Εφόσον ανεβάζεις φώτος, σημαίνει ότι τα θέλει ο ... σου. Λογικό να σου στέλνουν μηνύματα...Άσε που πολλοί από εσάς που ανεβάζετε, το κάνετε γιατί φτιάχνεστε με το ότι άλλοι φτιάχνονται με την γυναίκα σας και για επιβεβαίωση ότι είναι καλή γκόμενα...Λοιπόν μάγκες λίγο κράτει με τα πμ γιατί υπάρχει συνωστισμός.
Λόγο μεγάλου ενδιαφέροντος για την γυναίκα μου και μη μπορώντας να διαχειριστώ τα μηνύματα έβαλα αριθμό προτεραιότητας
Ο επόμενος που θα στείλει πμ να ξέρεις ότι θα έχει τριψήφιο νούμερο δηλ ραντεβού στις 24/5/26.
Υ.Σ. Έλεος ρε μάγκες μη βάλουμε φωτό γνωστή αμέσως να μας την πηδήξετε, να την χυσετε και δε ξέρω τι άλλο.
Εσάς περιμέναμε λες και εμείς δεν μπορούμε.
Εάν θέλετε ξεχαρμανιαστε στην δική σας γκόμενα την Άμη (από το παλάμη).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 6.725
- Πόντοι
- 7.095
Καμία σχέση αυτά που λες.Εφόσον ανεβάζεις φώτος, σημαίνει ότι τα θέλει ο ... σου. Λογικό να σου στέλνουν μηνύματα...Άσε που πολλοί από εσάς που ανεβάζετε, το κάνετε γιατί φτιάχνεστε με το ότι άλλοι φτιάχνονται με την γυναίκα σας και για επιβεβαίωση ότι είναι καλή γκόμενα...
Εσύ αλήθεια τι κάνεις, από ότι είδα δεν ανεβάζεις αλλά μόνο βλέπεις και ζητάς σαν κλασικός ζήτουλας.
Τράβα τώρα να δεις κανένα κόλο και κανένα βυζί και πήγαινε μετά να τα πεις με την Άμη σου.
Τελευταία τροποποίηση:
ThoJoan
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2023
- Like
- 12.414
- Πόντοι
- 2.246
Παλιέ έχουμε σχεδόν το ίδιο χαχα.(αυτό που φοράει).Ωραίο στα τέσσερα
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.953
- Πόντοι
- 3.846
Παίκτη έχεις και εσύ ευθύνες. Λες "αυτή είναι η γυναίκα μου" Τι περιμένεις ,πολιτισμό και ευγένειες;Καμία σχέση αυτά που λες.
Εσύ αλήθεια τι κάνεις, από ότι είδα δεν ανεβάζεις αλλά μόνο βλέπεις και ζητάς σαν κλασικός ζήτουλας.
Τράβα τώρα να δεις κανένα κόλο και κανένα βυζί και πήγαινε μετά να τα πεις με την Άμη σου.
Να έχεις και επίγνωση της πραγματικότητας.
Φίλε μου εσύ είσαι ο προβληματικός που βγάζεις φωτό την γκομενά σου ή τη γυναίκα σου για επιβεβαίωση από δικό σου κόμπλεξ και μετά σε πρήζουν και από πάνω οι άλλοι που σου στέλνουν, τους δίνεις και αριθμό προτεραιότητας...σιγά ρε μεγάλε...και ποιος σου είπε ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν γκόμενες? Άντε ρε κομπλεξάρα που σε ζάλισαν και καλά στα μηνύματα...ανεβάζεις φωτό και μετά γράφεις ότι σε πρήζουν κι από πάνω λες και είσαι ο μπραντ πιτ και η γκόμενα σου η κίντμαν...Καμία σχέση αυτά που λες.
Ο τύπος είναι απλά ψψώνιο...θέλει να ασχοληθούν με τη γυναίκα του, ανεβάζει φώτος τη και μετά λέει μην μας ενοχλείτε άλλο γιατί μας κουράσατε...άντε βγάλε άκρηΠαίκτη έχεις και εσύ ευθύνες. Λες "αυτή είναι η γυναίκα μου" Τι περιμένεις ,πολιτισμό και ευγένειες;
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 6.725
- Πόντοι
- 7.095
Οκ. Τράβα τώρα παρακάλα να σου δώσουν πληροφορίες σε πμ και όταν κόψεις αυτό που ξέρεις πολύ καλά να κάνεις μιλάμε.Φίλε μου εσύ είσαι ο προβληματικός που βγάζεις φωτό την γκομενά σου ή τη γυναίκα σου για επιβεβαίωση από δικό σου κόμπλεξ και μετά σε πρήζουν και από πάνω οι άλλοι που σου στέλνουν, τους δίνεις και αριθμό προτεραιότητας...σιγά ρε μεγάλε...και ποιος σου είπε ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν γκόμενες? Άντε ρε κομπλεξάρα που σε ζάλισαν και καλά στα μηνύματα...ανεβάζεις φωτό και μετά γράφεις ότι σε πρήζουν κι από πάνω λες και είσαι ο μπραντ πιτ και η γκόμενα σου η κίντμαν...
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 6.725
- Πόντοι
- 7.095
Θα συμφωνήσω φίλε με αυτό που λες, εάν όμως δεις λίγο τον τρόπο που το έγραψα έχει πολύ δόση χιούμορ (περί νούμερα και ραντεβού).Παίκτη έχεις και εσύ ευθύνες. Λες "αυτή είναι η γυναίκα μου" Τι περιμένεις ,πολιτισμό και ευγένειες;
Δυστυχώς όπως λες και εσύ εδώ μέσα κυκλοφορούν και αουγκανα που το μόνο που κάνουν είναι να ζητάνε και να την λένε νομίζοντας ότι έτσι παίρνουν αξία.
Άγγελος angel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 60.958
- Πόντοι
- 11.956
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12.839
- Πόντοι
- 2.536
Ότι πρέπει για σοβατισμα
Hatzo32
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 441
Αγγελε ειμαστε σε κρισιμη ηλικια....
Αντε τραβά βγάλε καμιά φωτό τη γυναίκα σου μπας και πάρεις επιβεβαίωση ότι μετράει και άσε τους υπόλοιπους...Οκ. Τράβα τώρα παρακάλα να σου δώσουν πληροφορίες σε πμ και όταν κόψεις αυτό που ξέρεις πολύ καλά να κάνεις μιλάμε.
Manchester Dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2025
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
οτι πιο καλυτερο υπαρχει!!χρονια πολλα!!
Galanomatis47
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2025
- Like
- 190
- Πόντοι
- 0
εξαπτη τρελα τη φαντασια
Manchester Dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2025
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
οτι καλυτερο υπαρχει!!τελεια,σε ολα!!
Giannis.mt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 201
στα γουστα μου,δυνατο
ΜΠΟΥΓΕΛΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2024
- Like
- 583
- Πόντοι
- 81
Γουστάρει να καβλώνει τους άντρες η κυρία! Respect!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 777K
- Απαντήσεις
- 161
- Εμφανίσεις
- 155K
- Απαντήσεις
- 350
- Εμφανίσεις