Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

jliki0039

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Λοιπόν μάγκες λίγο κράτει με τα πμ γιατί υπάρχει συνωστισμός.
Λόγο μεγάλου ενδιαφέροντος για την γυναίκα μου και μη μπορώντας να διαχειριστώ τα μηνύματα έβαλα αριθμό προτεραιότητας
Ο επόμενος που θα στείλει πμ να ξέρεις ότι θα έχει τριψήφιο νούμερο δηλ ραντεβού στις 24/5/26.

Υ.Σ. Έλεος ρε μάγκες μη βάλουμε φωτό γνωστή αμέσως να μας την πηδήξετε, να την χυσετε και δε ξέρω τι άλλο.
Εσάς περιμέναμε λες και εμείς δεν μπορούμε.
Εάν θέλετε ξεχαρμανιαστε στην δική σας γκόμενα την Άμη (από το παλάμη).
Εφόσον ανεβάζεις φώτος, σημαίνει ότι τα θέλει ο ... σου. Λογικό να σου στέλνουν μηνύματα...Άσε που πολλοί από εσάς που ανεβάζετε, το κάνετε γιατί φτιάχνεστε με το ότι άλλοι φτιάχνονται με την γυναίκα σας και για επιβεβαίωση ότι είναι καλή γκόμενα...

• Like
Αντιδράσεις: ac69

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.725
Πόντοι
7.095
Εφόσον ανεβάζεις φώτος, σημαίνει ότι τα θέλει ο ... σου. Λογικό να σου στέλνουν μηνύματα...Άσε που πολλοί από εσάς που ανεβάζετε, το κάνετε γιατί φτιάχνεστε με το ότι άλλοι φτιάχνονται με την γυναίκα σας και για επιβεβαίωση ότι είναι καλή γκόμενα...
Καμία σχέση αυτά που λες.
Εσύ αλήθεια τι κάνεις, από ότι είδα δεν ανεβάζεις αλλά μόνο βλέπεις και ζητάς σαν κλασικός ζήτουλας.
Τράβα τώρα να δεις κανένα κόλο και κανένα βυζί και πήγαινε μετά να τα πεις με την Άμη σου.

Τελευταία τροποποίηση:

paliosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2025
Like
1.354
Πόντοι
200
milfaki2 (2).jpg

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
16.953
Πόντοι
3.846
Εσύ αλήθεια τι κάνεις, από ότι είδα δεν ανεβάζεις αλλά μόνο βλέπεις και ζητάς σαν κλασικός ζήτουλας.
Τράβα τώρα να δεις κανένα κόλο και κανένα βυζί και πήγαινε μετά να τα πεις με την Άμη σου.
Παίκτη έχεις και εσύ ευθύνες. Λες "αυτή είναι η γυναίκα μου" Τι περιμένεις ,πολιτισμό και ευγένειες;
Να έχεις και επίγνωση της πραγματικότητας.

jliki0039

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Φίλε μου εσύ είσαι ο προβληματικός που βγάζεις φωτό την γκομενά σου ή τη γυναίκα σου για επιβεβαίωση από δικό σου κόμπλεξ και μετά σε πρήζουν και από πάνω οι άλλοι που σου στέλνουν, τους δίνεις και αριθμό προτεραιότητας...σιγά ρε μεγάλε...και ποιος σου είπε ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν γκόμενες? Άντε ρε κομπλεξάρα που σε ζάλισαν και καλά στα μηνύματα...ανεβάζεις φωτό και μετά γράφεις ότι σε πρήζουν κι από πάνω λες και είσαι ο μπραντ πιτ και η γκόμενα σου η κίντμαν...

• Like
Αντιδράσεις: jimis

jliki0039

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Παίκτη έχεις και εσύ ευθύνες. Λες "αυτή είναι η γυναίκα μου" Τι περιμένεις ,πολιτισμό και ευγένειες;
Ο τύπος είναι απλά ψψώνιο...θέλει να ασχοληθούν με τη γυναίκα του, ανεβάζει φώτος τη και μετά λέει μην μας ενοχλείτε άλλο γιατί μας κουράσατε...άντε βγάλε άκρη

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.725
Πόντοι
7.095
Φίλε μου εσύ είσαι ο προβληματικός που βγάζεις φωτό την γκομενά σου ή τη γυναίκα σου για επιβεβαίωση από δικό σου κόμπλεξ και μετά σε πρήζουν και από πάνω οι άλλοι που σου στέλνουν, τους δίνεις και αριθμό προτεραιότητας...σιγά ρε μεγάλε...και ποιος σου είπε ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν γκόμενες? Άντε ρε κομπλεξάρα που σε ζάλισαν και καλά στα μηνύματα...ανεβάζεις φωτό και μετά γράφεις ότι σε πρήζουν κι από πάνω λες και είσαι ο μπραντ πιτ και η γκόμενα σου η κίντμαν...
Οκ. Τράβα τώρα παρακάλα να σου δώσουν πληροφορίες σε πμ και όταν κόψεις αυτό που ξέρεις πολύ καλά να κάνεις μιλάμε.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.725
Πόντοι
7.095
Θα συμφωνήσω φίλε με αυτό που λες, εάν όμως δεις λίγο τον τρόπο που το έγραψα έχει πολύ δόση χιούμορ (περί νούμερα και ραντεβού).
Δυστυχώς όπως λες και εσύ εδώ μέσα κυκλοφορούν και αουγκανα που το μόνο που κάνουν είναι να ζητάνε και να την λένε νομίζοντας ότι έτσι παίρνουν αξία.

jliki0039

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Οκ. Τράβα τώρα παρακάλα να σου δώσουν πληροφορίες σε πμ και όταν κόψεις αυτό που ξέρεις πολύ καλά να κάνεις μιλάμε.
Αντε τραβά βγάλε καμιά φωτό τη γυναίκα σου μπας και πάρεις επιβεβαίωση ότι μετράει και άσε τους υπόλοιπους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom