Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 899K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ναι στη Ρωσσια εχει αδεια ράφια και ο κόσμος δερνεται για μια φρατζόλα ψωμι και περιμενουν στην ουρά με της ωρες για να πάρουνε σάπιο κρέας  :2funny: Απλος εχεις μεινει πολυ πίσω.
 Θυμαμαι οταν ειχα ερθει Ελλαδα και ηθελα να παρω φιλέτο αλόγου και ελαφιού και με κοιταγανε σαν εξωγηινο  :rockon:!Σαν να ηρθα απο αλλο πλανητη!
 Οσο για το επιπεδο στην Ελλαδα τόσους ζητιάνους και άστεγους θα δεις μόνο στην Ινδία!
 Για συγκριση η Μόσχα εχει ανεργεία 0,1% και η Ελλαδα επισημα 27,8 % ανεπισημα πολυ παραπανω!Τα εχουμε γραψει επανελλημενα ολα αυτα.

Συνημμένα

• keep trolling.jpg
    keep trolling.jpg
    85,1 KB · Εμφανίσεις: 50

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Για να σοβαρευτούμε λιγο επειδή μας διαβάζουν και άνθρωποι που δεν έχουν ταξιδέψει και μπορει να σχηματίζουν λάθος εικόνα, σαν την Ελλάδα πουθενα. Εχω γυρίσει όλη τη δυτική Ευρώπη, τη διασκέδαση της Ελλάδας δεν την εχω βρει πουθενα. Εδώ επαρχιακές ελληνικές πόλεις μπορούν να κοντράρουν στα ίσια ξένες μεγαλουπόλεις. Για Αθήνα δεν το συζητώ καν.

Διαβάζω το Δημήτρη και λεει για διασκέδαση στην Αθήνα τα μπουρδελα και τα φαλαφελ, έλεος!! Φυσικά αμα κυκλοφορείς όλη τη μερα στα μπουρδελα, μπουρδελο θα σου φαινεται και η πολη. Να πούμε για τις καφετέριες; Για τα εστιατόρια με λογικές πλέον τιμες; Για τα ταβερνάκια ακομα ακομα; Για τα μπαράκια της Αθήνας; Τα ρεμπετάδικα; Τα μπουζούκια; Τα ελληναδικα; Τα βρώμικα της; Τα πατσατζιδικα; Να μιλήσουμε για την εξυπηρέτηση που ειναι με διαφορα η καλύτερη στην Ευρώπη;

Στο μονο που παραδέχομαι πως υστερούμε λιγο ειναι στα κλαμπάκια, κι αυτο οχι ως χώροι, απλά λόγω του ότι ο Έλληνας δε χορεύει.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Θελεις να σε ξεσκισω πάλι ? :2funny:Σταματισες με τον ενα κλωνο και αρχισες με τον αλλον  :jerking:Επειδη εσυ εισαι ενα τέρας της φυσεως και μπορεις να πηγαινεις Ουκρανια μονο μια φορα στους 4ης μηνες βγαζεις κακία!
 Ξερεις πόσα τετοια τρωμακτικα μπορω να σου βρω για την Ελλαδα! :2funny:
 Οσο για την ποιοτητα ζωης εχουν ερθει πολλα ατομα απο το σά'ι'τ και εχουνε δει και εχουνε γραψει πως ζω και πως ειναι εδω η ζωη και αν εχει αυτα που λες  :jerking:.
Παντος λιγμένα και ολα αυτα που γραφει εδω ο καθενας που εχει πληροφοριες απο τη δεκαετια του '80 δεν ειδες εδω? :think:Στο σούπερ μαρκετ που ψωνιζες ηταν τόσο άθλια οσο γραφουνε τα φαγητα που παιρναμε?Γραψε για τα τεραστια 24ωρα Гипермаркет που πηγαμε ειχε εκει τιποτα λειγμένα και σαπισμενα που γράφουνε?Γραψε για το Мегадыбенко που πηγαμε που ηταν σαν ολοκληρη πόλη!Ειχε εκει άθλια ποιοτητα? Ουτε νομιζω οτι σου ελειψε η νυχτερινη ζωη?Αν θυμασαι ειχε τα παντα.Και οπως εγραψες το επιπεδο του κοσμου καμια σχεση με την Καφριλα της Ελλαδας.Τα ειχες γραψει τότε πολυ αναλυτικα.
 Η Πολωνια οντως και ηταν και εχει καταντισει πολυ πληκτικη ισως φταιοι και ο καθολικισμος δεν ξερω  :think:.Παντος ναι εχει μια πληξη.Ρωσσια μου αρέσει πιο πολυ και περισσοτερες γκομενες εχει και πολυ καλητερα και δεν εχει και ξενους

τι να ξεσκισεις δημητρακη  :2funny: ?εγω δεν ξερω για ρωσσια οι αλλοι στα γραφουνε αυτα  :grin:.οσο για την ελλαδα αυτα που γραφεις οτι ολοι πεινανε δεν τα λεει ουτε ο Χιος  :2funny: :2funny: :2funny:
και φτανει επιτελους να λες οτι ειμαι ο Σινο ρε νταλμπαιομπ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ναι,αλλά οι Πολωνοί έχουν δύο φοβερές διεξόδους από τη μονοτονία τη βότκα και τις γυναίκες που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.Για αυτά και μόνο αξίζει με τα χίλια να ζεις σε σλαβική χώρα.

Tυπε δε ζουμε στο 50. Στη σημερινη εποχη γυναικες βρισκεις παντου. Οσο για την πολωνικη βοντκα... απλα αυτο το πραγμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΝΤΚΑ! Βοντκα εχει μονο η Ρωσσια! Ελλαδα εχεις τα τσιπουρακια τα ουζακια και το κρασακι, κλασεις ανωτερο ! ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Θελεις να σε ξεσκισω πάλι ? :2funny:Σταματισες με τον ενα κλωνο και αρχισες με τον αλλον  :jerking:Επειδη εσυ εισαι ενα τέρας της φυσεως και μπορεις να πηγαινεις Ουκρανια μονο μια φορα στους 4ης μηνες βγαζεις κακία!
 Ξερεις πόσα τετοια τρωμακτικα μπορω να σου βρω για την Ελλαδα! :2funny:
 Οσο για την ποιοτητα ζωης εχουν ερθει πολλα ατομα απο το σά'ι'τ και εχουνε δει και εχουνε γραψει πως ζω και πως ειναι εδω η ζωη και αν εχει αυτα που λες  :jerking:.
Παντος λιγμένα και ολα αυτα που γραφει εδω ο καθενας που εχει πληροφοριες απο τη δεκαετια του '80 δεν ειδες εδω? :think:Στο σούπερ μαρκετ που ψωνιζες ηταν τόσο άθλια οσο γραφουνε τα φαγητα που παιρναμε?Γραψε για τα τεραστια 24ωρα Гипермаркет που πηγαμε ειχε εκει τιποτα λειγμένα και σαπισμενα που γράφουνε?Γραψε για το Мегадыбенко που πηγαμε που ηταν σαν ολοκληρη πόλη!Ειχε εκει άθλια ποιοτητα? Ουτε νομιζω οτι σου ελειψε η νυχτερινη ζωη?Αν θυμασαι ειχε τα παντα.Και οπως εγραψες το επιπεδο του κοσμου καμια σχεση με την Καφριλα της Ελλαδας.Τα ειχες γραψει τότε πολυ αναλυτικα.
 Η Πολωνια οντως και ηταν και εχει καταντισει πολυ πληκτικη ισως φταιοι και ο καθολικισμος δεν ξερω  :think:.Παντος ναι εχει μια πληξη.Ρωσσια μου αρέσει πιο πολυ και περισσοτερες γκομενες εχει και πολυ καλητερα και δεν εχει και ξενους
Μεταφρασε τη λεει εδω η ρωσικη τηλεοραση Δημητρακη για το ρωσικο ψωμι :2funny:
  Ο κοστακις ςς δεν εχει καμια σχεση με τον Σινοχαρα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Για να σοβαρευτούμε λιγο επειδή μας διαβάζουν και άνθρωποι που δεν έχουν ταξιδέψει και μπορει να σχηματίζουν λάθος εικόνα, σαν την Ελλάδα πουθενα. Εχω γυρίσει όλη τη δυτική Ευρώπη, τη διασκέδαση της Ελλάδας δεν την εχω βρει πουθενα. Εδώ επαρχιακές ελληνικές πόλεις μπορούν να κοντράρουν στα ίσια ξένες μεγαλουπόλεις. Για Αθήνα δεν το συζητώ καν.

Διαβάζω το Δημήτρη και λεει για διασκέδαση στην Αθήνα τα μπουρδελα και τα φαλαφελ, έλεος!! Φυσικά αμα κυκλοφορείς όλη τη μερα στα μπουρδελα, μπουρδελο θα σου φαινεται και η πολη. Να πούμε για τις καφετέριες; Για τα εστιατόρια με λογικές πλέον τιμες; Για τα ταβερνάκια ακομα ακομα; Για τα μπαράκια της Αθήνας; Τα ρεμπετάδικα; Τα μπουζούκια; Τα ελληναδικα; Τα βρώμικα της; Τα πατσατζιδικα; Να μιλήσουμε για την εξυπηρέτηση που ειναι με διαφορα η καλύτερη στην Ευρώπη;

Στο μονο που παραδέχομαι πως υστερούμε λιγο ειναι στα κλαμπάκια, κι αυτο οχι ως χώροι, απλά λόγω του ότι ο Έλληνας δε χορεύει.

πεστα ρε μαστορα  :rockon:
ολοι οι Βαλκανιοι προσπαθουν να μας αντιγραψουν με τις τσαλγκες  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οντως διασκέδαση όπως της Ελλάδας δεν παίζει πουθενά.Τόσες επιλογές δεν έχει κανένας(ίσως η Ισπανία έχει από ό,τι λένε αλλά δεν έχω πάει).
Η Πολωνία όμως έχει φοβερό κλάμπινγκ με τις μουνάρες να μεθοκοπάνε να χορεύουν ασταμάτητα και να τσιλιμπουρδίζουν κάτι που δεν έχει η Ελλάδα.Δηλαδή χύμα γκόμενες έτοιμες για όλα να γυρνάνε από μαγαζί σε μαγαζί.
Αλλά πάλι αυτό είναι Πολωνία δεν υπάρχει Τσεχία ή Ουκρανία.Ομως Τσεχία έχει φοβερά καφέ όπου βλέπεις μούνους με τα πόδια ανοιχτά μόνες τους και αυτό δεν υπάρχει Ελλάδα.Ποια θεογκόμενα θα καθίσει μόνη στο καφέ ή στο παγκάκι?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Οντως διασκέδαση όπως της Ελλάδας δεν παίζει πουθενά.Τόσες επιλογές δεν έχει κανένας(ίσως η Ισπανία έχει από ό,τι λένε αλλά δεν έχω πάει).
Η Πολωνία όμως έχει φοβερό κλάμπινγκ με τις μουνάρες να μεθοκοπάνε να χορεύουν ασταμάτητα και να τσιλιμπουρδίζουν κάτι που δεν έχει η Ελλάδα.Δηλαδή χύμα γκόμενες έτοιμες για όλα να γυρνάνε από μαγαζί σε μαγαζί.
Αλλά πάλι αυτό είναι Πολωνία δεν υπάρχει Τσεχία ή Ουκρανία.Ομως Τσεχία έχει φοβερά καφέ όπου βλέπεις μούνους με τα πόδια ανοιχτά μόνες τους και αυτό δεν υπάρχει Ελλάδα.Ποια θεογκόμενα θα καθίσει μόνη στο καφέ ή στο παγκάκι
?

καλα ρε φιλε ,κοψε κατι και εσυ  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Μεταφρασε τη λεει εδω η ρωσικη τηλεοραση Δημητρακη  :2funny:
  Ο κοστακις ςς δεν εχει καμια σχεση με τον Σινοχαρα

τυπε ο Σινο ομως ανεβαζε κατι ρωσσιδια πολυ δυνατα  :tits2:  :cum: :cum: :cum: :cum:

:grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Tυπε δε ζουμε στο 50. Στη σημερινη εποχη γυναικες βρισκεις παντου. Οσο για την πολωνικη βοντκα... απλα αυτο το πραγμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΝΤΚΑ! Βοντκα εχει μονο η Ρωσσια! Ελλαδα εχεις τα τσιπουρακια τα ουζακια και το κρασακι, κλασεις ανωτερο ! ;)

Εχουνε μερικές καλές βότκες όπως τη Stock.Εντάξει Zubrowka,Luksusowa δε λένε τίποτα αλλά έχουν πολλές ποικιλίες και σίγουρα είναι ανώτερες από τις γερμανικές φυσικά κατώτερες από ρωσικές και φινλανδικές.Οι Πολωνοί ισχυρίζονται οτι αυτοί ανακάλυψαν τη βότκα και οι Ρώσσοι τη νόθευσαν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η ποιότητα των τροφίμων Ελλάδα είναι πολύ καλή.Πολλά που τα θεωρούμε αυτοννόητα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν στο εξωτερικό.Για Ουκρανία δε συζητάμε υπάρχουν ελλείψεις σε βασικά αγαθά όπως τοε ελαιόλαδο γιατί πληρώνουν τρελλούς δασμούς.Αν πας σε ελληνικό εστιατόριο στην Ουκρανία την έκατσες.Πολωνία είναι λίγο χειρότερα από Γερμανία εκτός από τα λουκάνικα και τα καπνιστά που είναι πολύ καλύτερα.
Συγγνώμη παλι  :jerking: ειπες!Πόσα χρόνια εχεις να πας Ουκρανία? :2funny: Ελληνικοτατο Ελαιολαδο 5λιτρο πουλαγανε παντου οταν ειχα παει προς 270-300 Γκριβνια με εισοτημια 11,1 γκριβνια εισοτημια του Ευρώ.
 Και αυτα τα φέρνει εκει ενας φίλος μου ο Στράτος (ο Χάρης τον ξέρει) τωρα δε νομιζω ο Στράτος να τα νοθευει? :think: :2funny:

Καλα ρε τύπε μας τρολαρεις τωρα; Δηλαδή η Ελλάδα δεν έχει ανέσεις επειδή δε βρίσκεις κρέας αλόγου και ελαφιού  :headbang:
Το οτι εδω καταστηματα 13.500 τετραγωνικα που εχουν τα παντα ειναι 24ωρα ενω στην Ελλαδα ακομα και τα Super Market που ειναι μεγεθους του μαγαζιου που εχει κατω απο το σπιτι μου της μισες μερες δεν δουλευουνε το απογευμα και κυριακη δεν δουλευει τιποτα δεν ειναι άνεση?Το οτι εδω οπου πας εχει υπογεια παρκινγκ συνηθως δωρεαν 1-3 ωρες και αν κατσεις παραπανω ενα ποσό 1-1,5 Ευρω την ωρα δεν ειναι άνεση?Οταν Ελλαδα δεν βρισκεις να παρκαρεις!Και δεν ειναι να εχεις ακριβο αμάξι γιατι οι φτωχομπινεδες μπορουνε να στο γδαρουνε ολα αυτα δεν ειναι.
 Μιλαω για ανέσεις της καθημερινοτητας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εχουνε μερικές καλές βότκες όπως τη Stock.Εντάξει Zubrowka,Luksusowa δε λένε τίποτα αλλά έχουν πολλές ποικιλίες και σίγουρα είναι ανώτερες από τις γερμανικές φυσικά κατώτερες από ρωσικές και φινλανδικές.Οι Πολωνοί ισχυρίζονται οτι αυτοί ανακάλυψαν τη βότκα και οι Ρώσσοι τη νόθευσαν.

Eγω παντως νοθευμενη βλεπω την πολωνικη! βοντκα με γρασιδια και βισωνες , με λεμονια, με κερασια και βατομουρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΝΤΚΑ! Και τους το λεω συνεχως :grin: Μια νομαλ ρωσικη οπως η ruskii stadar ειναι κλασης ανωτερη , για να μη μιλησουμε για αλλες ρωσικες κρυσταλινες βοντκες !

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Συγγνώμη παλι  :jerking: ειπες!Πόσα χρόνια εχεις να πας Ουκρανία? :2funny: Ελληνικοτατο Ελαιολαδο 5λιτρο πουλαγανε παντου οταν ειχα παει προς 270-300 Γκριβνια με εισοτημια 11,1 γκριβνια εισοτημια του Ευρώ.
 Και αυτα τα φέρνει εκει ενας φίλος μου ο Στράτος (ο Χάρης τον ξέρει) τωρα δε νομιζω ο Στράτος να τα νοθευει? :think: :2funny:
Το οτι εδω καταστηματα 13.500 τετραγωνικα που εχουν τα παντα ειναι 24ωρα ενω στην Ελλαδα ακομα και τα Super Market που ειναι μεγεθους του μαγαζιου που εχει κατω απο το σπιτι μου της μισες μερες δεν δουλευουνε το απογευμα και κυριακη δεν δουλευει τιποτα δεν ειναι άνεση?Το οτι εδω οπου πας εχει υπογεια παρκινγκ συνηθως δωρεαν 1-3 ωρες και αν κατσεις παραπανω ενα ποσό 1-1,5 Ευρω την ωρα δεν ειναι άνεση?Οταν Ελλαδα δεν βρισκεις να παρκαρεις!Και δεν ειναι να εχεις ακριβο αμάξι γιατι οι φτωχομπινεδες μπορουνε να στο γδαρουνε ολα αυτα δεν ειναι.

Στην ελλαδα αμα δουν καινουριο αμαξι, με τη μια το γρατσουνισαν....έτσι, απο κομπλεξ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καλα ρε φιλε ,κοψε κατι και εσυ  :grin:

Τσεχία νυχτερινή ζωή έχει χάλια εντελώς(θυμάμαι ολόκληρη Πράγα είχε 3 ντίσκο πριν 15 χρόνια),το Plzen έχει μία ντίσκο κτλ.Στα καφέ όμως και στις παμπ παίζει μουνάκι που δεν το βλέπεις στα καφέ Πολωνία(αν και οι Πολωνέζες κυκλοφορούν παντού).

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266

Ελλαδα. Η χωρα της καφετεριας, του φραπε, του μπουζουκιου, του τσιφτετελιου, του σκυλαδικου, και της παραλιας.

Φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο.

Καλα που συχνα ο μεσος ελληνας δεν εχει το χρημα να 'διασκεδαζει' συχνα, τι να το κανεις με τις ελεεινες ελληνιδες, ολες τις ασχημομουρες και ψωναρες και κομπλεξαρες διπλα σου;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Eγω παντως νοθευμενη βλεπω την πολωνικη! βοντκα με γρασιδια και βισωνες , με λεμονια, με κερασια και βατομουρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΝΤΚΑ! Και τους το λεω συνεχως :grin: Μια νομαλ ρωσικη οπως η ruskii stadar ειναι κλασης ανωτερη , για να μη μιλησουμε για αλλες ρωσικες κρυσταλινες βοντκες !

Η Russian standard είναι η κορυφαία ρωσική βότκα.Τις έχω δοκιμάσει όλες και τις κρυστάλλινες που λες και καμία δε συγκρίνεται.Βέβαια εννοείται είναι μία κλάση πάνω από τις πολωνικές.Αλλά και οι πολωνικές είναι μία κλάση πάνω από τις γερμανικές.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Ε καλα κι εσυ στο σουπερμάρκετ θα πας στις 2 το πρωι δηλαδή; Τοτε θα σου καυλωσει να πάρεις φασολάκια; Ήμαρτον!

Πάρκινγκ μια χαρά βρίσκεις, κι αμα έχεις καλο αμάξι η δε θέλεις να κόβεις βόλτες πληρώνεις και το βάζεις σε ιδιωτικό. Και στην τελική υπάρχουν και τα ταξί που σε σχέση με εξωτερικό ειναι πάμφθηνα!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Καλησπερα σας,

Γνωρισα ενα μουνι Πολωνικο το καλοκαιρι απο Κρακοβια, και μου ειπε να παω καμια βδομαδα να με φθλοξενησει σπιτι της. Μενει μονη της. 1, 80 μουνι. Λετε να παω?

Εχω αχτι, ισως λανθασμενα,να παω Τσεχια.  Μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι Τσεχια εχει καλυτερα μουνια. Αληθευει αυτο? Ξερει καποιος απο Τσεχια να μου πει ? Ειναι ευκολο ενας τουριστας να πιασει κουβεντα με Τσεχα? Σε ποια πολη ειναι πιο ευκολο?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ελλαδα. Η χωρα της καφετεριας, του φραπε, του μπουζουκιου, του τσιφτετελιου, του σκυλαδικου, και της παραλιας.

Φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο.

Καλα που συχνα ο μεσος ελληνας δεν εχει το χρημα να 'διασκεδαζει' συχνα, τι να το κανεις με τις ελεεινες ελληνιδες, ολες τις ασχημομουρες και ψωναρες και κομπλεξαρες διπλα σου;

Γουστάρω φραπέ, μπουζούκι, τσιφτετέλι, σκυλαδικο και παραλία  :cum:   για τα υπόλοιπα δε σχολιάζω καν, εισαι γνωστή κλασσικη περίπτωση βλάβης.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Να πουμε και γ'αυτα σούσι για να πας στην Ελλαδα θα δωσεις 150 Ευρω  :rockon:ενω εγω εδω πηγαινω 1-3 φορες την εβδομαδα.Μην μου πειτε οτι και το Σούσι εδω ειναι νοθευμένο και λειγμένο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Συγγνωμη τα μπουζουκια και τα ρεμπετάδικα ειναι μια παρακμη  :shit: διασκέδαση ειναι?Τι ειμαι κανενας γερομπεκρουλιακας να παω εκει?

Τωρα σχετικα με τον Κωστάκη ειναι ο Σινοχάρας  :2funny:.
τυπε ο Σινο ομως ανεβαζε κατι ρωσσιδια πολυ δυνατα  :tits2:  :cum: :cum: :cum: :cum:

:grin:
Ασε τον ξεφτιλισε ο Χάρης  :2funny: ρεντικολο τον εκανε .Τα ειπε ολα με καθε λεπτομερια: η γκομενα που του εδειξε οτι πηδαγε για 400 Γκριβνια για ολη τη νυχτα ηταν βιζιτα και ζηταγε 700 Γκριβνια την ωρα.Οσο για της γκομενες Ο ΧΑΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ!
 Το μονο που μένει ειναι ο Χάρης να του στειλει και το Правый Сектор να τον  :s&m_2: για να τελειωνουμε μια και καλη μαζι του.Γιατι εγω κανω πλάκα ενω ο Χάρης δεν παιζει  :uzi:

Συνημμένα

• 10433861_947374778608546_7588328253293687916_n.jpg
    10433861_947374778608546_7588328253293687916_n.jpg
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 46

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom