Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
"Ο πολεμοχαρής Πολωνός πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΕΕ βιάζεται να κυλήσει την ΕΕ σε ολοκληρωτικό πόλεμο και μαζί της όλον τον πλανήτη υπακούοντας στις εντολές των νεοταξίτικων κέντρων εξουσίας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ που ελέγχουν το βαθύ αμερικανικό κράτος, και επιθυμούν την διατήρησή τους στην παγκόσμια κυριαρχία ακόμα και καταστρέφοντας τον πλανήτη με έναν πυρηνικό όλεθρο. Η δήλωση έγινε μόλις γνωστοποιήθηκε ότι οι ρωσόφωνοι κατέλαβαν το αεροδρόμιο του Λουγκάνσγκ, και είχε ως εξής » έρχεται πόλεμος όχι μόνο στην Α.Ουκρανία».

Υπενθυμίζεται ότι η Πολωνία και οι τρεις βαλτικές χώρες είναι αυτές που φιλοξενουν στρατεύματα του ΝΑΤΟ σε μια προσπάθεια να απειλήσουν την ασφάλεια της Ρωσίας."
δεν τα ιυοθετω ολα,,αλλα καπως ετσι ειναι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
με ελικοπτερο δεν ειχαν πεσει?
δεν μιλαω για κολομερος
απλα οχι βαρσοβα οχι κρακοβια,,αλλη πολη,που ναχει κι ο τοπος αυτοχθονες μουναρες,,πχ ποζναν λιουμπιν ..σορτ ρενταλ ειναι και 6μηνα,,σε 30% ντισκαουντ πραις πολλοι θα το προτιμησουν ,,ξενοι κ ντοπιοι,,πχ ευποροι φοιτητες,,απο οκτωβρη εως ιουνιο
αν κ βασικα σκεπτομουν κατι κοντα σε γερμανικα συνορα για γερμανους αργοσχολους γαμπρους,,ωριμης ηληκιας.. ;)

www.gumtree.pl/fp-mieszkania-i-domy-sprzedam-i-kupie/wielkopolskie/c9073l3200006]http://www.gumtree.pl/fp-mieszkania-i-domy-sprzedam-i-kupie/wielkopolskie/c9073l3200006[/url]
Εδω εχουμε τιμες αγοραπωλησιας ακνιητων στο Ποζναν.

www.gumtree.pl/fp-mieszkania-i-domy-do-wynajecia/wielkopolskie/c9008l3200006]http://www.gumtree.pl/fp-mieszkania-i-domy-do-wynajecia/wielkopolskie/c9008l3200006[/url]
Και εδώ ενοικίων .

Μετέτρεψε το ζλ. σε ευρώ ( 1/4 χοντρικά ) και έχεις μια ιδέα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ωραιος  :thumbsup:
απ οτι ειδα ειναι 2 φορες πανω απ οτι αξιζουν,,,χρειαζετε ισως λιγος χρονος ακομα,,,6-12 μηνες ,,ισως χρονος καμμια διετια,μαξιμουμ,,,
τα ενοικια ειναι πιο κοντα στο ριαλιτυ

θενκς σεβαλιε
υγ επειδη σε βλεπω κ λιγο ΕΕρωφιλο,,κρατα κ μια πισινη,, ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ωραιος  :thumbsup:
απ οτι ειδα ειναι 2 φορες πανω απ οτι αξιζουν,,,χρειαζετε ισως λιγος χρονος ακομα,,,6-12 μηνες ,,ισως χρονος καμμια διετια,μαξιμουμ,,,
τα ενοικια ειναι πιο κοντα στο ριαλιτυ

θενκς σεβαλιε
υγ επειδη σε βλεπω κ λιγο ΕΕρωφιλο,,κρατα κ μια πισινη,, ;)

Πως σου ηρθε το εε φιλος? Τιποτα -φιλος δεν ειμαι, οτι βλεπω λεω
Παμε στα αλλα. Τωρα που η γερμανικη οικονομια δειχνει σημαδια κοπωσης, αυτο θα επηρεασει σιγουρα και την πολωνικη. Κανα χρονο να παρει αυτο, επομενως μεχρι να αντιδρασουν οι τιμες των ακινητων? Περιπου 2 χρονια υπολογισε. Και αν συνεχιστουν και κλιμακωθουν εντασεις με τη Ρωσσια , τοτε τα πραγματα χειροτερεύουν.
Επισης ειχε ερθει το καλοκαιρι ο Ομπαμα στην Πολωνια να τους πεισει να αρχισουν να αγοραζουν οπλα. Αυτο τους ελειπε. ( βεβαια δεν εχουν και τιποτα απο στρατο, τα περισσοτερα απαρχαιωμενα σοβιετικης εποχης συστηματα).
Βεβαια εχουν αλλους ασους στο μανικι ισως και πολλα θετικα. ( καλο επιιστημονικο δυναμικο, καλη οργανωση, εξειδικευμενο τεχνικα εργατικο δυναμικο κλπ )

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας τύπος τσεκάρει τα βυζιά των Πολωνέζων στο δρόμο να δει αν είναι εντάξει.Φανταστείτε να το έκανε αυτό στην Ελλάδα ή σε δυτική χώρα.

Κλασσική ανατολική Ευρώπη.Kocham Polki(αγαπώ τις Πολωνέζες).

Zazdrosna(ζηλιάρα).Και πώς να μην είναι ζηλιάρες ότν περιβάλλεσαι συνέχεια από δεκάδες στα κλαμπ?

Πολωνική επαρχία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η δύσκολη ζωή στο ανατολικό μπλοκ.

Πώς περίπου είναι στα κλαμπ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κ στα 1000 ποσο φορο δινεις?εσυ ξερεις
ποσα τμ κ παιρνεις 850?
Μαλακιες ερωτισεις ρωτας  :jerking:.Στο συμβολαιο γραφεις οσα θελεις και εισαι αφορολογιτος απλα πραγματα δεν χρειαζεται και πολυ μυαλο για να το κανεις!

Οι τσόντες και τα Βιντεοκλίπ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
  Εσυ εχεις μεινει στη δεκαετια του '90.Καθε μερα ρεζιλευεσαι και συνεχιζεις να γραφεις  :jerking:.Παντος και ετσι να'ναι εσενα που εισαι γομάρι με ενα κεφάλι σαν αγελαδας και μοιαζεις με ντοπιο δεν προκειται να σε κοιταξει κανενας!
  Απο αυτα που γραφεις δε νομιζω οτι πηγαινεις Πολωνια :think: Γιατι δεν πηγες να συναντισεις τον Φιντέλ να πατε μαζι σε καποια ντισκο να του τα δειξεις αυτα? :2funny:Γιατι κρυβεσαι Θύμιο? :)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε φίλε είσαι βαρετός σαν τα σκατά.Εδώ ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει τι παίζει Πολωνία.Βάζω φωτό δικές μου βάζω και βίντεο κλιπ.Ο Chevalier μένει Κράκωβ που είναι μακρυά εγώ πάω σε πόλεις κοντά στα σύνορα Πόζναν,Στεττίν κτλ.Τα έχω γράψει τόσες φορές.Κράκωβ δεν πάω έχει καλά μουνιά αλλά είναι τουριστικό.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

κατάλαβες τωρα γιατι στα χώνουμε όσοι ξέρουμε τι γίνεται στα αλήθεια σε αυτές τις χώρες? Οι δήθεν γνώσεις σου είναι μία μίξη από ότι έχουμε γράψει εδώ αξιόλογοι συναγωνιστές όπως ο τρισμέγιστος δημητράκης, ο μπλάσκος, εγώ και άλλοι (ο καθένας για εκεί που γνωρίζει) με λίγη σάλτσα από τσοντοβιντεάκια ή μαλακίες πιρφόρων και φάρσες που βρίσκεις στο ΥΤ. Καμία σχέση με την αλήθεια, καμία σχέση με την πραγματικότητα, επειδή ακριβώς αντιγράφεις ότι έλεγαν οι άλλοι εδώ και 7-8 χρόνια, όλες σου οι δήθεν νώσεις και συμβουλές είναι για τα σκουπίδια! Μάθε λοιπόν πως σήμερα η μέση ρωσσίδα βγάζει από 2μέχρι 10 φορές περισσότερα φράγκα από σένα, ο δε ρώσσος γκόμενός της μπορεί να της προσφέρει πλέον χλιδή που εσύ ούτε έζησες ούτε πρόκειται να ζήσεις ποτέ στη ζωή σου! Νομίζεις πως οι ρωσσίδες σήμερα περιμένουν τον πιρφόρο από την Ελλάδα για να τους πάρει ένα κινητό για να τους κατσουνε ή να τους παντρευτουνε?  Uglystupid Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να παραπληροφορείς  και να δίνεις λάθος εντύπωση σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν πράγματα για αυτές τις χώρες!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Μαλακιες ερωτισεις ρωτας  :jerking:.Στο συμβολαιο γραφεις οσα θελεις και εισαι αφορολογιτος απλα πραγματα δεν χρειαζεται και πολυ μυαλο για να το κανεις!Οι τσόντες και τα Βιντεοκλίπ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
  Εσυ εχεις μεινει στη δεκαετια του '90.Καθε μερα ρεζιλευεσαι και συνεχιζεις να γραφεις  :jerking:.Παντος και ετσι να'ναι εσενα που εισαι γομάρι με ενα κεφάλι σαν αγελαδας και μοιαζεις με ντοπιο δεν προκειται να σε κοιταξει κανενας!
  Απο αυτα που γραφεις δε νομιζω οτι πηγαινεις Πολωνια :think: Γιατι δεν πηγες να συναντισεις τον Φιντέλ να πατε μαζι σε καποια ντισκο να του τα δειξεις αυτα? :2funny:Γιατι κρυβεσαι Θύμιο? :)

ειναι μοσχαροκεφαλι ο κμαν2  τυπε ?

κ μας το παιζει κ γκομενος τοσο καιρο στο φορουμ

ουστ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κατάλαβες τωρα γιατι στα χώνουμε όσοι ξέρουμε τι γίνεται στα αλήθεια σε αυτές τις χώρες? Οι δήθεν γνώσεις σου είναι μία μίξη από ότι έχουμε γράψει εδώ αξιόλογοι συναγωνιστές όπως ο τρισμέγιστος δημητράκης, ο μπλάσκος, εγώ και άλλοι (ο καθένας για εκεί που γνωρίζει) με λίγη σάλτσα από τσοντοβιντεάκια ή μαλακίες πιρφόρων και φάρσες που βρίσκεις στο ΥΤ. Καμία σχέση με την αλήθεια, καμία σχέση με την πραγματικότητα, επειδή ακριβώς αντιγράφεις ότι έλεγαν οι άλλοι εδώ και 7-8 χρόνια, όλες σου οι δήθεν νώσεις και συμβουλές είναι για τα σκουπίδια! Μάθε λοιπόν πως σήμερα η μέση ρωσσίδα βγάζει από 2μέχρι 10 φορές περισσότερα φράγκα από σένα, ο δε ρώσσος γκόμενός της μπορεί να της προσφέρει πλέον χλιδή που εσύ ούτε έζησες ούτε πρόκειται να ζήσεις ποτέ στη ζωή σου! Νομίζεις πως οι ρωσσίδες σήμερα περιμένουν τον πιρφόρο από την Ελλάδα για να τους πάρει ένα κινητό για να τους κατσουνε ή να τους παντρευτουνε?  Uglystupid Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να παραπληροφορείς  και να δίνεις λάθος εντύπωση σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν πράγματα για αυτές τις χώρες!

Ποια αλήθεια ξέρεις για αυτές τις χώρες?Για τον πούτσο εντελώς.Εγώ τα γράφω χύμα αυτό ενοχλεί.Και βάζω στοίχημα οτι αρκετοί έχουν επηρρεαστεί και θα επισκεφτούν την Πολωνία και καλά θα κάνουν δηλαδή.
Δεν έχω γράψει ποτέ στερεότυπα κτλ.Εσείς τι έχετε προτείνει δηλαδή?Σε αυτούς που θέλουν αρπαχτές?Αρχίδια τίποτα απολύτως.Τίποτα που να έχει αξία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποια αλήθεια ξέρεις για αυτές τις χώρες?Για τον πούτσο εντελώς.Εγώ τα γράφω χύμα αυτό ενοχλεί.Και βάζω στοίχημα οτι αρκετοί έχουν επηρρεαστεί και θα επισκεφτούν την Πολωνία και καλά θα κάνουν δηλαδή.
Δεν έχω γράψει ποτέ στερεότυπα κτλ.Εσείς τι έχετε προτείνει δηλαδή?Σε αυτούς που θέλουν αρπαχτές?Αρχίδια τίποτα απολύτως.Τίποτα που να έχει αξία.
Εγω ομως ξερω την αληθεια γιατι οχι μονο εχω μεινει Βαρσοβια αλλα εχω και διαμερισμα εκει.Και απο αυτα που γραφεις βλεπω οτι δεν εχεις παει εκει τα τελευταια χρόνια και οτι δεν εχεις καμια σχεση με την Πολωνικη πραγματικοτητα.Νομιζω οτι απλος δεν πηγαινεις εκει καθολου :think:Θα συμφωνισω με αυτους που γραφουν οτι ολα οσα γραφεις ειναι κατεβασμενα απο το ιντερνετ  :jerking:.
Για Ρωσσια δεν τολμισες να ξαναγραψεις  :jerking:.
ειναι μοσχαροκεφαλι ο κμαν2  τυπε ?

