- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
ε ναι ψιλομουφιά μου μυρίζει αλλά τι να κάνεις παντού υπάρχουν, δε ξέρεις τι ψυχολογικά έχει ο καθέναςρε μουφαδόρε τι άλλο νήμα θα πλέξεις εδώ μέσα;
καλά έχετε πάρει γραμμή τα θέματα του πρωτογραφέα εδώ;
κρίμα που με κάνεις να καταστρέφω μερικά καλά κλικ στο πληκτρολόγιό μου.
τραβιξε και εσυ ενα βιντεο που να γαμας καμια μουναρα αλλη και αστο καπου να το δει και περιμενε να αντιδρασει αυτι προτι. ;)ε ναι ψιλομουφιά μου μυρίζει αλλά τι να κάνεις παντού υπάρχουν, δε ξέρεις τι ψυχολογικά έχει ο καθένας
και μετα να γραψει οτι δεν του αρεσει να υποκρινεται γιατι βρηκε την αληθινη ηδονη στην αγκαλια της αμαντας και ζησει ελευθερος με χωρις εγνοιες και με τακτικες επισκεψεις σε εσενα και αλλου ;).ασε που του βγαινει φτηνοτερα ετσι... ;) ;)τραβιξε και εσυ ενα βιντεο που να γαμας καμια μουναρα αλλη και αστο καπου να το δει και περιμενε να αντιδρασει αυτι προτι. ;)
τραβιξε και εσυ ενα βιντεο που να γαμας καμια μουναρα αλλη και αστο καπου να το δει και περιμενε να αντιδρασει αυτι προτι. ;)
δεν ενωουσα να ερθει σε εμενα απλοσ να τιν κανει ν α εσθανετε προδομενη.και μετα να τιν χορισι βεβεα,οχχι επδ εκανε οτι εκανε αλλα επδ το κραταει ακομα ;)και μετα να γραψει οτι δεν του αρεσει να υποκρινεται γιατι βρηκε την αληθινη ηδονη στην αγκαλια της αμαντας και ζησει ελευθερος με χωρις εγνοιες και με τακτικες επισκεψεις σε εσενα και αλλου ;).ασε που του βγαινει φτηνοτερα ετσι... ;) ;)
μωρο μου ο τυπος ειναι καποιος που κανει πλακα γραφοντας μαλακιες(τρολ τα λενε αν ξερεις) και εννοειται πως αν συνεβαινε αυτο στα αληθεια σε καποιον μια επισκεψη σε εσενα μετα τον χωρισμο θα ηταν η καλυτερη επιλογη... ;) ;)δεν ενωουσα να ερθει σε εμενα απλοσ να τιν κανει ν α εσθανετε προδομενη.και μετα να τιν χορισι βεβεα,οχχι επδ εκανε οτι εκανε αλλα επδ το κραταει ακομα ;)
η να τιν χορισι χορις να τις πει τπτ,η αδιφορια σκοτονι και πονα πιο πολυ
να τος ο σπόνσοραςκαι μετα να γραψει οτι δεν του αρεσει να υποκρινεται γιατι βρηκε την αληθινη ηδονη στην αγκαλια της αμαντας και ζησει ελευθερος με χωρις εγνοιες και με τακτικες επισκεψεις σε εσενα και αλλου ;).ασε που του βγαινει φτηνοτερα ετσι... ;) ;)
νατος ο βλακαςνα τος ο σπόνσορας
;)τι έγινε ρε φίλε, έτσουξε?
Χιουμοριστικό ήταν
που να το καταλαβω η ξανθια.παντος αν ειναι αλιθια ειναι μεγαλο σοκ :Sμωρο μου ο τυπος ειναι καποιος που κανει πλακα γραφοντας μαλακιες(τρολ τα λενε αν ξερεις) και εννοειται πως αν συνεβαινε αυτο στα αληθεια σε καποιον μια επισκεψη σε εσενα μετα τον χωρισμο θα ηταν η καλυτερη επιλογη... ;) ;)
Εμαs μαs αρεσουνε οι ξανθεs παντωs...που να το καταλαβω η ξανθια.παντος αν ειναι αλιθια ειναι μεγαλο σοκ :S
και εμεναΕμαs μαs αρεσουνε οι ξανθεs παντωs...