Νέα

Βρηκα βιντεακι της γυναικας μου με πρωην της!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα intothesea1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mirag3

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
E ρε τι διαβαζουμε 1:00 το βραδυ......ααχχαχαχαχαχχααχχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παντωs ....και αυτο ειναι προs τιμην του μπου....οποιοι αντιμετωπιζουν καποιο προβλημα, ακομη και σαν αγνωστοι μπαινουν εδω να το...εκμηστηρευτουν
Μηπωs πρεπει να μεταδιδεται κι απ την τηλεοραση????Δεν θαταν ασχημα :cheesy: :cheesy:

nswp

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πες μου οτι ειναι φαρσα. Δεν ειναι δινατον να ανεβαζεις μια τετια μαλακια στο μπουρδελα κομ. Πας καλα ρε??????

Μαλακα αυτη σε αγοραζει και σε πουλαει για πλακα με φενεται και δεν περνεις χαμπαρη τιποτα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
ρε μουφαδόρε τι άλλο νήμα θα πλέξεις εδώ μέσα;

καλά έχετε πάρει γραμμή τα θέματα του πρωτογραφέα εδώ;

κρίμα που με κάνεις να καταστρέφω μερικά καλά κλικ στο πληκτρολόγιό μου.

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
ΓΤΠ καβάλα...
Όλοι οι πουτσαράδες ξεπαρθενιάσατε τη γυναίκα σας τη πρώτη νύχτα του γάμου σας και δείξατε και τα σεντόνια στη γειτονιά για να αποδείξετε την αγνότητά της.
Με ποιο σκεπτικό είναι άπιστη εφόσον λέει ότι είναι πρώην της και με ποιο σκεπτικό είναι πουτάνα?Επειδή έδινε κώλο?
Καλά το ανέβασε το στο ίντερνετ για να την ξεφτυλίσεις δε χρειάζεται να το σχολιάσω καν, γελάνε και οι μαιμούδες :jerking:
Η γυναίκα σου είναι, με το συμπάθιο κιόλας, ηλίθια που το κράτησε στο πσ της και συ είσαι, πάλι με το συμπάθιο, ηλίθιος που κάθεσε και ψάχνεις τα αρχεία της λες και είσαι κανα ψαρωμένο γυμνασιόπαιδο.
Λογικό να σε απασχολεί τώρα μιας και το είδες οπότρ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χωρίσεις, γιατί δε πρόκειται να σου βγει απ'το μυαλό.

Αυτάαααα πάνω στο θέμα....

Άλλο...Ο φίλος πιο πάνω έβαλε λινκ με τα θεματά σου, υπάρχει πρόβλημα με το αιδίο της γυναίκας μου, και κάτι άλλο με το κώλο της γυναίκας σας και τώρα αυτό.Εσύ έχεις πρόβλημα.Παίξε το πουλάκι σου να χαλαρώσεις λίγο, χώρισε τη γυναίκα σου και πάνε σε καμμιά πουτάνα.

PS. Πρέπει να 'σαι λίγο αδερφούλα που δε πήρες κώλο ενώ τον δίνει και το βιντεοσκοπεί  :grin:

Περαστικά.

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
ρε μουφαδόρε τι άλλο νήμα θα πλέξεις εδώ μέσα;

καλά έχετε πάρει γραμμή τα θέματα του πρωτογραφέα εδώ;

κρίμα που με κάνεις να καταστρέφω μερικά καλά κλικ στο πληκτρολόγιό μου.
ε ναι ψιλομουφιά μου μυρίζει αλλά τι να κάνεις παντού υπάρχουν, δε ξέρεις τι ψυχολογικά έχει ο καθένας

Επισκέπτης
ε ναι ψιλομουφιά μου μυρίζει αλλά τι να κάνεις παντού υπάρχουν, δε ξέρεις τι ψυχολογικά έχει ο καθένας
τραβιξε και εσυ ενα βιντεο που να γαμας καμια μουναρα αλλη και αστο καπου να το δει και περιμενε να αντιδρασει αυτι προτι. ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τραβιξε και εσυ ενα βιντεο που να γαμας καμια μουναρα αλλη και αστο καπου να το δει και περιμενε να αντιδρασει αυτι προτι. ;)
και μετα να γραψει οτι δεν του αρεσει να υποκρινεται γιατι βρηκε την αληθινη ηδονη στην αγκαλια της αμαντας και ζησει ελευθερος με χωρις εγνοιες και με τακτικες επισκεψεις σε εσενα και αλλου ;).ασε που του βγαινει φτηνοτερα ετσι... ;) ;)

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
Η απάντηση μου πήγαινε στο ''καλά έχετε πάρει γραμμή τα θέματα του πρωτογραφέα εδώ;''
τσέκαρε και θα καταλάβεις

Επισκέπτης
και μετα να γραψει οτι δεν του αρεσει να υποκρινεται γιατι βρηκε την αληθινη ηδονη στην αγκαλια της αμαντας και ζησει ελευθερος με χωρις εγνοιες και με τακτικες επισκεψεις σε εσενα και αλλου ;).ασε που του βγαινει φτηνοτερα ετσι... ;) ;)
δεν ενωουσα να ερθει σε εμενα απλοσ να τιν κανει ν α εσθανετε προδομενη.και μετα να τιν χορισι βεβεα,οχχι επδ εκανε οτι εκανε αλλα επδ το κραταει ακομα ;)
η  να τιν χορισι χορις να τις πει τπτ,η αδιφορια σκοτονι και πονα πιο πολυ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δεν ενωουσα να ερθει σε εμενα απλοσ να τιν κανει ν α εσθανετε προδομενη.και μετα να τιν χορισι βεβεα,οχχι επδ εκανε οτι εκανε αλλα επδ το κραταει ακομα ;)
η  να τιν χορισι χορις να τις πει τπτ,η αδιφορια σκοτονι και πονα πιο πολυ
μωρο μου ο τυπος ειναι καποιος που κανει πλακα γραφοντας μαλακιες(τρολ τα λενε αν ξερεις) και εννοειται πως αν συνεβαινε αυτο στα αληθεια σε καποιον μια επισκεψη σε εσενα μετα τον χωρισμο θα ηταν η καλυτερη επιλογη... ;) ;)

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
να τος ο σπόνσορας  :2funny:

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
τι έγινε ρε φίλε, έτσουξε?
Χιουμοριστικό ήταν

Επισκέπτης
μωρο μου ο τυπος ειναι καποιος που κανει πλακα γραφοντας μαλακιες(τρολ τα λενε αν ξερεις) και εννοειται πως αν συνεβαινε αυτο στα αληθεια σε καποιον μια επισκεψη σε εσενα μετα τον χωρισμο θα ηταν η καλυτερη επιλογη... ;) ;)
:think:που να το καταλαβω η ξανθια.παντος αν ειναι αλιθια ειναι μεγαλο σοκ :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom