
Αφου εγραψες οτι δεν πηγαινεις Μεταξουργειο?Αλλου να  :knockinb: δεν μπορεις τωρα με την κριση να πας πουθενα αλλου λιγακι δυσκολο.Ο κοσμος σε εχει δει και ξερεις ποσο ομορφος εισαι εμφανησιακα εγω δεν εχω να προσθεσω τιποτα :2funny:Καλα γιατι δεν γραφεις απο το κανονικο σου προφιλ?

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε Σκιουρε ο θυμιος ειναι 45αρης προς τα 50 μοιαζει πολυ μ'αυτον τον χοντρο με το ροζ πουκαμισο της φωτογραφιας τον Ψευδοπροφεσσορα Χιλιανό Ουμπερτο που λεει οτι ειναι Ισπανος Καθηγητης πανεπηστημιου στη Στοκχολμη ενω ειναι Ταξιτζης.Παλια ερχοταν εδω αλλα ακριβηνε και σταματισε να ερχεται.Διπλα του ειναι ο Σερτζιο ενας Ιταλος.Σωματικα ο Θυμιος ειναι ιδιος και εχουνε και τρομερη ομοιοτητα ετσι γομαροοιδης ειναι και ο Θυμιος και στο προσωπο τρομερη ομοιοτητα (κεφαλι βοδιου).Η διαφορα τους ειναι οτι ο Θυμιος ειναι ξανθος ενω ο Ουμπερτο μελαχρινος.
Toν Kman2 ρώτησαν...όχι εσένα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Toν Kman2 ρώτησαν...όχι εσένα!
Αυτος θα σας ελεγε οτι ειναι νεος,ωραιος,Εμφνησιμος :2funny:Παντος εχει ενα κεφαλι σα Βοδιού :2funny:μοιαζει παρα πολυ του Ουμπερτο της φωτογραφιας :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Για την πρωτη 100 για ολο το βραδυ σε πιστευω γιατι δεν λεει και πολλα.Το κακο ειναι οτι οι περισσοτερες στη Μολδαβια ειναι ετσι μετριες και ζηλευουν οι καργιολες :rockon:.Για τη δευτερη λιγακι δυσκολο μου φενεται 100 Ευρω για 3ης μερες :think:Εδω απλος σε ανεφερα σαν παραδηγμα που ειπε εισαστε λεπτοί ενω εγω ειμαι χοντρος.Αφου εγραψες οτι δεν πηγαινεις Μεταξουργειο?Αλλου να  :knockinb: δεν μπορεις τωρα με την κριση να πας πουθενα αλλου λιγακι δυσκολο.Ο κοσμος σε εχει δει και ξερεις ποσο ομορφος εισαι εμφανησιακα εγω δεν εχω να προσθεσω τιποτα :2funny:Καλα γιατι δεν γραφεις απο το κανονικο σου προφιλ?

ε οχι ρε Δημητρακη αν αυτο το μωρο ειναι μετριο 176 υψος αριστη συμετοχη στο :knockinb: :knockinb: :knockinb:  δειξε μου κατι καλυτερο απο τις δικες σου να παω πασο.

Ναι η Τιρασπολιτισα τοσα της εδωσα εγω δεν ειθελε χρηματα αλλα αγαπες και λουλουδια......

Συνημμένα

• Image0020.jpg
    Image0020.jpg
    91,9 KB · Εμφανίσεις: 50
  • SANY1240.jpg
    SANY1240.jpg
    263,9 KB · Εμφανίσεις: 35

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αυτος θα σας ελεγε οτι ειναι νεος,ωραιος,Εμφνησιμος :2funny:Παντος εχει ενα κεφαλι σα Βοδιού :2funny:μοιαζει παρα πολυ του Ουμπερτο της φωτογραφιας :2funny:
Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί το παρουσιαστικό που περιγράφεις(αν είναι αλήθεια) . Μου φτάνουν οι αποψεις του.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τις μάθατε κανένα ερωτόλογο στα ελληνικά; :)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το δύσκολο δεν  είναι να ξυνεις τα αρχιδια σου και να γαμας.Το δύσκολο  είναι να δουλεύεις και να γαμας.Ιδίως με τους γερμανικους ρυθμούς.Ετσι κι  αλλιώς το πρώτο που σε ρωτάνε οι Σλαβες  είναι το δουλεια  κάνεις.Τα τσεπωνω από τους γονείς μου δεν είναι ικανοποιητικη απάντηση.
Πήγα  σήμερα Τσεχία  να  δω άσπρη μέρα  μας έχουν τρελάνει οι Γερμανοί  με τα απαγορεύονται οι πουστηδες  για να κάνουν τη δουλειά  τους δε σου δίνουν ούτε τα αυτονόητα.Θέλουν να υποφέρεις και να δυσκολεύεσαι συνέχεια.Τίποτα εύκολο.

