apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ξυλο!
ξυλο!
ξυλο!
η δικη σου τυπε....αυτα σε μαθε η μανα σου???
τυπε στο στομα σου...ρουφα πιπες κ σκασε.
ρε τρελε ξερεις οτι την μονη ταμπελα που σου χω κολλησει ειναι του μεταλλα απλα δεν γουσταρω τους αριστερους και το δειχνω με καθε ευκαιριαοχι...θα προτιμουσα κανενος προπυργιο...ικανοποιηθηκες?
σε αυτην την χωρα εαν δεν δηλωνεις Δεξιος,βιαζεται ο συνομιλητης να σε βαπτισει αριστερο,Πασοκο κτλ κτλ...μερικοι γουσταρετε ταμπελες...για αυτο τρωμε τα σκατα μας σαν χωρα.
η δικη σου τυπε....
τωρα μιλας σωστα... ;)ρε τρελε ξερεις οτι την μονη ταμπελα που σου χω κολλησει ειναι του μεταλλα απλα δεν γουσταρω τους αριστερους και το δειχνω με καθε ευκαιρια
τωρα μιλας σωστα... ;)
οσο για τον καραγκιοζακο georgetsl ας αλλαξει το νικ του σε gaygetsl ....του παει καλυτερα...
ρε Αμεα..οταν εγω ακουγα μεταλ εσυ δεν ειχες βγει ακομη απο τα αρχιδια του πατερα σου....ρε κομμουνι...αντε παγαινε απο εδω ρε που εισαι και μεταλλας ....για μαλακας φερνεις!!!!
τωρα μιλας σωστα... ;)
οσο για τον καραγκιοζακο georgetsl ας αλλαξει το νικ του σε gaygetsl ....του παει καλυτερα...
ρε Αμεα..οταν εγω ακουγα μεταλ εσυ δεν ειχες βγει ακομη απο τα αρχιδια του πατερα σου....
δε μου λες...σε τρωει ο κωλος σου νυχτιατικα...δεν σε γαμαω...ρε παπππου....στριβε σου λεω!!!
Μην μειώνεις τον καραγκιόζη ρε τύπε
σταματα τους τσακωμους και χωσε κανα κομματι motorhead να γουσταρουμε.ειμαστε μαζι σουτωρα μιλας σωστα... ;)
σταματα τους τσακωμους και χωσε κανα κομματι motorhead να γουσταρουμε.ειμαστε μαζι σου
δε μου λες...σε τρωει ο κωλος σου νυχτιατικα...δεν σε γαμαω...
σε βαρεθηκα...παιξε το πουλακι σου τωρα μονο σου...τι να γαμησεις ρε απολιθωμα ??? κανα fleshlight και πολυ σου πεφτει για την ηλικια σου !!!
σε βαρεθηκα...παιξε το πουλακι σου τωρα μονο σου...