Νέα

Βρήκα γκόμενα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jormakka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.136
Πόντοι
3.846
παίκτη αξίζεις καλύτερα. Μη μασάς. Καλύτερα ελεύθερος το καλοκαίρι, να την πέφτεις και σε τουρίστριες.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
τζορμακκα μην μασας με τις πουτανες ολες,
μονο να τις γαμας και να σκιζεις τις πορνες
ασε τα γρουσουζαρια σε φαγανε στο ματι,
μην μασας μεινε εσυ αγνος κιμπαρης,
η απουσια σου βαρια,
κλαιγανε και τα μπανερ....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
τζορμακκα μην μασας με τις πουτανες ολες,
μονο να τις γαμας και να σκιζεις τις πορνες
ασε τα γρουσουζαρια σε φαγανε στο ματι,
μην μασας μεινε εσυ αγνος κιμπαρης,
η απουσια σου βαρια,
κλαιγανε και τα μπανερ....
πως να μασησει αφου δεν ειπε οτι ειχε στραβα δοντια? ο ιδιος το ειπε οχι εγω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.525
Πόντοι
9.297
Ούτε μια εβδομάδα θες να πεις. Έχω αρχίσει να υποπτεύομαι ότι με εκμεταλλεύονται. Παίρνουν σεξ, παίρνουν διήμερο, και μετά αντίο. Δε πειράζει. Προχωράμε.
Καλώς ήρθες πίσω...μην ξεχνάς το μάθημα που πήρες...οι ερασιτέχνες πληρώνονται με διήμερα και κοσμήματα.Οι επαγγελματίες με κάποια χαρτονομίσματα(όχι απαραίτητα πολύ μεγάλα).ΟΛΕΣ πληρώνονται,ΟΛΕΣ έχουν την τιμή τους και τον τρόπο πληρωμής τους.

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Καλώς ήρθες πίσω...μην ξεχνάς το μάθημα που πήρες...οι ερασιτέχνες πληρώνονται με διήμερα και κοσμήματα.Οι επαγγελματίες με κάποια χαρτονομίσματα(όχι απαραίτητα πολύ μεγάλα).ΟΛΕΣ πληρώνονται,ΟΛΕΣ έχουν την τιμή τους και τον τρόπο πληρωμής τους.

Πέφτω σε λάθος γκόμενες φίλε. Μερικές φορές εν γνώση μου, πρέπει λίγο να τα βαλω κάτω να συνέλθω. Έχει και καλές κοπέλες, αλλά αμα σε τρωει ο κωλος σου να πας με τρελές, τα λουζεσαι. Συνεχίζουμε, το καλοκαίρι μόλις έφτασε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.525
Πόντοι
9.297
Πέφτω σε λάθος γκόμενες φίλε. Μερικές φορές εν γνώση μου, πρέπει λίγο να τα βαλω κάτω να συνέλθω. Έχει και καλές κοπέλες, αλλά αμα σε τρωει ο κωλος σου να πας με τρελές, τα λουζεσαι. Συνεχίζουμε, το καλοκαίρι μόλις έφτασε.
Ιδίως αν την πέτυχες στην διαδικτυακή ζούγκλα δεν πιστεύω να περίμενες κάτι καλύτερο...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αν θες να σου δωσω μια συμβουλη για το πως να κρατησεις μια γκομενα παραπανω απο μηνα,ειναι η εξης. Μιλα λιγο,γαμα πολυ...και φυσικα μπαινε στο ψητο γρηγορα γρηγορα,πριν μαθει πολλα για σενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom