Αυτή η φώτο,μου ανοίγει την όρεξη για πολλά γούστα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανοιχτά πόδια από γυναίκες-κοπέλες μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 715K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)
openminded69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.671
- Πόντοι
- 201
Μόνιμα ξεχειλωμένο είναι...!! Κάθε μέρα την πηδάς;!Έτσι φαίνεται το μουνι της γυναίκας μου χωρίς γαμηση
Καθε βδομάδα βασικά μια φοράΜόνιμα ξεχειλωμένο είναι...!! Κάθε μέρα την πηδάς;!
xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 11.532
- Πόντοι
- 3.506
Και της υπόλοιπες μέρες καλέ μου φίλε ???Καθε βδομάδα βασικά μια φορά

Τιποτα, δεν μου κάθεται βασικάΚαι της υπόλοιπες μέρες καλέ μου φίλε ???![]()
xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 11.532
- Πόντοι
- 3.506
Μήπως κάθεται άλλου??Τιποτα, δεν μου κάθεται βασικά
Δετό γνωρίζω αυτόΜήπως κάθεται άλλου??
Εχεις κάποιο τρόπο να μάθω ; Το σκέφτομαι καποιες φορέςΜήπως κάθεται άλλου??
xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 11.532
- Πόντοι
- 3.506
Οχι καλε μου φιλε ..Εχεις κάποιο τρόπο να μάθω ; Το σκέφτομαι καποιες φορές

Μου λέει είναι φυσικό στην ηλικία της να είναι έτσι ανοικτήΟχι καλε μου φιλε ..![]()
xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 11.532
- Πόντοι
- 3.506
Ποσο ετων ειναι?? Και ποσα κιλα??Μου λέει είναι φυσικό στην ηλικία της να είναι έτσι ανοικτή
48 ειναιΠοσο ετων ειναι?? Και ποσα κιλα??
51 κιλά
xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 11.532
- Πόντοι
- 3.506
Τι να σου πω καλε μου φιλε ..48 ειναι
51 κιλά

Τι να πεις;Τι να σου πω καλε μου φιλε ..![]()
xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 11.532
- Πόντοι
- 3.506
Τίποτα δεν ειμαι ο αρμόδιος καλέ μου φίλε ..Τι να πεις;

Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.621
- Πόντοι
- 746
Μυστη μου εάν δεν έχει κάνει 2-3 παιδιά και εάν χάνουμε κάτι γιατί δεν είμαστε προφανώς γιατροί-γυναικολόγοι.Εφοσον λες ότι σου κάθεται μια φορά τη βδομάδα,τότε τα ενδεχόμενα είναι δυο ειτε είστε λίγα χρονια παντρεμένοι κ προηγούμενος δεν είχε αφήσει κατάρτι για κατάρτι είτε όλα αυτά τα χρονια καθώς κ τώρα μαζί κ εσένα κάθεται κ αλλου κ σίγουρα όχι μια φορά τη βδομάδα.Φιλικα τ αναφέρω δίχως ν θέλω να σε προσβάλω φίλτατε,εφόσον εσύ το ανάρτησες.Ο τρόπος ν μάθεις είναι είτε της βάζεις ένα τύπου gps airtag σ αμάξι η όπου θες,είτε τη παρακολουθείς εσυ είτε βάζεις έναν ντετέκτιβ λαγωνικό π θα σ φέρει κ αποδείξεις.Τελος εάν σ φέρει αποδείξεις δε γνωρίζω εάν κ πως μετράνε στο διαζύγιο ώστε ν αποφεύγεις ν σ πάρει κ το σοβρακο κ ν μη σου γαμησει την υπόλοιπη ζωή.Δετό γνωρίζω αυτό
Είμαστε μαζί 23 χρόνια φίλεΜυστη μου εάν δεν έχει κάνει 2-3 παιδιά και εάν χάνουμε κάτι γιατί δεν είμαστε προφανώς γιατροί-γυναικολόγοι.Εφοσον λες ότι σου κάθεται μια φορά τη βδομάδα,τότε τα ενδεχόμενα είναι δυο ειτε είστε λίγα χρονια παντρεμένοι κ προηγούμενος δεν είχε αφήσει κατάρτι για κατάρτι είτε όλα αυτά τα χρονια καθώς κ τώρα μαζί κ εσένα κάθεται κ αλλου κ σίγουρα όχι μια φορά τη βδομάδα.Φιλικα τ αναφέρω δίχως ν θέλω να σε προσβάλω φίλτατε,εφόσον εσύ το ανάρτησες.Ο τρόπος ν μάθεις είναι είτε της βάζεις ένα τύπου gps airtag σ αμάξι η όπου θες,είτε τη παρακολουθείς εσυ είτε βάζεις έναν ντετέκτιβ λαγωνικό π θα σ φέρει κ αποδείξεις.Τελος εάν σ φέρει αποδείξεις δε γνωρίζω εάν κ πως μετράνε στο διαζύγιο ώστε ν αποφεύγεις ν σ πάρει κ το σοβρακο κ ν μη σου γαμησει την υπόλοιπη ζωή.
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.621
- Πόντοι
- 746
Φίλε μου όπως είπα κ προηγούμενος δε θέλω σε καμία περίπτωση ν σε προσβάλω απλά εσυ άνοιξες το θεμα.Εχετε 2-3 παιδιά ;; Ήταν πάντα έτσι ξεχειλωμενη;; Θέλω ν πω όταν αρχίσατε ν είστε μαζί κατάλαβες ότι έχει χιλιόμετρα το είχες δει ότι ήταν έτσι ;;; Επίσης όλα αυτά τα χρονια είχες ποτε υποψίες ότι σου κάνει λαδιές ;;; Για να το ανεβάζεις κάτι δε σ αρέσει λογικά.Επισης εσυ την νιώθεις ανοιχτή ;; Έχεις καταλαβει οτι έχει ανοίξει πολύ κ αναρωτιέσαι ;;Είμαστε μαζί 23 χρόνια φίλε
Για φαγωμα ειναι.... Παντου!!!Και ανοιχτα...και με βυζαρες...!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 2M
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 146K
- Απαντήσεις
- 330
- Εμφανίσεις