Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα πάω την άλλη εβδομάδα Βροτσλαβ.Πήγα Πόζναν,Βροτσλαβ,Στετιν αυτό το μήνα ένα Σαββατοκύριακο  στο καθένα και ήταν φανταστικά.Πόζναν και ειδικά Βροτσλαβ είναι τίγκα  στις φοιτήτριες βλέπεις μουναρες με το κιλό.
Καλύτερα κλαμπ στο Βροτσλαβ το Teatr και το Cherry  πραγματική μουνοθυελλα.Στο Πόζναν το κλαμπ 22 με 3 ορόφους.Απίστευτο μουνι για όλα τα γούστα και μερικές πολύ προσεγγισιμες γκομενες.

kman τι ηλικία έχεις περίπου αν επιτρέπεται;  :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά για ελληνοπουτσους και άντρες με μεγάλες καυλες αλλά μικρά πέη συνιστώ ανεπιφύλακτα την Πολωνία.Αν και οι Πολωνεζες προτιμούν γενικώς μεγάλες πουτσες αλλά κάνουν εκπτώσεις αν παίξει το  zloty σε ρόλο kasa.
Το πολωνικο βλάχικο τσιμπούκι είναι κορυφαίο στην Ευρώπη τύφλα να έχουν οι deutsche Frauen.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες...η γλώσσα είναι ένα θέμα δυστυχώς... :(

Εσύ είσαι της λεσβιακης σχολής?Είδα και Πολωνεζες σε στενούς εναγκαλισμούς πάντως πιστεύω οι θυτριες μουνοχυμου δε θα απογοητευθούν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο σημερινός καμάκιας  πρέπει να ξέρει οπωσδήποτε πολωνικά. Δεν αρκούν τα τσεχικα.Αν  και πολλές στα κλαμπ υποψιαζονταν ότι είμαι Πολωνός  που παριστάνει τον ξένο για να γαμησει υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ είσαι της λεσβιακης σχολής?Είδα και Πολωνεζες σε στενούς εναγκαλισμούς πάντως πιστεύω οι θυτριες μουνοχυμου δε θα απογοητευθούν.
όχι...αλλά θέλω να συνοδεύσω φίλους :P που το χουν βάλει σκοπό να παίξουν μπαλα στις περιοχές σου...από περιέργεια θέλω πολύ να πάω.... :cheesy:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Diagonismoi thamonon se polonika club.

Afti einai i katastasi.Kai akoma kalyteri.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
όχι...αλλά θέλω να συνοδεύσω φίλους :P που το χουν βάλει σκοπό να παίξουν μπαλα στις περιοχές σου...από περιέργεια θέλω πολύ να πάω.... :cheesy:

Theleis na anevaseis tin aksia tous oste na mi nomiyoun oi gkomenes oti irthan stin Polonia na vroune gomenakia?Eida kai Ellinida sto Poznan sexdon pio ekfyli apo tis Polonezes ferotan.Thavmasia i epidrasi aftou tou merous.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
fto einai to eidos tou Polonou antra pou synantas se polla club.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kamakia apo to Maiami taksidevoun sto Lodz.

Den exei omos simasia.O Valkanios ippotis tha tous gamisei olous telika.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
kman τι ηλικία έχεις περίπου αν επιτρέπεται;  :rockon:
Φιλε Σκιουρε ο θυμιος ειναι 45αρης προς τα 50 μοιαζει πολυ μ'αυτον τον χοντρο με το ροζ πουκαμισο της φωτογραφιας τον Ψευδοπροφεσσορα Χιλιανό Ουμπερτο που λεει οτι ειναι Ισπανος Καθηγητης πανεπηστημιου στη Στοκχολμη ενω ειναι Ταξιτζης.Παλια ερχοταν εδω αλλα ακριβηνε και σταματισε να ερχεται.Διπλα του ειναι ο Σερτζιο ενας Ιταλος.Σωματικα ο Θυμιος ειναι ιδιος και εχουνε και τρομερη ομοιοτητα ετσι γομαροοιδης ειναι και ο Θυμιος και στο προσωπο τρομερη ομοιοτητα (κεφαλι βοδιου).Η διαφορα τους ειναι οτι ο Θυμιος ειναι ξανθος ενω ο Ουμπερτο μελαχρινος.

Συνημμένα

• Zoa2.jpg
    Zoa2.jpg
    356,9 KB · Εμφανίσεις: 46

Επισκέπτης
και τι σε νοιαζει ρε Δημητρακη πως ειναι ο αλλος;;;
2 πραγματα να σε νοιαζουν
αν λεει αληθειες
αν οι πληροφοριες του ειναι σε γενικες γραμμες σωστες
τα αλλα περισευουν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και τι σε νοιαζει ρε Δημητρακη πως ειναι ο αλλος;;;
2 πραγματα να σε νοιαζουν
αν λεει αληθειες
αν οι πληροφοριες του ειναι σε γενικες γραμμες σωστες
τα αλλα περισευουν
Αυτος εχει πολυ γέλιο.Οπου παει τρωει ξυλο :2funny:Διαβασε παλια του ποστ να πεθανεις στα γέλια.Σωστες ως ενα σημειο :think:Κατι 40χρονες κυνηγαει,Σχετικα τωρα με της σωστες πληροφοριες λεγανε για το Κισινιωφ οτι καθε μερα  :knockinb: κ'αλλη 18χρονη αν διαβασεις παλια ποστ και το αποτελεσμα ειναι οτι καθονται στο Ελληνικο εστιατοριο και παιρνουν γκομενες με την ωρα με 100 Ευρω :2funny:.Λεγανε για Τιρασπολ οτι οι γκομενες εκει οπου πας με το που δουνε οτι εισαι  Ελληνας θα τρεχουν απο πισω σου.Ο Μακης ειναι ο μονος που διευκρινησε οτι μιλαει 35+ ετων.Εσυ εγραψες οτι εισαι Εμφανησιμος :think:ο Θυμιος εδω μας λεει συμβουλες ενω στη Χερσονησο την παιφτει σε οτι βρει μεχρι και 50αρες και οτι του κατσει :2funny:Αν και πολλες φορες δεν του καθεται τιποτα :2funny:Στη Ροδο εχει τον Κουμπαρο του ή Κουνιαδο του κατι τετοιο  που εχει κατι στριπτιτζαδικα και εκει ολο και κατι του δινει να  :knockinb:.Αν διαβασεις αυτα που λενε εδω θα νομισεις οτι ολοι ειναι Πανεμορφοι,Εκατομυριουχοι και γαμανε καθε μερα 18χρονες οπου πανε :2funny:Ενω η αληθεια ειναι εντελως το αντιθετο.Παντος εχει πλακα να  :2funny: κανεις με τους Πιρφορους :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτος εχει πολυ γέλιο.Οπου παει τρωει ξυλο :2funny:Διαβασε παλια του ποστ να πεθανεις στα γέλια.Σωστες ως ενα σημειο :think:Κατι 40χρονες κυνηγαει,Σχετικα τωρα με της σωστες πληροφοριες λεγανε για το Κισινιωφ οτι καθε μερα  :knockinb: κ'αλλη 18χρονη αν διαβασεις παλια ποστ και το αποτελεσμα ειναι οτι καθονται στο Ελληνικο εστιατοριο και παιρνουν γκομενες με την ωρα με 100 Ευρω :2funny:.Λεγανε για Τιρασπολ οτι οι γκομενες εκει οπου πας με το που δουνε οτι εισαι  Ελληνας θα τρεχουν απο πισω σου.Ο Μακης ειναι ο μονος που διευκρινησε οτι μιλαει 35+ ετων.Εσυ εγραψες οτι εισαι Εμφανησιμος :think:ο Θυμιος εδω μας λεει συμβουλες ενω στη Χερσονησο την παιφτει σε οτι βρει μεχρι και 50αρες και οτι του κατσει :2funny:Αν και πολλες φορες δεν του καθεται τιποτα :2funny:Στη Ροδο εχει τον Κουμπαρο του ή Κουνιαδο του κατι τετοιο  που εχει κατι στριπτιτζαδικα και εκει ολο και κατι του δινει να  :knockinb:.Αν διαβασεις αυτα που λενε εδω θα νομισεις οτι ολοι ειναι Πανεμορφοι,Εκατομυριουχοι και γαμανε καθε μερα 18χρονες οπου πανε :2funny:Ενω η αληθεια ειναι εντελως το αντιθετο.Παντος εχει πλακα να  :2funny: κανεις με τους Πιρφορους :2funny:
Οτι παραμυθι δηλαδη λες και εσυ λενε και αυτοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Φιλε Σκιουρε ο θυμιος ειναι 45αρης προς τα 50 μοιαζει πολυ μ'αυτον τον χοντρο με το ροζ πουκαμισο της φωτογραφιας τον Ψευδοπροφεσσορα Χιλιανό Ουμπερτο που λεει οτι ειναι Ισπανος Καθηγητης πανεπηστημιου στη Στοκχολμη ενω ειναι Ταξιτζης.Παλια ερχοταν εδω αλλα ακριβηνε και σταματισε να ερχεται.Διπλα του ειναι ο Σερτζιο ενας Ιταλος.Σωματικα ο Θυμιος ειναι ιδιος και εχουνε και τρομερη ομοιοτητα ετσι γομαροοιδης ειναι και ο Θυμιος και στο προσωπο τρομερη ομοιοτητα (κεφαλι βοδιου).Η διαφορα τους ειναι οτι ο Θυμιος ειναι ξανθος ενω ο Ουμπερτο μελαχρινος.

Τουλάχιστον αυτοί μωρή κλανιάρα έχουν μαλλιά, είναι αδύνατοι και το κυριότερο δεν δείχνουν να έχουν νοητική στέρηση.
Άντε και πηδήξου τώρα μωρή κομπλεξική αγάμητη. Μέρα παρά μέρα το μαλακισμένο να κράζει κόσμο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τουλάχιστον αυτοί μωρή κλανιάρα έχουν μαλλιά, είναι αδύνατοι και το κυριότερο δεν δείχνουν να έχουν νοητική στέρηση.
Άντε και πηδήξου τώρα μωρή κομπλεξική αγάμητη. Μέρα παρά μέρα το μαλακισμένο να κράζει κόσμο!
Τι ειπες τωρα :2funny:Ναι εχεις δικιο ειναι αδυνατοι :2funny: Shinoharas,Allantalon,Θυμιος ! :2funny:Μου φενεται οτι εδω στο σα'ι'τ ολοι γραφετε οπως θα θελατε να εισαστε :2funny:Αδυνατοι,Πλουσιοι να  :knockinb:.Καλα γιατι γραφεις με Κλωνο?Με εκανες και γελασα παλι.Οσο για την εξυπναδα σας τι να πω πιανετε πουλια στον αερα :2funny:Για τη μορφωση σας παω πασο :2funny:Ακαδημα'ι'κοι,Καθηγητες πανεπηστημιου  :2funny:
Οτι παραμυθι δηλαδη λες και εσυ λενε και αυτοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι και δε μενω Αγια Πετρουπολη,γραφω ανταποκρισεις απο το Ζουμπερι :2funny:το ειπατε κ'αυτο :2funny:!Καλα που'χω εσας και μου φτιαχνετε τη διαθεση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γιατι ρε Δημητράκη ;;;;;;;;;;;;;;  στραβα μου εκατσε αυτο το μωρό 21 ΜΑΙΩΝ;;;;
Τόσο χαλια εμφανησιακα ειμαι ;;; ή το μωρο ειναι στραβό;;;;;;;;;;;;

δειξε μας και συ κατι αναλογο να πω μπραβο μας εσκισες και παρα την ηλικια μου εγω τα εχω τα μαλια μου και..........................
Λεφτα ακομα υπαρχουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν σε αντεκρουσα σε οτι αναφερεσ για Μολδαβια διοτι εχεισ δικιο σε αυτα που ειπεσ εκτος απο τις τιμες που ειναι αναλογα στην ικανοτητα διαπραγματευσης του καθένα.
Ναι εγω εδωσα 100 ευρα αλλά για ολο το βραδυ 1η φοτο..
εδωσα και 100 ευρω αλλα για τρεις μερρες σε τιρασπολιτισα 2η φωτο γιατι επιμενεις σε παπαριες;;;;;;;;;;;;

Συνημμένα

• mall1.gif
    mall1.gif
    93,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • natalka2.jpg
    natalka2.jpg
    58,8 KB · Εμφανίσεις: 46
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ξέρω ότι σε πονάει αλλά κάποιοι γαμάμε δεν είμαστε γαμημένοι από τη φύση σαν εσένα  :birdman:
Αλλά δεν πειράζει μπορείς ακόμα να γαμάς δια αντιπροσώπου. Να σήμερα ας πούμε θα ρίξω ένα για πάρτυ σου  :2funny:
Πες μου ποιά στάση σου αρέσει να στην αφιερώσω ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom