Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχεις να δώσεις καμιά πληροφορία για το αντικείμενο ή παπάρια?
Εδώ δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι προσωπικότητες.Ποιος τις γαμάει τις προσωπικότητες.Τώρα παίζουν μπάλλα οι ακραίοι.Η λες πληροφορίες ή τίποτα δε σχετίζονται αυτά που λες με το άτομό σου.
Εγώ έχω τραβήξει βίντεο από τα κλαμπ,φωτό και έχω και άλλες να δείξω.Ο,τι γράφω αποδεικνύεται.
Τα δικαιώματα του μέσου όρου είναι τα δικαιώματα του μέσου όρου.
Ευτυχώς που υπάρχουν φανατικοί σαν εμένα να τους δείχνουν αυτά τα πράγματα κανονικά δε θα γραφόταν τίποτα.

ναι εχω να πληροφορησω οτι ειμαι ταξιτζης στην αγγλια και γαμαω καθε μερα ιδου η αποδειξη. αειντε απο δω βλακα σαχλαμαρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτος ο οδηγος πως να  :knockinb: ειναι για τη Ρωσσια το ετος 2014.Στην Πολωνια οι γκομενες ειναι πιο δυτικοποιημενες θα ελεγα μπορει να το παιξουν περιφανεια και καλα.Πολωνια δεν χρειαζεται να εχεις αμαξαρα ενα μεσο αμαξι φτανει.Ειναι πιο απλα εκει.Το μειονεκτημα ομως στην Πολωνια ειναι οτι η γκομενα πολυ πιο δυσκολα απο τη Ρωσσια θα ακολουθισει το δρομο που γραφω και το πιθανοτερο ειναι να μην καταλληξει στη σαουνα αλλα να την πας σπιτι της με τ'αμαξι και να συναντηθειτε την επομενη μερα και να την  :knockinb: μετα απο 2-3 ραντεβου.Αυτα ειναι τα αρνητικα της δυτικοποιησης.Ξερεις πόσες γκομενες στεκονται κατω απο'κει που παιζει ο ντι τζει!οι περισσοτερες 17-19 ετων.Ντι τζει ειναι θα ελεγα το επαγγελμα που τραβαει της περισσοτερες γκομενες!Με το στριπτιζ ομως βγαζεις γκομενες με λεφτα πιο μεγαλες σε ηλικια βεβαια αλλα κονομημένες.Τα αρνητικα του επαγγελματος του Ντι τζει ειναι οτι βγαζει πενταροδεκαρες εκτος απο 5-6 διασημους.Η πλακα ειναι οτι σε πολλα κλαμπ λενε οτι ειναι καλεσμενος καποιος διασημος Ντι τζει,βαζουν καποιον που του μοιαζει λιγο και βαζει τη μουσικη του :2funny: στο μισοσκοταδο δεν μπορεις να τον αναγνωρισεις.Επειδη εχω πολλους Ντι τζει γνωστους εχει τυχει πολλες φορες να το δω αυτο.Πηγαινω να τον χαιρετησω και βλεπω οτι απλουστατα δεν ειναι ο πραγματικος :2funny:
 Δεν νομιζω οτι υπαρχει ενας εδω μεσα που να πιστευει αυτον το ψευτη! :2funny:Δεν μπορω να καταλλαβω γιατι συνεχιζει και γραφει? :think:Κατι φωτο απο γκομενες μας βαζει που πιθανοτατα εχει κατεβασει απο το ιντερνετ βαζει,βιντεοκλιπ και τσόντες  :2funny:.Δυστηχως η ζωη δεν ειναι οπως στις τσοντες και τα βιντεοκλιπ.Θα ειναι παρα πολυ ατυχος αν βρει καποιος καποια φωτογραφια του και γινει ρεζιλι των σκυλιων οπως και ο Davarits  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μας έχεις ξεσκίσει στις μαλακίες.Εχω ήδη ποστάρει γκόμενες από την Πολωνία σε φωτό που τράβηξα.Οι άλλοι τι έχουν ποστάρει?
Οι συμβουλές σου είναι για τον πούτσο.Κανένας δε θα πληρώσει να νοικιάσει αμάξι,να πάει σε σάουνα,ακριβό χοτέλ κτλ γιατί απλούστατα το έξοδο είναι υπέρογκο.Οι πληροφορίες που δίνετε δεν έχουν καμιά αξία γιατί είναι τελείως γενικόλογες.Εχεις να πεις κάτι συγκεκριμένα για τα κλαμπ της Αγίας Πετρούπολης ποια είναι καλά ποια όχι?
Τέλος πάντων αν κάποιος ας δοκιμάσει αυτά που προτείνω εγώ να πάει στις πόλεις που λέω εγώ και μετά να κάνει αυτά που λες εσύ και να δούμε το αποτέλεσμα.
Δεν αξίζουν αυτά που λέτε είναι γενικολογίες.Είναι σα να λέτε μην πάτε πουθενά δε θα κάνετε τίποτα.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Γιατί εσύ έχεις καμιά πληροφορία για γερμανικά κλαμπ?Εχεις πάει ποτέ σε γερμανικό κλαμπ?

θα σε βαλει ο δημητρακης στην μπανιερα να σε πλυνει μαζι με τις γατες!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ναι εχω να πληροφορησω οτι ειμαι ταξιτζης στην αγγλια και γαμαω καθε μερα ιδου η αποδειξη. αειντε απο δω βλακα σαχλαμαρα.

Κάνε τον ταξιτζή τότε.Καλά περιμένετε να κάνει ένα λάθος ο άλλος για να βγάλετε και τα άλλα λάθος?Παπάρια.Που έτσι κι αλλιώς λάθος δεν έκανα γιατί οι γκόμενες στην αρχή μίλαγαν πολωνικά.
Εχω δώσει εκατοντάδες πληροφορίες μέσα σε αυτές θα είναι και μερικές όχι απόλυτα σωστές.Είναι λογικό.Οποιος και να πάει να δώσει δεκάδες ή εκατοντάδες πληροφορίες μπορεί να κάνει μερικά λάθη.Το γενικό περίγραμμα όμως είναι σωστό.
Για να συγκρίνεις όλα αυτά τα μέρη Γερμανία,Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία πρέπει να πας συνέχεια γιατί συνεχώς αλλάζουν.Οι πιο πολλοί δεν πάνε γιατί κοστίζει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κάνε τον ταξιτζή τότε.Καλά περιμένετε να κάνει ένα λάθος ο άλλος για να βγάλετε και τα άλλα λάθος?Παπάρια.Που έτσι κι αλλιώς λάθος δεν έκανα γιατί οι γκόμενες στην αρχή μίλαγαν πολωνικά.
Εχω δώσει εκατοντάδες πληροφορίες μέσα σε αυτές θα είναι και μερικές όχι απόλυτα σωστές.Είναι λογικό.Οποιος και να πάει να δώσει δεκάδες ή εκατοντάδες πληροφορίες μπορεί να κάνει μερικά λάθη.Το γενικό περίγραμμα όμως είναι σωστό.
Για να συγκρίνεις όλα αυτά τα μέρη Γερμανία,Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία πρέπει να πας συνέχεια γιατί συνεχώς αλλάζουν.Οι πιο πολλοί δεν πάνε γιατί κοστίζει.

ποιο ενα λαθος ρε σαχλαμαρα, μας εβαλες τρεις φορες λινκ απο τσοντες για να μας πεις οτι ετσι ειναι στην πραγματικοτητα  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μας έχεις ξεσκίσει στις μαλακίες.Εχω ήδη ποστάρει γκόμενες από την Πολωνία σε φωτό που τράβηξα.Οι άλλοι τι έχουν ποστάρει?
Οι συμβουλές σου είναι για τον πούτσο.Κανένας δε θα πληρώσει να νοικιάσει αμάξι,να πάει σε σάουνα,ακριβό χοτέλ κτλ γιατί απλούστατα το έξοδο είναι υπέρογκο.Οι πληροφορίες που δίνετε δεν έχουν καμιά αξία γιατί είναι τελείως γενικόλογες.Εχεις να πεις κάτι συγκεκριμένα για τα κλαμπ της Αγίας Πετρούπολης ποια είναι καλά ποια όχι?
Τέλος πάντων αν κάποιος ας δοκιμάσει αυτά που προτείνω εγώ να πάει στις πόλεις που λέω εγώ και μετά να κάνει αυτά που λες εσύ και να δούμε το αποτέλεσμα.
Δεν αξίζουν αυτά που λέτε είναι γενικολογίες.Είναι σα να λέτε μην πάτε πουθενά δε θα κάνετε τίποτα.
Αν θελεις να παρεις μια γκομενα απο κλαμπ της Αγιας Πετρουπολης  :knockinb: πρεπει να εχεις αμαξι και να την πας στη Σάουνα το κοστος ειναι γυρω στα 100 Ευρω χωρις το αυτοκινητο.Οσο για τα κλαμπ της Αγιας Πετρουπολης ειχα κανει μεχρι και φωτορεπορταζ που υπαρχει σε παλαιοτερα ποστ.
  Εισαι φαντασιοπληκτος  :2funny: ναι εχεις βαλει φωτο και τελευταια εβαλες και βιντεακια  :2funny:

Και αυτη στο βιντεάκι που εβαλες Πολωνεζα ειναι :2funny: Αν ακουσεις στην αρχη μιλαει Πολωνικα και μετα Αγγλικά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
δημητρακη κατι μου λεει οτι ο κμαν2 συχναζει γκαζι στο βουντου κ στο σοσιαλιστα

καθεται μονος του στο μπαρ κ καπνιζει κ δεν τολμαει να την πεσει στις βουβαλοελληνιδες

μονο κερναει σφηνακια κ στο τελος λεει καληνυχτα σας ευχαρισω για την παρεα κοριτσια παρτε κ ενα 20αρικο για το ταξι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη κατι μου λεει οτι ο κμαν2 συχναζει γκαζι στο βουντου κ στο σοσιαλιστα

καθεται μονος του στο μπαρ κ καπνιζει κ δεν τολμαει να την πεσει στις βουβαλοελληνιδες

μονο κερναει σφηνακια κ στο τελος λεει καληνυχτα σας ευχαρισω για την παρεα κοριτσια παρτε κ ενα 20αρικο για το ταξι
Για το γκαζι δεν ξερω.Αλλα για της  :jerking: του στη Χερσονησο στην Κρητη μου τα εχουνε πει  :2funny:Απο 'κει ξερω ποιος ειναι και σας τον περιεγραψα  :2funny:Ολοι λενε οτι κυνηγαει γυναικες πανω απο 40 ετων!Κατι τελειωμενες 45αρες βγαζει :2funny:.Σαν επαγγελμα τοποθετει και συντηρει κεραιες κινητης τηλεφωνιας.Επειδη Ελλαδα δεν εβγαινε το μεροκαματο πηγε Γερμανια.
  Σχετικα με την Πολωνια βλεποντας αυτα που γραφει καταλαβαινω οτι απλος δεν πηγαινει εκει.Οτι γραφει δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Το θετικο ειναι οτι η νοημοσυνη των μελων του σα'ι'τ δεν ειναι χαμηλή και αμεσως καταλαβανε τον ψευτη υπαρχουν και ανθρωποι στο σα'ι'τ οπως εγω και ο Φιντελ που ή μενουν Πολωνια ή εχουν καποια γνωση για το τι γινεται εκει.
  Η πλακα ειναι οτι ενω ρεζιλευεται συνεχιζει και γραφει  :jerking:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δημητρη τον ξεφτιλισες τον κμαν  :rockon: :rockon: :rockon:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Για το γκαζι δεν ξερω.Αλλα για της  :jerking: του στη Χερσονησο στην Κρητη μου τα εχουνε πει  :2funny:Απο 'κει ξερω ποιος ειναι και σας τον περιεγραψα  :2funny:Ολοι λενε οτι κυνηγαει γυναικες πανω απο 40 ετων!Κατι τελειωμενες 45αρες βγαζει :2funny:.Σαν επαγγελμα τοποθετει και συντηρει κεραιες κινητης τηλεφωνιας.Επειδη Ελλαδα δεν εβγαινε το μεροκαματο πηγε Γερμανια.
  Σχετικα με την Πολωνια βλεποντας αυτα που γραφει καταλαβαινω οτι απλος δεν πηγαινει εκει.Οτι γραφει δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Το θετικο ειναι οτι η νοημοσυνη των μελων του σα'ι'τ δεν ειναι χαμηλή και αμεσως καταλαβανε τον ψευτη υπαρχουν και ανθρωποι στο σα'ι'τ οπως εγω και ο Φιντελ που ή μενουν Πολωνια ή εχουν καποια γνωση για το τι γινεται εκει.

πατα τον στο λαιμο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ο φιντελ δεν κανει σωστο πορνορεπορταζ οπως επισημανα μητσο. λεει αρες μαρες θεωριες αλλα καμια αναφορα σε προσωπικη του καταθεση εμπειριας παροτι μενει εκει. μια φορα μονο εκανε αναφορα απ'εξω απ'εξω αοριστα και με τα χιλια ζορια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ο φιντελ δεν κανει σωστο πορνορεπορταζ οπως επισημανα μητσο. λεει αρες μαρες θεωριες αλλα καμια αναφορα σε προσωπικη του καταθεση εμπειριας παροτι μενει εκει. μια φορα μονο εκανε αναφορα απ'εξω απ'εξω αοριστα και με τα χιλια ζορια.

Τυπε στο χα πει νομιζω . Δεν εχει νοημα ουτε τι γραφω εγω ουτε και κανενα εκτος απο πολυ λιγα.
Οτι γραφονται ειναι μαλακιες, γιατι απλουστατα με αναλυσεις δε γαμησε ποτε κανενας. Για να γαμησει καποιος δε χρειαζεται να κανει business plan . αλλα πραγματα χρειαζονται. Εχουν γαμησει διαφορες απο διαφορες χωρες τυποι που ουτε καν εχουν ακουσει τη χωρα πριν. Και ο cool πχ μονο το DNA δεν εχει αναλυσει αλλα δε προκειτε στους αιωνες των αιωνων ουτε κουβεντα να ανταλλαξει

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478

Stories

Νέο!