davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
απο 17 νοεμβρη σκαμπαζεισ??????![]()
![]()
![]()
!!! μου πανε οτι βαριεσε να διορθονεισ και βαζεισ το ζοντανο να διοχνει τον κοσμο να μην γραφει ειναι αληθεια?????
![]()
![]()
![]()
πολιτεχνειο λεμε!!!!!! ειρθα απο εδο γιατι σφιριξε ο κεφαλαςς ;) ;) ;) ελιξε και το απογορευτικο!! γιατι τα παιδια πρεπει να φιλανε την αυριανη μερα!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξερεισ αν ο κουφοντινας το σκασε??????
ναι τον καργιολη τον χοντρο!!! 1.78!! αξιοςςςςςςςςςςςΚαλό αυτό...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι τον καργιολη τον χοντρο!!! 1.78!! αξιοςςςςςςςςςςς
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=47942.0;attach=586543;image[/img[/URL]]
[/quote]
Το κοκκινάκι καλό :cum: :cum: :cum: ...δεν κατάλαβα...τις έχεις γαμήσει ή φωτό,μόνο...? :headbang3: :headbang3: :headbang3:
δεν ειναι και ο γλ να κανει πεταλι ;)Ναι.
Μη βαζεις πολλα εμοτικον γιατι καταναλωνεις το bandwith του σαιτ και σερνεται
σαν το μπαρακουντα τον φιδιαΝαι.
Μη βαζεις πολλα εμοτικον γιατι καταναλωνεις το bandwith του σαιτ και σερνεται
σαν το μπαρακουντα τον φιδια![]()
![]()
σερνετε !! ασχετιλα ολεε!!! τυπε αν δεν γουσταρεις να γραφουμε πεστο να το κοψουμε!!!! και μιν κανετε ρομπα το ζοντανο γιατι εχει τρελαθει ασχημα πολι κοσμος !!!! πολονια γαμισεσ τελικα!! ????? για πεσ για πες
tη μερα?550 eisitiria
200 xartziliki
kai 240 eksoda genika
sinolo 990
8 μερεσ!!! μου πε οτι σε περιμενει για φροντηστιρια!!tη μερα?![]()
![]()
![]()
α ,,νομισα 18μερες,,ναι 8 μερες καλα ειναι,,τους βγαινει 16ε την μερα μπονους κι υπνο φαγητο σουβλακι με τα αλλα 10ε την μερα...ποια δεν θαρχοταν,,,8 μερεσ!!! μου πε οτι σε περιμενει για φροντηστιρια!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
νταβα-σ της ριτ-αςΘα σου πω αν μου πεις τι σημαινει αυτο το νταβαριτς που εχεις βαλει για ονομα
Ενας φευγει ενας ερχεταιΤο κοκκινάκι καλό![]()
![]()
...δεν κατάλαβα...τις έχεις γαμήσει ή φωτό,μόνο...?
![]()
![]()
![]()
Ενας φευγει ενας ερχεται
Παντος εχουνε πλακα τα ζωαΠαλι αρχισαν της μουφα φωτογραφιες
.Ο αλλος χτες παντος εδωσε ρεσιταλ μαλακιας
Οτι γινεται στις τσοντες ειναι και στ'αληθεια![]()
![]()
![]()
![]()
Παρτε το βλάκαγια να θυμουντε οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιταχτε μια κωλοφατσα που θελει και γκομενεςΠαρτε τον να τον βλεπετε αν εχετε δυσκοιλια για να σας ερθει να χεσετε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και ο Οβελιξ τα ιδια ελεγε![]()
Ρε Ρεντ σε ειχα και για γνωστη του ανατολικου μπλοκα ,,νομισα 18μερες,,ναι 8 μερες καλα ειναι,,τους βγαινει 16ε την μερα μπονους κι υπνο φαγητο σουβλακι με τα αλλα 10ε την μερα...ποια δεν θαρχοταν,,,![]()
![]()
![]()
ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΚΛΑΑ!!!!!ξιπνισεςςςςς ??????? αυτος ειναι πιο βλακας απο σενα μου πανε!!!!!!!!!!!! αυριο που ξιμερονει!!!!! ανοιξε ροσικο ιντερνετε να δεισ !!!!Ενας φευγει ενας ερχεται
Παντος εχουνε πλακα τα ζωαΠαλι αρχισαν της μουφα φωτογραφιες
.Ο αλλος χτες παντος εδωσε ρεσιταλ μαλακιας
Οτι γινεται στις τσοντες ειναι και στ'αληθεια![]()
![]()
![]()
![]()
Παρτε το βλάκαγια να θυμουντε οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιταχτε μια κωλοφατσα που θελει και γκομενεςΠαρτε τον να τον βλεπετε αν εχετε δυσκοιλια για να σας ερθει να χεσετε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παντως με 16ε την μερα ουτε κουτση απο το τουρκμενισταν δεν ερχετε,,,σε μενα λεω..Ψεύτικες είναι οι φωτό,που ανεβάζει...? ;) ;) ;)
πορνομιτσε εγω τους πιστευω ολους,,απλως κανω τις διαιρεσεις,,,,,Ρε Ρεντ σε ειχα και για γνωστη του ανατολικου μπλοκτα πιστευεις αυτα που γραφει?Οτι τους εδωσε 200 Ευρω για μια βδομαδα?
Βαλε τουλαχιστον ενα μηδενικο ακομα
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενας εδω μεσα που να πιστευει τον Davarits και τον Βλάκμαν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πετσι και κοκαλο 175 με τα χερια αναταση !!!!Mη τσιμπας τυπε δεν ειμαι χοντρος