Καλησπερα σας,
Γνωρισα ενα μουνι Πολωνικο το καλοκαιρι απο Κρακοβια, και μου ειπε να παω καμια βδομαδα να με φθλοξενησει σπιτι της. Μενει μονη της. 1, 80 μουνι. Λετε να παω?
Εχω αχτι, ισως λανθασμενα,να παω Τσεχια. Μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι Τσεχια εχει καλυτερα μουνια. Αληθευει αυτο? Ξερει καποιος απο Τσεχια να μου πει ? Ειναι ευκολο ενας τουριστας να πιασει κουβεντα με Τσεχα? Σε ποια πολη ειναι πιο ευκολο?
Αν σε έχει καλέσει εννοείται να πας.Τσεχία έχει όντως καλύτερα μουνιά κυρίως γιατί έχουν φοβερά μάτια,μαλλιά και πολύ καλοσχηματισμένο πρόσωπο με μικρές συμμετρικές μύτες ενώ οι Πολωνέζες έχουν μυτόγκες,συχνά μικρά μάτια,αραιά μαλλιά και πολύ απλοικά στρογγυλά πρόσωπα συνήθως πολύ μεγάλα με μεγάλη απόσταση μεταξύ των ματιών ή ποντικίσια σλαβικά μάτια.Οι Τσέχες είναι ψηλότερες και πλησιάζουν πιο πολύ τον τύπο καλλονής.Εκεί που υπερττερούν οι Πολωνέζες είναι στις κωλάρες όχι οτι οι Τσέχες δεν έχεουν αξιόλογα οπίσθια αλλά δεν έχουν την έξτρα πίσω κίνηση των Πολωνέζων.Στο θέμα βυζιών κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο με πυραυλικά συστήματα ευρωπαικής πρωτοπορίας.Μιλάμε για βύζους κορυφαίους στο μπλοκ.
Το μείον των Τσέχων είναι οτι πλέον είναι κατά τι παχύτερες από τις Πολωνέζες και γερμανοφέρνουν περισσότερο(περισσότερα ταττού,piercing,κοντά μαλλιά κτλ).Είναι η επίδραση του εκγερμανισμού.Και οι Πολωνέζες έχουν αρχίσει να παχαίνουν αισθητά αλλά οι Τσέχες είναι 2-3 χρόνια μπροστά.