Πάτε Άνοιξη ...το χειμώνα έχει ψοφοκρυο!ενα πενθημερο χειμωνα γουσταρω να παω αλλα ακριβα τα γαμημενα τα αεροποτρικα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 893K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μην πατε ποτεΠάτε Άνοιξη ...το χειμώνα έχει ψοφοκρυο!
τωρα η Γκρετσια ειναι τσαμπα κι ερχονται αυτες εδω
ντελιβερι ;)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
α και τα αγγλικα ξεχνα τα
συνενοηση μπουζουκι μονο στη βαρσαβα θα βρεις ενα 20% να μιλαει
και ειχα παει με ντυμενος με νοοτροπια ελλαδας
συνενοηση μπουζουκι μονο στη βαρσαβα θα βρεις ενα 20% να μιλαει
μια χαρα ηταν τελη νοεμβρη ειχα παει ειχε κρυο αλλα αντεχεςΠάτε Άνοιξη ...το χειμώνα έχει ψοφοκρυο!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.672
- Πόντοι
- 26.141
σωγαμπρος!!!!!!!!Χριστούγεννα το ΄99;;τι δουλειά είχες εκει;
αγαπουσα την κοπελα μου και ειπα να παω να την δω και το επομενο χειμωνα πηγαινοντας βιλνιους-που αγαπουσα τοτε εκει ειχα περασει απο πολωνια και πηγα σε φιλικο ζευγαρι μονο 7 μερες!!
εφαγα απο μικρος τις παπαρες μου με τις ξενες και μετα ειπα αντε να κατασταλαξουμε σε ντοπιο πραμα μιας και παπουτσι σοθ απο τον τοπο σου και ας ειναι και μπαλωμενο!!!!
εσυ να τα βλεπεις προδοτρα >
Έτυχε...ήσουν τυχερόςα και τα αγγλικα ξεχνα τα
συνενοηση μπουζουκι μονο στη βαρσαβα θα βρεις ενα 20% να μιλαειμια χαρα ηταν τελη νοεμβρη ειχα παει ειχε κρυο αλλα αντεχες
Καλά ρε το ΄99 , τόσο μικρός και παντριολογιόσουν με Πολωνή σαν να σου να κανάς παππους;σωγαμπρος!!!!!!!!
αγαπουσα την κοπελα μου και ειπα να παω να την δω και το επομενο χειμωνα πηγαινοντας βιλνιους-που αγαπουσα τοτε εκει ειχα περασει απο πολωνια και πηγα σε φιλικο ζευγαρι μονο 7 μερες!!
εφαγα απο μικρος τις παπαρες μου με τις ξενες και μετα ειπα αντε να κατασταλαξουμε σε ντοπιο πραμα μιας και παπουτσι σοθ απο τον τοπο σου και ας ειναι και μπαλωμενο!!!!
εσυ να τα βλεπεις προδοτρα >
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
αποψη μου μεγαλη μαλακια να κανεις ταξιδι για πορνισμομην πατε ποτε
τωρα η Γκρετσια ειναι τσαμπα κι ερχονται αυτες εδω
ντελιβερι ;)
κανεις ταξιδι για τη πολη για τη χωρα και αν κατσει να πορνισεις καλος
αν ξεκινας παω να γαμησω πρεπει να πας για κανα μηνα
σε 5 μερες δεν εχεις μπει ουτε καν στο κλιμα της χωρας ουτε εχεις μαθει τα στεκια
εμενα μου αρεσει ο βαρυς χειμωνας αρκει να μη δουλευωΈτυχε...ήσουν τυχερός
Επισκέπτης
αν παει καποιος για πορνισμο οπως λες, δικια μου αποψη ειναι οτι η πιο μακρια διαδρομη ειναι απο το δωματιο στο εστιατοριο του χοτελιουαποψη μου μεγαλη μαλακια να κανεις ταξιδι για πορνισμο
κανεις ταξιδι για τη πολη για τη χωρα και αν κατσει να πορνισεις καλος
αν ξεκινας παω να γαμησω πρεπει να πας για κανα μηνα
σε 5 μερες δεν εχεις μπει ουτε καν στο κλιμα της χωρας ουτε εχεις μαθει τα στεκια
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.672
- Πόντοι
- 26.141
απο μικρος στα βασδανα απο τα 18 μου ημουν euroγκομενοςΚαλά ρε το ΄99 , τόσο μικρός και παντριολογιόσουν με Πολωνή σαν να σου να κανάς παππους;
ειμαι ομορφοπαιδο τι να κανουμε !!!
Επισκέπτης
το χεις κανει δηλαδη;;; σου εφυγαν πολλα;;Καλά τα λέει ο Baros ρε παιδιά..ο ερασιτεχνικός σεξοτουρισμός είναι για γερά πορτοφόλια..
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Προς cool, υπάρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ πολωνοί/έζες στην Αγγλία.
Φυσικά και μια γυναίκα μπορεί να σε ακολουθήσει παντύ το πρόβλημα σου είναι ότι όπως είπε και ο Σίνος εσύ τα προσεγγίζεις θεωρητικά!
Αυτό θέλει (0) να βρείς την κατάληλη υποψήφια που σε γουστάρει και την γουστάρεις και έχει προοπτικές να σε ακολουθήσει (1) 6 μήνες σχέση τουλάχιστον με γαμήσια καύλες κτλ και φυσικά (2) ο άντρας να είναι ανεξάρτητος για να συντηρήσει μια γυναίκα, και να έχει και [προοπτικές και τέλος (3) να είναι αρκετά μάγκας για να εμπνεύσει καύλα και συναίσθημα που απαιτείται για να σε ακολουθήσει μια γυναίκα.
Και μάλιστα όλα αυτά πρέπει να τα καλλιεργήσεις με την αντίστροφη σειρά (3)-(2)-(0)-(1) ξεκίνα και βλέπουμε.....
άμα ολοκληρώσεις και το βήμα (2) ξαναμιλάμε.....
Φυσικά και μια γυναίκα μπορεί να σε ακολουθήσει παντύ το πρόβλημα σου είναι ότι όπως είπε και ο Σίνος εσύ τα προσεγγίζεις θεωρητικά!
Αυτό θέλει (0) να βρείς την κατάληλη υποψήφια που σε γουστάρει και την γουστάρεις και έχει προοπτικές να σε ακολουθήσει (1) 6 μήνες σχέση τουλάχιστον με γαμήσια καύλες κτλ και φυσικά (2) ο άντρας να είναι ανεξάρτητος για να συντηρήσει μια γυναίκα, και να έχει και [προοπτικές και τέλος (3) να είναι αρκετά μάγκας για να εμπνεύσει καύλα και συναίσθημα που απαιτείται για να σε ακολουθήσει μια γυναίκα.
Και μάλιστα όλα αυτά πρέπει να τα καλλιεργήσεις με την αντίστροφη σειρά (3)-(2)-(0)-(1) ξεκίνα και βλέπουμε.....
άμα ολοκληρώσεις και το βήμα (2) ξαναμιλάμε.....
Επισκέπτης
δεν εχω παει πολωνια
αλλα να ενα αξιοθεατο απο ντονιεσκ
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
δεν εχω παει πολωνια
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=170069.0;attach=474693;image[/img[/URL]]
[/quote] ;D
εσυ πηγες για ορειβασια
Προς Ιεραπόστολος (& λοιπους)
Μπορει οντως να προσεγγιζω θεωρητικα, αλλα μην ξεχνας οτι μπορει να υπαρχουν συγκεκριμενοι προσωπικοι λογοι που δεν με αφηνουν να δοκιμασω και πρακτικα.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορω να συζητω για ενα θεμα που με ενδιαφερει, και ευκαιρίας δοθείσης, να εφαρμόσω στην πράξη πολλά απο αυτά που λένε εδώ οι συναγωνιστές!
Ασε που ειναι και τι στυλ εχει ο καθενας.
Γενικα ο ελληνας ειναι ανθρωπος της τελευταιας στιγμης. Θα ενημερωθει, θα μαθει, λιγο πριν κανει αυτο ειναι να κανει.
Εγω ειμαι αλλο στυλ, προετοιμαζομαι και μαζευω πληροφορίες, και μολις ειναι η κατάλληλη στιγμη, κανω το βημα.
Η κουβεντα δεν εκανε ποτε κακο σε κανεναν, και είτε καποιος εφαρμοζει αμεσα πραγματα που λεμε εδω, είτε τα εφαρμοσει στο μελλον, δεν χανουν την αξια τους.
Αυτο πιστευω.
Μπορει οντως να προσεγγιζω θεωρητικα, αλλα μην ξεχνας οτι μπορει να υπαρχουν συγκεκριμενοι προσωπικοι λογοι που δεν με αφηνουν να δοκιμασω και πρακτικα.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορω να συζητω για ενα θεμα που με ενδιαφερει, και ευκαιρίας δοθείσης, να εφαρμόσω στην πράξη πολλά απο αυτά που λένε εδώ οι συναγωνιστές!
Γενικα ο ελληνας ειναι ανθρωπος της τελευταιας στιγμης. Θα ενημερωθει, θα μαθει, λιγο πριν κανει αυτο ειναι να κανει.
Εγω ειμαι αλλο στυλ, προετοιμαζομαι και μαζευω πληροφορίες, και μολις ειναι η κατάλληλη στιγμη, κανω το βημα.
Η κουβεντα δεν εκανε ποτε κακο σε κανεναν, και είτε καποιος εφαρμοζει αμεσα πραγματα που λεμε εδω, είτε τα εφαρμοσει στο μελλον, δεν χανουν την αξια τους.
Αυτο πιστευω.
Επισκέπτης
αμ πως!!!
εσυ πηγες για ορειβασια
γι αυτο λεω, σε πορνοτουρισμο η πιο μακρα διαδρομη ειναι απο το δωματιο εως την ρεσεψιον
Επισκέπτης
καλα κανεις και την ψαχνεις , αλλα οσο το σκεφτεσε χανεις χρονοΠρος Ιεραπόστολος (& λοιπους)
μια ψυχη που ειναι να βγει βγαλτην να παει στο διαολο
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
KOYL καλα τα λες δεν μας ειπες ομως τι θελεις να κανεις,να πορνομεταναστευσεις,να παντρευτεις,να πας να γαμησεις?Προς Ιεραπόστολος (& λοιπους)
Αυτο πιστευω.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Προς Ιεραπόστολος (& λοιπους)
Αυτο πιστευω.
Ενδεχομενως να υπαρχουν οι λογοι που λες αλλα ειλικρινα ενα ταξιδι σε μια τετοια χωρα σημερα ειναι πιο ευκολο απο το να παει κανεις στο χωριο του στην Ελλαδα. Πηγαινε εστω για 3-4 μερες.
Αν πας δεν ειναι οτι θα μαθεις αλλα μετα οι ερωτησεις και αποριες σου θα ειναι σε " αλλη βαση" αν καταλαβαινεις τι εννοω.
Δε χρειαζεται πολλα πολλα βρες ενα εισητηριακι 2-3 κατοσταρικα δοσε αλλα 2 για ξενοδοχειο και πηγαινε για λιγες μερουλες, για να χεις μια ιδεα.