Νέα

Βυζοστέρηση alert

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loukoum4s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσο σας ενδιαφέρουν τα βυζιά;

• Θέλω να έχει βυζάρες

• Θέλω να έχει μπαλκόνια

• Μικρό βυζί

• Δεν τα κοιτάζω ποτέ

• Μόνο κώλο

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.597
Πόντοι
6.236
Απλά μου κάνει πραγματικά εντύπωση (πέρα από το αστείο της υπόθεσης) ότι αυτό μου συμβαίνει μόνο τον τελευταίο χρόνο...
Μήπως απλά, σου άρεσε πολύ κάποια τελευταία που έτυχε να έχει και μεγάλα βυζιά, έφαγες κόλλημα και προσπαθείς να "την ξαναβρείς" αναζητώντας ένα αντίγραφο;
Αν ναι, ανέβασε φωτογραφία:globeos-cigar:

OP
OP
Loukoum4s

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.430
Πόντοι
206
Μήπως απλά, σου άρεσε πολύ κάποια τελευταία που έτυχε να έχει και μεγάλα βυζιά, έφαγες κόλλημα και προσπαθείς να "την ξαναβρείς" αναζητώντας ένα αντίγραφο;
Αν ναι, ανέβασε φωτογραφία:globeos-cigar:
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι...

lazarakos21

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Κριτικές
36
Like
1.644
Πόντοι
2.391
Οτι και να ειναι σημασια εχει να εκτονωθεις

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Δεν είσαι μόνος, τύπε. Αρρώστια είναι οι μεγάλες βυζάρες. :bigdick:

Συνημμένα

• Vyzares.jpg
    Vyzares.jpg
    587,7 KB · Εμφανίσεις: 103

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
μικρά βυζιά = ξεπέτα, γουστάρει ξύλο, εξεφτελισμό.
μεγάλα βυζιά = κορίτσι για σπίτι, ρομαντική.

Φαίνεται πως μεγάλωσες και σοβαρεύεις.

Ενδιαφερουσα αποψη.
Μπορεις να μας το αναλυσεις λιγο;

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.565
Πόντοι
456
Μια ζωη βυζοτσουληθρες.

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
834
Πόντοι
81
Φίλε μια χαρά είσαι ...
Αν δεν έχεις τις βυζάρες να ασχολείσαι. Άστο ..
Και με αυτό θυμήθηκα μια ακραία ιστορία. Στο παλιό 1999 τότε που η Σοφοκλέους το πρωί ήταν για γραβατομενους και το βράδυ άστο....
Τότε λοιπόν εκεί υπήρχε ένα ξενοδοχείο ερείπιο. Και τα βράδια έφερνε κάνα δυο γυναίκες . Λόγο το ότι δούλευα βράδια τότε και έκανα και κάτι επισκέψεις στο ξενοδοχείο.
Εμφανίζεται ένα βράδυ ένα μικρό με 5αρια φυσικά μελαχρινό Κοντούλη και όμορφη. . Με το που βλέπω τα μασταρια τα μάτια μου έβγαλαν Τζακ ποτ.
Έδωσα το εισητηρίων και πήγαμε στο δωμάτιο. Εκεί φίλε δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά τελείωσα ίσα με 3 φορές. Είχα τρελαθεί .
Και από την τρέλα μισά αγγλικά μισά ελληνικά με νοήματα γιατί η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα από γλώσσες .
Παίρνει τηλέφωνο (νόμιζα) τον νταβα της αλλά τελικά αυτός μου είπε πως είναι ο αδερφός της και κανόνισα να την πάρω για μια ολόκληρη μέρα σπίτι μου .
Τελικά και έγινε .......
Αρρώστια μεγάλη ιστορία που δεν φεύγει από την μνήμη της καυλας ...
Και άλλη μία ιστορία με βυζάρες που και αυτή δεν θα την ξεχάσω . Στο πιο κοντινό 2004 στην Καρέα στο μετσ είχε τότε ένα studio και εκεί χαμός κάπου με 5-7 γυναίκες και πολλά δωμάτια .
Σαλοναρι ένα μελαχρινό ψηλό με σώμα και βυζάρες φυσικές και αυτή 5αρες .
Εκεί θυμάμαι όπου μέχρι και σε ένα πλυντήριο πάνω την πήδηξα και έβλεπα τις βυζάρες φλαπ φλαπ. Πωωω
Αυτά τα δύο σκηνικά έχουν μείνει ωραία ανάμνηση από βυζαρουδες του χώρου.
Να είστε όλοι καλά και καλό καλοκαίρι

Τελευταία τροποποίηση:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.443
Πόντοι
456
οι ερευνες λενε οτι οι ανδρες γουσταρουν τα βυζια επειδη αυτα συνδεονται με τον θηλασμο στην βρεφικη τους ηλικια. στη δικη σου περιπτωση η επιστημονικη αποψη ανατρεπεται .οδηγουμαστε στο συμπερασμα οτι ειναι απο στερηση . δεν ειναι ανησυχητικο αδερφε. αντιθετως θα ελεγα . προσεξε μονο μην πας απο το ενα ακρο στο άλλο αποτομα . με ρεγουλα .ξεκινα με 2-2,5 ρια και προχωρα το σιγα σιγα μεχρι να βρεις το νουμερο που σου ταιριαζει .αν το τερματισεις και δεν βρεις ακρη , ξεκινα το απο την αρχη .
ρε τι τραβαμε ...?

OP
OP
Loukoum4s

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.430
Πόντοι
206
οι ερευνες λενε οτι οι ανδρες γουσταρουν τα βυζια επειδη αυτα συνδεονται με τον θηλασμο στην βρεφικη τους ηλικια. στη δικη σου περιπτωση η επιστημονικη αποψη ανατρεπεται .οδηγουμαστε στο συμπερασμα οτι ειναι απο στερηση . δεν ειναι ανησυχητικο αδερφε. αντιθετως θα ελεγα . προσεξε μονο μην πας απο το ενα ακρο στο άλλο αποτομα . με ρεγουλα .ξεκινα με 2-2,5 ρια και προχωρα το σιγα σιγα μεχρι να βρεις το νουμερο που σου ταιριαζει .αν το τερματισεις και δεν βρεις ακρη , ξεκινα το απο την αρχη .
ρε τι τραβαμε ...?
Καλά δεν είμαι και ελεύθερος για αναζητήσεις!! Αυτό είναι το πρόβλημα!! Χαχαχαχαχα

OP
OP
Loukoum4s

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.430
Πόντοι
206
Κάτι που λέγεται για αυτό το ζήτημα.
Τα γυναικεία βυζιά όπως είπε και ένας άλλος μας αρέσουν γιατί υποσυνείδητα τα έχουμε συνδέσει με τη μητέρα μας. Αυτούς που τους λείπει η μητρική παρουσία τους αρέσουν τα μεγάλα γιατί η ιδέα της μητέρας (όχι αναγκαστικά το πρόσωπο της δεν είναι πάντα συνυφασμένα) τους προκαλούσε όμορφα συναισθήματα. Εδώ να πούμε ότι η μητέρα δεν είναι αναγκαστικά ο άνθρωπος που μας γέννησε αλλά θα μπορούσε τη θέση της να την έχει αντικαταστήσει υποσυνείδητα και πάλι κάποιο άλλο πρόσωπο υπαρκτό η μη.
Ένας άνθρωπος που μεγάλωσε στο ιδανικό οικογενειακό περιβάλλον με τέλειους γονείς βάση της λογικής θα του αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθη το ίδιο όμως και κάποιος που δε μεγάλωσε και στο καλύτερο περιβάλλον άλλα με το καιρό έμαθε να εκτιμά την ιδέα της μάνας λόγο κάποιου άλλου προσώπου η ιδέας.
Αντίθετα τα άτομα τα οποία δε τα λείπει η μητρική παρουσία γιατί δεν είχαν πολλά πάρε δώσε με το άτομα που τα γέννησε και μάλλον δεν υπήρχε και κάποιος να αντικαταστήσει τη παρουσία της προτιμούν της γυναίκες με μικρά βυζιά. Ίσως δε ο λόγος που σε εμάς (I'm one of them) μας αρέσει και να τα τσιγκλάμε δεν είναι άλλος απο το ότι προσπαθούμε υποσυνείδητα να τιμωρήσουμε τη μάνα μας που δεν ήταν δίπλα.
Βέβαια γούστα είναι αυτά και αλλάζουν. Ο αρχικός μπορεί να άρχισαν να του αρέσουν ξαφνικά τα στήθη γιατί απο το φάσωμα και πέταμα που έμαθε ξαφνικά κατάλαβε πως θα ήθελε κάτι πιο σίγουρο. Ένα αποκούμπι , μια """μαμά""".
Υ.γ. Συμφωνώ εκ πείρας πως πολλές φορές αυτές με το μικρό στήθος είναι και άγριες στο κρεββάτι αλλά είναι κάτι που δεν ισχύει αναγκαστικά και πάντα.
Ήμουν παραλία και χαάζευα βυζάρες... Ήθελα να τις βυζαξω ΟΛΕΣ...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Ενδιαφερουσα αποψη.
Μπορεις να μας το αναλυσεις λιγο;

Το μέγεθος του βυζιού εξαρτάται από τις γυναικείες ορμόνες. Όσο περισσότερες τόσο πιο μεγάλο.
Όμως και ο χαρακτήρας επηρεάζεται από τις ορμόνες. Άρα όσο πιο μεγάλο βυζί βλέπεις τόσο πιο γυναικεία συμπεριφορά έχει η γυναίκα. Γυναικεία εννοώ "μαμαδίστικη", γυναίκα παλαιών εποχών, μιλφορωσιδικού τύπου, όχι πουτανάκι.

Το πουτανάκι-φεμινίστρια-ανεξάρτητη γυναίκα που έχει όνειρο να κάνει μόνη της παιδί στα 40 έχει πλακέ βυζί γιατί δεν δούλεψαν οι ορμόνες στην εφηβεία. Οι λόγοι μπορεί να είναι γενετικοί αλλά και από κάποια συμπεριφορα (π.χ. δίαιτα, καφέδες, κάπνισμα). Δεν μας νοιάζει όμως, απλώς κοιτάμε τα βυζιά και ξέρουμε ποια κάνει για γυναίκα.

Άλλο μπόνους του μεγάλου βυζιού είναι ότι η κοπέλα είναι κολπικιά και θα της αρέσει το παραδοσιακό σεξ με διείσδυση. Ενώ με πλακέ βυζί είναι "κλειτοριδικές" (θέλουν να παίζουν το πουλάκι τους όπως οι άντρες δηλαδή) και συνήθως ανοργασμικές στο σεξ με διείσδυση. Αυτές είναι που πάνε συνέχεια κόντρα τον άντρα και πρήζουν αρχίδια.

:woldman:

Τελευταία τροποποίηση:

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.529
Πόντοι
2.256
Το μέγεθος του βυζιού εξαρτάται από τις γυναικείες ορμόνες. Όσο περισσότερες τόσο πιο μεγάλο.
Όμως και ο χαρακτήρας επηρεάζεται από τις ορμόνες. Άρα όσο πιο μεγάλο βυζί βλέπεις τόσο πιο γυναικεία συμπεριφορά έχει η γυναίκα. Γυναικεία εννοώ "μαμαδίστικη", γυναίκα παλαιών εποχών, μιλφορωσιδικού τύπου, όχι πουτανάκι.

Το πουτανάκι-φεμινίστρια-ανεξάρτητη γυναίκα που έχει όνειρο να κάνει μόνη της παιδί στα 40 έχει πλακέ βυζί γιατί δεν δούλεψαν οι ορμόνες στην εφηβεία. Οι λόγοι μπορεί να είναι γενετικοί αλλά και από κάποια συμπεριφορα (π.χ. δίαιτα, καφέδες, κάπνισμα). Δεν μας νοιάζει όμως, απλώς κοιτάμε τα βυζιά και ξέρουμε ποια κάνει για γυναίκα.

Άλλο μπόνους του μεγάλου βυζιού είναι ότι η κοπέλα είναι κολπικιά και θα της αρέσει το παραδοσιακό σεξ με διείσδυση. Ενώ με πλακέ βυζί είναι "κλειτοριδικές" (θέλουν να παίζουν το πουλάκι τους όπως οι άντρες δηλαδή) και συνήθως ανοργασμικές στο σεξ με διείσδυση. Αυτές είναι που πάνε συνέχεια κόντρα τον άντρα και πρήζουν αρχίδια.

Το μεγαλυτερο bonus των μεγαλων βυζιων ειναι ο ζήλος και η αντοχη τους στην αποτελεσματικοτερη και πιο παραδοσιακη μορφη αντισύλληψης

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216

Θα κρατησω υποψη μου την αναλυση σου, ως σημειο αναφορας απο εδω και περα!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
Η δημοσκοπηση μιλα απο μονη της....

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Έφτασε η στιγμή να ζητήσω την γνώμη των ειδικών σεξοψυχολόγων του Μπου.

Από μικρός δεν είχα ποτέ πρόβλημα με γκόμενες. Δεν είχα πρόβλημα να την πέσω, να έχω σχέση, να γαμησω κτλ κτλ. Έχω κάνει αρκετές σχέσεις και αρκετές ξεπέτες έως τώρα. Για όλες περήφανος και γεμάτος... Μεγαλώνοντας όμως, συνειδητοποιώ ότι ΠΟΤΈ δεν είχα κοπέλα, γκόμενα ή όπως θες πες το, με μεγάλα βυζιά...
Ειδικότερα τον τελευταίο χρόνο, με το που βλέπω βυζιά σχεδόν μου τρέχουν τα σάλια. Ακόμα και κάνα 2-3 φορές σε μπου, επέλεγα κωλάρες χωρίς να δίνω σημασία στο μπούστο. Και τώρα βλέπω μεγάλο βυζί (όχι πολύ πολύ μεγάλο) και παθαίνω πλάκα!!

Ξέρω μικρός δεν βυζαξα και έχω διαβάσει για έναν σύνδρομο στέρησης... Αλλά ακόμα και αυτό θα έπρεπε να το είχα πάντα... Αλλά συμβαίνει μόνο τελευταία..
Μήπως είναι ηλικία;;
Έχετε να προτείνετε κάτι;;;
Έχω ελπίδες;
Σε νιώθω... Ενώ όταν έκανα κάτι με κοπελες 1 ή 2 φορές, είχα πετύχει και τεράστια βυζιά, όι μεγαλύτερες μου σχεσείς έχουν απο μικρά εώς μικρο-μεσαία. Περιττό να πω οτι καθε τόσο τρωω φρίκες, όταν βλεπω στο δρομο φυσικό μεγάλο βυζί (επειδή είμαι σε σχέση οποτε πρεπει να κατσω στα αυγά μου). Μεγαλύτερες φρίκες τρώω οταν μου πιανουν την κουβεντα ή με φλερτάρουν, στις εξόδους μου.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
Θελω αποψεις, για σχεση, οχι πηδημα...
Σας εχει τυχει, επειδη εμφατικα καποια τα εχει μεγαλα, παροτι μπορει να εχει αλλα μειονεκτηματα (ποια δεν εχει), να θελετε να τα παραβλεπετε, και να κανετε σχεση μαζι της;

Σιγουρα σε καθε μια, ειτε το συνειδητοποιουμε ειτε οχι, μπαινει και συντελεστης βαρυτητας στο τι εχει και τι δεν εχει.

Πχ μπορει να υπαρχουν δυο διαθεσιμες αυτο τον καιρο για καποιον,
μια αξιολογη κοπελα μικροτερης ηλικιας, αλλα με μικρο μεγεθος,
και μια ελαφρως λιγοτερη αξιολογη κοπελα και μεγαλυτερης ηλικιας, αλλα....με μεγαλο μεγεθος.

Και αντι να θες να κανεις σχεση με την Α, να σου βγαινει να κανεις σχεση με την Β.

Γι'αυτο λεω, αν σας εχει τυχει να παραβλεπεται διαφορα, οταν καποια τα εχει μεγαλα, και μιλω για σχεση.

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
834
Πόντοι
81
Θελω αποψεις, για σχεση, οχι πηδημα...
Σας εχει τυχει, επειδη εμφατικα καποια τα εχει μεγαλα, παροτι μπορει να εχει αλλα μειονεκτηματα (ποια δεν εχει), να θελετε να τα παραβλεπετε, και να κανετε σχεση μαζι της;

Σιγουρα σε καθε μια, ειτε το συνειδητοποιουμε ειτε οχι, μπαινει και συντελεστης βαρυτητας στο τι εχει και τι δεν εχει.

Πχ μπορει να υπαρχουν δυο διαθεσιμες αυτο τον καιρο για καποιον,
μια αξιολογη κοπελα μικροτερης ηλικιας, αλλα με μικρο μεγεθος,
και μια ελαφρως λιγοτερη αξιολογη κοπελα και μεγαλυτερης ηλικιας, αλλα....με μεγαλο μεγεθος.

Και αντι να θες να κανεις σχεση με την Α, να σου βγαινει να κανεις σχεση με την Β.

Γι'αυτο λεω, αν σας εχει τυχει να παραβλεπεται διαφορα, οταν καποια τα εχει μεγαλα, και μιλω για σχεση.
Λοιπόν φιλαράκι πρόσφατα εμένα μου έτυχε μια βυζαρου μαμά χωρισμένη και εγώ εξάλλου στην ίδια κατάσταση. Να κάνουμε κάτι . Όμορφη βυζαρου αλλά είχε ένα θέμα ρε μάν περπατούσε σαν άντρας φορούσε τακούνια και περπατούσε σαν οικοδόμος.
Ξενερα μεγάλη και με ελαφρά την έκανα μετά από την δοκιμή βέβαια.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
Λοιπόν φιλαράκι πρόσφατα εμένα μου έτυχε μια βυζαρου μαμά χωρισμένη και εγώ εξάλλου στην ίδια κατάσταση. Να κάνουμε κάτι . Όμορφη βυζαρου αλλά είχε ένα θέμα ρε μάν περπατούσε σαν άντρας φορούσε τακούνια και περπατούσε σαν οικοδόμος.
Ξενερα μεγάλη και με ελαφρά την έκανα μετά από την δοκιμή βέβαια.

Τελικα, δεν τα καταφερες να παραβλεψεις τα λοιπα στραβα.
Το προσπαθησες παντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom