Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Σαν την πρωτη ηταν και οι δικες μου,να της βρασω!Εγω γουσταρω εμπειρη γκομενα καργιολε και αυτες τρελενονται για μενα και μπορω να συζητισω τα θεμετα μου χωρις να  :rockon:Μια απλη γκομενα αν της ανωμαλιες κι συζητισω τα θεματα που συζηταω τοτε θα τα παιξει ενω η εμπειρη θα μπορει να συζητισει μαζι μου πανε σε αυτα τα θεματα.Αυτες της αβγαλτες ντυμενες απλα (σαν αυτες που ειχα βαλει κ'εγω φωτογραφια) δεν της μπορω καθολου πρεπει να υποκρινομαι για να ειμαι μαζι τους.
δεν θα διαφωνησουμε κι εδω,απλα εγω δεν γοτσταρω πουρα ,νομιζα κι εσυ το ιδιο,οποτε απο τις δυο μενει η πρωτη,που εγω νομιζω μ ενα ξεκολε ντυσιμο ειναι 10 φορες ανωτερη απο την πουρη-μπαροβια πρωην...
οπως κ ναχει ,τυπε αλλαν,εισαι δυναμη  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ρε γαριδάκη θα μου λύσεις μια απορία; Έχει ο πειραιάς αγία πετρούπολη  :think:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τις μάθατε κανένα ερωτόλογο στα ελληνικά; :)
οταν ακουω ελληνικα στο γαμησι κι ειδικα απο αλλοδαπη,παραξενερωνω... :'( :'( :'(
μονο με ρωσσικα γερμανικα ολλανδικα κλπ φτιαχνομαι...
εσεις?

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
οταν ακουω ελληνικα στο γαμησι κι ειδικα απο αλλοδαπη,παραξενερωνω... :'( :'( :'(
μονο με ρωσσικα γερμανικα ολλανδικα κλπ φτιαχνομαι...
εσεις?
Πες κάτι που γουσταρεις να ακους στα γερμανικα.... :P

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πήγα  Cheb και Plzen.Ωραία πράγματα.Αν και η προτίμηση μου στο θείο πολωνικο τσιμπούκι και στη θυσία επί πολωνικου κωλου παραμένει.
Κορυφαίες οι παντρεμένες γκομενες  ειδικά οι Πολωνεζες. Φαίνεται οι  άντρες εκεί τις εκπαιδευουν  σωστά.
αν δεν υπηρχαν οι ουκρανες οι πολωνες θαταν τα πρωτα αλογα
παρολα ταυτα τις παω πολυ,αν κ πολωνια δεν εχω παιχτει για πανω απο 3-4μερες καπιες λιγες σκορπιες φορες,,,τοχω στα πλανα παντως,μ αρεσουν πολυ οι σωματοτυποι εκει  :tits2:
νταρντανομουνια  :tits2: :tits2: :tits2:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αν δεν υπηρχαν οι ουκρανες οι πολωνες θαταν τα πρωτα αλογα
παρολα ταυτα τις παω πολυ,αν κ πολωνια δεν εχω παιχτει για πανω απο 3-4μερες καπιες λιγες σκορπιες φορες,,,τοχω στα πλανα παντως,μ αρεσουν πολυ οι σωματοτυποι εκει  :tits2:
νταρντανομουνια  :tits2: :tits2: :tits2:
Εσείς λέτε για τις Ουκρανες...εγώ όσες ξέρω είναι μπαζόλες με σάπια δόντια!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε γαριδάκη θα μου λύσεις μια απορία; Έχει ο πειραιάς αγία πετρούπολη  :think:
Τι  :jerking:λες παλι?Κκαταλαβες τι λες?Βλακα Μουτζουρη :2funny:
δεν θα διαφωνησουμε κι εδω,απλα εγω δεν γοτσταρω πουρα ,νομιζα κι εσυ το ιδιο,οποτε απο τις δυο μενει η πρωτη,που εγω νομιζω μ ενα ξεκολε ντυσιμο ειναι 10 φορες ανωτερη απο την πουρη-μπαροβια πρωην...
οπως κ ναχει ,τυπε αλλαν,εισαι δυναμη  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Απο 2-3 φωτο δεν μπορεις να κρινεις.Παντος και η αλλη πουρη δεν μου φανηκε.Αν της δω σε βιντεο θα σου πω.Τωρα για την Ελλαδα μπορει αυτες να ειναι ωραιες γκομενες?!η πρωτη παντος ειανι τελειως απερηποιητη εχει μια βλαχιά που εμενα με απωθει θελω η γκομενα να ειναι περηποιημενη.Καλα γουστα ειν'αυτα.Παντος αν σου αρεσε γεματο το Κισινιωφ ειναι απο τετοιες και ο Ιωσηφ παντος ειχε την ιδια αποψη με 'μενα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ξέρω και γω μια περίπτωση παντρεμενης Πολωνης υπεράνω πάσης υποψίας.... :sunglasses:
την έκανα τσακωτη και με παρακαλούσα να κρατησω το στομα μου κλειστό!!
Απότιστες θα ναι σίγουρα...διαφορετικα γιατί να το κάνουν;;

Ναι, λένε μερικές φορές οτι οι Πολωνοί πίνουν πολύ και μετά δεν έχουν δύναμη να γαμησουν σωστά kiepsky w  lodzku αυτό λένε από την άλλη οι Πολωνεζες  θέλουν ταχείες πέους  αντέχουν οτι και να τους ρίξεις.οπότε οι φουκαράδες οι Πολωνοί θα τα έχουν δει όλα τι να κάνει κανείς οι γκομενες  είναι αχορταγες θελουν διπουτσους η τριπουτσους προκειμένου  να ικανοποιηθουν.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ναι, λένε μερικές φορές οτι οι Πολωνοί πίνουν πολύ και μετά δεν έχουν δύναμη να γαμησουν σωστά kiepsky w  lodzku αυτό λένε από την αάλληοι Πολωνεζες  θέλουν ταχείες πέους  αντέχουν οτι και να τους ρίξεις.οπότε οι φουκαράδες οι Πολωνοί θα τα έχουν δει όλα τι να κάνει κανείς οι γκομενες  είναι αχορταγες θελουν διπουτσους η τριπουτσους προκειμένου  να ικανοποιηθουν.
θα μας κανεις αντι για κισινιοφ κι οντεσα,να φτασουμε βροσλοου κ ποζναν βλεπω  :grin: :grin:
αν και δεν νομιζω οτι υπαρχουν πιο ευκολα προσεγγισιμες γυναικες απο ρουμανες κι ουκρανες.. :fuck2:
στην εδρα τους.οχι ελλαδα που οποιο μπαζο κ πουρο το παιζει γκομενα κ βρισκει αγαμητους να κανει το εργο της... :S :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό  είναι το πρόβλημα ότι ο  συμβατικός πεουλας δεν αρκεί για τις Πολωνεζες. Πρέπει κάνεις να συμβιβαστεί  με την ιδέα ότι τη γκόμενά του θα τη γαμανε και  άλλοι.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Είναι και καταφερτζούδες ρε οι Πολωνες!και γίνονται καλές φίλες με γυναίκες..δεν είναι ζηλιάρες και κομπλεξικές...!!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αυτό  είναι το πρόβλημα ότι ο  συμβατικός πεουλας δεν αρκεί για τις Πολωνεζες. Πρέπει κάνεις να συμβιβαστεί  με την ιδέα ότι τη γκόμενά του θα τη γαμανε και  άλλοι.
πολλα μας τα λες φιλαρακι,,δεν τις εχω για τοσο χοτ,,,μαλλον βαριες μουχαν φανει,απλα ειναι πιο χυμωδεις απο τις-επι το πλειστον -αβυζες ουκρανες..μακαρι ναχεις δικιο,,μονογαμικοι δεν υπηρξαμε ποτε ουτε κι αγαπουληδες μετα τα 20!!!

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
πολλα μας τα λες φιλαρακι,,δεν τις εχω για τοσο χοτ,,,μαλλον βαριες μουχαν φανει,απλα ειναι πιο χυμωδεις απο τις-επι το πλειστον -αβυζες ουκρανες..μακαρι ναχεις δικιο,,μονογαμικοι δεν υπηρξαμε ποτε ουτε κι αγαπουληδες μετα τα 20!!!
βαριές οι Πολωνές;;; :S

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
κμαν@@@
υπαρχει καπιο σαιτ αντιστοιχο του μαμπα στην ουκρανια?
για ιντερνετικο καμακι στην πολωνια λεω,,αν εχει κατι οχι φεις κ μπουρδες τετοιες,πιο χαρντ
οπως πχ ειναι το elmaz στην βουλγαρια
για γκομενες κανονικες..μην μου πεις το σλοτυ  πχ,,

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θα μας κανεις αντι για κισινιοφ κι οντεσα,να φτασουμε βροσλοου κ ποζναν βλεπω  :grin: :grin:
αν και δεν νομιζω οτι υπαρχουν πιο ευκολα προσεγγισιμες γυναικες απο ρουμανες κι ουκρανες.. :fuck2:
στην εδρα τους.οχι ελλαδα που οποιο μπαζο κ πουρο το παιζει γκομενα κ βρισκει αγαμητους να κανει το εργο της... :S :S
Ας σου διευκρινισουν πρωτα οτι μιλανε για ηλικιες απο 40+.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πιστεύω οι Ελληνίδες τη βγάζουν  καλύτερα στην Γερμανία  όλο και θα βρίσκουν κάποιο Γερμανό να  τις κατουράει το  πρόβλημα είναι οι Ελληναράδες που εχουν να υποστούν τα  χάλια των Γερμανιδων.Με τις Γερμανίδες νιώθεις σα να μιλάς σε άντρα  ούτε make up ούτε  φούστες ούτε τακούνια ούτε τίποτα.Ευτυχώς  που υπάρχουν οι  Σλαβες που είναι το αντίθετο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom