Νέα

Βροντόφωνοι ΣΜΥ Τελετή Ορκωμοσίας σπουδαστών Τρίκαλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οι μπαχαλακηδες του γαμησαν και τα 2 αυτα θρεντ τυπε :S
μπαχαλακηδες τυπε,του ανεβαζαν κατι φωτο με κατι πουτσες ξυλογλυπτες,επισης καλο τοπικ ηταν αυτο με τις συμβουλες για το πως να κερδισει καποιος στο λαικο λαχειο :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
οι μαλακες δεν διορθωνονται ποτε οπως εσυ....απαξ μαλακας μια φορα....παντα μαλακας θα παραμενεις ,,,,,,,

"Τα μάτια του γουρουνιού τα βλέπουν όλα γουρουνίσια". Λόρδος Μπάιρον.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπαχαλακηδες τυπε,του ανεβαζαν κατι φωτο με κατι πουτσες ξυλογλυπτες,επισης καλο τοπικ ηταν αυτο με τις συμβουλες για το πως να κερδισει καποιος στο λαικο λαχειο :rockon:
και στο αλλο με τα κομικ του εβαζαν κατι φωτος που ο μικυ γαμουσε την μινι και τετοια χυδαια τυπε :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
eida τα βιντεακια τι ειναι αυτα ρε? υπαξιωματικοι δεν ειναι αυτοι? ελεος.

Οι αξιωματικοι ελπιζω να ειναι καλυτεροι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και στο αλλο με τα κομικ του εβαζαν κατι φωτος που ο μικυ γαμουσε την μινι και τετοια χυδαια τυπε :S
γιαυτο σταματησε να γραφει δεν αντεχε να του γαμανε τα αξιολογα τοπικ του οι μπαχαλακηδες του σαιτ

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Το ξέρω μαν, πες το για τους άλλους, θα το καταλάβουν.

Ένας ηλιθιος μπορεί να κανει περισσότερες ερωτησεις σε ενα λεπτο, απο οσες μπορουν να απαντησουν δεκα σοφοι σε μια ωρα.........και σου λεω σταματα τις ερωτησεις διοτι εσυ εχεις ξεπερασει το οριο . :birdman:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
παραμενουν καραβαναδες ειναι αδυνατον να εκσυγχρονισθουν και να επαγγελματοποιηθουν.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ένας ηλιθιος μπορεί να κανει περισσότερες ερωτησεις σε ενα λεπτο, απο οσες μπορουν να απαντησουν δεκα σοφοι σε μια ωρα.........και σου λεω σταματα τις ερωτησεις διοτι εσυ εχεις ξεπερασει το οριο . :birdman:

μα δεν ήταν ερώτηση  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Τώρα είναι ερώτηση (πρόταση που τελειώνει σε ερωτηματικό, αυτό ";" δηλαδή): Μπορείς να μας πεις για το ",,,,". Ε;

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
τιγκα στους Δεξιους ειναι η Θεσσαλια...γαμω το φελεκι τους γαμω...
τιγκα στα καθηστερημενα ειναι η θεσσαλια.για μια θεση στο δημοσιο πουλανε τον πατερα και τη μανα τους μαζι.Στρατιωτικος γινεσαι γιατι το γουσταρεις οχι για να εξασφαλισεις το μηνιατικο σου.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μα δεν ήταν ερώτηση  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Τώρα είναι ερώτηση (πρόταση που τελειώνει σε ερωτηματικό, αυτό ";" δηλαδή): Μπορείς να μας πεις για το ",,,,". Ε;

ερωτηση ηταν...αλλα δεν ηξερες τι να γραψεις μετα απο 2 λεπτα και ειπες να παιξεις τον τρελο....ελα αρπαξε την ταπα σου και πηγαινε για υπνο τωρα.....

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ερωτηση ηταν...αλλα δεν ηξερες τι να γραψεις μετα απο 2 λεπτα και ειπες να παιξεις τον τρελο....ελα αρπαξε την ταπα σου και πηγαινε για υπνο τωρα.....

Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, έχω σχολείο αύριο αλλά δεν θα πάω. Τρίτη χρονιά στην ίδια τάξη, έχω αρχίσει να τα μαθαίνω πλέον. Ήπια ήδη το γάλα μου, άπλωσα τις κούκλες μου, φόρεσα και πυτζάμα και είμαι έτοιμος. Αλλά ρε τύπε, 372 σχόλια και ΔΕΝ απαντάς. Αν δεν υπάρχει απάντηση, πες έκανα λάθος. Δεν κοστίζει και δεν θα σε παρεξηγήσω, ειλικρινά.

Αν δεν απαντήσεις για τα ",,,," εγώ τουλάχιστον κλείνω τις ερωτήσεις δεχόμενος ότι έχεις γράψει μαλακία και προσπάθησες να το σώσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εκεινος ο Lepron που να βρισκεται αραγε  :think:

Stories