Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ένα όνειρο μαγικό θα ήταν εσύ με Κμαν και Σίνο σε ένα Ουκρανικό κλάμπ παρέα!Ο Σίνο θα ήταν στη σουίτα με άλφα εθνική!Εσύ στη πίστα να διαλέγεις 20αχρονα κουκλιά, και ο Κμαν στις γωνίες να τρώει τα καλύτερα μουνιά απο Τούρκους και αράπιδες!Dream team!!!!!!

Ο Δημητράκης και ο Σχινοχάρας δεν κάνουν για αυτές τις δουλειές.Σε αυτά πρέπει να στηρίζεσαι στον αιφνιδιασμό να χτυπάς δυνατά και όχι να κρύβεσαι.Βγαίνεις πρώτη μούρη φάτσα φόρα και γίνεσαι αμέσως γνωστός.Δεν είναι κάνω τη δουλειά μου εκ του ασφαλούς.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.276
Πόντοι
2.356
εχεις δικιο
οι τσοντες ειναι ενδειξη ,αλλα οχι θεμελιωση για την οποια αποψη.. :thumbsup:
Σωστα αυτο λεω και για αυτο ανεφερα την Ουγγαρια...

Ουγγαρεζα γνωστη πορνοσταρ γαμιεται στο πιο κεντρικο σημειο της Βουδαπεστης στην πλατεια ηρωων που ειναι γεματο απο χαζο αμερικανους τουριστες :2funny: πολλοι απο αυτους τραβανε φωτο και φωτογραφιζονται μαζι της
[tube8]]

αλλες ουγγαρεζες σε πολυσυχναστα σημεια της βουδαπεστης κατουρανε μεσα στο δρομο :grin:
[tube8]]

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.276
Πόντοι
2.356
μην γενικευουμε ανομοια πραγματα
πχ τι σχεση εχουν οι σκοπιανες η  οι σερβες του νις με τις ουκρανες του λβοβ η τις σλοβακες του κοσιτσε?
καμμια... ;)ολες αντολικες ειναι,μην αναφερω βοσνια κλπ,,,αλλα εντελως διαφορετικα ατιτιουντ κ ευκολια προσσεγγισης
Τις πρωτες που αναφερες δεν τις θεωρω ανατολικες καθοτι δεν ανηκαν στο συμφωνο της βαρσοβιας :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Και εδώ έξαλλα πάρτυ με καυτές ελληνίδες έτοιμες για όλα. Στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τι μαλακειες ειναι αυτες που γραφεις ρε καραγκιοζη. Σύνελθε, δε μιλας σε παιδάκια. Γραφε οσα ΞΕΡΕΙΣ, οχι οσα εχεις δει σε βίντεο.

Σαρκαστικα τα γραφει ρε τυπε. Δες παραπισω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Δημητράκης και ο Σχινοχάρας δεν κάνουν για αυτές τις δουλειές.Σε αυτά πρέπει να στηρίζεσαι στον αιφνιδιασμό να χτυπάς δυνατά και όχι να κρύβεσαι.Βγαίνεις πρώτη μούρη φάτσα φόρα και γίνεσαι αμέσως γνωστός.Δεν είναι κάνω τη δουλειά μου εκ του ασφαλούς.
Καταρχην εγω δεν εχω καμια σχεση με το Σινιχάρα! :2funny:Που ειναι οι επυτηχιες σου?Γιατι δεν εχεις συναντιθει με κανεναν ακομα? :think:Χτες παλι ρεζιλι εγινες και συνεχιζεις να γραφεις.
  Για να εχεις επυτηχια πρεπει να πηγαινεις σε μερη οπου δεν εχει ξενους.Οσο για της Πολωνες που ειδες της εκφυλες στα κλαμπ?Απο τα βιντεακια και της τσοντες? :2funny:Ολες εχουνε γινει σα Γερμανιδες.
  Στη χερσονησο για σενα αλλα λενε απ'αυτα που γραφεις.Λενε οτι δεν βγαζεις γκομενα κατω απο 40 ετων,ψεματα ειναι?
  Εγω ασχολουμε επαγγελματικα επειδη ειμαι εδω 22 χρονια ξερω και πως σκεφτονται και τη νοοτροπια τους και εχω το συστημα μου.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Καταρχην εγω δεν εχω καμια σχεση με το Σινιχάρα! :2funny:Που ειναι οι επυτηχιες σου?Γιατι δεν εχεις συναντιθει με κανεναν ακομα? :think:Χτες παλι ρεζιλι εγινες και συνεχιζεις να γραφεις.
  Για να εχεις επυτηχια πρεπει να πηγαινεις σε μερη οπου δεν εχει ξενους.Οσο για της Πολωνες που ειδες της εκφυλες στα κλαμπ?Απο τα βιντεακια και της τσοντες? :2funny:Ολες εχουνε γινει σα Γερμανιδες.
  Στη χερσονησο για σενα αλλα λενε απ'αυτα που γραφεις.Λενε οτι δεν βγαζεις γκομενα κατω απο 40 ετων,ψεματα ειναι?
  Εγω ασχολουμε επαγγελματικα επειδη ειμαι εδω 22 χρονια ξερω και πως σκεφτονται και τη νοοτροπια τους και εχω το συστημα μου.
1.ρε πορνομιτσο αν ασχολεισαι 22 χρονια ποσω εισαι δηλ??29 παντως που γραφει το νικ δεν εισαι?
2.εχεις αποψη για πολωνες?σε σχεση με τις ρωσσιδες πως τις κρινεις?
σε ολα
απο εμφανιση αλλα βασικα νοοτροπια...μια μικρη συγκριση στα βασικα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
1.ρε πορνομιτσο αν ασχολεισαι 22 χρονια ποσω εισαι δηλ??29 παντως που γραφει το νικ δεν εισαι?
2.εχεις αποψη για πολωνες?σε σχεση με τις ρωσσιδες πως τις κρινεις?
σε ολα
απο εμφανιση αλλα βασικα νοοτροπια...μια μικρη συγκριση στα βασικα
Για να εχω διαμερισμα δικο μου στο κεντρο της Βαρσοβιας εσυ τι λες να μην εχω σχεση με την Πολωνια? :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Για να εχω διαμερισμα δικο μου στο κεντρο της Βαρσοβιας εσυ τι λες να μην εχω σχεση με την Πολωνια? :2funny:
οποτε κανε μας κι εσυ μια αναλυση ,,ενα συγκριτικο
τι διαμερισμα? το νοικιαζεις?υπαρχει αποδοση σε κατι τετιο εκει?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
οποτε κανε μας κι εσυ μια αναλυση ,,ενα συγκριτικο
τι διαμερισμα? το νοικιαζεις?υπαρχει αποδοση σε κατι τετιο εκει?

O δημητρακης επειδη εχει απο τη δεκαετια του 90 που τριγυρναει προς αυτες τις χωρες , πηρε ακινητα τοτε που ηταν τζαμπα και τωρα κονομαει ;)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
O δημητρακης επειδη εχει απο τη δεκαετια του 90 που τριγυρναει προς αυτες τις χωρες , πηρε ακινητα τοτε που ηταν τζαμπα και τωρα κονομαει ;)
εγω μιλαω σημερινες τιμες
αποδοση σε σχεση με την αγορα..στην ελλαδα πχ πολλα ειναι πλεον ανοικιαστα.βαρσοβια?υαρχει ζητηση..τιμες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
αποδοση σε σχεση με την αγορα..στην ελλαδα πχ πολλα ειναι πλεον ανοικιαστα.βαρσοβια?υαρχει ζητηση..τιμες?

Τωρα ρε φιλε? Τωρα δε συμφερει. Πρεπει να ναι στο peak τοης η αγορα για εκει... η χειροτερη στιγμη να κανεις κατι τετοιο

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τωρα ρε φιλε? Τωρα δε συμφερει. Πρεπει να ναι στο peak τοης η αγορα για εκει... η χειροτερη στιγμη να κανεις κατι τετοιο
πικ?βαρσοβια η γενικα στην πολωνια?το οτι ειναι κτος ευυρω ειναι το δυνατο σημειο της χωρας..οι πολιτικοι της ομως το αδυνατο,,,ποσο χει ενα 50τμ νεοκτιστο κ ποσο ενοικιαζετε..κι αν ξερεις τι φορο εχουν τα εισοδηματα απο ενοικια εκει,,,αυτα τα λιγα,,, :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσυ τι λες να μη συμφερει 850 Ευρω το μηνα.Το ειχα παρει στα μεσα της δεκαετιας του '90.Αλλες εποχες τοτε.Οτι λεει ο Κμαν πρεπει να ειναι για εκεινη την εποχη,τωρα καμια σχεση.
 Τωρα δεν πολυ συμφερει να παρεις διαμερισμα για να το νοικιαζεις,μονο για να μενεις.Θα δωσεις 200.000 Ευρω για αγωρασεις ενα διαμερισμα στο κεντρο και θα παιρνεις 1000 Ευρω το μηνα ενοικιο περιπου.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εσυ τι λες να μη συμφερει 850 Ευρω το μηνα.Το ειχα παρει στα μεσα της δεκαετιας του '90.Αλλες εποχες τοτε.Οτι λεει ο Κμαν πρεπει να ειναι για εκεινη την εποχη,τωρα καμια σχεση.
 Τωρα δεν πολυ συμφερει να παρεις διαμερισμα για να το νοικιαζεις,μονο για να μενεις.Θα δωσεις 200.000 Ευρω για αγωρασεις ενα διαμερισμα στο κεντρο και θα παιρνεις 1000 Ευρω το μηνα ενοικιο περιπου.
κ στα 1000 ποσο φορο δινεις?εσυ ξερεις
ποσα τμ κ παιρνεις 850?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
πικ?βαρσοβια η γενικα στην πολωνια?το οτι ειναι κτος ευυρω ειναι το δυνατο σημειο της χωρας..οι πολιτικοι της ομως το αδυνατο,,,ποσο χει ενα 50τμ νεοκτιστο κ ποσο ενοικιαζετε..κι αν ξερεις τι φορο εχουν τα εισοδηματα απο ενοικια εκει,,,αυτα τα λιγα,,, :grin:

Εχει μεγαλη ανοικοδομηση, κυριως απο γερμανικες και αυστριακες επιχειρησεις. Τα χτιζουν πολλα και πουλανε μαζικα. Κολοσσοι ειναι, θα ρθεις εσυ να κανεις τι? Για επενδυτικους λογους αστο.
Το κοστος και αγορας και ενοικιων ειναι δυσαναλογα υψηλο και προς τα εισοδηματα και το υπολοιπο κοστος ζωης. Εσυ τι ακριβως ενδιαφερεσαι να κανεις?
Τι ακριβως ξερεις εσυ για πολιτικους της Πολωνιας? Ξερεις ποιο κομμα κυβερνα τωρα , ποιο ειναι αντιπολιτευση και ποιος ειναι πρωθυπουργος?

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εχει μεγαλη ανοικοδομηση, κυριως απο γερμανικες και αυστριακες επιχειρησεις. Τα χτιζουν πολλα και πουλανε μαζικα. Κολοσσοι ειναι, θα ρθεις εσυ να κανεις τι? Για επενδυτικους λογους αστο.
Το κοστος και αγορας και ενοικιων ειναι δυσαναλογα υψηλο και προς τα εισοδηματα και το υπολοιπο κοστος ζωης. Εσυ τι ακριβως ενδιαφερεσαι να κανεις?
Τι ακριβως ξερεις εσυ για πολιτικους της Πολωνιας? Ξερεις ποιο κομμα κυβερνα τωρα , ποιο ειναι αντιπολιτευση και ποιος ειναι πρωθυπουργος?
ξερω οτι 5 πουταν πατριωτες κ τον διευθυντη της τραπεζας πολωνιας τους ριξαν τοτε με το ελικοπτερο,κ σημερα εχουν αντιστοιχα γερμανοτσολιαδακια που ειναι πηθηνεια οργανα της ΕΕ γραφιοκρατιας
βλεπω στα θετικα οτι ειναι εναντιον του ευρω κ υπαρχει ισχυο εθνικιστικο κινημα
για επενδυση δεν το σκεφτομαι βεβαια,με τιμες σε μεσογειο πολυ χαμηλοτερες..απλα παιρνω απο τις πληροφοριες αυτες εικονα,του ποτε θα αρχισει η αντιστροφη τιμων,,μαλλον εχεις δικιο ειναι στο πικ η βαρσοβια,300-400 μηνες για ενα σπιτι,,ειναι οβερ=πραιζιντ
,αλλα στις αλλες πολεις τι γινετε?
αν τα μισα που λεει ο κμαν αληθευουν για μεσες ηλικιες  35αρες πχ,,τοτε ενα σπιτι σε μικροτερη πολη με καλο σωματοτυπο περιοχης ,δεν ειναι κακη ιδεα,,για 3 μηνες σεξοδιακοπες κ 9 μηνες σορτ ρενταλ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ξερω οτι 5 πουταν πατριωτες κ τον διευθυντη της τραπεζας πολωνιας τους ριξαν τοτε με το ελικοπτερο,κ σημερα εχουν αντιστοιχα γερμανοτσολιαδακια που ειναι πηθηνεια οργανα της ΕΕ γραφιοκρατιας
βλεπω στα θετικα οτι ειναι εναντιον του ευρω κ υπαρχει ισχυο εθνικιστικο κινημα
για επενδυση δεν το σκεφτομαι βεβαια,με τιμες σε μεσογειο πολυ χαμηλοτερες..απλα παιρνω απο τις πληροφοριες αυτες εικονα,του ποτε θα αρχισει η αντιστροφη τιμων,,μαλλον εχεις δικιο ειναι στο πικ η βαρσοβια,300-400 μηνες για ενα σπιτι,,ειναι οβερ=πραιζιντ
,αλλα στις αλλες πολεις τι γινετε?
αν τα μισα που λεει ο κμαν αληθευουν για μεσες ηλικιες  35αρες πχ,,τοτε ενα σπιτι σε μικροτερη πολη με καλο σωματοτυπο περιοχης ,δεν ειναι κακη ιδεα,,για 3 μηνες σεξοδιακοπες κ 9 μηνες σορτ ρενταλ

Aν ειναι κανα κολομερος τι σορτ ρενταλ τυπε ποιος θα παει? Αν δεν ειναι , τοτε απλα δε συμφερει. Αυτα τα διαχειριζονται μεγαλες εταιρειες.
Για ποιο ελικοπτερο λες? Για το αεροπλανο στο Σμολενσκ μαλλον? Που ξερεις οτι ειναι πειθηνια οργανα της Ε.Ε ? Σε ποιο ακριβως θεμα και ποια πολιτικη?

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Aν ειναι κανα κολομερος τι σορτ ρενταλ τυπε ποιος θα παει? Αν δεν ειναι , τοτε απλα δε συμφερει. Αυτα τα διαχειριζονται μεγαλες εταιρειες.
Για ποιο ελικοπτερο λες? Για το αεροπλανο στο Σμολενσκ μαλλον? Που ξερεις οτι ειναι πειθηνια οργανα της Ε.Ε ? Σε ποιο ακριβως θεμα και ποια πολιτικη?
με ελικοπτερο δεν ειχαν πεσει?τα περδεψα με το σινουκ εδω,,ρεσπα.επι της ουσιας
δεν μιλαω για κωλομερος
απλα οχι βαρσοβα οχι κρακοβια,,αλλη πολη,που ναχει κι ο τοπος αυτοχθονες μουναρες,,πχ ποζναν λιουμπιν ..σορτ ρενταλ ειναι και 6μηνα,,σε 30% ντισκαουντ πραις πολλοι θα το προτιμησουν ,,ξενοι κ ντοπιοι,,πχ ευποροι φοιτητες,,απο οκτωβρη εως ιουνιο
αν κ βασικα σκεπτομουν κατι κοντα σε γερμανικα συνορα για γερμανους αργοσχολους γαμπρους,,ωριμης ηληκιας.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom