Νέα

Ανοιχτά πόδια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (12 μέλη και 28 επισκέπτες)

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
1.674
Πόντοι
201
Καθε βδομάδα βασικά μια φορά
Χωρίς να είμαι ειδικός, ή έχει βγάλει 2 παιδιά και ξεχείλωσε ή την έχεις χοντρή και την ανοίγεις εσύ ή κάποιος άλλος με το συμπάθειο...ή είναι έτσι η κατασκευή της..Όπως και να έχει να τη χαίρεσαι γιατί η δικιά μου για να φτάσει έτσι θέλει εκτενή προετοιμασία και ξεπάτωμα γερό

nio75

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2025
Like
172
Πόντοι
0
Φίλε μου όπως είπα κ προηγούμενος δε θέλω σε καμία περίπτωση ν σε προσβάλω απλά εσυ άνοιξες το θεμα.Εχετε 2-3 παιδιά ;; Ήταν πάντα έτσι ξεχειλωμενη;; Θέλω ν πω όταν αρχίσατε ν είστε μαζί κατάλαβες ότι έχει χιλιόμετρα το είχες δει ότι ήταν έτσι ;;; Επίσης όλα αυτά τα χρονια είχες ποτε υποψίες ότι σου κάνει λαδιές ;;; Για να το ανεβάζεις κάτι δε σ αρέσει λογικά.Επισης εσυ την νιώθεις ανοιχτή ;; Έχεις καταλαβει οτι έχει ανοίξει πολύ κ αναρωτιέσαι ;;
Φίλε όταν τη γνώρισα ήταν αρκετά ανοικτή νομίζω, δεν είμαι σίγουρος με ακόμη μια γυναίκα πήγα πριν από εκείνη , με επερνε άνετα αλλά σίγουρα δεν ήταν έτσι χαλαρή όλο πως είναι τώρα τα τελευταία δύο χρόνια. ( μετά από ένα δυο χρόνια μαζί ήταν πιο σφιχτή από την αρχή της σχέσης μας . Κατά διαστήματα την ένιωθα πιο χαλαρή όμως ήταν μεμονωμένα περιστατικά.
Το να πέρνει μέσα της 4 - 5 δάχτυλα όταν την γνώρισα είναι φυσιολογικό;

nio75

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2025
Like
172
Πόντοι
0
Φίλε μου όπως είπα κ προηγούμενος δε θέλω σε καμία περίπτωση ν σε προσβάλω απλά εσυ άνοιξες το θεμα.Εχετε 2-3 παιδιά ;; Ήταν πάντα έτσι ξεχειλωμενη;; Θέλω ν πω όταν αρχίσατε ν είστε μαζί κατάλαβες ότι έχει χιλιόμετρα το είχες δει ότι ήταν έτσι ;;; Επίσης όλα αυτά τα χρονια είχες ποτε υποψίες ότι σου κάνει λαδιές ;;; Για να το ανεβάζεις κάτι δε σ αρέσει λογικά.Επισης εσυ την νιώθεις ανοιχτή ;; Έχεις καταλαβει οτι έχει ανοίξει πολύ κ αναρωτιέσαι ;;
Γέννησε μια φορά με καισαρική πριν 20 χρόνια

nio75

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2025
Like
172
Πόντοι
0
Χωρίς να είμαι ειδικός, ή έχει βγάλει 2 παιδιά και ξεχείλωσε ή την έχεις χοντρή και την ανοίγεις εσύ ή κάποιος άλλος με το συμπάθειο...ή είναι έτσι η κατασκευή της..Όπως και να έχει να τη χαίρεσαι γιατί η δικιά μου για να φτάσει έτσι θέλει εκτενή προετοιμασία και ξεπάτωμα γερό
Με δηλαδή σοβαρά στη φωτό η κοπέλα είναι ανοιχτή έτσι πολύ ;
Εμένα φυσιολογικό μου φαίνεται με τη δικιά μου τόσα χρόνια να ειναι έτσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom