Σ'αυτο εχεις απολυτο δικιο αν πας σε καποιο Αγγλικο σα'ι'τ που γραφει σχετικα με ανατολικη Ευρωπη θα δεις ακριβως οτι γραφει.Σε αυτα τα σα'ι'τ γραφουν καποιοι που εχουνε παει καποιο ταξηδι ανατολικη Ευρωπη τη δεκαετια του '90 ή στην καλητερη περιπτωση πριν απο καμια 15αρια χρονια και γραφουν της εντυποσεις τους απο τοτε.Τα παιρνει ο Βλάκμαν και μας τα βαζει για δικα του
.
Θα σας δωσω καποιες συμβουλες για το πως πρεπει να δρασει κανεις για να παρει γκομενες απο την ντισκο:
Το βασηκοτερο ειναι να πας αργα παρασκευη βραδυ και σαββατο βραδυ μετα της 3 οταν θα εχουνε πιει αλλες λιγο αλλες πιο πολυ και θα θελουν να φυγουν προσπαθεις να της καμακωσεις στην ντισκο αν και το καλητερο μερος για καμακι και γνωρημια ειναι στην γκαρνταρομα οταν ετοιμαζονται να φυγουν,της γνωριζεις εκει πιανεις μαζι τους κουβεντα και βγαινεται εξω μαζι,εξω απο την ντισκο τους προτινεις να της πας εσυ εννοειται οτι πρεπει να εισαι ντυμενος πολυ καλα (οχι οπως ντυνονται οι Ελληνες με ορειβατικα μποτακια και αντιανεμικα μπουφαν γιατι θα σε κοιταξουν με περιφρονιση)και να εχεις καλο αμαξι για να εντυποσιαστουνε.Αν η γκομενα βγει απο την γκαρνταρομπα χωρις να προλαβεις να την γνωρισεις ειναι πια πολυ δυσκολο να κατσει στ'αμαξι γιατι αλλαζει η ψυχολογια της βλεπει εναν ανθρωπο στο δρομο που δεν ξερει καν αν εχει σχεση με το κλαμπ ειναι εντελως διαφορετικο να κανει γνωρημια με εναν ανθρωπο που ειναι στο κλαμπ και ή εχει δωσει 1000 ρουβλια εισοδο ή ακομα καλητερα εχει VIP καρτα οπως εγω και μπαινει τσαμπα.Οποτε αν εχει βγει πια η γκομενα στο δρομο σας ειναι δυσκολο να την πεισετε να κατσει στ'αμαξι σας.Αν ομως την γνωρισετε στην γκαρνταρομπα τοτε ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα κατσει στ'αμαξι σας.Μιλαω παντα για Αγια Πετρουπολη στην επαρχια ειναι πολυ πιο ευκολο.Με το που κατσει στ'αμαξι ολα μετα ειναι ευκολα βλεπει καλο αμαξι,καλοντυμενο της λες και ενα παραμυθι οτι εχεις μια δουλεια σε καποια εταιρια και απο μονη της θα θελει να πηδηχτει μαζι σου μετα
.
Το προβλημα ειναι αλλου οτι το κοστος ειναι μεγαλο γιατι θα καταληξεις στη σαουνα μαζι της ή συνηθως με καποια φιλη της που ειναι μαζι της η σαουνα κοστιζει απο 1000 ρουβλια την ωρα και πρεπει να την παρεις για τρεις ωρες οποτε 3000 ρουβλια συν βενζινη κανα 500αρικο συν το σούσι που θα πατε την αλλη μερα 1000+ ρουβλια συν τα ποτα που θα παρεις απο το σπιτι (πρεπει να εχεις κατι σχετικα καλο οχι μπυρες και βοτκα) οποτε θελεις τουλαχιστον 100 Ευρω.Το προβλημα ειναι αλλου οτι μετα θα σου γινει κολιτσιδα και δεν θα μπορεις να τη διωξεις!
Τωρα θα μου πειτε ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ χωρις αμαξι δεν γινεται?η απαντηση ειναι ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΜΑΞΙ!Τι μπορειτε να κανετε ομως
ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ υπολογιστε 100-150 Ευρω τη μερα για ενα καλο αμαξι.Καλο ειναι να μην εχει αυτοκολητα AVIS,HEARTZ ή απο καποια αλλη εταιρια ενοικιασεις για να πειτε οτι ειναι δικο σας
οι γκομενα θελει σταθεροτητα τι να τον κανει τον τουριστα.Το οτι το σπιτι ειναι νοικιασμενο και οχι δικο σας συνηθως δεν λεει τιποτα ετσι κ'αλλιως μετα τη σαουνα θα την πατε σπιτι σας οποτε θα την εχετε
πριν
.Εγω εχω τελειοποιησει το συστημα ακομα περισσοτερο
κλεινω τη σαουνα που ειναι κατω απο το σπιτι μου με το τηλεφωνο,βαζω το αμαξι στο υπογειο γκαραζ που ειναι διπλα απο το σπιτι μου (το εχετε δει στα βιντεακια μου) ανεβαινουμε σπιτι να παρουμε τα ποτα (σε αρκετες αρεσει το λικερ μαστιχας Χιου) και πηγαινουμε στη σαουνα,οποτε η γκομενα εχει δει οτι δεν ειμαι κανενας Πιρφόρος σου λεει αμαξι,διαμερισμα δικο του,καλη δουλεια,καριερα...Και απο μονη της θελει να
για να σε κρατισει μετα για γκομενο
.
Με το να καθεστε σαν το
και να την κερνατε ποτά στην ντισκο και να χορευετε μαζι της δεν κερδιζετε τιποτα μονο τσαμπα χρονος και χρημα
.Εννοειται οτι πρεπει να ξερετε τη γλωσσα ή να εχετε μαζι σας καποιον που να την ξερει αν και καλητερα να ειναι κανεις μονος του γιατι αν ειστε δυο ατομα δυσκολα οι γκομενες θα κατσουν στ'αμαξι σας.Τωρα αν δεν εχετε λεφτα να νοικιασετε αυτοκινητο ΜΗΝ ΠΑΤΕ καθολου ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ!
Εμενα το καμακι ειναι η δουλεια μου εδω και 22 χρονια δεν ειναι η δουλεια μου να τοποθετω κεραιες κινητης τηλεφωνιας σαν τον βλακμαν
.
Εγω το βαριεμαι να το κανω αυτο γιατι και πολλα λεφτα χαλάς και η γκομενα μετα δεν φευγει!μπορει να σου κατσει 2-3 μερες στο σβερκο μεχρι να της πεις οτι φευγεις και πας καπου Π.Χ. Φινλανδια για δουλεια για 2-3 μερες.Αν βεβαια μια γκομενα μου αρεσει πολυ την καμακωνω και την
με αυτο το συστημα αν και συνηθως το μετανιωνω οταν την αλλη μερα την εχω στο σβερκο.Προτιμαω να παω στο σαλόν με 2000-2500 ρουβλια την
της λεω οτι ειμαι ο Dimitrakis απο το amirspb.ru και αν τη γουσταρω πηγαινω 2-3 φορες και τη βγαζω και γκομενα.Οι κοπελες απο τα σαλον ειναι παντα πιο ανοικτες στις ανωμαλιες που γ'αυτες ειναι κατι το φυσικο λογω της δουλειας τους
.Και απο το σαλον θα στοιχισει και φτηνοτερα 2000-2500 Ρουβλια για μια ωρα (34-43 Ευρω) αν το ψαξεις εχει και ακομα φτηνοτερα με 1300-1500 ρουβλια αλλα εκει δεν εχει παντα ωραιες γκομενες αλλα τυχαινουνε και αστερακια απλος το διαμερισμα ειναι απλο σοβιετικο.θα ριξεις 2 πουτσους και θα πας μετσ να κοιμηθεις ξεκαβλωτος και ευτιχησμενος.Συνηθως προτιμαω να γαμαω τη μερα ή φερνω καποια γκομενα απο της μονιμες που εχω ή πηγαινω κανενα σαλον μετα το απογευμα μου αρεσει να βγαινω ραντεβου σινεμα κλπ. και ντισκο συνηθως βγαινω για να ξεσκασω να κανω τη βολτα μου και να ακουσω τη μουσικη μου
.Αυτα σχετικα με το καμακι και μην πιστευετε τους διαφορους ψευτες τυπου Βλακμαν και Davarits