Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 899K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
οτι δεν παιζω ειναι αληθεια αλλα δεν θα εκανα ποτε κακο στον σινοχαρα η οπειοδηποτε αλλο ελληνα,αντιθετα αν τα βαλει καπειος αλλος μαζι τους εκτος απο μενα που ειναι φιλοι μου και δεν παρεξηγουμαι μαζι τους την εβαψαν.διμητρακι ο νυχτερος εχει ζησει ρωσια και ειναι παντα σωστος για ρωσια,βουλγαρια.ειναι αληθεια οτι ο σινοχαρας ειχε κοπελες απο λετονια και ρωσια σπιτι του ελλαδα.πριν κανονισω να βρεθουμε οδυσσο μιλησα 3 φορες μαζι του σκαυπ,το βρηκα απο φιλο του και ειχε 2 η 3 κοπελες διαφορετικες,μιλησα ρωσικα μαζι τους.μου το ελεεγε το καλοκαιρι και ο νυχτερος οτι το καλοκαιρι ειχε συνεχεια κοπελες απο λετονια και τον νυχτερο ειναι απο τα 2 ατομα που πιστευω παντα στο σαιτ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
με τον νυχτερο εχουμε κοινους γνωστους και βουλγαρια και μπορω να εγγυηθω οτι λεει ειναι αληθεια παντα,μιλησαμε και μερικες φορες σκαυπ και ειναι ρωσοφονος.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ενοω οτι ο σινοχαρας ειχε καθε φορα στο σκαυπ ελλαδα,διαφορετικη κοπελα,οχι 2-3 μαζι.μου ελεγε εφερνε μια και μετα εφερε την φιλη της,συμφωνησε να πληρωσει εισιτιρια,εξοδα και χαρτζιλικι.αν εμενε μια κοπελα εμενε εθχαριστημενη μιλουσε στην φιλη της καλα και την εφερνε.δεν μπορεις να το κανεις αυτο ομως με εντελως αθωα κοριτσακια,ξερω πολλες λετονες και με τις λιθουενες δεν τισ παω γιατι ενω ζουν χειροτερα στην ευρωπη με 100-150 τον μηνα το παιζουν πολυ εξυπνες,ιδικα εκτος της χωρας τους το παιζουν καπειες ενω δεν εχουν βρακι να φορησουν χαχαχαχ.εχουν και τον ψηλοτερο δεικτη αυτοκτωνιων ευρωπη μετα η ουγαρια και η ρωσια.για αυτο μου τιν σπανε,ειναι χαζοβλαχοεξυπνες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οτι δεν παιζω ειναι αληθεια αλλα δεν θα εκανα ποτε κακο στον σινοχαρα η οπειοδηποτε αλλο ελληνα,αντιθετα αν τα βαλει καπειος αλλος μαζι τους εκτος απο μενα που ειναι φιλοι μου και δεν παρεξηγουμαι μαζι τους την εβαψαν.διμητρακι ο νυχτερος εχει ζησει ρωσια και ειναι παντα σωστος για ρωσια,βουλγαρια.ειναι αληθεια οτι ο σινοχαρας ειχε κοπελες απο λετονια και ρωσια σπιτι του ελλαδα.πριν κανονισω να βρεθουμε οδυσσο μιλησα 3 φορες μαζι του σκαυπ,το βρηκα απο φιλο του και ειχε 2 η 3 κοπελες διαφορετικες,μιλησα ρωσικα μαζι τους.μου το ελεεγε το καλοκαιρι και ο νυχτερος οτι το καλοκαιρι ειχε συνεχεια κοπελες απο λετονια και τον νυχτερο ειναι απο τα 2 ατομα που πιστευω παντα στο σαιτ
Μου τα αλλάζεις λιγάκι  :think:Μου ειπαν οτι εισαι ανηψιος καποιου πολιτικου στην Κύπρο με τη διπλοματικοτητα σου  :think: υποψιαζομαι οτι εχεις σχέση με τον Γιώργο Βασιλείου  :think:.Εσυ δεν ελεγες οτι δεν ειχε καμια γκομενα μαζι του στην Οδησσό και οτι μόνο φωτογραφίες σου εδειχνε? :think:
 Το ιδιο μου ειπαν κ'αλλη οτι καθοταν ολη μέρα στο Ελληνικο και εδειχνε φωτογραφιες απο γκόμενες  :2funny:.
 Εισαι μια κουφάλα εσυ  :2funny: το νιωθω οτι θα του κανεις μεγάλο χουνέρι απλος τον καλοπιάνεις τώρα και γραφεις για να θωλοσεις τα νερά  :2funny: .Οταν πάθει τη ζημιά να μην σε υποψιαστούνε  :2funny:.
   Σχετικα με τη Βουλγαρία ναι το πιστευω οτι ειναι έτσι οπως τα λεει δεν εχω καμια αντιρρηση.Με τη διαφορα οτι ο Νύκτερος εζησε στη Ρωσσια πριν απο καμια 20αρια χρόνια και απο τότε εχουν αλλαξει παρα πολλα.Ενα παιδι που γραφει στο σάιτ ειναι τωρα Μολδαβία και μου γραφει οτι κ'εγω για κακομοιρηδες,αφραγκους και αγάμητους Ελληνες που λένε οτι γαμάνε  :2funny: ελπιζω να τα γραψει αναλυτικα και στο Thread για να  :2funny:.
 Ο αλλος  :jerking: ο Βλάκμαν εγραψε αν πρόσεξες οτι στην Ουκρανία δεν εχει Ελληνικο λάδι και Ελληνικά προ'ι'όντα  :jerking:.Καλα τυφλός ειναι ή Πρεζάκιας? :2funny:και δεν τα ειδε το βλήμα?  :2funny:Θυμασαι που πηγαιναμε μαζι σε όλα τα παζάρια και είχε Πεντάλιτρους ντενεκέδες με Ελληνικο ελαιολαδο σχεδον σε καθε κιόσκι?Τα Ελληνικά προ'ι'όντα εκει τα φέρνει ο Στράτος.Λες να  νοθεύει ο Στράτος το ελαιόλαδο? :).Για γράψε για να γινει ρεζιλι αυτος ο ασχετος ο Βλάκμαν για μια ακομα φορα γιατι μου φενεται δεν εχει πάει ποτέ του Ουκρανία.Αν δεν εισαι τυφλός θα τους δεις τους ντενεκέδες με το Ελληνικο ελαιολαδο που ηταν σε ολα τα παζάρια ολοκληροι ντενεκεδες ειναι δεν ειναι κανα σπιρτόκουτα να μην τα δεις  :2funny:.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Μου τα αλλάζεις λιγάκι  :think:Μου ειπαν οτι εισαι ανηψιος καποιου πολιτικου στην Κύπρο με τη διπλοματικοτητα σου  :think: υποψιαζομαι οτι εχεις σχέση με τον Γιώργο Βασιλείου  :think:.Εσυ δεν ελεγες οτι δεν ειχε καμια γκομενα μαζι του στην Οδησσό και οτι μόνο φωτογραφίες σου εδειχνε? :think:
 Το ιδιο μου ειπαν κ'αλλη οτι καθοταν ολη μέρα στο Ελληνικο και εδειχνε φωτογραφιες απο γκόμενες  :2funny:.
 Εισαι μια κουφάλα εσυ  :2funny: το νιωθω οτι θα του κανεις μεγάλο χουνέρι απλος τον καλοπιάνεις τώρα και γραφεις για να θωλοσεις τα νερά  :2funny: .Οταν πάθει τη ζημιά να μην σε υποψιαστούνε  :2funny:.
   Σχετικα με τη Βουλγαρία ναι το πιστευω οτι ειναι έτσι οπως τα λεει δεν εχω καμια αντιρρηση.Με τη διαφορα οτι ο Νύκτερος εζησε στη Ρωσσια πριν απο καμια 20αρια χρόνια και απο τότε εχουν αλλαξει παρα πολλα.Ενα παιδι που γραφει στο σάιτ ειναι τωρα Μολδαβία και μου γραφει οτι κ'εγω για κακομοιρηδες,αφραγκους και αγάμητους Ελληνες που λένε οτι γαμάνε  :2funny: ελπιζω να τα γραψει αναλυτικα και στο Thread για να  :2funny:.
 Ο αλλος  :jerking: ο Βλάκμαν εγραψε αν πρόσεξες οτι στην Ουκρανία δεν εχει Ελληνικο λάδι και Ελληνικά προ'ι'όντα  :jerking:.Καλα τυφλός ειναι ή Πρεζάκιας? :2funny:και δεν τα ειδε το βλήμα?  :2funny:Θυμασαι που πηγαιναμε μαζι σε όλα τα παζάρια και είχε Πεντάλιτρους ντενεκέδες με Ελληνικο ελαιολαδο σχεδον σε καθε κιόσκι?Τα Ελληνικά προ'ι'όντα εκει τα φέρνει ο Στράτος.Λες να  νοθεύει ο Στράτος το ελαιόλαδο? :).Για γράψε για να γινει ρεζιλι αυτος ο ασχετος ο Βλάκμαν για μια ακομα φορα γιατι μου φενεται δεν εχει πάει ποτέ του Ουκρανία.Αν δεν εισαι τυφλός θα τους δεις τους ντενεκέδες με το Ελληνικο ελαιολαδο που ηταν σε ολα τα παζάρια ολοκληροι ντενεκεδες ειναι δεν ειναι κανα σπιρτόκουτα να μην τα δεις  :2funny:.
Εχει δικιο ο Χαρης ρε Δημητρακη,γιατι να σου λεμε ψεματα ολοι εμεις???? Προσπαθω να ειμαι παντα αντικειμενικος και δεν μου αρεσουν τα ψεματα και τα παραμυθια.Οτι ειπα για τον Σινοχαρα ειναι αληθεια, παντα τον βλεπω να φερνει διαφορετικες γκομενες για το αν τις πληρωνει 1 ευρω η ενα εκατομμυριο ευρω δεν εχω παρει ποτε θεση γιατι δεν ρωτησα καμια και επομενως δεν ξερω.Παιρνω θεση παντα για οτι ειμαι σιγουρος και δεν ειμαι φαν ουτε αναπαραγω ειδησεις  του ραδιο αρβυλα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Σχετικα με τη Βουλγαρία ναι το πιστευω οτι ειναι έτσι οπως τα λεει δεν εχω καμια αντιρρηση.Με τη διαφορα οτι ο Νύκτερος εζησε στη Ρωσσια πριν απο καμια 20αρια χρόνια και απο τότε εχουν αλλαξει παρα πολλα.
10 χρονια ειναι που δεν κατοικω μονιμα Ρωσια,αλλα πηγαινα μεχρι πριν δυο-τρια χρονια πολυ συχνα και καθομουν μηνες εκει. Τι δηλαδη εχει αλλαξει στην Ρωσια που δεν το καταλαβα εγω???? Σταματησαν οι ρωσοι να πίνουν οι μηπως σταματησαν οι ρωσιδες να πηδιουνται?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχει δικιο ο Χαρης ρε Δημητρακη,γιατι να σου λεμε ψεματα ολοι εμεις???? Προσπαθω να ειμαι παντα αντικειμενικος και δεν μου αρεσουν τα ψεματα και τα παραμυθια.Οτι ειπα για τον Σινοχαρα ειναι αληθεια, παντα τον βλεπω να φερνει διαφορετικες γκομενες για το αν τις πληρωνει 1 ευρω η ενα εκατομμυριο ευρω δεν εχω παρει ποτε θεση γιατι δεν ρωτησα καμια και επομενως δεν ξερω.Παιρνω θεση παντα για οτι ειμαι σιγουρος και δεν ειμαι φαν ουτε αναπαραγω ειδησεις  του ραδιο αρβυλα
Δεν εισαι Φαν του απλος δουλευεις στην εταιρια του :).Ο Χάρης πριν μερικες μερες εγραφε οτι οταν πηγαινε στο Ελληνικο τον εβλεπε εκει να καθεται και οτι γκομενες δεν ειδε,και οτι της εδειξε μόνο σε φωτογραφιες το ιδιο μου ειπε και ο Γιάννης ενας αλλος Ελληνας που ηταν τότε Οδησσό.Ο Γιάννης ειναι σοβαρός δεν λεει  :jerking:.
 Μηπως ο Χάρης ετοιμαζει κατι βρωμικο? :think: :2funny: και γ'αυτο τον καλοπιάνει? :think: :2funny: τωρα τα γυριζει  :think: εκει στην Οδησσό δεν τον ειδα με καμια αλλα οταν το επαιρνα στο Σκά'ι'π παντα καποια ειχε διπλα του  :think:.Το αλλαξε τωρα  :think: Πριν λιγες μερες τα'χε παρει ελεγε: θα το γαμίσω το σύχαμα κ'εγω δεν παιζω.Ενω τωρα ολο γλυκιες ειναι για το τέρας  :think: Ολα αυτα ειναι ύποπτα  :2funny:
 Εγω βαζω την αληθεια πανω απ'ολα.Δεν χαριζομαι σε κανεναν!Εχει πλακα που το παιδι που εγραψε τελευαταια στη Μολδαβία ειναι εκει τωρα ελπιζω να γραψει για τους ρεζιλιδες και φουκαραδες Ελληνες που ειναι εκει  :2funny: για να  :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
10 χρονια ειναι που δεν κατοικω μονιμα Ρωσια,αλλα πηγαινα μεχρι πριν δυο-τρια χρονια πολυ συχνα και καθομουν μηνες εκει. Τι δηλαδη εχει αλλαξει στην Ρωσια που δεν το καταλαβα εγω???? Σταματησαν οι ρωσοι να πίνουν οι μηπως σταματησαν οι ρωσιδες να πηδιουνται?
Εγω δεν πιστευω οτι εκει καθοσουν μηνες  :think: ολα οπως τα λες μου θυμιζουν αρχες της δεκαετιας του '90.Ειναι πολλα πραγματα που δεν ξερεις που αν καποιος μενει εκει τα ξερει σιγουρα.
  Οπως Π.Χ. ο Βλάκμαν ειπε χτες οτι στην Ουκρανια δεν εχει Ελληνικα προ'ι'οντα και Ελληνικο ελαιολαδο  :jerking: :jerking: :jerking:.Απλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ λιγο να περπατισεις στην Οδησσό οπως εγραψα θα δεις σε ολα τα παζαρια και σε πολλα κιοσκια στο δρόμο 5λιτρους ντενεκέδες με Ελληνικο ελαιολαδο.Μιλαω για Οκτωβριο 2013 που ειχα ημουν εκει.Οποτε ας σταματισουν να γραφουν  :jerking: οι παραμυθαδες  :jerking: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Δεν εισαι Φαν του απλος δουλευεις στην εταιρια του :).Ο Χάρης πριν μερικες μερες εγραφε οτι οταν πηγαινε στο Ελληνικο τον εβλεπε εκει να καθεται και οτι γκομενες δεν ειδε,και οτι της εδειξε μόνο σε φωτογραφιες το ιδιο μου ειπε και ο Γιάννης ενας αλλος Ελληνας που ηταν τότε Οδησσό.Ο Γιάννης ειναι σοβαρός δεν λεει  :jerking:.
 Μηπως ο Χάρης ετοιμαζει κατι βρωμικο? :think: :2funny: και γ'αυτο τον καλοπιάνει? :think: :2funny: τωρα τα γυριζει  :think: εκει στην Οδησσό δεν τον ειδα με καμια αλλα οταν το επαιρνα στο Σκά'ι'π παντα καποια ειχε διπλα του  :think:.Το αλλαξε τωρα  :think: Πριν λιγες μερες τα'χε παρει ελεγε: θα το γαμίσω το σύχαμα κ'εγω δεν παιζω.Ενω τωρα ολο γλυκιες ειναι για το τέρας  :think: Ολα αυτα ειναι ύποπτα  :2funny:
 Εγω βαζω την αληθεια πανω απ'ολα.Δεν χαριζομαι σε κανεναν!Εχει πλακα που το παιδι που εγραψε τελευαταια στη Μολδαβία ειναι εκει τωρα ελπιζω να γραψει για τους ρεζιλιδες και φουκαραδες Ελληνες που ειναι εκει  :2funny: για να  :2funny:.
Και αυτο δεν εχει καμια σχεση με την αληθεια,δεν δουλευω ουτε για τον Σινοχαρα ουτε με τον Σινοχαρα.Υπηρξε συζητηση για να κανω μαζι του και με ενα αλλο μελος του φορουμ μεγαλη εταιρεια στην Ουκρανια αλλα εγω δεν ηθελα να παω να κατοικησω εκει μονιμα και το θεμα εμεινε μονο σε συζητησεις. Μετα απο τρεις μηνες αρχισε το χαος και ο πολεμος εκει οποτε δεν το μετανιωνω που δεν πηγα  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οκ νομιζω αρκετα με το σχοινοχαρα την ουκρανια κλπ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εγω δεν πιστευω οτι εκει καθοσουν μηνες  :think: ολα οπως τα λες μου θυμιζουν αρχες της δεκαετιας του '90.Ειναι πολλα πραγματα που δεν ξερεις που αν καποιος μενει εκει τα ξερει σιγουρα.
 Οπως Π.Χ. ο Βλάκμαν ειπε χτες οτι στην Ουκρανια δεν εχει Ελληνικα προ'ι'οντα και Ελληνικο ελαιολαδο  :jerking: :jerking: :jerking:.Απλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ λιγο να περπατισεις στην Οδησσό οπως εγραψα θα δεις σε ολα τα παζαρια και σε πολλα κιοσκια στο δρόμο 5λιτρους ντενεκέδες με Ελληνικο ελαιολαδο.Μιλαω για Οκτωβριο 2013 που ειχα ημουν εκει.Οποτε ας σταματισουν να γραφουν  :jerking: οι παραμυθαδες  :jerking: :2funny:
Μεχρι το 2007 νοικιαζα και σπιτι στην Μοσχα, αν θες να δεις εχω πολλες φωτογραφιες απο εκει. Οι απλοι τουριστες δεν εχουν καρτες απο Λεντα ουτε λογαριασμους τραπεζας

Συνημμένα

• P1140017.JPG
    P1140017.JPG
    166,6 KB · Εμφανίσεις: 46
  • P1140018.JPG
    P1140018.JPG
    118,8 KB · Εμφανίσεις: 45

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και αυτο δεν εχει καμια σχεση με την αληθεια,δεν δουλευω ουτε για τον Σινοχαρα ουτε με τον Σινοχαρα.Υπηρξε συζητηση για να κανω μαζι του και με ενα αλλο μελος του φορουμ μεγαλη εταιρεια στην Ουκρανια αλλα εγω δεν ηθελα να παω να κατοικησω εκει μονιμα και το θεμα εμεινε μονο σε συζητησεις. Μετα απο τρεις μηνες αρχισε το χαος και ο πολεμος εκει οποτε δεν το μετανιωνω που δεν πηγα  :2funny:
Ο Σινοχάρας δεν εχει καμια εταιρια στην Ουκρανια στην Αθηνα ειναι (Ταυρο,Αμπελοκηπους) και στο Πετρίτσι ειχε γραφείο (δεν ξερω αν το εχει ακομα).
 Δεν εχω καταλαβει γιατι συνεχεια γραφετε γ'αυτο το θλυβερο αναπηρο πλασμα?Και λετε και ψέματα  :2funny:Οι αναγνωστες του σάιτ δεν τρωνε κουτοχορτο.Το οτι εχει καμια 10αρια κλωνους και γραφει δεν σημαινει οτι τον πιστευει ο κοσμος.Τωρα στη Οδησσό δεν τον ειδε κανενας με γκομενα μόνο φωτογραφιες ειδανε και δεν τον ειδε κανενας να περπαταει  :think: Ουτε ο Χάρης ουτε ο Γιάννης μονο καθοτανε  :think:.Και σετικα με τη γκομενα που λεει οτι την  :knockinb: ολη μερα με 400 Γκρίβνια ο Χάρης γραφει οτι ητανε Βίζιτα και του ζητησε 700 Γκρίβνια για μια ωρα.Γενικα ο Χάρης εχει δωσει μια καλη εικονα για το πως ειναι η Ουκρανια γιατι πηγαινει συχνα.
 Για να τον καλοπιανει ο Χάρης κατι του ετοιμάζει  :2funny:Εγω τον ρωταω τον Χάρη αλλα δεν μου λεει  :think:

Μεχρι το 2007 νοικιαζα και σπιτι στην Μοσχα, αν θες να δεις εχω πολλες φωτογραφιες απο εκει. Οι απλοι τουριστες δεν εχουν καρτες απο Λεντα ουτε λογαριασμους τραπεζας
Εγω δεν πιστευω τιποτα,πιθανον να ηταν εκει ο ξαδερφος σου  :think:και οχι εσυ.Γιατι ενας ανθρωπος που μενει εκει δεν μπορει να γραφει τετοια ασχετα πραγματα  :think:.

Ναι Αγιε Φιντέλ Πιρφοροκτώνε εξοντωτη τον Πιρφόρων  :ak:.Και ψευτων

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γραψε σε παρακαλω για τους ΕΛληνες Πιρφορους που μου ελεγες οτι ειναι εκει  :2funny: που ειναι αγάμητοι χρόνια  :2funny: και Ελλαδα θα λενε ιστοριες για αγριους!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ο Σινοχάρας δεν εχει καμια εταιρια στην Ουκρανια στην Αθηνα ειναι (Ταυρο,Αμπελοκηπους) και στο Πετρίτσι ειχε γραφείο (δεν ξερω αν το εχει ακομα).
 Δεν εχω καταλαβει γιατι συνεχεια γραφετε γ'αυτο το θλυβερο αναπηρο πλασμα?Και λετε και ψέματα  :2funny:Οι αναγνωστες του σάιτ δεν τρωνε κουτοχορτο.Το οτι εχει καμια 10αρια κλωνους και γραφει δεν σημαινει οτι τον πιστευει ο κοσμος.Τωρα στη Οδησσό δεν τον ειδε κανενας με γκομενα μόνο φωτογραφιες ειδανε και δεν τον ειδε κανενας να περπαταει  :think: Ουτε ο Χάρης ουτε ο Γιάννης μονο καθοτανε  :think:.Και σετικα με τη γκομενα που λεει οτι την  :knockinb: ολη μερα με 400 Γκρίβνια ο Χάρης γραφει οτι ητανε Βίζιτα και του ζητησε 700 Γκρίβνια για μια ωρα.Γενικα ο Χάρης εχει δωσει μια καλη εικονα για το πως ειναι η Ουκρανια γιατι πηγαινει συχνα.
 Για να τον καλοπιανει ο Χάρης κατι του ετοιμάζει  :2funny:Εγω τον ρωταω τον Χάρη αλλα δεν μου λεει  :think:
Εγω δεν πιστευω τιποτα,πιθανον να ηταν εκει ο ξαδερφος σου  :think:και οχι εσυ.Γιατι ενας ανθρωπος που μενει εκει δεν μπορει να γραφει τετοια ασχετα πραγματα  :think:.

Ναι Αγιε Φιντέλ Πιρφοροκτώνε εξοντωτη τον Πιρφόρων  :ak:.Και ψευτων
 :2funny: ο κοσμος που διαβαζει βλεπει ποιος ειναι ο ασχετος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
 :2funny: ο κοσμος που διαβαζει βλεπει ποιος ειναι ο ασχετος
Ναι και εχει καταλαβει τα παντα  :) οτι εχεις ενα ξαδερφο πιο μικρο (25αρη) που έμενε στη Ρωσσια για καποιο διαστημα ή μηπως δεν δουλευεις στην εταιρια του Σινοχάρα?Πετρίτσι στην οδο Τσαρ Σιμεών γιατι πηγαινεις?Μη μου πεις οτι πηγαινεις για να  :knockinb: Βουλγάρες γιατι θα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Απλος ο κοσμος ειναι πολυ μικρος και το ψέμα γρηγορα βγαινει στη επιφάνια
  Μια φορα πηγες να γραψεις Ρωσσικα και τα εκανες θαλασσα γιατι σχολειο πιθανοτατα πηγες στην Ελλαδα  :think:.
  Αυτα που εβαλες παραθεση τα εγραψε ο Χάρης που δεν λεει ψέματα.
  Εγω οτι εχω γραψει για Ρωσσια και Πολωνια ειναι αληθεια και εχω γνωσεις!Δεν λεω πραγματα εξωπραγματικα που δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα!
  Ειχε πει ο Πάγκαλος μια φορα ενα ωραιο για τους Ελληνοαμερικανους:Δουλευουνε λεει Λαντζέριδες στην Αμερικη και ερχονται εδω να μας το παιξουν πλουσιοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Πολωνια οταν πηγαινα μονο με ντοπιους εκανα παρεα.Βεβαια τοτε δεν ειχα δει και Ελληνες,σπανια κανενα τουριστα να ειχε.Μονομους δεν ειχα γνωρισει.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμιτρακι δεν αλλαζω οτι εγραψα για ουκρανια,απλα ειπα οτι στην ελλαδα εφερε ο κοπελες και τις ειδα απο το σκαυπ.για ουκρανια εγραψα τι ειδα,φοτο και σκαυπ.δεν εχω την αναγγη του για να βρω βιζιτες χαχαχαχ.ναι οδυσσο στα σουπερμαρκετ οπως το ταβρια στα μολλ εχουν ελληνικα προιοντα,λαδι,ελιες και ειναι και φτηνοτερα απο την κυπρο.τωρα στο κεντροστην ντιριπασοσκαγια εδω και ενα χρονο σχεδον εχει και ενα μικρο ξυλυνο μαχαζακι της εταιριας του στρατου με ελιες.λαδι 5 λιτρα και γλυκα.ακομα σερβια ολο ελληνικα προιοντα ειδα στο σουπερμαρκετ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οσο για τους Ελληνες υπαρχουν Ελληνες και Ελληνες. Δεν ειναι ολοι το ιδιο. Δε κανω παρεα καποιον με μονο κριτηριο επειδη ειναι Ελληνας. Αυτο στην αρχη για να χεις μια πρωτη επαφη με το μερος. Μετα κανεις παρεα η διατηρεις επαφες με αυτους που θα εκανες και αν θα ησουνα στην Ελλαδα.Ή αντίστοιχα θα σταματήσεις να κάνεις με αυτούς που ούτε στην Ελλάδα θα έκανες.  Το να συναναστρέφεσαι μονο με Ελληνες σε φθειρει και σε κραταει καθηλωμενο συνεχεια σε μια κατασταση που συνεχως ανακυκλωνεται η ιδια. Δεν οδηγει πουθενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom