xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.861
- Πόντοι
- 1.056
Καλέ μου φίλε GRmilfGR εγώ εχω γράψει τι θέλω να κάνω στην καύλα σου ας μην το ξανά γράψω και γίνομε κουραστικός..Καλά να περνάτε πάντα ...Live τώρα
Καλέ μου φίλε GRmilfGR εγώ εχω γράψει τι θέλω να κάνω στην καύλα σου ας μην το ξανά γράψω και γίνομε κουραστικός..Καλά να περνάτε πάντα ...Live τώρα
Όπως την βρίσκωμε φωτογραφια απο βυζια θα τον παιξεις; Τι εχουμε playboy και 1980?
Το ψωλιδι θα γινει χυσόμουνο..Έχασε αρκετά και ξεκίνησε γυμναστήριο - κολυμβητήριο και λιώσιμο στην πουτσα!
Και εμείς τι φταίμε να χτυπά 39.9 η θερμοκρασία μας όταν ποσταρεις φωτός της ,,,, ( χαριτολογωντας το γραφω φίλε) . Η γυναίκα αυτή κολάζει το μυαλό μας!!!
Αδερφέ εμείς μπορούμε να τη γαμησουμε την κυρία;Τα κρύβει επειδή είναι μικρά
Γιατί να μην μπορείς; Δεν είναι σκλάβα μουΑδερφέ εμείς μπορούμε να τη γαμησουμε την κυρία;
Το θέμα είναι να μάθουμε που την βρίσκουμε...Γιατί να μην μπορείς; Δεν είναι σκλάβα μου
Να παίρνει μάθημα ο λαός εδώ
Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό. Δεν επιτρέπεταιΤο θέμα είναι να μάθουμε που την βρίσκουμε...
Ο λαός ή η Αριστοκρατία; Εδώ βλέπουμε υγροποιημένο παντεσπάνι στο πρόσωπο θεσπεσίας Μοιχαλίδας των Βερσαλιών.Να παίρνει μάθημα ο λαός εδώ
Ωραίο βυζι για γλύψιμο
Θέλω να τις χύσωLive τώρα
Χυσοδοχειο προς το παρόν αφού στάζουν όλα από τη σουφρα της...Το ψωλιδι θα γινει χυσόμουνο..