κ μας το παιζει κ γκομενος τοσο καιρο στο φορουμ

ουστ
Ναι μου φενεται πρεπει καποιος να βρει μια φωτογραφια του και να ρεζιλευτει σαν τον Davarits  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Δε νομιζω οτι υπαρχει πια κανενας που να τον πιστευει.
Η μεγαλητερη πλακα ειναι που στη Χερσόνησο στην Κρήτη ολα τα παιδια που τον ξερουνε λενε οτι κυνηγαει γυναικες απο 40 ετων και πανω.Στο Ανατολικο μπλοκ γυναικες πανω απο 26-27 ετων δεν πηγαινουν στα κλαμπ,συνηθως πηγαινουν εκει φοιτητριες.
Και γενικα ετσι οπως τα λεει ηταν τα Πολωνικα κλαμπ τη δεκαετια του '90 τωρα εχουν αλλαξει πολλα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σ'αυτο εχεις απολυτο δικιο αν πας σε καποιο Αγγλικο σα'ι'τ που γραφει σχετικα με ανατολικη Ευρωπη θα δεις ακριβως οτι γραφει.Σε αυτα τα σα'ι'τ γραφουν καποιοι που εχουνε παει καποιο ταξηδι ανατολικη Ευρωπη τη δεκαετια του '90 ή στην καλητερη περιπτωση πριν απο καμια 15αρια χρονια και γραφουν της εντυποσεις τους απο τοτε.Τα παιρνει ο Βλάκμαν και μας τα βαζει για δικα του :jerking:.

Θα σας δωσω καποιες συμβουλες για το πως πρεπει να δρασει κανεις για να παρει γκομενες απο την ντισκο:
  Το βασηκοτερο ειναι να πας αργα παρασκευη βραδυ και σαββατο βραδυ μετα της 3 οταν θα εχουνε πιει αλλες λιγο αλλες πιο πολυ και θα θελουν να φυγουν προσπαθεις να της καμακωσεις στην ντισκο αν και το καλητερο μερος για καμακι και γνωρημια  ειναι στην γκαρνταρομα οταν ετοιμαζονται να φυγουν,της γνωριζεις εκει πιανεις μαζι τους κουβεντα και βγαινεται εξω μαζι,εξω απο την ντισκο τους προτινεις να της πας εσυ εννοειται οτι πρεπει να εισαι ντυμενος πολυ καλα (οχι οπως ντυνονται οι Ελληνες με ορειβατικα μποτακια και αντιανεμικα μπουφαν γιατι θα σε κοιταξουν με περιφρονιση)και να εχεις καλο αμαξι για να εντυποσιαστουνε.Αν η γκομενα βγει απο την γκαρνταρομπα χωρις να προλαβεις να την γνωρισεις ειναι πια πολυ δυσκολο να κατσει στ'αμαξι γιατι αλλαζει η ψυχολογια της βλεπει εναν ανθρωπο στο δρομο που δεν ξερει καν αν εχει σχεση με το κλαμπ ειναι εντελως διαφορετικο να κανει γνωρημια με εναν ανθρωπο που ειναι στο κλαμπ και ή εχει δωσει 1000 ρουβλια εισοδο ή ακομα καλητερα εχει VIP καρτα οπως εγω και μπαινει τσαμπα.Οποτε αν εχει βγει πια η γκομενα στο δρομο σας ειναι δυσκολο να την πεισετε να κατσει στ'αμαξι σας.Αν ομως την γνωρισετε στην γκαρνταρομπα τοτε ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα κατσει στ'αμαξι σας.Μιλαω παντα για Αγια Πετρουπολη στην επαρχια ειναι πολυ πιο ευκολο.Με το που κατσει στ'αμαξι ολα μετα ειναι ευκολα βλεπει καλο αμαξι,καλοντυμενο της λες και ενα παραμυθι οτι εχεις μια δουλεια σε καποια εταιρια και απο μονη της θα θελει να πηδηχτει μαζι σου μετα :).
  Το προβλημα ειναι αλλου οτι το κοστος ειναι μεγαλο γιατι θα καταληξεις στη σαουνα μαζι της ή συνηθως με καποια φιλη της που ειναι μαζι της η σαουνα κοστιζει απο 1000 ρουβλια την ωρα και πρεπει να την παρεις για τρεις ωρες οποτε 3000 ρουβλια συν βενζινη κανα 500αρικο συν το σούσι που θα πατε την αλλη μερα 1000+ ρουβλια συν τα ποτα που θα παρεις απο το σπιτι (πρεπει να εχεις κατι σχετικα καλο οχι μπυρες και βοτκα) οποτε θελεις τουλαχιστον 100 Ευρω.Το προβλημα ειναι αλλου οτι μετα θα σου γινει κολιτσιδα και δεν θα μπορεις να τη διωξεις!
  Τωρα θα μου πειτε ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ χωρις αμαξι δεν γινεται?η απαντηση ειναι ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ  :knockinb: ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΜΑΞΙ!Τι μπορειτε να κανετε ομως  :) ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ υπολογιστε 100-150 Ευρω τη μερα για ενα καλο αμαξι.Καλο ειναι να μην εχει αυτοκολητα AVIS,HEARTZ ή απο καποια αλλη εταιρια ενοικιασεις για να πειτε οτι ειναι δικο σας  :) οι γκομενα θελει σταθεροτητα τι να τον κανει τον τουριστα.Το οτι το σπιτι ειναι νοικιασμενο και οχι δικο σας συνηθως δεν λεει τιποτα ετσι κ'αλλιως μετα τη σαουνα θα την πατε σπιτι σας οποτε θα την εχετε  :knockinb: πριν :2funny:.Εγω εχω τελειοποιησει το συστημα ακομα περισσοτερο :)κλεινω τη σαουνα που ειναι κατω απο το σπιτι μου με το τηλεφωνο,βαζω το αμαξι στο υπογειο γκαραζ που ειναι διπλα απο το σπιτι μου (το εχετε δει στα βιντεακια μου) ανεβαινουμε σπιτι να παρουμε τα ποτα (σε αρκετες αρεσει το λικερ μαστιχας Χιου) και πηγαινουμε στη σαουνα,οποτε η γκομενα εχει δει οτι δεν ειμαι κανενας Πιρφόρος σου λεει αμαξι,διαμερισμα δικο του,καλη δουλεια,καριερα...Και απο μονη της θελει να  :knockinb: για να σε κρατισει μετα για γκομενο :).
  Με το να καθεστε σαν το  :jerking: και να την κερνατε ποτά στην ντισκο και να χορευετε μαζι της δεν κερδιζετε τιποτα μονο τσαμπα χρονος και χρημα :jerking:.Εννοειται οτι πρεπει να ξερετε τη γλωσσα ή να εχετε μαζι σας καποιον που να την ξερει αν και καλητερα να ειναι κανεις μονος του γιατι αν ειστε δυο ατομα δυσκολα οι γκομενες θα κατσουν στ'αμαξι σας.Τωρα αν δεν εχετε λεφτα να νοικιασετε αυτοκινητο ΜΗΝ ΠΑΤΕ καθολου ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ!
  Εμενα το καμακι ειναι η δουλεια μου εδω και 22 χρονια δεν ειναι η δουλεια μου να τοποθετω κεραιες κινητης τηλεφωνιας σαν τον βλακμαν  :2funny:.
  Εγω το βαριεμαι να το κανω αυτο γιατι και πολλα λεφτα χαλάς και η γκομενα μετα δεν φευγει!μπορει να σου κατσει 2-3 μερες στο σβερκο μεχρι να της πεις οτι φευγεις και πας καπου Π.Χ. Φινλανδια για δουλεια για 2-3 μερες.Αν βεβαια μια γκομενα μου αρεσει πολυ την καμακωνω και την  :knockinb: με αυτο το συστημα αν και συνηθως το μετανιωνω οταν την αλλη μερα την εχω στο σβερκο.Προτιμαω να παω στο σαλόν με 2000-2500 ρουβλια την  :knockinb: της λεω οτι ειμαι ο Dimitrakis απο το amirspb.ru και αν τη γουσταρω πηγαινω 2-3 φορες και τη βγαζω και γκομενα.Οι κοπελες απο τα σαλον ειναι παντα πιο ανοικτες στις ανωμαλιες που γ'αυτες ειναι κατι το φυσικο λογω της δουλειας τους :).Και απο το σαλον θα στοιχισει και φτηνοτερα 2000-2500 Ρουβλια για μια ωρα (34-43 Ευρω) αν το ψαξεις εχει και ακομα φτηνοτερα με 1300-1500 ρουβλια αλλα εκει δεν εχει παντα ωραιες γκομενες αλλα τυχαινουνε και αστερακια απλος το διαμερισμα ειναι απλο σοβιετικο.θα ριξεις 2 πουτσους και θα πας μετσ να κοιμηθεις ξεκαβλωτος και ευτιχησμενος.Συνηθως προτιμαω να γαμαω τη μερα ή φερνω καποια γκομενα απο της μονιμες που εχω ή πηγαινω κανενα σαλον μετα το απογευμα μου αρεσει να βγαινω ραντεβου σινεμα κλπ. και ντισκο συνηθως βγαινω για να ξεσκασω να κανω τη βολτα μου και να ακουσω τη μουσικη μου :).Αυτα σχετικα με το καμακι και μην πιστευετε τους διαφορους ψευτες τυπου Βλακμαν και Davarits

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

βαζεις τσοντες για να επιχειρηματολογησεις για την κατασταση καμακιου. εχεις αποβλακωθει εντελως. σταχτη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μητσο ασχετο, πιστευω θα σου πηγαινε περισσοτερο να εκανες τον ντι τζει στα κλαμπ παρα το στριπτιζ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βαζεις τσοντες για να επιχειρηματολογησεις για την κατασταση καμακιου. εχεις αποβλακωθει εντελως. σταχτη.

Εχεις να δώσεις καμιά πληροφορία για το αντικείμενο ή παπάρια?
Εδώ δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι προσωπικότητες.Ποιος τις γαμάει τις προσωπικότητες.Τώρα παίζουν μπάλλα οι ακραίοι.Η λες πληροφορίες ή τίποτα δε σχετίζονται αυτά που λες με το άτομό σου.
Εγώ έχω τραβήξει βίντεο από τα κλαμπ,φωτό και έχω και άλλες να δείξω.Ο,τι γράφω αποδεικνύεται.
Τα δικαιώματα του μέσου όρου είναι τα δικαιώματα του μέσου όρου.
Ευτυχώς που υπάρχουν φανατικοί σαν εμένα να τους δείχνουν αυτά τα πράγματα κανονικά δε θα γραφόταν τίποτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ημουνα χτες σε γερμανικό κλαμπ καμιά σχέση με τον παράδεισο της Πολωνίας.Πάρα πολλοί εμφανίσιμοι άντρες να την πέφτουν αβέρτα οι γκόμενες ημίχοντρες να μοιράζουν χυλόπιττες σαν αστροπελέκια και οι λίγοι που είχαν γκόμενα να της κάνουν όλα τα χατήρια υποταγή μέχρις εσχάτων.Πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για live καμάκι.Ακόμα και οι Ανατολικές την έχουν δει στη Γερμανία γίνονται πιο απρόσιτες.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Ημουνα χτες σε γερμανικό κλαμπ καμιά σχέση με τον παράδεισο της Πολωνίας.Πάρα πολλοί εμφανίσιμοι άντρες να την πέφτουν αβέρτα οι γκόμενες ημίχοντρες να μοιράζουν χυλόπιττες σαν αστροπελέκια και οι λίγοι που είχαν γκόμενα να της κάνουν όλα τα χατήρια υποταγή μέχρις εσχάτων.Πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για live καμάκι.Ακόμα και οι Ανατολικές την έχουν δει στη Γερμανία γίνονται πιο απρόσιτες.

και στην ελλαδα τα ιδια....

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

σταματα ρε ψευτη!

διαβαζουν κ νεα παιδια εδω που σκεφτονται την μεταναστευση

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σ'αυτο εχεις απολυτο δικιο αν πας σε καποιο Αγγλικο σα'ι'τ που γραφει σχετικα με ανατολικη Ευρωπη θα δεις ακριβως οτι γραφει.Σε αυτα τα σα'ι'τ γραφουν καποιοι που εχουνε παει καποιο ταξηδι ανατολικη Ευρωπη τη δεκαετια του '90 ή στην καλητερη περιπτωση πριν απο καμια 15αρια χρονια και γραφουν της εντυποσεις τους απο τοτε.Τα παιρνει ο Βλάκμαν και μας τα βαζει για δικα του :jerking:.

Θα σας δωσω καποιες συμβουλες για το πως πρεπει να δρασει κανεις για να παρει γκομενες απο την ντισκο:
 Το βασηκοτερο ειναι να πας αργα παρασκευη βραδυ και σαββατο βραδυ μετα της 3 οταν θα εχουνε πιει αλλες λιγο αλλες πιο πολυ και θα θελουν να φυγουν προσπαθεις να της καμακωσεις στην ντισκο αν και το καλητερο μερος για καμακι και γνωρημια  ειναι στην γκαρνταρομα οταν ετοιμαζονται να φυγουν,της γνωριζεις εκει πιανεις μαζι τους κουβεντα και βγαινεται εξω μαζι,εξω απο την ντισκο τους προτινεις να της πας εσυ εννοειται οτι πρεπει να εισαι ντυμενος πολυ καλα (οχι οπως ντυνονται οι Ελληνες με ορειβατικα μποτακια και αντιανεμικα μπουφαν γιατι θα σε κοιταξουν με περιφρονιση)και να εχεις καλο αμαξι για να εντυποσιαστουνε.Αν η γκομενα βγει απο την γκαρνταρομπα χωρις να προλαβεις να την γνωρισεις ειναι πια πολυ δυσκολο να κατσει στ'αμαξι γιατι αλλαζει η ψυχολογια της βλεπει εναν ανθρωπο στο δρομο που δεν ξερει καν αν εχει σχεση με το κλαμπ ειναι εντελως διαφορετικο να κανει γνωρημια με εναν ανθρωπο που ειναι στο κλαμπ και ή εχει δωσει 1000 ρουβλια εισοδο ή ακομα καλητερα εχει VIP καρτα οπως εγω και μπαινει τσαμπα.Οποτε αν εχει βγει πια η γκομενα στο δρομο σας ειναι δυσκολο να την πεισετε να κατσει στ'αμαξι σας.Αν ομως την γνωρισετε στην γκαρνταρομπα τοτε ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα κατσει στ'αμαξι σας.Μιλαω παντα για Αγια Πετρουπολη στην επαρχια ειναι πολυ πιο ευκολο.Με το που κατσει στ'αμαξι ολα μετα ειναι ευκολα βλεπει καλο αμαξι,καλοντυμενο της λες και ενα παραμυθι οτι εχεις μια δουλεια σε καποια εταιρια και απο μονη της θα θελει να πηδηχτει μαζι σου μετα :).
 Το προβλημα ειναι αλλου οτι το κοστος ειναι μεγαλο γιατι θα καταληξεις στη σαουνα μαζι της ή συνηθως με καποια φιλη της που ειναι μαζι της η σαουνα κοστιζει απο 1000 ρουβλια την ωρα και πρεπει να την παρεις για τρεις ωρες οποτε 3000 ρουβλια συν βενζινη κανα 500αρικο συν το σούσι που θα πατε την αλλη μερα 1000+ ρουβλια συν τα ποτα που θα παρεις απο το σπιτι (πρεπει να εχεις κατι σχετικα καλο οχι μπυρες και βοτκα) οποτε θελεις τουλαχιστον 100 Ευρω.Το προβλημα ειναι αλλου οτι μετα θα σου γινει κολιτσιδα και δεν θα μπορεις να τη διωξεις!
 Τωρα θα μου πειτε ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ χωρις αμαξι δεν γινεται?η απαντηση ειναι ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ  :knockinb: ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΜΑΞΙ!Τι μπορειτε να κανετε ομως  :) ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ υπολογιστε 100-150 Ευρω τη μερα για ενα καλο αμαξι.Καλο ειναι να μην εχει αυτοκολητα AVIS,HEARTZ ή απο καποια αλλη εταιρια ενοικιασεις για να πειτε οτι ειναι δικο σας  :) οι γκομενα θελει σταθεροτητα τι να τον κανει τον τουριστα.Το οτι το σπιτι ειναι νοικιασμενο και οχι δικο σας συνηθως δεν λεει τιποτα ετσι κ'αλλιως μετα τη σαουνα θα την πατε σπιτι σας οποτε θα την εχετε  :knockinb: πριν :2funny:.Εγω εχω τελειοποιησει το συστημα ακομα περισσοτερο :)κλεινω τη σαουνα που ειναι κατω απο το σπιτι μου με το τηλεφωνο,βαζω το αμαξι στο υπογειο γκαραζ που ειναι διπλα απο το σπιτι μου (το εχετε δει στα βιντεακια μου) ανεβαινουμε σπιτι να παρουμε τα ποτα (σε αρκετες αρεσει το λικερ μαστιχας Χιου) και πηγαινουμε στη σαουνα,οποτε η γκομενα εχει δει οτι δεν ειμαι κανενας Πιρφόρος σου λεει αμαξι,διαμερισμα δικο του,καλη δουλεια,καριερα...Και απο μονη της θελει να  :knockinb: για να σε κρατισει μετα για γκομενο :).
 Με το να καθεστε σαν το  :jerking: και να την κερνατε ποτά στην ντισκο και να χορευετε μαζι της δεν κερδιζετε τιποτα μονο τσαμπα χρονος και χρημα :jerking:.Εννοειται οτι πρεπει να ξερετε τη γλωσσα ή να εχετε μαζι σας καποιον που να την ξερει αν και καλητερα να ειναι κανεις μονος του γιατι αν ειστε δυο ατομα δυσκολα οι γκομενες θα κατσουν στ'αμαξι σας.Τωρα αν δεν εχετε λεφτα να νοικιασετε αυτοκινητο ΜΗΝ ΠΑΤΕ καθολου ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ!
 Εμενα το καμακι ειναι η δουλεια μου εδω και 22 χρονια δεν ειναι η δουλεια μου να τοποθετω κεραιες κινητης τηλεφωνιας σαν τον βλακμαν  :2funny:.
 Εγω το βαριεμαι να το κανω αυτο γιατι και πολλα λεφτα χαλάς και η γκομενα μετα δεν φευγει!μπορει να σου κατσει 2-3 μερες στο σβερκο μεχρι να της πεις οτι φευγεις και πας καπου Π.Χ. Φινλανδια για δουλεια για 2-3 μερες.Αν βεβαια μια γκομενα μου αρεσει πολυ την καμακωνω και την  :knockinb: με αυτο το συστημα αν και συνηθως το μετανιωνω οταν την αλλη μερα την εχω στο σβερκο.Προτιμαω να παω στο σαλόν με 2000-2500 ρουβλια την  :knockinb: της λεω οτι ειμαι ο Dimitrakis απο το amirspb.ru και αν τη γουσταρω πηγαινω 2-3 φορες και τη βγαζω και γκομενα.Οι κοπελες απο τα σαλον ειναι παντα πιο ανοικτες στις ανωμαλιες που γ'αυτες ειναι κατι το φυσικο λογω της δουλειας τους :).Και απο το σαλον θα στοιχισει και φτηνοτερα 2000-2500 Ρουβλια για μια ωρα (34-43 Ευρω) αν το ψαξεις εχει και ακομα φτηνοτερα με 1300-1500 ρουβλια αλλα εκει δεν εχει παντα ωραιες γκομενες αλλα τυχαινουνε και αστερακια απλος το διαμερισμα ειναι απλο σοβιετικο.θα ριξεις 2 πουτσους και θα πας μετσ να κοιμηθεις ξεκαβλωτος και ευτιχησμενος.Συνηθως προτιμαω να γαμαω τη μερα ή φερνω καποια γκομενα απο της μονιμες που εχω ή πηγαινω κανενα σαλον μετα το απογευμα μου αρεσει να βγαινω ραντεβου σινεμα κλπ. και ντισκο συνηθως βγαινω για να ξεσκασω να κανω τη βολτα μου και να ακουσω τη μουσικη μου :).Αυτα σχετικα με το καμακι και μην πιστευετε τους διαφορους ψευτες τυπου Βλακμαν και Davarits
Αυτος ο οδηγος πως να  :knockinb: ειναι για τη Ρωσσια το ετος 2014.Στην Πολωνια οι γκομενες ειναι πιο δυτικοποιημενες θα ελεγα μπορει να το παιξουν περιφανεια και καλα.Πολωνια δεν χρειαζεται να εχεις αμαξαρα ενα μεσο αμαξι φτανει.Ειναι πιο απλα εκει.Το μειονεκτημα ομως στην Πολωνια ειναι οτι η γκομενα πολυ πιο δυσκολα απο τη Ρωσσια θα ακολουθισει το δρομο που γραφω και το πιθανοτερο ειναι να μην καταλληξει στη σαουνα αλλα να την πας σπιτι της με τ'αμαξι και να συναντηθειτε την επομενη μερα και να την  :knockinb: μετα απο 2-3 ραντεβου.Αυτα ειναι τα αρνητικα της δυτικοποιησης.
μητσο ασχετο, πιστευω θα σου πηγαινε περισσοτερο να εκανες τον ντι τζει στα κλαμπ παρα το στριπτιζ.
Ξερεις πόσες γκομενες στεκονται κατω απο'κει που παιζει ο ντι τζει!οι περισσοτερες 17-19 ετων.Ντι τζει ειναι θα ελεγα το επαγγελμα που τραβαει της περισσοτερες γκομενες!Με το στριπτιζ ομως βγαζεις γκομενες με λεφτα πιο μεγαλες σε ηλικια βεβαια αλλα κονομημένες.Τα αρνητικα του επαγγελματος του Ντι τζει ειναι οτι βγαζει πενταροδεκαρες εκτος απο 5-6 διασημους.Η πλακα ειναι οτι σε πολλα κλαμπ λενε οτι ειναι καλεσμενος καποιος διασημος Ντι τζει,βαζουν καποιον που του μοιαζει λιγο και βαζει τη μουσικη του :2funny: στο μισοσκοταδο δεν μπορεις να τον αναγνωρισεις.Επειδη εχω πολλους Ντι τζει γνωστους εχει τυχει πολλες φορες να το δω αυτο.Πηγαινω να τον χαιρετησω και βλεπω οτι απλουστατα δεν ειναι ο πραγματικος :2funny:

σταματα ρε ψευτη!

διαβαζουν κ νεα παιδια εδω που σκεφτονται την μεταναστευση
Δεν νομιζω οτι υπαρχει ενας εδω μεσα που να πιστευει αυτον το ψευτη! :2funny:Δεν μπορω να καταλλαβω γιατι συνεχιζει και γραφει? :think:Κατι φωτο απο γκομενες μας βαζει που πιθανοτατα εχει κατεβασει απο το ιντερνετ βαζει,βιντεοκλιπ και τσόντες  :2funny:.Δυστηχως η ζωη δεν ειναι οπως στις τσοντες και τα βιντεοκλιπ.Θα ειναι παρα πολυ ατυχος αν βρει καποιος καποια φωτογραφια του και γινει ρεζιλι των σκυλιων οπως και ο Davarits  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom