Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (11 μέλη και 30 επισκέπτες)

terminator123

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2024
Like
931
Πόντοι
80
Α)
IMG_0795.jpeg

Β)
IMG_0790.jpeg

Για πείτε γνώμες.. Α η Β?

Zeygariathens

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
270
Πόντοι
20
Ίσως φταίει που είμαι πολύ νέα
αλλά βλέπω όλα αυτά τα βυζια
και μου φαίνονται πραγματικά
χάλια ενώ για κάποιο λόγο όλοι
εδώ τα βρίσκουν καταπληκτικά.

Κανένα από αυτά δεν είναι στρογγυλό, συμμετρικό με το δίπλα , στητό, με όμορφες μικρές σκληρές ρογες. Κι αυτά που είναι στητα είναι εμφανές ότι έχουν σιλικόνη. Δεν έχω δει ένα όμορφο φυσικό βυζι. Ίσως επειδή οι κύριε που ανεβάζετε είναι μεγαλύτερης ηλικίας.
Περί ορέξεως, τουλάχιστον μου έφυγε η ανασφάλεια μήπως όταν μεγαλώσω δεν αρέσουν πλέον στους άνδρες τα βυζια μου.
Επιτέλους κάποιος το είπε !!

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
1.540
Πόντοι
201
Σεβαστο αυτό που λες. Το παιχνίδι του καβλωματος πάντως, εμπεριέχει και το να πεις και μια κουβέντα παραπάνω. Όπως οι ιερόδουλες θα σου πουν κάποιο κομπλιμέντο για τον πούτσο σου (ο οποίος μπορεί να είναι πολύ μέτριος ) ή για το πώς γαμας (το οποίο επίσης μπορεί να είναι πολύ μέτριο) έτσι αντίστοιχα λέμε και οι άνδρες και μία κουβέντα παραπάνω. Νομίζω πως δεν βλάπτει κανέναν. Τώρα εάν με τέτοια κομπλιμέντα η εν λόγω κυρία (η οποιαδήποτε άλλη) θεωρήσει πως είναι θεογκομενα, μην ανησυχείς, η πραγματικότητα θα την προσγειώσει.
Εσύ που θεωρεις τον εαυτό σου θεογκομενο ,μην ανησυχείς κι ανέβασε μια φωτογραφία το κορμί σου. Τα άτομα που έγραψαν τα σχόλια τους,δεν φάνηκαν υποτιμητικά.Καθε άλλο,το αντίθετο είπαν οι άνθρωποι.Εσυ γράφεις υποτιμητικά .Οκ,κάθε άποψη σεβαστή.Δεν μπορούν όλοι να αρέσουν σε όλους,φυσιολογικό είναι.Ρολο δεν παίζει μόνο το κορμί,μπορεί να παίζει και το πρόσωπο.Γνωμη μου είναι το πρόσωπο είναι αυτό που έρχεσαι σε οπτική επαφή κι επικοινωνία .Αν σου αρέσει ο τύπος προχωράς,αν όχι δεν κάνεις κρεβάτι μαζί του.Οι ιερόδουλες( χωρίς να έχω κάτι μαζί τους) για να μην σας χάσουν από πελάτες σας κάνουν κομπλιμέντα.Αν πουν στον καθένα τι σκέφτονται,θα βαρανε μύγες .Για χαζές τις νομίζετε;

Τελευταία τροποποίηση:

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.045
Πόντοι
1.336
Εσύ που θεωρεις τον εαυτό σου θεογκομενο ,μην ανησυχείς κι ανέβασε μια φωτογραφία το κορμί σου. Τα άτομα που έγραψαν τα σχόλια τους,δεν φάνηκαν υποτιμητικά.Καθε άλλο,το αντίθετο είπαν οι άνθρωποι.Εσυ γράφεις υποτιμητικά .Οκ,κάθε άποψη σεβαστή.Δεν μπορούν όλοι να αρέσουν σε όλους,φυσιολογικό είναι.Ρολο δεν παίζει μόνο το κορμί,μπορεί να παίζει και το πρόσωπο.Γνωμη μου είναι το πρόσωπο είναι αυτό που έρχεσαι σε οπτική επαφή κι επικοινωνία .Αν σου αρέσει ο τύπος προχωράς,αν όχι δεν κάνεις κρεβάτι μαζί του.Οι ιερόδουλες( χωρίς να έχω κάτι μαζί τους) για να μην σας χάσουν από πελάτες σας κάνουν κομπλιμέντα.Αν πουν στον καθένα τι σκέφτονται,θα βαρανε μύγες .Για χαζές τις νομίζετε;
Νομίζω πως, με όλη την καλή διάθεση, δεν κατάλαβες Χριστό από ο,τι είπα ή παρέθεσες το νήμα άλλου ανθρώπου. Είπα πουθενά ότι θεωρώ τον εαυτό μου θεογκομενο; Κάθε άλλο, σε πληροφορω. Απαντούσα σε άνθρωπο που έγραψε αυτό:
Ρε παιδιά ..μη γράφετε καυλωμένοι. Οκ, κ εγώ πιστεύω ότι κάθε κορμί εκτος ακραίων παθολογικών καταστάσεων μπορεί να είναι ερωτικό...αλλά τι ..."με τέτοιο κορμί";
Οκ είναι ένα συνηθισμένο σώμα σε Ελληνίδα αυτής της ηλικίας .
(Το σώμα σαν σώμα...η Μαρία μπορεί να είναι υπερκαυλιαρα , δεν ξέρω..)
Και λέω λοιπόν και επιμένω. Όλοι θα πούμε από την καβλα μας μια κουβέντα παραπάνω. Όμως το τι αρέσει στον καθένα, όπως σωστά λες, είναι αντικειμενικό.

Άρα δεν κατανοώ τι ενόχλησε τον σχολιαστή εκείνο ως προς τα σχόλια μου για το κόσμος σου. Παράλληλα, δεν κατανοώ το τι σε ενόχλησε στο σχόλιο μου, εκτός εάν όντως θεωρείς ότι έχεις την σούπερ ντουπερ κορμάρα.

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
2.045
Πόντοι
446
Γιατί δεν ανεβάζεις όλο το σετ, μισές δουλειές;

Ο φίλος είναι από το 2010 μέλος, οπότε μπορεί να είναι της γκόμενας του, δε νομίζω παλιός και να υπέπεσε σε τέτοιο ατοπιμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom