Cool καλα σου λενε οι αλλοι. Αυτα τα θρεντ εδω ειναι περισσοτερο για φτηνες πουτανες στις εν λογω χωρες η εν πασει περιπτωσει που να αξιζουν και γενικα αυτες οι χωρες ειναι για να πας για να γαμας πολλες και ωραιες γυναικες που αλλου δε θα ειχες ενδεχομενως την ευκαιρια να το κανεις.
Αν θες μια γνωμη το να ψαχνεις κατι τετοιο δλδ " καλη και σοβαρη σχεση" κακως το αναζητας εκει και γενικα σε αυτου του ειδους τις χωρες η γενικα το θετεις με εθνικα κριτηρια.
Γιατι οπως λεει ο μαστερ μακροπροθεσμα και αν κολλησεις και συζησεις με ΜΙΑ ολες τεινουν να γινονται ιδιες οι γυναικες λιγο - πολυ.
Εδω εχει νοημα να πας σε τετοιες χωρες για να ριξεις πολλα random μανικια αν τα καταφερεις και αν δεις περι αυτου συζητουν οι περισσοτεροι που συμμετεχουν στο φορουμ.
Δεν εχω ψευδαισθησεις οτι μιλαω σε φορουμ με μπουρδελα, πουτανες κλπ
Δεν ειμαι εδω για να βρω την 'αγνη' μες το βουρκο της αμαρτιας!
Ειμαι εδω, γιατι εδω μπορεις να βρεις, ή τουλαχιστον ετσι νομιζα, πληροφοριες, που αλλου δυσκολα θα βρεις.
Που να μιλησω δηλαδη με ελληνες, που ξερουν τι περναμε σε τουτη τη σκατοχωρα απο τις ντοπιες, και να με καταλαβει, και να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για καθημερινες πολωνεζες;
Αλλα μαλλον μπορει και να εκανα λαθος.
Νομιζα ομως, οτι απο τον καθε ανθρωπο, κατι μπορω να 'παρω' ως πληροφορηση.
Δηλαδη, ακομη κι απο αυτον που μονο πηδα πολωνεζες και τιποτε αλλο, θα μπορουσα να μαθω και κατι σχετικο, περα απο το πολωνικο πηδημα.
Ειμαι ανθρωπος που μαζευω απο παντου πληροφοριες για οτι με ενδιαφερει, οχι μονο απο μια πηγη.
Anyway, μαλλον οτι ηταν να μου πειτε, το ειπατε....