Ημουνσ κάποια στιγμή Πολωνία στα Mc McDonald και κατάλαβα  ότι δε θα έτρωγα ποτέ.Ο λόγος:8 Γερμανίδες γριές  είχαν πιάσει όλες τις προσβάσεις και εάν δεν εξυπηρετούνταν  αυτές κανένας δεν επρόκειτο να εξυπηρετηθει. Οι κακομοίρηδες οι Πολωνοί  είναι τόσο ευγενικοί  και υποχωρητικοι οι Γερμανοί τους πατάνε κάτω τους θεωρούν εντελώς μαλακες. Βλέπεις κάτι μουναρες να δουλεύουν στα McDonalds που στην  Ελλάδα απλά θα εξαργύρωναν τις  επιταγές του σπονσορα.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Το δύσκολο δεν  είναι να ξυνεις τα αρχιδια σου και να γαμας.Το δύσκολο  είναι να δουλεύεις και να γαμας.Ιδίως με τους γερμανικους ρυθμούς.Ετσι κι  αλλιώς το πρώτο που σε ρωτάνε οι Σλαβες  είναι το δουλεια  κάνεις.Τα τσεπωνω από τους γονείς μου δεν είναι ικανοποιητικη απάντηση.
Πήγα  σήμερα Τσεχία  να  δω άσπρη μέρα  μας έχουν τρελάνει οι Γερμανοί  με τα απαγορεύονται οι πουστηδες  για να κάνουν τη δουλειά  τους δε σου δίνουν ούτε τα αυτονόητα.Θέλουν να υποφέρεις και να δυσκολεύεσαι συνέχεια.Τίποτα εύκολο.

Ημουνσ κάποια στιγμή Πολωνία στα Mc McDonald και κατάλαβα  ότι δε θα έτρωγα ποτέ.Ο λόγος:8 Γερμανίδες γριές  είχαν πιάσει όλες τις προσβάσεις και εάν δεν εξυπηρετούνταν  αυτές κανένας δεν επρόκειτο να εξυπηρετηθει. Οι κακομοίρηδες οι Πολωνοί  είναι τόσο ευγενικοί  και υποχωρητικοι οι Γερμανοί τους πατάνε κάτω τους θεωρούν εντελώς μαλακες. Βλέπεις κάτι μουναρες να δουλεύουν στα McDonalds που στην  Ελλάδα απλά θα εξαργύρωναν τις  επιταγές του σπονσορα.
Και μένα με γαμάνε κάθε μερά οι γερμανοί...ακριβως αυτό. Θέλουν να σε δυσκολευουν και να σε κάνουν να υποφέρεις...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ε οχι ρε Δημητρακη αν αυτο το μωρο ειναι μετριο 176 υψος αριστη συμετοχη στο :knockinb: :knockinb: :knockinb:  δειξε μου κατι καλυτερο απο τις δικες σου να παω πασο.

Ναι η Τιρασπολιτισα τοσα της εδωσα εγω δεν ειθελε χρηματα αλλα αγαπες και λουλουδια......
Αυτες που εβαλα φωτο απο'κει αν θυμασαι τα ιδια  :shit: ηταν παρομοιες μ'αυτην.Ειπα 'γω οτι  :knockinb: εκει καμια θεα?Το αντιθετο παραπονιωμουν και ελεγα οτι ολες εκει ειναι μετριες.Καλητερες και να θελω εκει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Δυστηχως εκει αυτο ειναι το επιπεδο.Αν θα ξαναπαω δεν θα παω με σκοπο να ξεσκιστω στο  :knockinb: αλλα για τους αλλους λογους που ανεφερα (ηρεμια,κλιμα,υσηχοι ρυθμοι και λεφτα δεν χαλας γιατι δεν εχει τιποτα να αγορασεις και να θελεις).
Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί το παρουσιαστικό που περιγράφεις(αν είναι αλήθεια) . Μου φτάνουν οι αποψεις του.
Τι αποψεις εχει?Ολο βλακειες λεει :2funny:Οταν τα παιδια του προτινανε να συναντιθουνε εκανε τον Κινεζο.Τουλαχιστον ο Shinoharas οσο χάλια και να ειναι ΔΕΝ ΚΩΛΟΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ και αυτο τον τιμα αλλο αν δεν το εκτημισε κανενας σας.Βριζουν ολοι ή το παιζουν μεντορες και μεγαλοι γαμιαδες ενω κρυβοντε πισω απ'το πληκτρολογιο.Ας μας βαλουνε τη φωτογραφια τους να τους δουμε την ομορφια τους.Ο Θυμιος ελεγε ιστοριες για αγριους εδινε συμβουλες.Αλλα ειναι μικρος ο κοσμος και μου ειπανε ποιος ειναι και τι αποτελεσμα εχει :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Για την πρωτη 100 για ολο το βραδυ σε πιστευω γιατι δεν λεει και πολλα.Το κακο ειναι οτι οι περισσοτερες στη Μολδαβια ειναι ετσι μετριες και ζηλευουν οι καργιολες :rockon:.Για τη δευτερη λιγακι δυσκολο μου φενεται 100 Ευρω για 3ης μερες :think:
ενω εχεις δικιο σε ολα σχεδον που γραφεις φιλαρακι δημητρακης
,εδω διαφωνουμε κι απορω με την  διαγνωση σου..
η δευτερη γυναικα ειναι "ψιλο- πουρη" κ μαλιστα της δουλειας 100%
υποψιαζομαι το κλασικο μοντελο,,,,δηλαδη
μπαροβια μικρη απο τα 20 στο κουρμπετι,αραπια τουρκια κλπ,καμμμια 10ετια κ βαλε...
ξοδεψε τα λεφτα σε μαλακιες,πχ ακριβα πουχα παπουτσια κ λουσα γενικα,της πλακας κατ ουσιαν ομως,
η εκανε καποια δουλεια μαλ,,ια ως κανουν συνηθως οι μπαροβιες στην μετα μπαρ εποχη,τα οβολα τελειωσαν,αντε ναμεινε καμμια γκαρσονιερα δυαριμε "ριμοντ"
αλλα φραγκα ομως οβερ...οτι στειλουν οι 50-60ρηδες παλιοι γνωριμοι ,που ομως κι αυτοι ψαχνουν νεο αιμα...
οποτε τωρα λογικο ειναι,ειδε τον τυπο μας φωρτομενο κιαερατο κι επεσε απο διπλα για ν αραξει
αυτη η γυναικα αν δεν υπαρχει "βαθος" δεν παει να "καθεται" οχι με 30ε την μερα,ουτε με τα διπλα
απλα του εκατσε για να γινει "βασικη" του συντροφος
η πρωτη τωρα ντημας εχεις αδικο πολυ πιο καλη ειναι ,φαινεται κ στην φατσα πιο ηρεμη κ κανονικη,και ειναι κ πολυ μικροτερη
κ για τους ανωτερω επισης λογους,εκατσε κι τα δωσε ολα απ οτι γραφει κι ο τυπος μας αλνταλον κι ευγε του!!!
τωρα αυτα ειναι ενθαρυντικα για οσους κινουν το χρημα,αλλα αποθαρυντικα για οσους δεν εχουν  οικονομικη ανεση αρκετη
οποτε οσοι εχετε τον τροπο σας,κι ειστε αμετοι ο τυπος αλανταλον εδειξε το δρομο κι απεδειξε οτι ειχα πει παλια κ για τον δημητρη,οτι η εμφανιση δεν εχει μεγαλη σημασια,αρκει να φαινεσαι ανετος κ να ξερεις την νοοτροπια,,,μρτα τ αλλα ερχονται μονα τους,, :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι,οι πουστηδες.Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουν  είναι ότι ο Βαλκανιος τσομπανης δε μασάει τα αρχιδια του ο,τι δυσκολία και να του ρίξεις αυτός το δικό του κλαρίνο.Ειναι και αυτός  ένας λόγος που τους τη σπάνε οι Έλληνες δεν μπορούν να επηρεάσουν την εσωτερική μας κατάσταση.
Θυμάμαι ένας Τούρκος με ρώταγε μα γιατί τα κάνουν  όλα αυτά?Του λέω για να σε δυσκολέψουν ρε μαλακα αλλά εσύ δειξτους οτι δε μασάς οτι αυτά είναι παιχνιδάκι για εσένα.
Εκεί ψαρωνουν και τρελαίνονται οι Τούρκοι  και κλείνονται στα γκέτο  ενώ ο Ελληνας μυριζεται τη δουλειά και προσαρμόζεται.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καλά τώρα τι μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά του κανενός εδώ μέσα. Απόψεις ανταλλάσουμε !

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ναι,οι πουστηδες.Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουν  είναι ότι ο Βαλκανιος τσομπανης δε μασάει τα αρχιδια του ο,τι δυσκολία και να του ρίξεις αυτός το δικό του κλαρίνο.Ειναι και αυτός  ένας λόγος που τους τη σπάνε οι Έλληνες δεν μπορούν να επηρεάσουν την εσωτερική μας κατάσταση.
Θυμάμαι ένας Τούρκος με ρώταγε μα γιατί τα κάνουν  όλα αυτά?Του λέω για να σε δυσκολέψουν ρε μαλακα αλλά εσύ δειξτους οτι δε μασάς οτι αυτά είναι παιχνιδάκι για εσένα.
Εκεί ψαρωνουν και τρελαίνονται οι Τούρκοι  και κλείνονται στα γκέτο  ενώ ο Ελληνας μυριζεται τη δουλειά και προσαρμόζεται.
Δεν προσαρμόζονται όλοι οι έλληνες εδω!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κμαν2 που πήγες Τσεχία;

Πήγα  Cheb και Plzen.Ωραία πράγματα.Αν και η προτίμηση μου στο θείο πολωνικο τσιμπούκι και στη θυσία επί πολωνικου κωλου παραμένει.
Κορυφαίες οι παντρεμένες γκομενες  ειδικά οι Πολωνεζες. Φαίνεται οι  άντρες εκεί τις εκπαιδευουν  σωστά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και μένα με γαμάνε κάθε μερά οι γερμανοί...ακριβως αυτό. Θέλουν να σε δυσκολευουν και να σε κάνουν να υποφέρεις...
Συγγνωμη αφου οι Γερμανοι ειναι τοσο κακοι (δεν διαφωνω αντιθετα συμφωνω μαζι σας) γιατι πηγατε στη χωρα τους? :2funny:Οσο για τα λεφτα μια η αλλη σου ερχεται αφου τα ενοικια ειναι τρελλα και αν μενεις σε μεγαλη πολη η ζωη ακριβη.Εκτος αν ειναι κανενας αστεγος στην Ελλαδα και δεν εχει στον ηλιο μοιρα.Οποτε τοτε ναι.Αλλα αν εισαι σε τετοια κατασταση δε νομιζω οτι μπορεις να βγαλεις γκομενα :think:

Εμενα δεν με πολυρωτανε βλεπουνε ντυσιμο στυλ αμαξι αν ειμαι Αγια Πετρουπολη.Αν ειμαι Βαρσοβια τους διχνω το διαμερισμα μου που νοικιαζω γιατι δε μενω πια εκει και τους αρκει :2funny:Εδω γινεται το αντιθετο αν δε μιλας Ρωσσικα σου παιρνουν τη σειρα :2funny:ημουνα σημερα σε ενα ανταλακτηριο που παω συχνα και ηταν κατι κωλοαμερικανοι ενω ηταν μπροστα μου (εχει μια αιθουσα αναμονης που καθονται ολοι) ο Σεκιουριτας που με ξερει γιατι πηγαινω συχνα αφεισε εμενα να περασω και ειπε ας περιμενουνε :2funny:Αυτοι πηγαν να διαμαρτηριθουνε και καλα λεγανε What happening Russian First?αλλα δεν τους καταλαβε κανενας γιατι απλουστατα δεν μιλαει κανεις Αγγλικα εδω :2funny:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Πήγα  Cheb και Plzen.Ωραία πράγματα.Αν και η προτίμηση μου στο θείο πολωνικο τσιμπούκι και στη θυσία επί πολωνικου κωλου παραμένει.
Κορυφαίες οι παντρεμένες γκομενες  ειδικά οι Πολωνεζες. Φαίνεται οι  άντρες εκεί τις εκπαιδευουν  σωστά.
Ξέρω και γω μια περίπτωση παντρεμενης Πολωνης υπεράνω πάσης υποψίας.... :sunglasses:
την έκανα τσακωτη και με παρακαλούσα να κρατησω το στομα μου κλειστό!!
Απότιστες θα ναι σίγουρα...διαφορετικα γιατί να το κάνουν;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ενω εχεις δικιο σε ολα σχεδον που γραφεις φιλαρακι δημητρακης
,εδω διαφωνουμε κι απορω με την  διαγνωση σου..
η δευτερη γυναικα ειναι "ψιλο- πουρη" κ μαλιστα της δουλειας 100%
υποψιαζομαι το κλασικο μοντελο,,,,δηλαδη
μπαροβια μικρη απο τα 20 στο κουρμπετι,αραπια τουρκια κλπ,καμμμια 10ετια κ βαλε...
ξοδεψε τα λεφτα σε μαλακιες,πχ ακριβα πουχα παπουτσια κ λουσα γενικα,της πλακας κατ ουσιαν ομως,
η εκανε καποια δουλεια μαλ,,ια ως κανουν συνηθως οι μπαροβιες στην μετα μπαρ εποχη,τα οβολα τελειωσαν,αντε ναμεινε καμμια γκαρσονιερα δυαριμε "ριμοντ"
αλλα φραγκα ομως οβερ...οτι στειλουν οι 50-60ρηδες παλιοι γνωριμοι ,που ομως κι αυτοι ψαχνουν νεο αιμα...
οποτε τωρα λογικο ειναι,ειδε τον τυπο μας φωρτομενο κιαερατο κι επεσε απο διπλα για ν αραξει
αυτη η γυναικα αν δεν υπαρχει "βαθος" δεν παει να "καθεται" οχι με 30ε την μερα,ουτε με τα διπλα
απλα του εκατσε για να γινει "βασικη" του συντροφος
η πρωτη τωρα ντημας εχεις αδικο πολυ πιο καλη ειναι ,φαινεται κ στην φατσα πιο ηρεμη κ κανονικη,και ειναι κ πολυ μικροτερη
κ για τους ανωτερω επισης λογους,εκατσε κι τα δωσε ολα απ οτι γραφει κι ο τυπος μας αλνταλον κι ευγε του!!!
τωρα αυτα ειναι ενθαρυντικα για οσους κινουν το χρημα,αλλα αποθαρυντικα για οσους δεν εχουν  οικονομικη ανεση αρκετη
οποτε οσοι εχετε τον τροπο σας,κι ειστε αμετοι ο τυπος αλανταλον εδειξε το δρομο κι απεδειξε οτι ειχα πει παλια κ για τον δημητρη,οτι η εμφανιση δεν εχει μεγαλη σημασια,αρκει να φαινεσαι ανετος κ να ξερεις την νοοτροπια,,,μρτα τ αλλα ερχονται μονα τους,, :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Σαν την πρωτη ηταν και οι δικες μου,να της βρασω!Εγω γουσταρω εμπειρη γκομενα καργιολε και αυτες τρελενονται για μενα και μπορω να συζητισω τα θεμετα μου χωρις να  :rockon:Μια απλη γκομενα αν της ανωμαλιες κι συζητισω τα θεματα που συζηταω τοτε θα τα παιξει ενω η εμπειρη θα μπορει να συζητισει μαζι μου πανε σε αυτα τα θεματα.Αυτες της αβγαλτες ντυμενες απλα (σαν αυτες που ειχα βαλει κ'εγω φωτογραφια) δεν της μπορω καθολου πρεπει να υποκρινομαι για να ειμαι μαζι τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom