Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ισα ισα αν θες για "σοβαρη και καλη σχεση" οι αμερικανες και αγγλιδες κλπ δεν θα συνεκτιμησουν τον οικονομικο παραγοντα επειδη δε το χουν αναγκη. Αλλα οι ανατολικοτετοιες σαφες και θα εχουν οικονομικες απαιτησεις σε τελικη αναλυση.

Εκει μπορει να μην σε προσεγγισουν για το χρημα, σχεδον σιγουρα, αλλα δεν αντεχω τον φεμινιστικο τροπο ζωης και σκεπτικο, και την ακρατη απελευθερωση.
Και μονο που τα βλεπω αυτα σε γυναικα, ξενερωνω, δεν θελω τιποτε μαζι της.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Αν ζητας μονο αυτο σε οποιαδηποτε χωρα πας θα βρεις ευκολα ενα πολυ καλο μουνακι για σχεση,εμφανισιακως πως εισαι δεν εχει σχεση,ολοι σε αυτες τις χωρες ειναι κακασχημοι,το οικονομικο ειναι το προβλημα,θες να την φερεις ελλαδα η να πας να μεινεις εκει.

Το τι μουνι μπορεις να χτυπησεις εκει για σχεση δεν θα το πιστεψεις,μουνακια απο χωρια σε χωρες οπως αυτες τις χωρες παρακαλανε να βρουν ανθρωπους να σωθουν.

Και ασε τους σαβουρογαμηδες εδω να κλαιγονται.
Να ξερεις ομως οτι αν θες να φερεις γκομενα στην  ελλαδα ξεχνα το γιατι στην ελλαδα θα ερθει μεγαλη φτωχεια

Αμα εχεις καει με ελληνιδες, αντε να πιστεψεις οτι αλλου ειναι φυσιολογικοι ανθρωποι με νορμαλ συμπεριφορες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν εχω ψευδαισθησεις οτι μιλαω σε φορουμ με μπουρδελα, πουτανες κλπ
Δεν ειμαι εδω για να βρω την 'αγνη' μες το βουρκο της αμαρτιας!
Ειμαι εδω, γιατι εδω μπορεις να βρεις, ή τουλαχιστον ετσι νομιζα, πληροφοριες, που αλλου δυσκολα θα βρεις.
Που να μιλησω δηλαδη με ελληνες, που ξερουν τι περναμε σε τουτη τη σκατοχωρα απο τις ντοπιες, και να με καταλαβει, και να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για καθημερινες πολωνεζες;
Αλλα μαλλον μπορει και να εκανα λαθος.
Νομιζα ομως, οτι απο τον καθε ανθρωπο, κατι μπορω να 'παρω' ως πληροφορηση.
Δηλαδη, ακομη κι απο αυτον που μονο πηδα πολωνεζες και τιποτε αλλο, θα μπορουσα να μαθω και κατι σχετικο, περα απο το πολωνικο πηδημα.
Ειμαι ανθρωπος που μαζευω απο παντου πληροφοριες για οτι με ενδιαφερει, οχι μονο απο μια πηγη.
Anyway, μαλλον οτι ηταν να μου πειτε, το ειπατε....
Οι εμπειριες μετρανε,οχι τι σου λενε οι αλλοι.Αν το σκεφτεσαι σοβαρα,πρεπει να κανονισεις κανα ταξιδακι να πας να δεις τι παιζει μονος σου.
Γνωμη μου ειναι να μην ακους τι σου λεει ο καθενας,ειδικα εδω μεσα,και να πας να τα ανακαλυψεις μονος σου.

Επισκέπτης
Οι εμπειριες μετρανε,οχι τι σου λενε οι αλλοι.Αν το σκεφτεσαι σοβαρα,πρεπει να κανονισεις κανα ταξιδακι να πας να δεις τι παιζει μονος σου.
Γνωμη μου ειναι να μην ακους τι σου λεει ο καθενας,ειδικα εδω μεσα,και να πας να τα ανακαλυψεις μονος σου.
εχει δικιο ο μαστερ
ευχαριστως να σε βοηθησουμε
αλλα οι πιο πολλοι εδω εχουν κυριως πουτανο-εμπειριες
παντως με ρωσσιδα, μακρια

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχω ψευδαισθησεις οτι μιλαω σε φορουμ με μπουρδελα, πουτανες κλπ
Δεν ειμαι εδω για να βρω την 'αγνη' μες το βουρκο της αμαρτιας!
Ειμαι εδω, γιατι εδω μπορεις να βρεις, ή τουλαχιστον ετσι νομιζα, πληροφοριες, που αλλου δυσκολα θα βρεις.
Που να μιλησω δηλαδη με ελληνες, που ξερουν τι περναμε σε τουτη τη σκατοχωρα απο τις ντοπιες, και να με καταλαβει, και να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για καθημερινες πολωνεζες;
Αλλα μαλλον μπορει και να εκανα λαθος.
Νομιζα ομως, οτι απο τον καθε ανθρωπο, κατι μπορω να 'παρω' ως πληροφορηση.
Δηλαδη, ακομη κι απο αυτον που μονο πηδα πολωνεζες και τιποτε αλλο, θα μπορουσα να μαθω και κατι σχετικο, περα απο το πολωνικο πηδημα.
Ειμαι ανθρωπος που μαζευω απο παντου πληροφοριες για οτι με ενδιαφερει, οχι μονο απο μια πηγη.
Anyway, μαλλον οτι ηταν να μου πειτε, το ειπατε....
Μην ακους κανεναν,ειναι πανευκολο να βρεις καλο μουνι για σχεση σε αυτες τις χωρες,λεφτα εχεις να την συντηρησεις,γιατι αυτη δεν θα ερθει μαζι σου για τα γαλανα σου ματια.

Αν ηξερες τι μουνι μπορεις να παντρευτεις θα ειχες φυγει προπερσι.

Λεγονται πολλες ανακριβειες εδω μεσα μην πολυπιστευεις οτι ακους.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εχει δικιο ο μαστερ
ευχαριστως να σε βοηθησουμε
αλλα οι πιο πολλοι εδω εχουν κυριως πουτανο-εμπειριες
παντως με ρωσσιδα, μακρια
ΚΟΟΛ γιαυτο να εισαι εξυπνος ποιον θα ακους εδω μεσα,ειμαι ο μονος εδω μεσα που δεν παω σε μπουρδελα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εκει μπορει να μην σε προσεγγισουν για το χρημα, σχεδον σιγουρα, αλλα δεν αντεχω τον φεμινιστικο τροπο ζωης και σκεπτικο, και την ακρατη απελευθερωση.

Καλα σου λεει ο μαστερ... Eπισης σκεψου το εξης. Αν κανεις σχεση με την ταδε πως θα ειναι? Που θα μενετε? Εδω η στην χωρα της? Εσυ αν πας στην χωρα της πως θα ζησεις? Εχεις εισοδημα σταθερο απο την Ελλαδα? Αλλιως εισαι διατεθειμενος να ζησεις με 200 -300 το μηνα? Αυτη αν ειναι να δει οτι θα συζησει με καποιον που οικονομικα θα ειναι οπως οι συμπατριωτες της θα δεχτει η θα τσινησει?
Διαφορετικα θα την φερεις εδω? Αν τη φερεις εδω να ξερεις οτι σε 6 μηνες το πολυ θα εχει γινει χειροτερη απο την χειροτερη ελεηνιδα. Δε θα την αναγνωριζεις.

Επισκέπτης
Μην ακους κανεναν,ειναι πανευκολο να βρεις καλο μουνι για σχεση σε αυτες τις χωρες,λεφτα εχεις να την συντηρησεις,γιατι αυτη δεν θα ερθει μαζι σου για τα γαλανα σου ματια.
ο ανθρωπος θελει σχεση οχι ιδιωτικης χρησης πουτανα
αν ειναι να τα σκαει γιατι να περιοριστει με μια;;;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Καλα σου λεει ο μαστερ... Eπισης σκεψου το εξης. Αν κανεις σχεση με την ταδε πως θα ειναι? Που θα μενετε? Εδω η στην χωρα της? Εσυ αν πας στην χωρα της πως θα ζησεις? Εχεις εισοδημα σταθερο απο την Ελλαδα? Αλλιως εισαι διατεθειμενος να ζησεις με 200 -300 το μηνα? Αυτη αν ειναι να δει οτι θα συζησει με καποιον που οικονομικα θα ειναι οπως οι συμπατριωτες της θα δεχτει η θα τσινησει?
Διαφορετικα θα την φερεις εδω? Αν τη φερεις εδω να ξερεις οτι σε 6 μηνες το πολυ θα εχει γινει χειροτερη απο την χειροτερη ελεηνιδα. Δε θα την αναγνωριζεις.

Βασικα παιζει σεναριο migration , αλα kman, σε καμια κεντροευρωπαϊκή χωρα...ελπιζω με καλυτερο μισθο, δεν ηταν θεμα η συντηρηση μιας καλης πολωνεζας, που απλα θελει μια αξιοπρεπη ζωη, κι οχι τον ουρανο με τα αστρα. Ουτε εγω να παω πολωνια μονιμα, ούτε να τη φερω εδω, τα θυμαμαι που τα χετε πει πολλες φορες, στην ελλαδα σκατομαθαινουν.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ο ανθρωπος θελει σχεση οχι ιδιωτικης χρησης πουτανα
αν ειναι να τα σκαει γιατι να περιοριστει με μια;;;
Ναι σχεση θα κανει με μια ομορφη κοπελα που θελει να παντρευτει και να ζησει πιο ανετα απο οτι θα ζουσε με καποιον στην χωρα της.
Υπαρχουν γυναικες που ζουν με 200 ευρω το μηνα τι να σκασει,τι του προτεινεις να πληρωνει 100ευρα τη μερα να πηδηξει

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άκρατη απελευθέρωση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θες να βρεις σλάβα για να είναι συντηρητική;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σαν να λέμε να βρεις γιαπωνέζα να μην γουστάρει τις κάμερες  :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί λες έχουν γεμήσει τα μπουρδέλα του πλαν΄τη με σλάβες  :think: :think: :think: :think: :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βασικα παιζει σεναριο migration , αλα kman, σε καμια κεντροευρωπαϊκή χωρα...ελπιζω με καλυτερο μισθο, δεν ηταν θεμα η συντηρηση μιας καλης πολωνεζας, που απλα θελει μια αξιοπρεπη ζωη, κι οχι τον ουρανο με τα αστρα. Ουτε εγω να παω πολωνια μονιμα, ούτε να τη φερω εδω, τα θυμαμαι που τα χετε πει πολλες φορες, στην ελλαδα σκατομαθαινουν.

Αν ειναι να γινει αυτο και μακαρι να γινει για σενα. δλδ να πας σε χωρα κεντρικης ευρωπης να ζησεις, θα εχεις την ευκαιρια να πας και στις εν λογω χωρες, θα τα δεις και μονος σου καλυτερα οποτε ειναι περιττο να ρωτας σε ενα τετοιο θρεντ τετοιου ειδους πληροφοριες, οχι μονο δε θα σε βοηθησει αλλα θα σε προκαταλαβει και θα ειναι κακο.
Παντως τα σουλατσαρισματα εκει περα αξιζουν να πηγαινεις εκει για να χτυπας στο ψαχνο και να φευγεις οχι να ψαχνεις να βρεις μια να την ερωτευεσαι κλπ κλπ. Ακομη και αν θα ειχες την ευκαιρια να εμενες εκει, δλδ σε μια μουνοθαλασσα, σκεψουν κατα ποσο εξυπνο θα ταν να κολλαγες σε μια " καλη και σοβαρη σχεση". Δε θα πηγαινε στραφι τετοια ευκαιρια?
Τελος δεν υπαρχει χειροτερη κινηση απο το να μπεις στη διαδικασια να γνωρισεις μια εκει και να την φερεις στην Ελλαδα να ζησετε μονιμα .  Καλυτερα εδω με τις ελεηνιδες

Επισκέπτης
Ναι σχεση θα κανει με μια ομορφη κοπελα που θελει να παντρευτει και να ζησει πιο ανετα απο οτι θα ζουσε με καποιον στην χωρα της.
Υπαρχουν γυναικες που ζουν με 200 ευρω το μηνα τι να σκασει,τι του προτεινεις να πληρωνει 100ευρα τη μερα να πηδηξει
ΑΥΤΕς ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!
με την μανα τους, τους φιλους τους, τη δουλεια τους κοκ
με το που θα σκασει μυτη ελλαδα. σε 5-6 μηνες εχει λακισει ή για την χωρα της ή για αλλον γκομενο
μην ξεχνας οτι οι ελληνες υπερεκτιμαμε το μουνι
κι ενα καλο μουνι θα το κυνηγησουν πολλοι
κι αν δεν υπαρχει ερωτας στη μεση;;; (εννοειτε πως υπαρχουν εξαιρεσεις)
τοτε;;;
πως το ελεγε η Κοκκινου;;;
μωρο μου σορρυ μα εχω βρει καλυτερο αγορι!!!

Αν θελει σωνει και καλα αλλοδαπη να βρει μια εδω που εχει παρει ηδη τα χουγια και οτι πηρε πηρε

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Εντάξη δεν θα μπω στην διαδικασία να συγκρίνω τα 2 ιερά τέρατα της πουτανιάς στην επίσημη μορφή της.
Δεν ξέρω ποιός είναι νο1 και νο2 ούτε και έχει σημασία.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι
1)οι ρουμάνες πόρνες είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία γύφτισσες, δηλαδή άλλης κουλτούρας, και άλλης ράρσας, αλλά για τη ράτσα στα παπάρια μου.
2) Μόνο οι σλάβες έχουν τόσο διαδεδομένο το φαινόμενο της πορνίας στον γενικό πληθυσμό. Η μόνη ράτσα που τελείως νορμάλ άτομα μεσαίας τάξης εκδίδονται κάποια στιγμή στη ζωή τους. Ισως πάνω από το 90% των σλάβων έχει κάνει κάποια στιγμή σεξ επί χρήμασι όπως σωστά λες και εσύ. Ακόμα και από τον γαμιά τους που τις πηδάει 1 χρόνο στο τζάμπα μπορούν να γυρίσουν και να ζητήσουν λεφτά. Αντίστοιχο φαινόμενο όχι δεν υπαρχει αλλου στον πλανήτη.
Φυσικά δεν είναι θέμα ράτσας δεν λέω αυτό θέμα κοινωνίας είναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στη Γερμανία δουλεύεις σα σκύλος από τις 6.00  το πρωί μέχρι τις 18.00 το  απόγευμα.Μετά τις 19.00  είναι νεκρά δεν υπάρχει κανένας στους δρόμους.Οι  Έλληνες θα ήταν συνέχεια μαστουρωμενοι σε τέτοιο μέρος δεν αντέχεται.Ευτυχώς υπάρχουν οι Σλαβες να διασκεδάσει  κανεις και οι γειτονικές ευχάριστες χώρες.
Εδώ  είναι πολλές οι μαλακιες σε πολλά πράγματα.Ούτε φραπεδια μπορείς να βρεις  ούτε σουβλάκια  ούτε τίποτα.Πλήρης νεκρα μετά τις 20.00. Στην Πολωνία όλα είναι ανοιχτά full time τα κλαμπ τίγκα στις γκομενες κάθε βράδυ.Γλεντάνε αγρίως οι Πολωνοί τρελοί πότες.
Πιστεύω οτι οι ελληνοπουτσοι θα την χρεοκωπησουμε τελικά τη Γερμανία θα επενδύσουμε γερμανικό χρήμα σε σλαβικό μουνι την απόλυτη μαύρη τρύπα που τα ρουφάει όλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης οι Έλληνες πολιτικοί  θέλουν κρέμασμα.Κατηντησαν το Γερμανό τον  απόλυτο γαμια στην Ευρώπη και τον Ελληνα τον ξεφτιλισαν τον επνιξαν στη μαλακια.Ο γρηγορος και εξυπνος Ελληνας μπορεί να κοντράρει στα ίσα το Γερμανό.Αλλά στην Ελλάδα τον μπλοκάρουν για να παίρνουν τις θέσεις οι κοπροι.Αν περιμένεις από αυτούς καλά κρασιά.Στη Γερμανία όλοι δουλευουνε αλλιώς τρώνε τον πουλο.
Το αν θα βγαλεις εσύ λεφτά εξαρτάται από το πώς δουλεύουν οι άλλοι γύρω σου αυτό το καταλαβαίνουν οι Γερμανοί και δε διστάζουν να σου την πουν και να σε καρφωσουν άμα κάνεις μαλακια.
Αλλά στην Ελλάδα πρέπει να κοπούν κεφάλια δε βλέπω αλλη λύση.Αν κοπούν  κεφάλια θα φτασει το σκατο στην κάλτσα θα χεστουνε πάνω τους οι απατεώνες.
Αλλιώς για γρήγορα λεφτά και γαμησια προτείνω μετανάστευση σε προηγμένες χώρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης ο Βαλκανιος ιππότης δεν πρέπει να μασάει τα αρχιδια του.Ναι,μεν δουλεύεις σα σκύλος 12 ώρες αλλά μετά πρέπει να εχεις δύναμη να ταξιδεψεις στην Πολωνία και να τσακισεις τα κλαμπ την ίδια μερα.Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν όλοι.Πρέπει να εισαι παντοδύναμος Βαλκανιος με απεριόριστες αντοχές για να το καταφέρεις.Με τα γούστα εδώ και τις ψωλες δε χρειάζεται τίποτα άλλο.Η Πολωνία  είναι αστεία χώρα συγκρινόμενη  με τη Γερμανία  στην Πολωνία  είναι εύκολα και μπορεις όλα να τα αγοράσεις ενώ στη Γερμανία  όλα είναι δύσκολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom