Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 899K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλησπερα σας,

Γνωρισα ενα μουνι Πολωνικο το καλοκαιρι απο Κρακοβια, και μου ειπε να παω καμια βδομαδα να με φθλοξενησει σπιτι της. Μενει μονη της. 1, 80 μουνι. Λετε να παω?

Εχω αχτι, ισως λανθασμενα,να παω Τσεχια.  Μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι Τσεχια εχει καλυτερα μουνια. Αληθευει αυτο? Ξερει καποιος απο Τσεχια να μου πει ? Ειναι ευκολο ενας τουριστας να πιασει κουβεντα με Τσεχα? Σε ποια πολη ειναι πιο ευκολο?

Αν σε έχει καλέσει εννοείται να πας.Τσεχία έχει όντως καλύτερα μουνιά κυρίως γιατί έχουν φοβερά μάτια,μαλλιά και πολύ καλοσχηματισμένο πρόσωπο με μικρές συμμετρικές μύτες ενώ οι Πολωνέζες έχουν μυτόγκες,συχνά μικρά μάτια,αραιά μαλλιά και πολύ απλοικά στρογγυλά πρόσωπα συνήθως πολύ μεγάλα με μεγάλη απόσταση μεταξύ των ματιών ή ποντικίσια σλαβικά μάτια.Οι Τσέχες είναι ψηλότερες και πλησιάζουν πιο πολύ τον τύπο καλλονής.Εκεί που υπερττερούν οι Πολωνέζες είναι στις κωλάρες όχι οτι οι Τσέχες δεν έχεουν αξιόλογα οπίσθια αλλά δεν έχουν την έξτρα πίσω κίνηση των Πολωνέζων.Στο θέμα βυζιών κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο με πυραυλικά συστήματα ευρωπαικής πρωτοπορίας.Μιλάμε για βύζους κορυφαίους στο μπλοκ.
Το μείον των Τσέχων είναι οτι πλέον είναι κατά τι παχύτερες από τις Πολωνέζες και γερμανοφέρνουν περισσότερο(περισσότερα ταττού,piercing,κοντά μαλλιά κτλ).Είναι η επίδραση του εκγερμανισμού.Και οι Πολωνέζες έχουν αρχίσει να παχαίνουν αισθητά αλλά οι Τσέχες είναι 2-3 χρόνια μπροστά.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Γουστάρω φραπέ, μπουζούκι, τσιφτετέλι, σκυλαδικο και παραλία  :cum:   για τα υπόλοιπα δε σχολιάζω καν, εισαι γνωστή κλασσικη περίπτωση βλάβης.

:2funny: :2funny: :2funny: ενα απο τα πολλα ΑΜΕΑ του σαιτ τυπε  :grin:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Αν σε έχει καλέσει εννοείται να πας.Τσεχία έχει όντως καλύτερα μουνιά κυρίως γιατί έχουν φοβερά μάτια,μαλλιά και πολύ καλοσχηματισμένο πρόσωπο με μικρές συμμετρικές μύτες ενώ οι Πολωνέζες έχουν μυτόγκες,συχνά μικρά μάτια,αραιά μαλλιά και πολύ απλοικά στρογγυλά πρόσωπα συνήθως πολύ μεγάλα με μεγάλη απόσταση μεταξύ των ματιών ή ποντικίσια σλαβικά μάτια.Οι Τσέχες είναι ψηλότερες και πλησιάζουν πιο πολύ τον τύπο καλλονής.Εκεί που υπερττερούν οι Πολωνέζες είναι στις κωλάρες όχι οτι οι Τσέχες δεν έχεουν αξιόλογα οπίσθια αλλά δεν έχουν την έξτρα πίσω κίνηση των Πολωνέζων.Στο θέμα βυζιών κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο με πυραυλικά συστήματα ευρωπαικής πρωτοπορίας.Μιλάμε για βύζους κορυφαίους στο μπλοκ.

Ναι με εχει καλεσει.

Μενεις μονιμα τσεχια ή πολωνια?

Ειναι ευκολο να πιασεις κουβεντα με μια Τσεχα? Μπορει να ειναι οπως λες ομορφες αλλα αν δεν μπορεις να μιλησεις μαζι τους τοτε τι να τι κανεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ελλαδα. Η χωρα της καφετεριας, του φραπε, του μπουζουκιου, του τσιφτετελιου, του σκυλαδικου, και της παραλιας.

Φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο.

Καλα που συχνα ο μεσος ελληνας δεν εχει το χρημα να 'διασκεδαζει' συχνα, τι να το κανεις με τις ελεεινες ελληνιδες, ολες τις ασχημομουρες και ψωναρες και κομπλεξαρες διπλα σου;

Οσο και αν σου φαίνεται παράξενο αυτά είναι τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας και αυτά σου λείπουν στο εξωτερικό.Ακόμα και οι κώλοι και τα ψωλέ ντυσίματα των Ελληνίδων λείπουν Γερμανία για να δεις σοβαρό κώλο πρέπει να μαρτυρήσεις.(ή να πεσεις σε Ρουμάνα κτλ).
Αν βέβαια είσαι Πολωνία με τους μούνους δίπλα σου σιγά μη σκεφτείς το φραπέ ή τα μπουζούκια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ε καλα κι εσυ στο σουπερμάρκετ θα πας στις 2 το πρωι δηλαδή; Τοτε θα σου καυλωσει να πάρεις φασολάκια; Ήμαρτον!

Πάρκινγκ μια χαρά βρίσκεις, κι αμα έχεις καλο αμάξι η δε θέλεις να κόβεις βόλτες πληρώνεις και το βάζεις σε ιδιωτικό. Και στην τελική υπάρχουν και τα ταξί που σε σχέση με εξωτερικό ειναι πάμφθηνα!
Μου θυμισες που ειχα ερθει χειμωνα Ελλαδα και το σπιτι ηταν εντελως κρυο γιατι ειχαν αποφασισει οι ενοικοι να μην παρουνε πετρελαιο και μου ειπαν αν κρυωνεις φωρα κατι παραπανω  :2funny:.Δηλαδη πρεπει εγω να πηγαινω στο μαγαζι οταν αυτο δουλευει?Και οχι οποτε εγω θελω.Εγω σε λιγο θα παω να κανω τα ψωνια μου.
 Οσο για το παρκινγκ αυτη τη δουλεια θα κανω θα δινω 10αρικα οπου παω για να το βαζω σε ιδιωτικο παρκινγκ  :rockon:Τωρα για το ταξί :think: μου φενεται εξωπραγματικο!Θα παω ραντεβου με τη γκομενα με ταξί? :think: Αυτο Ελλαδα γινεται.Οπως θυμηθηκα που μου ειχε κανει εντυποση πως φιλοι μου 35-40 ετων ειχαν τα αυτοκινητα των μαναδων τους! :rockon:δεν ειχαν καν δικο τους αμαξι  :rockon:!Και μου ειπαν οτι στην Ελλαδα αυτο ειναι νορμάλ!
Γουστάρω φραπέ, μπουζούκι, τσιφτετέλι, σκυλαδικο και παραλία  :cum:   για τα υπόλοιπα δε σχολιάζω καν, εισαι γνωστή κλασσικη περίπτωση βλάβης.
Αυτο ειναι καφρίλα!Δεν ειναι διασκεδαση  :headbang: ειχε ερθει ενας Ελληνας εδω τετοιου στυλ και ουτε να τον συναντισω δεν πηγα του ειπα να παει μόνος του  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Να πουμε και γ'αυτα σούσι για να πας στην Ελλαδα θα δωσεις 150 Ευρω  :rockon:ενω εγω εδω πηγαινω 1-3 φορες την εβδομαδα.Μην μου πειτε οτι και το Σούσι εδω ειναι νοθευμένο και λειγμένο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Συγγνωμη τα μπουζουκια και τα ρεμπετάδικα ειναι μια παρακμη  :shit: διασκέδαση ειναι?Τι ειμαι κανενας γερομπεκρουλιακας να παω εκει?

Τωρα σχετικα με τον Κωστάκη ειναι ο Σινοχάρας  :2funny:.Ασε τον ξεφτιλισε ο Χάρης  :2funny: ρεντικολο τον εκανε .Τα ειπε ολα με καθε λεπτομερια: η γκομενα που του εδειξε οτι πηδαγε για 400 Γκριβνια για ολη τη νυχτα ηταν βιζιτα και ζηταγε 700 Γκριβνια την ωρα.Οσο για της γκομενες Ο ΧΑΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ!
 Το μονο που μένει ειναι ο Χάρης να του στειλει και το Правый Сектор να τον  :s&m_2: για να τελειωνουμε μια και καλη μαζι του.Γιατι εγω κανω πλάκα ενω ο Χάρης δεν παιζει  :uzi:
Εγω δεν σου εχω πει ποτε ψεματα,ειπα δεν ειναι με την καμια ο Σινοχαρας. Δες πως ηταν οι καρτες του Λεντα στην δεκαετια του 80  :2funny: Για να μην λες οτι εχω να παω εδω και 20 χρονια Ρωσια

Συνημμένα

• P1130016.JPG
    P1130016.JPG
    149,9 KB · Εμφανίσεις: 50
  • P1130017.JPG
    P1130017.JPG
    142,5 KB · Εμφανίσεις: 48

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι με εχει καλεσει.

Μενεις μονιμα τσεχια ή πολωνια?

Ειναι ευκολο να πιασεις κουβεντα με μια Τσεχα? Μπορει να ειναι οπως λες ομορφες αλλα αν δεν μπορεις να μιλησεις μαζι τους τοτε τι να τι κανεις

Με Τσέχα είναι πάρα πολύ εύκολο.Είναι πολύ ανοιχτές.Παλιά ήταν πολύ ευκολότερο.Αμα δεις πώς κάνει καμάκι ο πορνοστάρ Ρόζενμπεργκ που τις σταματάει στο δρόμο και τους κάνει καμάκι και αυτές χαμογελάνε κάπως έτσι είναι στην Τσεχία.(βέβαια αυτός μετά ρίχνει το ρευστό και τις ξεκωλιάζει επί τόπου στους θάμνους αλλά ο τρόπος που προσεγγίζει είναι χαρακτηριστικός για Τσεχία).

Για όσους ισχυρίζονται οτι η Τσεχία δεν ανήκει στο ανατολικό μπλοκ.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Με Τσέχα είναι πάρα πολύ εύκολο.Είναι πολύ ανοιχτές.Παλιά ήταν πολύ ευκολότερο.Αμα δεις πώς κάνει καμάκι ο πορνοστάρ Ρόζενμπεργκ που τις σταματάει στο δρόμο και τους κάνει καμάκι και αυτές χαμογελάνε κάπως έτσι είναι στην Τσεχία.(βέβαια αυτός μετά ρίχνει το ρευστό και τις ξεκωλιάζει επί τόπου στους θάμνους αλλά ο τρόπος που προσεγγίζει είναι χαρακτηριστικός για Τσεχία).

Εχε υποψιν σου οτι μονο αγγλικα γνωριζω. Θα πιασουν κουβεντα με ενα ξενο οι Τσεχες?

Που μπορω να δω αυτο το καμακι που λες οτι κανει ο τυπος στις τσεχες για να δω τροπο προσεγγισης

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Να πουμε και γ'αυτα σούσι για να πας στην Ελλαδα θα δωσεις 150 Ευρω  :rockon:ενω εγω εδω πηγαινω 1-3 φορες την εβδομαδα.Μην μου πειτε οτι και το Σούσι εδω ειναι νοθευμένο και λειγμένο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Συγγνωμη τα μπουζουκια και τα ρεμπετάδικα ειναι μια παρακμη  :shit: διασκέδαση ειναι?Τι ειμαι κανενας γερομπεκρουλιακας να παω εκει?

Τωρα σχετικα με τον Κωστάκη ειναι ο Σινοχάρας  :2funny:.Ασε τον ξεφτιλισε ο Χάρης  :2funny: ρεντικολο τον εκανε .Τα ειπε ολα με καθε λεπτομερια: η γκομενα που του εδειξε οτι πηδαγε για 400 Γκριβνια για ολη τη νυχτα ηταν βιζιτα και ζηταγε 700 Γκριβνια την ωρα.Οσο για της γκομενες Ο ΧΑΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ!
 Το μονο που μένει ειναι ο Χάρης να του στειλει και το Правый Сектор να τον  :s&m_2: για να τελειωνουμε μια και καλη μαζι του.Γιατι εγω κανω πλάκα ενω ο Χάρης δεν παιζει  :uzi:

Κόψε κατι ρε μητσο  :grin:  απο σούσι δεν πολυ ξέρω, αλλα επειδή με πήγε πρόσφατα μια γκομενα σε ενα τέτοιο, 150 ευρώ δεν έδωσε, μη σου πω ούτε 50  :grin:

Τωρα για τα μπουζούκια εσυ τα θεωρείς παρακμή, εγω τα γουστάρω, γούστα ειναι αυτα. Ο καθένας ότι του αρέσει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω δεν σου εχω πει ποτε ψεματα,ειπα δεν ειναι με την καμια ο Σινοχαρας. Δες πως ηταν οι καρτες του Λεντα στην δεκαετια του 80  :2funny:
Ε,και τι εκει ειναι όλα λειγμένα? :think:Εγω λειγμένα δεν εχω δει ουτε παραμορφωμένα.Το Лента εχει πολυ καλό κρέας και ειναι και λιγακι φτηνοτερο απο τα αλλα.
  Τωρα για το τι ξερεις προσφατα ειχες γραψει οτι ο οξυριγχος ειναι στο κοκκινο βιβλιο ενω τον πουλανε στα μαγαζιά!
Κόψε κατι ρε μητσο  :grin:  απο σούσι δεν πολυ ξέρω, αλλα επειδή με πήγε πρόσφατα μια γκομενα σε ενα τέτοιο, 150 ευρώ δεν έδωσε, μη σου πω ούτε 50  :grin:

Τωρα για τα μπουζούκια εσυ τα θεωρείς παρακμή, εγω τα γουστάρω, γούστα ειναι αυτα. Ο καθένας ότι του αρέσει.
Οσοι φιλοι μου πηγανε Σούσι με γκομενες στην Ελλαδα αφησανε πανω απο 120 Ευρω!Πιο λιγα δεν εχω ακουσει να αφήσαν! :rockon:Κκαλητερα να πας να  :knockinb: 12 φορες Μεταξουργειο παρα να δωσεις 120 Ευρω για να πας να φας Σούσι με μια χοντρη Ελεηνιδα.
  Αν δεν εχεις λεφτα σιγουρα η Ελλαδα ειναι ο παραδεισος!Τα εχω γραψει και τα εχω αναλυσει πολλες φορες γιατι.Αν ομως θελεις ανέσεις η Ελλαδα δεν εχει να σου της δωσει.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Μου θυμισες που ειχα ερθει χειμωνα Ελλαδα και το σπιτι ηταν εντελως κρυο γιατι ειχαν αποφασισει οι ενοικοι να μην παρουνε πετρελαιο και μου ειπαν αν κρυωνεις φωρα κατι παραπανω  :2funny:.Δηλαδη πρεπει εγω να πηγαινω στο μαγαζι οταν αυτο δουλευει?Και οχι οποτε εγω θελω.Εγω σε λιγο θα παω να κανω τα ψωνια μου.
 Οσο για το παρκινγκ αυτη τη δουλεια θα κανω θα δινω 10αρικα οπου παω για να το βαζω σε ιδιωτικο παρκινγκ  :rockon:Τωρα για το ταξί :think: μου φενεται εξωπραγματικο!Θα παω ραντεβου με τη γκομενα με ταξί? :think: Αυτο Ελλαδα γινεται.Οπως θυμηθηκα που μου ειχε κανει εντυποση πως φιλοι μου 35-40 ετων ειχαν τα αυτοκινητα των μαναδων τους! :rockon:δεν ειχαν καν δικο τους αμαξι  :rockon:!Και μου ειπαν οτι στην Ελλαδα αυτο ειναι νορμάλ!Αυτο ειναι καφρίλα!Δεν ειναι διασκεδαση  :headbang: ειχε ερθει ενας Ελληνας εδω τετοιου στυλ και ουτε να τον συναντισω δεν πηγα του ειπα να παει μόνος του  :2funny:

Αυτο με τη θέρμανση ναι, θα στο δώσω. Αλλα ΟΚ στην Ελλάδα δεν έχει το κρύο της Ευρώπης. Για ταξί που λες μια χαρά εχω παει γκομενες με ταξί, ο ταρίφας οδηγει κι εγω τις γλωσσοφυλιαζω στο πίσω κάθισμα.

Ρε μητσο τι είδους διασκέδαση σου αρέσει εσένα; Το ενα σου βρωμάει και το αλλο σου ξινίζει.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ε,και τι εκει ειναι όλα λειγμένα? :think:Εγω λειγμένα δεν εχω δει ουτε παραμορφωμένα.Το Лента εχει πολυ καλό κρέας και ειναι και λιγακι φτηνοτερο απο τα αλλα.
 Τωρα για το τι ξερεις προσφατα ειχες γραψει οτι ο οξυριγχος ειναι στο κοκκινο βιβλιο ενω τον πουλανε στα μαγαζιά!Οσοι φιλοι μου πηγανε Σούσι με γκομενες στην Ελλαδα αφησανε πανω απο 120 Ευρω!Πιο λιγα δεν εχω ακουσει να αφήσαν! :rockon:Κκαλητερα να πας να  :knockinb: 12 φορες Μεταξουργειο παρα να δωσεις 120 Ευρω για να πας να φας Σούσι με μια χοντρη Ελεηνιδα.
 Αν δεν εχεις λεφτα σιγουρα η Ελλαδα ειναι ο παραδεισος!Τα εχω γραψει και τα εχω αναλυσει πολλες φορες γιατι.Αν ομως θελεις ανέσεις η Ελλαδα δεν εχει να σου της δωσει.
Για το μαυρο χαβιαρι ειπα οτι ειχε απαγορευτει οπως και το κυνηγι του αγριου οξυρινχο.Αυτος που πωλειται ειναι απο εκτροφια.Οτι γραφω εγω ειναι 100%

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Για το μαυρο χαβιαρι ειπα οτι ειχε απαγορευτει οπως και το κυνηγι του αγριου οξυρινχο.Αυτος που πωλειται ειναι απο εκτροφια.Οτι γραφω εγω ειναι 100%
Με τι διαφορα οτι τότε δεν ειχες πει για άγριους και ήμερους οξυρινχους  :2funny:το μαυρο χαβιάρι τωρα το πουλανε υπο τον αυστηρο ελεγχο του κράτους η απαγορευση ηταν μεχρι 2 χρονια πριν
Αυτο με τη θέρμανση ναι, θα στο δώσω. Αλλα ΟΚ στην Ελλάδα δεν έχει το κρύο της Ευρώπης. Για ταξί που λες μια χαρά εχω παει γκομενες με ταξί, ο ταρίφας οδηγει κι εγω τις γλωσσοφυλιαζω στο πίσω κάθισμα.

Ρε μητσο τι είδους διασκέδαση σου αρέσει εσένα; Το ενα σου βρωμάει και το αλλο σου ξινίζει.
Τα Ελληνικα σπιτια και +10 να εχει μέσα κρυωνεις!Εγω πηγαινω ντισκο για να καμακωσω,πηγαινω αργα και συνηθως καμακωνω στην γκαρνταρόμπα οταν φευγουνε  :)Σχετικα με το ταξί!Πόσο λα'ι'κια μπορει να ειναι μια γκομενα για να παει με καποιον που δεν εχει αμαξι?και παει με ταξί :think:Εδω και να παει μαζι σου θα στο υπονοησει.Για ντισκο χωρις αμαξι ΞΕΧΝΑ ΤΟ!εκτος αν χαλάσεις 100+ Ευρω!Και παλι το πιθανοτερο ειναι μετα να παρει ταξι μονη της και να φυγει.
  Για καμακι απο ιντερνετ θα τη συναντισεις αλλα μετα αν δεν εχεις αμαξι θα ξυνιασει και το πιθανοτερο ειναι να μην την ξαναδεις ποτέ!.
  Κάλα σαν αφήνω παω να παρω τιποτα μπαγιάτικα ληγμένα και νοθευμενα φαγητά  :2funny: να κανω μια βόλτα στην άθλια πόλη και να περασω και απο της ντισκο μπας και εχει καμια καλη να καμακωσω.Αν και σημερα τριτη το πιθανοτερο ειναι να μην εχει τιποτα!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Στην Αθήνα με 2000 το μηνα κανεις ΖΩΑΡΑ

Εντίτ: αν εισαι εργένης, για οικογένεια δε φτάνουν.

παλι με πετρελαιο/ρευμα κοινοχρηστα ΕΝΦΙΑ βενζινη/υγραεριο δεν νομιζω να ζεις και πολυ κυριλε

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
πω πω πολυ πλουσιοι ολιγαρχες μου φαινονται οι ρωσοι   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και ο μεγαλύτερος από όλους ο πορδομεταναστης με το σιδερένιο του άλογο,τις μπότες από σαλάχι και το φυτευτο σαν αποτυχημένη διαδήλωση μαλλί  :tooth: :tooth: :tooth:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και ο μεγαλύτερος από όλους ο πορδομεταναστης με το σιδερένιο του άλογο,τις μπότες από σαλάχι και το φυτευτο σαν αποτυχημένη διαδήλωση μαλλί  :tooth: :tooth: :tooth:
Εσυ εισαι ο Ρεντ ο κακομοιρης? που στα 50 του δουλευει οδηγος στο νοσοκομειο της Ζυριχης και μεταφερει νοσοκομειακα αποβλητα με το φορτηγάκι  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπερα σας,

Γνωρισα ενα μουνι Πολωνικο το καλοκαιρι απο Κρακοβια, και μου ειπε να παω καμια βδομαδα να με φθλοξενησει σπιτι της. Μενει μονη της. 1, 80 μουνι. Λετε να παω?

Εχω αχτι, ισως λανθασμενα,να παω Τσεχια.  Μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι Τσεχια εχει καλυτερα μουνια. Αληθευει αυτο? Ξερει καποιος απο Τσεχια να μου πει ? Ειναι ευκολο ενας τουριστας να πιασει κουβεντα με Τσεχα? Σε ποια πολη ειναι πιο ευκολο?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πηγα  2 φορες πραγα για μια μερα,μετα συνεχιζα πτηση την επομενη για κιεβο.δεν εχω δει πιο μαλακες στην ευρωπη,δεν μιλανε αγγλικα,δεν βοηθανε και θα επαιζα ξυλο με ενα βλακα που πηγα να ρωτησω βοηθεια και αρχισε μονο τσεχικα και μου εκανε μαγκιες.τον εβριζα ελληνικα και τον προκαλουσα,θα ετρωε ουκρανιαν σταιλ ξυλο χωρις λυπηση χαχαχαχ.σου προτεινω μπρατισλαβα,ενω εχουν κακοι φημη οτι δεν πανε ξενους ολοι μιλανε αγγλικα και προυθυμοι να σε βοηθησουν.πραγα μονο πουτανα σε κλαμπ με λεφτα θα γαμησεις ενω μπρατισλαβα βρισκεις ευκολα νορμαλ,διαβασε που εγραψα εκει που να παιξεις

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom