Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ημουνα χτες σε γερμανικό κλαμπ καμιά σχέση με τον παράδεισο της Πολωνίας.Πάρα πολλοί εμφανίσιμοι άντρες να την πέφτουν αβέρτα
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ...εμφανισιμοι  κ με λεφτα την πεφτουν,,τωρα  αντε βγαλε ακρη...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τυπε στο χα πει νομιζω . Δεν εχει νοημα ουτε τι γραφω εγω ουτε και κανενα εκτος απο πολυ λιγα.
Οτι γραφονται ειναι μαλακιες, γιατι απλουστατα με αναλυσεις δε γαμησε ποτε κανενας. Για να γαμησει καποιος δε χρειαζεται να κανει business plan . αλλα πραγματα χρειαζονται. Εχουν γαμησει διαφορες απο διαφορες χωρες τυποι που ουτε καν εχουν ακουσει τη χωρα πριν. Και ο cool πχ μονο το DNA δεν εχει αναλυσει αλλα δε προκειτε στους αιωνες των αιωνων ουτε κουβεντα να ανταλλαξει

οταν καποιος ειναι μονιμος κατοικος μιας πολης ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ να αναφερει προσωπικα περιστατικα πορνοενημερωσης και οχι θεωριες. τι δεν καταλαβαινεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οκ τυποι να αλλαξει το υφος ενημερωσης και στα πουρδελα, τα ποστ να γινονται περιμενοντας στο σαλονι ή στην εξωπορτα και περιγραφοντας τι πιθανον κανουν οι αλλοι. ετσι για να μη χαλασω τη λογικη του φιντελ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
οταν καποιος ειναι μονιμος κατοικος μιας πολης ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ να αναφερει προσωπικα περιστατικα πορνοενημερωσης και οχι θεωριες. τι δεν καταλαβαινεις

Εχω γραψει ρε πυρφορε, απλα εσυ δε διαβασες μαλλον. Και λογιικο γιατι ειναι λιγα. Δεν εχει και πολλα γενικα η χωρα απο αγοραιο ερωτα και δεν αξιζει γενικα. Οποτε αν δε πηγαινεις συχνα τι να γραψεις?
Τα αλλα για το πως βαφονται , πως περπατανε, πως μαγειρευουν, πως σφουγγαριζουνε , καθε ποτε εχουν περιοδο, αν βρωμαει η ανασα τους, αν ξυριζουν τις μασχαλες τους οι πολωνες ειναι το λιγοτερο γραφικοτητες. Εγινε που εγινε ηδη γραφικο το θρεντ θα μου πεις...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έχει γράψει ο Σεβαλιές...που γάμησε σε ένα σπίτι...κορασίδα.... :zfuck:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Κλασσική ανατολική Ευρώπη.Kocham Polki(αγαπώ τις Πολωνέζες).

Zazdrosna(ζηλιάρα).Και πώς να μην είναι ζηλιάρες ότν περιβάλλεσαι συνέχεια από δεκάδες στα κλαμπ? αυτες ειναι μουνες,,βαρβατες.. :tits2: :tits2: :tits2:

Πολωνική επαρχία.

ωραιοι μουνοι.. :fuck2:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εχω γραψει ρε πυρφορε, απλα εσυ δε διαβασες μαλλον. Και λογιικο γιατι ειναι λιγα. Δεν εχει και πολλα γενικα η χωρα απο αγοραιο ερωτα και δεν αξιζει γενικα. Οποτε αν δε πηγαινεις συχνα τι να γραψεις?
Τα αλλα για το πως βαφονται , πως περπατανε, πως μαγειρευουν, πως σφουγγαριζουνε , καθε ποτε εχουν περιοδο, αν βρωμαει η ανασα τους, αν ξυριζουν τις μασχαλες τους οι πολωνες ειναι το λιγοτερο γραφικοτητες. Εγινε που εγινε ηδη γραφικο το θρεντ θα μου πεις...
γρηγορα να βαλουμε μερικα ξυλογλυπτα για να παρει τα πανω του το θεμα  :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και ο cool πχ μονο το DNA δεν εχει αναλυσει αλλα δε προκειτε στους αιωνες των αιωνων ουτε κουβεντα να ανταλλαξει
τι το προβλημα του κουλ ειναι να φερει ασιατισσες στην ελλαδα χωρις να δωσει κανεναν λογαρισμο σε κανεναν και να μεινουν για οσο θελει ωστε να κανει σχεση μαζι τους :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: κ καθε ποτε εχουν περιοδο,,,

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ρε βλακα μαθε να μιλας. πιρφορος ειναι ταυτοσημο του νωντισμου που εχεις στο προφιλ σου. στον μπολντισμο δεν χωρατε πιρφοροι  :boobies: :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε βλακα μαθε να μιλας. πιρφορος ειναι ταυτοσημο του νωντισμου που εχεις στο προφιλ σου. στον μπολντισμο δεν χωρατε πιρφοροι  :boobies: :birdman:
σκασε ρε γλυφτη του μπολντη που τον εχει απαξιωσει ολο το σαϊτ  :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε δημητρακη οι ιστοσελιδες του εθνικογαμισμου εχουν πεσει και οι δυο  :S καποιος αλητης σου κανει πολεμο  :S

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Έχει γράψει ο Σεβαλιές...που γάμησε σε ένα σπίτι...κορασίδα.... :zfuck:
ο σεβαλιεσ και γαμισε????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε πασ καλα νεουσ!!!!!!! :idiot: :idiot: :idiot: τα κοτερα τα μουσια και η ιλιοθεραπεια σε μαρανε!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  σεβαλιεσ και ο προτοσ γαμιασ λεμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μετακομισε πολονια μπασ και γαμησει!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχεισ δει ποσ ειναι???????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Δειτε εδω καυτες ελληνιδες ετοιμες για ολα στα τρελα ελληνικα beach party  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom