Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 899K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ελλάδα το πρόβλημα είναι πως είναι δύσκολο πολύ να γνωρίζεις συχνά καινούριες γυναίκες..Δεν ανοίγει ο κύκλος με τίποτα. Βράδυ δεν εμπνέει το κλίμα και τα μαγαζιά της Ελλάδας..Όλοι με ποτό στο χέρι και κοιτούν τα όμορφα αστέρια αναλύοντας...

Παρόλο που τις βρίζω της Ελεινίδες για μένα σε σχέση με την μέση Πολωνέζα είναι πολύ πιο λογικές στο μυαλό.Δεν μου έχει τύχει ποτέ με Ελληνίδα να είναι γυμνή στο κρεβάτι μου και να μου λέει δεν θέλω sex. Αυτό μου έχει συμβεί εδώ αρκετές φορές.Και στους φίλους που ζόυν χρόνια εδώ άπειρες φορές απο ότι μου λένε!!
Επιπλέον ελάχιστες φορές (μάλλον καμία) έχω χαμουρέψει ελληνίδα και μετά απλά να εξαφανιστεί την επόμενη μέρα ή να συμπεριφέρεται σαν να μην έγινε κάτι και δεν με ξέρει..

Ελλάδα δεν γαμίεται ο κόσμος κατά την δικιά μου άποψη δίοτι έχουμε χτίσει μια κοινωνία που θεωρείτε πρόστυχο να γνωρίζονται οι άνθρωποι μεταξύ τους..Οι γκόμενες θεωρούν κακό να γνωρίσουν κάποιον απο την νύχτα.Επίσης όταν πάνε γυμναστήριο πάνε για να γυμναστούν όχι για γκόμενο.Όταν πάνε καφετέρια πάνε για καφέ όχι να γνωρίσουν κάποιον.Δεν μιλάμε κάν για γνωριμία στο δρόμο...Με λίγα λόγια οι επιλογές τους για γνωριμία που αποδέχεται το ελληνικό σύστημα είναι μέσα απο τον μικρό τους κύκλο (μικρόσκοσμο)..Έτσι δουλέυει η Ελληνική κοινωνια..Για αυτό όλοι και όλες είναι αγάμητοι!!

Αν άνοιγε λίγο αυτό πιστέυω δεν είναι τόσο άκυρες οι Ελληνίδες, απο την εμπειρία μου τα ουκ ολίγα χρόνια που έχω φαέι εκει...Δεν θα αλλάξει τίποτα όμως έτσι θα μείνει δυστυχώς!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δε συγκρίνεται η Πολωνία με καμιά χώρα της ΕΕ.Πολωνία έχεις άπειρες δυνατότητες να γνωρίσεις γκόμενες.Πού αλλού μπορείς να τα κάνεις αυτά;Απλά τώρα ζητάνε το εξτρά για να σου κάτσουν συνήθως λίγο κασέρι δε βλάπτει.Αλλά βλέπω και πολλούς που γαμάνε χωρίς αυτό.Δεν υπάρχει λακλικαρία στην Πολωνία κλειστοί κύκλοι γκομενοφύλακες κτλ.Η Ελλάδα είναι τίγκα στο γκομενοφύλακα.Υστερα οι Πολωνέζες είναι πιο καυλωμένες από τις Ελληνίδες και δεν υπάρχουν τόσοι πουστέ άντρες όπως στην Ελλάδα.Οι πουστέ κάνουν μεγάλη ζημιά γιατί ανεβάζουν εξωφρενικά τις απαιτήσεις των γυναικών σε εμφάνιση και συμπεριφορά.

Μια άλλη διαφορά είναι οτι στην Πολωνία δεν παίζουν τόσοι παραμυθατζήδες όπως ατην Ελλάδα οπότε οι γκόμενες είναι πιο αθώες και έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.Οι Ελληνίδες θέλουν να γνωρίσουν έναν από τον κύκλο τους για να έχουν εγγυήσεις να είναι σίγουρες οτι δεν είναι λαμόγιο.

Λες κακοπερνάς και κάνεις αβέρτα φάσεις σκέψου τι κάνει ο μέσος Ελληνας το χρόνο στην Ελλάδα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νέα απο Warsaw...

Καιρός σχετικά μια χαρά την παλεύεις από το κρύο.Ο χειμώνας αυτός δεν είναι τόσο βαρύς.

Γκόμενες τα ίδια στην κοσμάρα τους..Μάγκες με μια λογική έρχεσαι να μείνεις εδώ.  Πολωνέζες πλέον για μένα απαράδεκτες και παρανοικές. Με έχουν απαγοητέψει οικτρά. Πήδα ότι μπορέις, πούλα τρελό ψέμα παραμύθι και εξαφανίσου μετά . Δεν αξίζουν έχουν καεί τελείως.

Έκανα τις τελευταίες προσπάθειες να τις δώ λίγο σοβαρά βγήκα κανά 10 ραντεβού και εκεί που σου φαίνονται normal και μια χαρά κορίτσια σε λίγο τους βγαίνει η παράνοια. Απίστευτα ψυχολογικά. Θυμούνται ξαφνικά πως είναι ερωτευμένες με το πρώην, ή ότι προτιμούν να μείνουν μόνες ή ότι δεν νιώθουν καλά..Δεν βγάζεις άκρη θα σε τρελάνουν!!!

Πριν 10 μέρες γνώρισα μία νωρίς βράδυ σε ένα bar λιώσαμε στις βότκες. Μέτα πήγαμε στην disko και άρχισε να μου πιάνει τον πούτσ... Την πήγα με το ζόρι σπίτι την πήδηξα αλλά ήμασταν και οι δύο κομμάτια και δεν την χόρτασα καλά.Την άλλη μέρα με παίρνει τηλέφωνο πάμε για φαΐ μου λέει. Πάμε τρώμε της λέω πάμε σπίτι μου και μου λέει ξέρεις δεν μου αρέσει να κάνω sex έτσι με αγνώστους είμαι καλή κοπέλα, θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα..Μα χτές της λέω κάναμε sex όλη την νύχτα..Συγνώμη μου λέει δεν μου αρέσει να φέρομαι έτσι..και με άφησε γκαβλωμένο μέσα στην  βροχή!!!

Την προηγούμενη Τετάρτη ήμουν σε ένα πάρτυ σε ένα σπίτι,γνωρίζω μία αρχίζουμε να τα πίνουμε και ξεμένουμε μόνοι μας 4 ώρα στα τελειώματα της διασκέδασης..Τι κάνουμε μου λέει?Πάμε να φάμε μια Greek salad σπίτι μου της λέω να στρώσουμε από το ποτό.. Πάμε μου λεεί μπαίνουμε 4.30 σπίτι μου και αρχίζω να την γλωσοφιλλάω και την ρίχνω στο κρεβάτι..Της τα βγάζω όλα και αρχίζω να την γλύφω χαμηλά..Όταν πάω να προχωρήσω μου λέει τι κάνεις?Τι εννοείς της λέω? Δεν ήρθα εδώ για να κάνουμε sex...Τρελάθηκα.Της λέω με συγχωρείς είμαστε γυμνοί στο κρεβάτι μου και σε γλύφω..Τι κάνουμε τώρα?..Α μου λέει δεν κατάλαβες δεν μπορώ να κάνω sex έτσι..Θέλω να νιώθω κάτι για τον άλλον..Λεώ κανονικά θέλει βιασμό τώρα,αλλά μετά σκεφτόμουν και την Πολωνική φυλακή να σκύβω να σηκώσω το σαπούνι.Το πρωί δεύτερη προσπάθεια τίποτα δεν μπορώ μου λεεί δεν νιώθω καλά!!!

Καλά για τα ραντεβού δεν σας γράφω..Να βγαίνεις να σε γλωσοφιλλάνε αυτές πρώτες και μετά να σου στέλνουν μηνύματα δεν νιώθω καλά είμαι μπερδεμένη.Να τις γραφείς τελείως να σε παίρνουν τηλέφωνο να κλαίνε και να τους λές αφού δεν γουστάρεις, γουστάρω αλλά δεν είμαι καλά είμαι μπερδεμένη.Τι θές sex,δεσμό τι σκατά θες?Δεν ξέρω και να κλαίνε!!! Μιλάμε για πολλές περιπτώσεις..Χρειάζεται πολύ αλκοόλ για να μην σε τρελάνουν..Μπορώ να γράφω για ώρες σκηνικά μόνο του τελευταίου μήνα.

Οι πιο πολλές το 80% δεν πηδιούνται γλύφονται,σε γκαβλώνουν και μετά χάνονται..Και εκεί που νομίζεις πως θα της πηδήξεις σε αφήνουν με το καβλί στο χέρι..

Προηγούμενο Σάββατο γωρισα μια στο club που μένει LUblin.Πολύ καλή (εμφανισιακά γιατί μυαλό λογικά σαν την άλλες είναι)..Θα πάω την δώ την άλλη εβδομάδα εκεί οπότε θα γράψω και για Lubln..Πιο πολύ πάω να δώ τη πολή και αν θέλει ας κάτσει στα αρχίδια μου πλέον..

Χτες νύχτα σε club της πόλης.Με πλησιάζει μια μουνάρα (για τα δικά μου γούστα)..Πολύ σπάνιο γιατί συνήθως δεν σε προσεγγίζουν εδώ και μου λεεί εσείς οι Ισπανοί είστε πολύ όμορφοι..Ευχαριστώ της λέω αλλά δεν είμαι Ισπανός.Από που είσαι μου λέει --Ελλάδα απαντάω..
Και κάνει πουφφφφφ...Είχα πιει και λίγο πραγματικά τρελάθηκα.Μου ανάψαν τα λαμπάκια..!!!!!!!!Τι λέω τι πουφφφ..Έπαθες κάτι?"οχι μου λέει..Γουστάρεις μικρο-τσουτσουνοθς Ισπανόυς τις λέω?Ξέρεις ότι οι Έλληνες έχουν μεγάλη ψωλή και πηδάνε καλά? Μου λέει δεν πας καλά..Εσύ τις λέω δεν πας καλά με τα κλασσικά κόμπλεξ που έχεις της Κατώτερης Πολωνέζας.Που αντί να γουστάρεις κάποιον για αυτό που είναι τον γουστάρεις για την  καταγωγή του. Κλασσικό κόμπλεξ της λέω χωριατοπούλας..Αι γαμήσου μαλάκω που θα κάνεις και πουφφφφ...
Και έφυγα..

Πάω να φάω κάτι γιατί συγχήστηκα μόνο και που την σκέφτομαι!!!
Σας τα εχω πει και σας τα λεω ακομα μια φορα.Γιατι η γκομενες σου φερονται ετσι?Δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις αν ξερεις την ψυχολογία τους.Σε βλεπει σαν Μετανάστη...την πηγαινεις στο σπιτι που εχεις νοκιασμενο και δεν ειναι καν δικο σου,δεν εχεις καν αμάξι!Με λιγα λόγια εισαι σε χειροτερο στάτους απο τον μέσο Πολωνό που εχει το δικο του διαμερισμα και αμάξι.Δεν μιλατε και τη γλωσσα!Σχετικα με το πόσο ξερετε τα Πολωνικά δεν το ξερω παντος εδω μόνο ενας Ελληνας (ο Μεταναστης που γέλαγα μαζι του) μπορει και μιλαει Ρωσσικα (συνενοητε και μπορει να κανει εναν απλο διαλογο αν βεβαια δυο Ρωσσοι μιλανε μεταξυ τους δεν καταλαβαινει και πολλα και τους λεει να μιλανε πιο αργα).Πιθανον κατι παρομοιο συμβαινει με τους Ελληνες και στην Πολωνια νομιζω οτι ελαχιστοι μιλανε εστω και μέτρια τη γλωσσα.
  Για να καταλαβει καποιος πως βλεπουν αυτη τη στιγμη οι γυναικες τους ξενους που εχουνε παει σαν δουλεια θα ελεγα οτι τους βλεπουν οπως βλεπουμε εμεις τους Πακιστανους ειναι σαν να γραφουν οι Πακιστανοι και να αναρωτιουνται γιατι οι γυναικες δεν τους καθονται?
  Το οτι καταφερνεις να κανεις αυτο ειναι θαύμα!Εδω με το που εβγαινες απο την ντισκο και δεν ειχες αμαξι απλως θα επαιρνε ταξί και θα εφευγε στην καλητερη περιπτωση να επαιρνες το τηλεφωνο της!Που και παλι αυτο δεν ειναι τιποτα!Συνηθως οι Ελληνες που ειναι εδω εχουνε μια γκομενα και καθονται μαζι της χωρις ελπιδα να βρουνε αλλη.Ειναι ενας Ελληνας εδω που μένει και δουλευει εδω με μια γκομενα ψηνει μια γκομενιτσα αλλα ξερει οτι δεν εχει καμια ελπιδα!Γιατι αν παει να την παρει απο τη δουλεια πρεπει να εχει αμαξι για να κατσει η γκομενα ας βαλουμε σαν παραμετρο οτι εχει ενα μεσο αμαξι Toyota Camry ή Honda Accord και κατσει η γκομενα μετα αν εχει διαμερισμα ενοικιαζομενο η γκομενα θα χαλάσει θα κατσουφιασει και μπορει και να μην του κατσει οπως εγινε και με το φίλο μας.Ο Ιωσηφ το ειχε γραψει παλιά και ειχα συμφωνισει μαζι του.οι γυναικες στο ανατολικο μπλοκ νομιζουν οτι ο ξενος ειναι καποιος σαν αυτους που παιζουν στα έργα με το ακριβο αυτοκινητο του το σπιτι του το ντυσιμο του κλπ. δεν εχουν συνηθισει στους φτωχους ξενους.
  Γενικα οι γκομενες θελουνε ο αντρας να εχει στάτους και άνεση αν δεν τα εχεις αυτα κατευθειαν τους χαλάει η διαθεση.Πιο ευκολο ειναι να προσπαθισεις να τα αποκτισεις αυτα παρα να προσπαθισεις να αλλαξεις τη νοοτροπια των γυναικων  :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Dimitraki δεν είναι αυτό το πρόβλημα.Αν είσαι ξένος ή ντόπιος ή ομογενής ή οτιδήποτε.Ούτε οικονομικό είναι το θέμα. Απλά οι γκόμενες το έχουν κάψει τελείως.Η απότομη μετάβαση στον δυτικό πολιτισμό τις ράγισε όπως το ποτήρι ραγίζει αν το βάλεις απότομα απο το κρύο στην ζέστη.Το είδανε sex and the city στην Πρωτεύουσα..

Δεν θέλει πολύ ανάλυση είναι απλά τα πράγματα.Αν έρθεις Warsaw κάνε το απλό πέιραμα. Βρές απο γνωστούς κοπέλες μεταξύ 20 και 30 και δές πόσες έχουν μια σχέση.ΚΑΜΙΑ!!! Ξέρω πάνω απο 200 κοπέλες στην πόλη και είναι ΟΛΕΣ single..Αν πετύχεις γκόμενα να έχει δεσμό είναι απλα περιστασιακό. Που όλα αυτα στην Poland που κοιτάζαν να βρόυν γκόμενο και να παντρευτούν στα 20!!!Μόνο με την δουλεία τους ασχολούνται και να παραπονιούνται συνεχώς πως δεν νιώθουν καλά ψυχολογικά. Είναι τελείως μπερδεμένες, δεν ξέρουν πως να φερθούν..

Κάνω φάσεις,πηδαώ και ότι μπορώ αλλα η φάση είναι αρωστημένη..Πολύ κουραστική.Για κανά μήνα-δύο είναι καλά μετά κουράζεσαι.
Όταν μένεις κάπου θέλεις και 1-2 γκόμενες να έχεις να μπορείς να χαλαρώνεις και λίγο.Κανά τριήμερο κανα φαί κ.λ.π.Αυτό για μένα είναι η μόνη χώρα (μάλλον πόλη) που δεν είναι εφικτό...

Συμβουλή μην κάνετε το λάθος να τις πάρετε σοβαρα!Μπορεί το βράδυ να νομίζετε πως βρήκατε τον έρωτα της ζωής σας, να σας τα δίνει όλα και να έχει κολλήσει πάνω σας και το πρωί να αλλάζει 360 μοίρες..Δεν ξέρω κάν ποιος είσαι..
Αν αν μία δύο περιπτώσεις θα έλεγα θέμα τύχης.Ήδη μετραω 8 περιπτώσεις μόνο 25 μέρες Γενάρη..Οποτε απλά δεν πρόκειτε για τυχαία γεγονότα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Dimitraki δεν είναι αυτό το πρόβλημα.Αν είσαι ξένος ή ντόπιος ή ομογενής ή οτιδήποτε.Ούτε οικονομικό είναι το θέμα. Απλά οι γκόμενες το έχουν κάψει τελείως.Η απότομη μετάβαση στον δυτικό πολιτισμό τις ράγισε όπως το ποτήρι ραγίζει αν το βάλεις απότομα απο το κρύο στην ζέστη.Το είδανε sex and the city στην Πρωτεύουσα..

Δεν θέλει πολύ ανάλυση είναι απλά τα πράγματα.Αν έρθεις Warsaw κάνε το απλό πέιραμα. Βρές απο γνωστούς κοπέλες μεταξύ 20 και 30 και δές πόσες έχουν μια σχέση.ΚΑΜΙΑ!!! Ξέρω πάνω απο 200 κοπέλες στην πόλη και είναι ΟΛΕΣ single..Αν πετύχεις γκόμενα να έχει δεσμό είναι απλα περιστασιακό. Που όλα αυτα στην Poland που κοιτάζαν να βρόυν γκόμενο και να παντρευτούν στα 20!!!Μόνο με την δουλεία τους ασχολούνται και να παραπονιούνται συνεχώς πως δεν νιώθουν καλά ψυχολογικά. Είναι τελείως μπερδεμένες, δεν ξέρουν πως να φερθούν..

Κάνω φάσεις,πηδαώ και ότι μπορώ αλλα η φάση είναι αρωστημένη..Πολύ κουραστική.Για κανά μήνα-δύο είναι καλά μετά κουράζεσαι.
Όταν μένεις κάπου θέλεις και 1-2 γκόμενες να έχεις να μπορείς να χαλαρώνεις και λίγο.Κανά τριήμερο κανα φαί κ.λ.π.Αυτό για μένα είναι η μόνη χώρα (μάλλον πόλη) που δεν είναι εφικτό...

Συμβουλή μην κάνετε το λάθος να τις πάρετε σοβαρα!Μπορεί το βράδυ να νομίζετε πως βρήκατε τον έρωτα της ζωής σας, να σας τα δίνει όλα και να έχει κολλήσει πάνω σας και το πρωί να αλλάζει 360 μοίρες..Δεν ξέρω κάν ποιος είσαι..
Αν αν μία δύο περιπτώσεις θα έλεγα θέμα τύχης.Ήδη μετραω 8 περιπτώσεις μόνο 25 μέρες Γενάρη..Οποτε απλά δεν πρόκειτε για τυχαία γεγονότα..
Αυτο σχετικα με το οτι δεν εχουνε σχεση οι περισσοτερες ειναι αληθεια αλλα δεν αφειλεται στην τρέλλα τους απλος εχουν πολυ μεγάλες απαιτησεις.Εχουνε τρελλές απαιτησεις για τα κυβικα τους.Τα εχω γραψει και στο Thread της Ρωσσιας πολλες φορές.Δε νομιζω οτι ειναι τόσο ο δυτικος πολιτισμος που της επηρεασε γιατι η Πολωνια εδω και 20 χρονια εχει μπει στο δυτικο πολιτισμο απο το 1995 οι Πολωνοι ερχονταν χωρις βιζα στην Ελλαδα και στην υπολοιπη Ευρωπη.
  Επειδη ασχολουμε με την ψυχολογία και μιλαω πολυ με της γκομενες βλεπω τι θελουν και ποια ειναι τα προβληματα τους.Αν βρουνε εναν που να μετραει και να εχει τα παραπανω που εγραψα σαν τρελλες θα πανε να κανουνε σχεση με σκοπο το γάμο μαζι του.
  Για παρομοια πραγματα μου παραπονιοταν και ο αδερφος της γίδας μου.Μενω λεει σε ενα μικρο διαμερισμα δουλευω συνεχεια παιρνω 1000 Ευρω το μηνα και μόνο συναδελφο μπατσίνα μπορω να βρω για σχεση  :2funny:.Και αυτον το ειδα λιγακι απογοητευμενο οταν ειχα παει τελευταια φορά πριν ενα χρόνο.
  Βαρσοβία μονο με ντοπιους εκανα παρεα και πηγαινα σε μερη που δεν ειχε ξενους.Μπορω να πω οτι οι γκομενες απο την παρεα και γενικα δεν με απορρίπτανε βλεπανε την ανεση μου και εδειχναν ενδιαφερον.Εκτος απο τον Κμαν που με πιανουνε  :2funny: οταν τον φανταζομαι  :2funny: εκει δεν εχω δει αλλους Ελληνες για να ξερω το επιπεδο των Ελληνων.
  Παντος εδω αυτοι που ηρθαν ειναι για  :shit: οι περισσοτεροι φευγουν πισω Ελλαδα για ενα καλητερο μέλλον  :2funny:.Εκτος παντα απο κατι παιδια 23-25 ετων που εχουνε βρει νορμαλ γκομενες και δουλευουνε σε καποιες εταιριες αυτοι εχουν μελλον στη Ρωσσια.Οι 40-50αρηδες ομως με της τελειωμενες Ρωσσιδες που ενω εχουν χρεωκοπισει εχουν το στυλ του ξερεις ποιος ειμ'εγω  :2funny: ειναι για γέλια ή καλητερα για κλάματα  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σκεψου να ειχες ενα διαμερισμα δικο σου στο κεντρο της Βαρσοβίας καποια αλλα ακινητα ενα αμαξι που να μετράει ντυσιμο και μια καποια άνεση θα εβλεπες τεράστια διαφορα στην συμπεριφορα των γυναικων απεναντι σου.Παρα πολλες θα προσπαθουσαν να σε τυλιξουν,να γκαστρωθουνε και πολλες θα καναν τα παντα για να της διαλεξεις για σχεση και γάμο.
  Κατι παρομοιο γινεται με και καποιους Ρωσσοπόντιους του Νόβγκοροντ  :2funny: ο ενας το ειχε πει κιολας! :2funny: θα ντυθω οπως εσυ θα βαλω μπότες απο φίδι  :2funny: θα μιλαω με προφορα οπως εσυ και θα τους φερομαι γλυκα οπως εσύ.
  Αν θελει κανεις να εχει επυτηχια στη Ρωσσια πρεπει οπως εχω πει να εχει αυτες της προοπτικες που εχω πει πολλες φορες (δικο του διαμερισμα ,αμαξι οσο καλητερο τοσο καλητερα ,ντυσιμο και εμφανιση εννοειται).
  Εγω πιστευω οτι αυτο φταιει και εχουν τετοια συμπεριφορα οι γκομενες απεναντι σου.Προσεξε οταν συνανατας μια γκομενα που γνωρισες μεσω ιντερνετ και μετα της λες οτι δεν εχεις αμαξι  :rockon: οταν τελειωνει η πρωτη συναντιση και κανονικα πρεπει με το αμαξι σου να την πας σπιτι της δες πως αλλαζει εντελως η συμπεριφορα της απεναντι σου οταν ακουει οτι δεν εχεις αμαξι....ή μετα οταν την φερνεις στο διαμερισμα σου και βλεπει οτι δεν ειναι οτι καλητερο και το κυριοτερο δεν ειναι καν δικο σου!Φυσικο ειναι να ξυνισει γιατι βλεπει οτι δεν εχει μαζι σου κανενα μελλον!Γ'αυτο και φερονται ετσι οι γυναικες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρωσία Πολωνία δεν έχουν καμία σχέση εκτός από το οτι ο Βαλκάνιος τσομπάνης γαμεί και δέρνει παντού.Βαριέμαι τώρα να αναλύσω τις διαφορές.Αλλά ο ένας μιλάει για ένα πράγμα και ο άλλος για κάτι άλλο.
Το να βγάζεις συμπεράσματα για Πολωνία μιλώντας για Ρωσία είναι σα να βγάζεις συμπεράσματα για Ελλάδα μιλώντας για Βουλγαρία.Καμία σχέση.
Κατά τη γνώμη μου οι Πολωνέζες είναι πάντως πολύ πιο εύκολες στο μέσο όρο από τις Ρωσίδες αλλά να βγάλεις μουνάρα Πολωνέζα είναι σχεδόν αδύνατον ενώ Ρωσία μπορείς.

Επίσης μάλακερ Δημητράκη όπως θα έχεις παρατηρήσει ο Dr. Love  δεν έχει γνωρίσει καμία γκόμενα μέσω ίντερνετ όπως εσύ αλλά μόνο σε κλαμπ και πάρτυ και για αυτό υπάρχει κάποιος λόγος.Αλλά αν είσαι πάπαρος δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις διαφορές μεταξύ των χωρών ενώ οι λεπτομέρειες κάνουν τώρα τη διαφορά.Αν εσύ πήγαινες Πολωνία θα έπιανες τα αρχίδια σου εντελώς ούτε μισή γκόμενα δε θα σταύρωνες στο εξάμηνο.Ο Dr.Love κάνει ό,τι κάνει λόγω εμπειρίας και κοννέ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρωσία Πολωνία δεν έχουν καμία σχέση εκτός από το οτι ο Βαλκάνιος τσομπάνης γαμεί και δέρνει παντού.Βαριέμαι τώρα να αναλύσω τις διαφορές.Αλλά ο ένας μιλάει για ένα πράγμα και ο άλλος για κάτι άλλο.
Το να βγάζεις συμπεράσματα για Πολωνία μιλώντας για Ρωσία είναι σα να βγάζεις συμπεράσματα για Ελλάδα μιλώντας για Βουλγαρία.Καμία σχέση.
Κατά τη γνώμη μου οι Πολωνέζες είναι πάντως πολύ πιο εύκολες στο μέσο όρο από τις Ρωσίδες αλλά να βγάλεις μουνάρα Πολωνέζα είναι σχεδόν αδύνατον ενώ Ρωσία μπορείς.

Επίσης μάλακερ Δημητράκη όπως θα έχεις παρατηρήσει ο Dr. Love  δεν έχει γνωρίσει καμία γκόμενα μέσω ίντερνετ όπως εσύ αλλά μόνο σε κλαμπ και πάρτυ και για αυτό υπάρχει κάποιος λόγος.Αλλά αν είσαι πάπαρος δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις διαφορές μεταξύ των χωρών ενώ οι λεπτομέρειες κάνουν τώρα τη διαφορά.Αν εσύ πήγαινες Πολωνία θα έπιανες τα αρχίδια σου εντελώς ούτε μισή γκόμενα δε θα σταύρωνες στο εξάμηνο.Ο Dr.Love κάνει ό,τι κάνει λόγω εμπειρίας και κοννέ.
Εγω στην Πολωνια οπως εχω πει επανελημενα εχω ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ που το νοικιάζω προτιμαω να παιρνω γυρω στα 900 Ευρω το μηνα απο το να εχω ενα διαμερισμα που να καθεται στην καλητερη περιπτωση ερχομουν και έμενα 2 βδομαδες το χρόνο.Οποτε οταν ειναι να παω εκει πηγαινω και μενω στον αδερφο της γίδας μου.Οποτε ξερω την Πολωνια και την νοοτροπία τους λιγακι καλητερα.Γ'αυτο και ειπα κατευθειαν στον DR LOVE τι φταιει στην περιπτωση του.Οι γκόμενες καταλαβαινουν οτι δεν ειναι οτι εψαχναν!Και γ'αυτο ξυνίζουνε στην πορεία αν ειχε ολα τα παραπανω που έγραψα απο μόνες τους θα θελαν να πηδηχτουνε μαζι του και αν δεν ηταν απο την Βαρσοβία θα προσπαθουσανε να γκαστρωθουνε κιόλας!
 Σχετικα με το Ρωσσια βγαζεις μουναρα ενω Πολωνια οχι θα πω ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ  :jerking: :2funny: για να δει ο κόσμος οτι εισαι ασχετος  :2funny:πριν απο μερικες μέρες εγραψες οτι στην Ουκρανια δεν εχει καθολου Ελληνικα προ'ι'οντα στα μαγαζια γιατι και καλα εχουνε μεγαλους δασμους στην Ουκρανία  :jerking: Η αληθεια ειναι οτι τα μαγαζια μεχρι πριν απο λιγο καιρο ηταν γεμάτα με Ελληνικα προ'ι'όντα μεχρι και Ελληνικα παγωτα πουλάγανε στο δρόμο!Αλλα καποιος που δεν πηγαινει χρόνια τωρα σαν κ'εσενα και ειναι άσχετος τετοιες  :jerking: λεει  :2funny:.
 Ο DR LOVE λεει οτι λεω κ'εγω οτι στην ντισκο δεν ειναι ευκολο να γνωρισεις γκομενα!Στην εποχη μας ο καλητερος και απλοτερος τροπος ειναι μέσω ιντερνετ :).
 Τωρα σχετικα που λες οτι θα βγαλεις μουνάρα στη Ρωσσια  :2funny: δειχνει οτι εισαι εντελως ασχετος με το θέμα  :2funny: ειδα της Ρωσσιδες που εχουνε οι Ελληνες εδω  :2funny: ολα τα σκουπίδια παιρνουνε και της θεοποιούνε  :jerking:.Αν ειναι καποιος στο επιπεδο που εισαι εσυ Ρωσσια δεν προκειται να γυρισει να σε κοιταξει καμία!Ουτε Πολωνία βγαζεις μουνάρα εκτος αν θεωρεις μουναρες της 45χρονες που σε ειδανε να κυνηγας τα παιδια στο HAVANA στη Χερσόνησο στην Κρήτη  :2funny:.Οσο για τους Τσοπάνηδες αστο καλητερα  :2funny: μπηκανε καποιες φωτογραφιες απο τους μεγαλους γαμιάδες  :jerking: της Μολδαβίας και γελασε και το παρδαλό κατσίκι  :2funny:.Πισω απο το πληκτρολόγιο ολοι ειναι μεγάλοι γαμιάδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Τωρα για το πως ειναι ο DR LOVE δεν ξερω γιατι δεν τον εχω δει.Αν τον δω θα εχω γνωμη.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το θέμα δεν έχει να κάνει με μένα. Με κανέναν δεν κάνουν σχέση...Αυτό που προσπαθώ να σας περάσω είναι η φιλοσοφία τους πως δεν κάθονται σε δεσμό γενικά.Βλέπεις γκόμενες 35 χρονών και να μην ξέρουν ακόμα τι θέλουν. Γυρνάνε απο εδώ και απο εκεί και δεν τους ικανοποιεεί τίποτα..Είναι δυστυχώς η κλασσική αντιμετώπιση του Δυτικού πολιτισμού.Η δουλεία μου πάνω απο όλα, οι φίλες μου και χαβαλές και εσωτερικά νιώθω σκατά..Για αυτό όλες είναι single.
Αρχίζει να μου θυμίζει κάτι απο Ελλάδα.

Warsaw σας το είπα και πολλοί δεν το έχουν καταλάβει,αρχίζω και πιστεύω πως όντως είναι ειδική περίπτωση της Poland.

Το Σάββατο στο club την πέσαμε σε 2 στο Bar, το οπόιο ήταν μάλιστα απο τα πιο τελειωμένα στην πόλη metadisco λέγεται. Απλά έχουμε αρχίσει και πηγαίνουμε εκεί επειδή δεν παίζουν πολλοί ξένοι.Οι γκόμενες ήταν δικηγορίνες και έβγαζαν 10.000 ζλοτυ το μήνα.Εντάξει δεν είναι πολλά είναι όμως 2500 ευρώ..Αυτή που σας έιπα πως πήδηξα και μετά μου έλεγε πως θέλω να πάμε σιγά σιγά καιμε άφησε καβλωμένο στη βροχή δούλευει σαν οικονομολόγος και βγάζει κοντα στα 2000 το μήνα με δικό της διαμέρισμα στην πόλη το οποίο αγόρασε πριν ένα χρόνο..Νομίζετε πως αυτές οι γκόμενες έχουν ανάγκη να βρούν κάποιον με αυτοκίνητο και διαμέρισμα?
Απλά στα αρχίδια τους, με τα λεφτα αυτά περνάνε γαμάτα εδώ (καμία σχέση αυτά τα λεφτά με το να τα έπερνες Ελλάδα) και το έχουν γυρίσει στο sex and the city. Αν το παλέψεις πολύ και κυνηγήσεις αρκετά μία απο αυτές,γίνεις και λίγο μαλακάκως μπορεις να την οδηγήσεις σε σχέση και να στα πρήζει μετά με τα ψυχολογικά αλλά να γλιτώσεις το ενοίκιο.Αλλά δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε σχέσεις.

Την Παρασκευή θα είμαι επαρχία.Σε πιο γνήσια Poland..Ευτυχώς η γκόμενα δεν μπορεί το βράδυ παρασκευής οπότε της είπα πως θα είμαι Σάββατο πρωί εκεί.Οπότε θα επιθεωρσω όλα τα clubs και θα γράψω πλήρη αναφορά για την πόλη.Πιθανόν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα εκεί.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Την Παρασκευή θα είμαι επαρχία.Σε πιο γνήσια Poland..Ευτυχώς η γκόμενα δεν μπορεί το βράδυ παρασκευής οπότε της είπα πως θα είμαι Σάββατο πρωί εκεί.Οπότε θα επιθεωρσω όλα τα clubs και θα γράψω πλήρη αναφορά για την πόλη.Πιθανόν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα εκεί.

Αντε με το καλο, και καλη επιτυχία!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το θέμα δεν έχει να κάνει με μένα. Με κανέναν δεν κάνουν σχέση...Αυτό που προσπαθώ να σας περάσω είναι η φιλοσοφία τους πως δεν κάθονται σε δεσμό γενικά.Βλέπεις γκόμενες 35 χρονών και να μην ξέρουν ακόμα τι θέλουν. Γυρνάνε απο εδώ και απο εκεί και δεν τους ικανοποιεεί τίποτα..Είναι δυστυχώς η κλασσική αντιμετώπιση του Δυτικού πολιτισμού.Η δουλεία μου πάνω απο όλα, οι φίλες μου και χαβαλές και εσωτερικά νιώθω σκατά..Για αυτό όλες είναι single.
Αρχίζει να μου θυμίζει κάτι απο Ελλάδα.

Warsaw σας το είπα και πολλοί δεν το έχουν καταλάβει,αρχίζω και πιστεύω πως όντως είναι ειδική περίπτωση της Poland.

Το Σάββατο στο club την πέσαμε σε 2 στο Bar, το οπόιο ήταν μάλιστα απο τα πιο τελειωμένα στην πόλη metadisco λέγεται. Απλά έχουμε αρχίσει και πηγαίνουμε εκεί επειδή δεν παίζουν πολλοί ξένοι.Οι γκόμενες ήταν δικηγορίνες και έβγαζαν 10.000 ζλοτυ το μήνα.Εντάξει δεν είναι πολλά είναι όμως 2500 ευρώ..Αυτή που σας έιπα πως πήδηξα και μετά μου έλεγε πως θέλω να πάμε σιγά σιγά καιμε άφησε καβλωμένο στη βροχή δούλευει σαν οικονομολόγος και βγάζει κοντα στα 2000 το μήνα με δικό της διαμέρισμα στην πόλη το οποίο αγόρασε πριν ένα χρόνο..Νομίζετε πως αυτές οι γκόμενες έχουν ανάγκη να βρούν κάποιον με αυτοκίνητο και διαμέρισμα?
Απλά στα αρχίδια τους, με τα λεφτα αυτά περνάνε γαμάτα εδώ (καμία σχέση αυτά τα λεφτά με το να τα έπερνες Ελλάδα) και το έχουν γυρίσει στο sex and the city. Αν το παλέψεις πολύ και κυνηγήσεις αρκετά μία απο αυτές,γίνεις και λίγο μαλακάκως μπορεις να την οδηγήσεις σε σχέση και να στα πρήζει μετά με τα ψυχολογικά αλλά να γλιτώσεις το ενοίκιο.Αλλά δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε σχέσεις.

Συνήθως αυτες που γραφεις ειναι οι πιο μοναχικές γιατι δεν μπορουνε να βρουνε αντρα στα κυβικα τους.
  Δεν σε εχω δει και δεν μπορω να ξερω αν φταις εσυ ή ετσι ειναι οι γκόμενες.Παντος περσι τετοια εποχη που πηγα δεν ειδα κατι τετοιο και οι Μπατσίνες που εφερνε ο αδερφος της γίδας μου και οι μη μπατσίνες δεν ειδα να εχουνε τετοια νοοτροπία  :think:.Αντίθετα ψαχνόντουσαν για σχέση και μου λέγανε οτι δεν εχει αντρες καταλληλους  :think:.Αυτες που γραφεις εχουν ακομα περισσοτερες απαιτησεις απο τον αντρα γιατι δεν εχουν οικονομικη αναγκη.
  Μήπως δεν τους αρεσει το στυλ σου ή συμπεριφορα σου ή κατι αλλο?η γκόμενα θελει και λίγο κλάσιμο υπαρχει ο νομος της απεχθειας οσο πιο πολυ την κλάνεις τοσο πιο πολυ σε κυνηγαει.Βεβαια αυτο θελει πειρα για να το κανεις γιατι μπορει να σε διαολοστειλει αν δεν το χειριστής σωστα.Ειδηκά αυτες που ειναι τρομερα αγάμητες αν βρουνε καποιον μπορουνε να τρεχουν απο πισω του για πολυ καιρο!Βεβαια θελει να δει ο αντρας να εχει καποιο στάτους οχι απαραιτητα δισεκατομμυρια  :2funny: αλλα τα παραπανω που εχω πει πολλες φορες.
  Αν σε ειχα δει θα σου έλεγα κατευθειαν αν φταιει αυτο που λες ή ο τρόπος σου.Σιγουρα η επαρχια ειναι πολυ πιο απλη.Αν και οπως ειπε ο Φιντέλ και η επαρχια εχει αναπτυχθει παρα πολυ τελευταια.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Τύποι μου το ΠΣΚ θα είμαι Βαρσοβία, σε γκόμενα που με έχει προσκαλέσει. Ελπίζω να μην έχω την τύχη του δρ της αγάπης και να περάσω καλά. Σκέφτομαι να την αρχίσω φουλ επιθετικά από το πρώτο λεπτό, και το πολύ πολύ να πάρει ανάποδες και να με πετάξει στο δρόμο  :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Να της την πέσεις νύχτα μετά απο τις Βότκες πάνω στον  χορό..Εκεί δύσκολα θα πέι όχι.
Πήγαινέ την στην metadisco πίσω απο το Novotel όπου είναι και φτηνά και ο ανταγωνισμός είναι μικρός.Είναι ψιλο-επαρχιώτικο club.Μην πάτε σε κυριλέ μέρη.
Εχετε παρεξηγήσει αυτά που έγραψα. Δεν είπα πως έχω κακή τύχη,γνωρίζω και κάνω sex στην πόλη, απλά είπα πως καμία δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο απο πήδημα ή απλή φάση..Είναι τρελές στο μυαλό!! Τόσο τρελές που σε κουράζουν απίστευτα..
Σχέσεις δεν θέλουν Warsaw, δεν ζώ απομονωμένος εδώ ξέρω άπειρους άντρες και όλα τα ίδια μου λένε..Τους ακυρώνουν τα ραντεβού 1 ώρα πριν την συνάντηση για αδιανόητους λόγους και μόνιμα διαμαρτύρονται για τα πάντα!!
Κάθε μέρα αυτά συζητάμε..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να της την πέσεις νύχτα μετά απο τις Βότκες πάνω στον  χορό..Εκεί δύσκολα θα πέι όχι.
Πήγαινέ την στην metadisco πίσω απο το Novotel όπου είναι και φτηνά και ο ανταγωνισμός είναι μικρός.Είναι ψιλο-επαρχιώτικο club.Μην πάτε σε κυριλέ μέρη.
Εχετε παρεξηγήσει αυτά που έγραψα. Δεν είπα πως έχω κακή τύχη,γνωρίζω και κάνω sex στην πόλη, απλά είπα πως καμία δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο απο πήδημα ή απλή φάση..Είναι τρελές στο μυαλό!! Τόσο τρελές που σε κουράζουν απίστευτα..
Σχέσεις δεν θέλουν Warsaw, δεν ζώ απομονωμένος εδώ ξέρω άπειρους άντρες και όλα τα ίδια μου λένε..Τους ακυρώνουν τα ραντεβού 1 ώρα πριν την συνάντηση για αδιανόητους λόγους και μόνιμα διαμαρτύρονται για τα πάντα!!
Κάθε μέρα αυτά συζητάμε..
Αυτο με της βοτκες μπορει να βοηθισει.Αλλα παρα πολλες δεν γουσταρουν τους αντρες που πινουν.Οπότε μπορει να ειναι αρνητικο,παντα εξαρταται απο τη γκόμενα  :think:.
  Συγγνωμη οι φιλοι που λες τι ειναι?Πολωνοι ή ξένοι?Και σε τι κατασταση ειναι?
  Με τους ξενους παντος που ερχονται εδω οι γκομενες καποτε το ιδιο κανανε βγαζανε τ'απωθημενα τους μαζι τους.Αυτα λεγανε κ'εκεινοι ακριβως τα ιδια.Μπορω να πω πολλες ιστοριες που μου λεγανε οι γκομενες για τους Ιταλους και αλλους ξενους που μου λεγαν οι γκομενες τι τους κάνανε  :2funny:.
Αν η γκομενα παει στο ραντεβου με καποιον που δεν την γεμιζει σαν αντρας φυσικο ειναι να του το ακυρωσει μια ωρα πριν.Κ'εδω τα ιδια παραπονα καναν διαφοροι που ερχοντουσαν και λεγαν για της Ρωσσιδες τα ιδια.
  Εγω περσι τελευταια φορα που ειχα παει δεν ειδα κατι τετοιο.Ο Γιέντρεκ ειχε δειξει τα βιντεάκια μου σε καμποσες γκομενες και ειχαν πολυ ενδιαφερον να με δουνε απο κοντα :2funny:.Και εδειξαν πολυ μεγαλο ενδιαφερον ουτε φτυσιμο ουτε τιποτα τετοιο.Βεβαια εκανα παρεα με ντοπιους,ειχα το αμαξι μου (Daewoo Espero 2.0 το πουλησα στον Γιέντρεκ τον αδερφο της γιδας μου,αλλα οταν πηγαινω το κυκλοφορω.Καποτε ηταν πρωτοκλασατο τωρα απλος σε πηγαινει απο το σημειο Α στο σημειο Β) ξεραν οτι εχω διαμερισμα στο κεντρο και τους ειχε πει οτι ειμαι επηχειρηματιας  :2funny:.
  Χωρις να μπορω να εχω αποψη 100% γιατι δεν εχω δει τους φιλους σου,νομιζω οτι ειναι αυτο που ειπα.Λες δεν εχεις αμαξι ε,πως την πηγαινεις με ταξι? :think: κατευθειαν εισαι -1 η γκομενα και μετα τη συναντιση μεσω ιντερνετ και πολυ περισσοτερο αν την παρεις απο την ντισκο νομιζει οτι θα κατσει στ'αμαξι σου.Αν εσυ δεν εχεις ξυνιζει.Εδω μια στις τρεις για να μην πω μια στις πεντε θα κατσει να παει μαζι σου με ταξί μετα την ντισκο.Ειναι θαυμα που ερχονται μετα την ντισκο χωρις να εχεις αμαξι!Μετα ειναι η συνενοηση αν δεν ξερεις Πολωνικα δεν νιωθει καθολου άνετα κατευθειαν υψωνεται ενας τοιχος αναμεσα σας και η συνεχεια στο διαμερισμα που την πηγαινεις και δεν ειναι καν δικο σου!
Οπως εχω επανελλημενα πει στο ανατολικο μπλοκ οι γυναικες νομιζουν οτι οι ξενοι ειναι επιπεδου οπως στις σαπουνοπερες με της σπιταρονες τους με της αμαξαρες τους το ντυσιμο τους κλπ. Οταν βλεπουν καποιον μια ηλικιας ανω των 30 ετων χωρις να εχει τα στοιχειωδει στραβωνουνε και τον θεωρουνε αποτυχημενο.Και γ'αυτο φερονται χωρις σεβασμο

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Στην Ρωσσία οι αποστάσεις είναι μεγάλες. Warsaw όλη η νυχτερινή ζωή είναι σε απόσταση 500 μέτρων το πολύ στο κέντρο της πόλης.Τρείς δρόμοι είναι όλοι και όλοι σε ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους. Επιπλέον Και να θές να βγείς νύχτα με αμάξι εδώ δεν γίνεται. Δεν μπορείς π.χ να παρκάρεις στην mazowiecka που είναι τα περισσότερα clubs απαγορεύεται πλήρως το παρκάρισμα. Όλα εδώ δουλέυουν με taxi. Είναι πάφτηνα και πολύ εξυπηρετικά, καμία σχέση με την Ελλάδα. Π.χ έξω απο την Mazowiecka ακριβως στην πόρτα των clubs είναι δεκάδες ταξί που φορτώνουν όλους τους πελάτες.Ούτε πεζός δεν χωράς να περάσεις Σάββατο βράδυ.
Η γκόμενα στο club αν καταφέρεις να την ψήσεις πάντα ρωτάει κατευθείαν να καλέσουμε taxi?Ποτέ δεν σε ρωτάει αν έχεις αμάξι μαζί γιατί θεωρεί δεδομένο πως αποκλείετε να έχεις έρθει με αυτό.
Επιπλέον ένας λόγος που ΚΑΝΕΙΣ δεν βγαίνει με αμάξι εδώ είναι πως το επιτρεπτό όριο για αλκοόλ είναι ΜΗΔΕΝ..Απαγορέυεται ακόμα και μια σταγόνα να πιείς και να οδηγήσεις.Και οι αστυνομικοί δεν αστειέυονται καθόλου με αυτά..

Το σπίτι είναι όμως βασικό.Αν έχεις ένα καλό σπίτι περιποιημένο και καινούριο παίζει σίγουρα ρόλο γιατί τις ψαρώνεις αρκετά.

Τα άτομα που ξέρω είναι οποιασδήποτε εθνικότητας κάποιοι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση, κάποιοι σε μέτρια και κάποιοι άφραγκοι..Αλλά το θέμα για μένα δεν είναι αν είσαι ξένος.Απλά το θέμα είναι το μυαλό των γυναικών. Ωραία αν δεν γουστάρουν τους ξένους γιατί τότε δεν τα φτιάχνουν με ένα Πολωνό? Απλά προτιμούν να είναι singles.Δεν θέλουν κανέναν..Η παλία καλή Πολωνέζα που ήταν το ΝΟ1 για γκόμενα έχει τελείωσει τουλάχιστον στην Πρωτέυουσα.

Π.χ. αυτή που γνώρισα απο το Lublin με παίρνει πλεόν κάθε μέρα απο μόνη της τηλέφωνο και ανυπομονεί να πάω το Σάββατο..Και είναι και αρκετά καλή εμφανισιακά.Αν αυτή έμενε Warsaw αποκλείεται να συμεπριφερόταν έτσι. Συγκρίνοντας την εμφάνιση της δηλαδή με μια αντίστοιχη γκόμενα της ίδιας εμφάνισης εδώ δεν μου έχει τύχει να δέιξει τέτοια επιμονή και ενδιαφέρον.
Παίζουν Μόνο πηδηματάκια (κάποιες φορές),χαμουρεματάκια,δαχτυλάκια και γειά σας μετά απο κανά διήμερο.Εξαφανίζονται..Θα μου πείς φυσικά και αυτό καλό είναι!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην Ρωσσία οι αποστάσεις είναι μεγάλες. Warsaw όλη η νυχτερινή ζωή είναι σε απόσταση 500 μέτρων το πολύ στο κέντρο της πόλης.Τρείς δρόμοι είναι όλοι και όλοι σε ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους. Επιπλέον Και να θές να βγείς νύχτα με αμάξι εδώ δεν γίνεται. Δεν μπορείς π.χ να παρκάρεις στην mazowiecka που είναι τα περισσότερα clubs απαγορεύεται πλήρως το παρκάρισμα. Όλα εδώ δουλέυουν με taxi. Είναι πάφτηνα και πολύ εξυπηρετικά, καμία σχέση με την Ελλάδα. Π.χ έξω απο την Mazowiecka ακριβως στην πόρτα των clubs είναι δεκάδες ταξί που φορτώνουν όλους τους πελάτες.Ούτε πεζός δεν χωράς να περάσεις Σάββατο βράδυ.
Η γκόμενα στο club αν καταφέρεις να την ψήσεις πάντα ρωτάει κατευθείαν να καλέσουμε taxi?Ποτέ δεν σε ρωτάει αν έχεις αμάξι μαζί γιατί θεωρεί δεδομένο πως αποκλείετε να έχεις έρθει με αυτό.
Επιπλέον ένας λόγος που ΚΑΝΕΙΣ δεν βγαίνει με αμάξι εδώ είναι πως το επιτρεπτό όριο για αλκοόλ είναι ΜΗΔΕΝ..Απαγορέυεται ακόμα και μια σταγόνα να πιείς και να οδηγήσεις.Και οι αστυνομικοί δεν αστειέυονται καθόλου με αυτά..

Το σπίτι είναι όμως βασικό.Αν έχεις ένα καλό σπίτι περιποιημένο και καινούριο παίζει σίγουρα ρόλο γιατί τις ψαρώνεις αρκετά.

Τα άτομα που ξέρω είναι οποιασδήποτε εθνικότητας κάποιοι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση, κάποιοι σε μέτρια και κάποιοι άφραγκοι..Αλλά το θέμα για μένα δεν είναι αν είσαι ξένος.Απλά το θέμα είναι το μυαλό των γυναικών. Ωραία αν δεν γουστάρουν τους ξένους γιατί τότε δεν τα φτιάχνουν με ένα Πολωνό? Απλά προτιμούν να είναι singles.Δεν θέλουν κανέναν..Η παλία καλή Πολωνέζα που ήταν το ΝΟ1 για γκόμενα έχει τελείωσει τουλάχιστον στην Πρωτέυουσα.

Π.χ. αυτή που γνώρισα απο το Lublin με παίρνει πλεόν κάθε μέρα απο μόνη της τηλέφωνο και ανυπομονεί να πάω το Σάββατο..Και είναι και αρκετά καλή εμφανισιακά.Αν αυτή έμενε Warsaw αποκλείεται να συμεπριφερόταν έτσι. Συγκρίνοντας την εμφάνιση της δηλαδή με μια αντίστοιχη γκόμενα της ίδιας εμφάνισης εδώ δεν μου έχει τύχει να δέιξει τέτοια επιμονή και ενδιαφέρον.
Παίζουν Μόνο πηδηματάκια (κάποιες φορές),χαμουρεματάκια,δαχτυλάκια και γειά σας μετά απο κανά διήμερο.Εξαφανίζονται..Θα μου πείς φυσικά και αυτό καλό είναι!!!
Ποτέ δεν ειχα τρομερο προβλημα με το παρκάρισμα στη Βαρσοβία 50 το πολυ 100 μετρα πιο πέρα μπορεις να το παρκάρεις.Οταν πηγαινα καπου με το Γιέντρεκ και τους φιλους του παρκαραμε τα αμαξια εκει που ειναι τα ταξί!Βεβαια εκει δεν εχει η παρεα μου τα αμαξια που εχουν οι γνωστοι μου στην Αγια Πετρουπολη!Απλα αμαξια εχουνε.
  Τα κλαμπ που λες στο κεντρο πανε οι ξενοι.Αν καποιος θελει αποτελεσμα πρεπει να φυγει απο'κει να παει παραεξω.Αν το ψαξεις εχει και εξω απο το κεντρο αρκετα κλαμπακια και στα περιχωρα της πολης εχει κλαμπακια που εκει συνηθως δεν υπαρχει κανενας ξενος.
Σε αυτο που συμφωνω μαζι σου ειναι οτι στα κλαμπ ειναι δυσκολο (σχετικα με τη μέρα) να βγαλεις γκομενα.Τη μέρα σε καποια καφετερια μπορεις πιο ευκολα να καμακωσεις.Εκει πρεπει να επικεντρωθει η προσπαθεια σου.Εγω ειμαι λιγακι περιεργος  :2funny: δεν γουσταρω μετα την ντισκο να πέρνω γκομενα σπιτι!Γιατι μετα δεν φευγει με τιποτα αν ειναι καμια πιτσιρικα φοιτητρια μπορει να κατσει 2-3 μέρες! :rockon:
  Σχετικα με το διαμερισμα ειναι πολυ σημαντικο να ειναι δικο σου.Αν εχεις κ'αλλα ακινητα που τα νοικιαζεις τοτε εισαι ο ιδανικος γαμπρος! :)Σου λεει η γκομενα σταθεροτητα!Και η συμπεριφορα της αλλαζει απεναντι σου!
Οι γυναικες ειναι μεγαλοι ψυχολόγοι θυμαμαι και η συμπεριφορα τους αλλαζει απο αντρα σε αντρα  :2funny:θυμαμαι μια γκομενα που ειχα και της επαιρνα ενα χαμπουργκερ ή χοτ ντογκ και μια μπυρα και δεν μου ζηταγε τιποτα.Η ιδια γκομενα ειχε ξετιναξει εναν Ιταλό  :2funny:που χάλασε γάυτην τρελλα λεφτα ολη τη νυχτα και οταν τελικα καταφερε και την πηγε σπιτι του και ηθελε να την γαμισει  :2funny: η γκομενα εβαλε τα κλαμματα  :2funny: και του επαιξε μια μαλακία  :2funny: :2funny: :2funny:Την ιδια την ειχε καλεσει Ισπανία ενας γνωστος Ισπανος και του ειχε φαει σε δωρα πανω απο 10.000 Ευρω και μου έλεγε οτι μετα απο κατι μερες αυτος αρχισε να τσιγγουνευεται  :2funny:.Αυτο το ξερανε ολοι οι Ισπανοι και γελάγανε  :2funny:.

Στη θεση σου θα μαθαινα Πολωνικα και θα προσπαθουσα να κανω παρέα με ντόπιους τους ξενους θα τους συναντουσα μια φορα τη βδομαδα,και γκομενες οι ντοπιοι θα σου φέρουνε και πιο ευχαριστοι ειναι απο τους ξενους που ειναι οι περισσοτεροι αγάμητοι.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
η κοπελα απο την λιουπλιν θα ειναι πιο νορμαλ και καλυτερη απο τις αχριστες που γνωρισες βαρσωβια.μονο τετειες θα γνωριζεις οπως και εμεις ουκρανια,για τις αλλες που ελεγες οτι εχουν μισθο 2500 ευρο και ιστοριες αμφιβαλω.οι γκομενες αυτες εχουν γκομενο του κυκλου τους,ειναι ολες τις κομπλεξικες και προβληματικες που συναντας στους τοπους που κυκλοφορας.εχω το ιδιο προβλημα ουκρανια,αυτες που ειναι νορμαλ με καλες δουλειες ειναι πολυ δυσκολο να τις βρεις και να γνωρισεις.η κοπελα που σου τηλεφωνει σιγουρα ειναι πιο κοντα στα κυβικα σου,ασε της προβλιματικες μεσα στα κλαμπ,αν ηταν νορμαλ θα ειχαν γκομενους οπως θελουν απο τον κυκλο τους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
η κοπελα απο την λιουπλιν θα ειναι πιο νορμαλ και καλυτερη απο τις αχριστες που γνωρισες βαρσωβια.μονο τετειες θα γνωριζεις οπως και εμεις ουκρανια,για τις αλλες που ελεγες οτι εχουν μισθο 2500 ευρο και ιστοριες αμφιβαλω.οι γκομενες αυτες εχουν γκομενο του κυκλου τους,ειναι ολες τις κομπλεξικες και προβληματικες που συναντας στους τοπους που κυκλοφορας.εχω το ιδιο προβλημα ουκρανια,αυτες που ειναι νορμαλ με καλες δουλειες ειναι πολυ δυσκολο να τις βρεις και να γνωρισεις.η κοπελα που σου τηλεφωνει σιγουρα ειναι πιο κοντα στα κυβικα σου,ασε της προβλιματικες μεσα στα κλαμπ,αν ηταν νορμαλ θα ειχαν γκομενους οπως θελουν απο τον κυκλο τους.

:thumbsup:

και γενικα dr love απο οτι εχω καταλαβει εχεις μπλεξει με τις βλαμενες των εταιρειων που επιασαν μια δουλεια σε εταιρεια και νομιζουν οτι κανουν κατι! Αυτες ολη τους η ζωη ειναι η εταιρεια  :headbang: Αφου και μετα τη δουλεια περναν το υπολοιπο της ημερας σκεφτομενες τη δουλεια, τι θα φερουν για φαγητο, τι ρουχα θα φορεσουν κλπ :idiot: Εντωμεταξυ μερικες δε παταν καν σε αλλα κλαμπ η μαγαζια, παρα μονο σε παρτυ της εταιρειας!  :jerking:
Πηγαινε γνωρισε καμια κομμωτρια, καμια που δουλευει σε κανα σουπερ μαρκετ κατι τετοιο. Και κοιτα να πασ σε κανα κλαμπ εκτος κεντρου στα περιχωρα. Σου χα πει να δεις το explosion ειναι περα απο το ποταμι στην περιοχη Praga  ;) ( μπορει και να μη σου αρεσει βεβαια το στυλ αυτο ).
Επισης καλο ειναι να μη σε καταγραψουν ως ενα ακομη ξενο που ηρθε για να πηδαει πολωνες. Νομιζω σε αυτο το ζητημα βοηθαει παρα πολυ το ζητημα της γλωσσας, αλλα αν δεν εχεις σκοπο να μεινεις για ενα σχετικα μεγαλο διαστημα, δε ξερω κατα ποσο εχεις ορεξη να μπεις στη διαδικασια να μαθεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom