Νέα

Βρήκα γκόμενα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jormakka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.351
Πόντοι
12.756
Πέφτω σε λάθος γκόμενες φίλε. Μερικές φορές εν γνώση μου, πρέπει λίγο να τα βαλω κάτω να συνέλθω. Έχει και καλές κοπέλες, αλλά αμα σε τρωει ο κωλος σου να πας με τρελές, τα λουζεσαι. Συνεχίζουμε, το καλοκαίρι μόλις έφτασε.
αυτα τραβαμε εμεις οι αισθηματιες:undecided:

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Ιδίως αν την πέτυχες στην διαδικτυακή ζούγκλα δεν πιστεύω να περίμενες κάτι καλύτερο...

Όχι δεν ήταν Διαδικτύου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτα τραβαμε εμεις οι αισθηματιες:undecided:

Ότι χειρότερο. Δε θέλει συναισθημα η ζωη τελικά. Τα γαμαει όλα. Αλλά χωρίς αυτό νιώθεις κενός. Αντε βγάλε άκρη.

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Καλά, το bou. Κ το σπορ, γιατί πρέπει να τα κόψει...
Δεν κατάλαβα....
Δηλαδή εμείς εδώ μέσα είμαστε τιποτις παράνομοι ή τα κορίτσια είναι γκόμενες μας ;
Πολύ κατάκαρδα τα πήρε....
Βρε σεις.... υπάρχει μια μέρα στη ζωή οποιουδήποτε άντρα, που κ με την Κιμ Μπασιτζερ ( ένα παράδειγμα τέλος πάντων ) να τα έχεις, δε θα κοιτάξουμε άλλη ;
Δε θα συζητήσουμε για τον κωλο και τους βυζους της μίας και της άλλης ; Θα απαρνηθούμε τόν ερωτισμό που διαχέεται μέσα μας ή θα μας σώσει μια Κ μοναδική ;
Κ στο κάτω κάτω, δεν θέλουμε και να σωθούμε.
Θέλουμε να έχουμε επαφή με τον ερωτισμό μας στο έπακρον....κ αυτό μόνοι μας μόνο το καταφέρνουμε...
Πάντως εύχομαι τα καλύτερα στο νέο.... αλίμονο
Άλλο τονα και άλλο τ άλλο...

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Καλά, το bou. Κ το σπορ, γιατί πρέπει να τα κόψει...
Δεν κατάλαβα....
Δηλαδή εμείς εδώ μέσα είμαστε τιποτις παράνομοι ή τα κορίτσια είναι γκόμενες μας ;
Πολύ κατάκαρδα τα πήρε....
Βρε σεις.... υπάρχει μια μέρα στη ζωή οποιουδήποτε άντρα, που κ με την Κιμ Μπασιτζερ ( ένα παράδειγμα τέλος πάντων ) να τα έχεις, δε θα κοιτάξουμε άλλη ;
Δε θα συζητήσουμε για τον κωλο και τους βυζους της μίας και της άλλης ; Θα απαρνηθούμε τόν ερωτισμό που διαχέεται μέσα μας ή θα μας σώσει μια Κ μοναδική ;
Κ στο κάτω κάτω, δεν θέλουμε και να σωθούμε.
Θέλουμε να έχουμε επαφή με τον ερωτισμό μας στο έπακρον....κ αυτό μόνοι μας μόνο το καταφέρνουμε...
Πάντως εύχομαι τα καλύτερα στο νέο.... αλίμονο
Άλλο τονα και άλλο τ άλλο...

Ρόδα είναι και γυρίζει. Είναι ένα πουτανί εκ Ρωσίας που έχει ρίξει μεγάλη κατάρα (μου τα προλάβανε) και τώρα σάλπαρε για νέο αμόρε αλλά ρόδα είναι και γυρίζει. Υπομονή και προχωράμε.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ρόδα είναι και γυρίζει. Είναι ένα πουτανί εκ Ρωσίας που έχει ρίξει μεγάλη κατάρα (μου τα προλάβανε) και τώρα σάλπαρε για νέο αμόρε αλλά ρόδα είναι και γυρίζει. Υπομονή και προχωράμε.
ελα το καλοκαιρι στα μερη μου θα παμε να ψαξουμε μαζι, εσυ κατι ξερεις εγω ειμαι αρχαριος αλλα θα γινουμε δυνατο κυνηγετικο team

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
ελα το καλοκαιρι στα μερη μου θα παμε να ψαξουμε μαζι, εσυ κατι ξερεις εγω ειμαι αρχαριος αλλα θα γινουμε δυνατο κυνηγετικο team

Που εβρισκεσαι φίλτατε; Με μεγάλη μου χαρά.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
Πάρε και τον φίλο Ρεζ και κατεβείτε
Θα τον πάμε σε Ταυλανδέζικο που στο μενού έχει και...

snake GIF

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
Cash out στο 45’ με δυο κόρνερ και λευκή ισοπαλία όμως με απόδοση 7. Θα σέβεσαι. Για πάνε δες το δελτίο μωρό.
Ο τελευταίος άντρας που με είπε μωρό μάζεψε τα δόντια του από το πεζοδρόμιο....
:confused:

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Ο τελευταίος άντρας που με είπε μωρό μάζεψε τα δόντια του από το πεζοδρόμιο....
:confused:

Δες το δελτίο έκατσε cash out επι πέντε, και κάτι μου λέει ότι μπορεί και να μη σπάσει ούτε μέχρι το 90. Αλλά κοτέψαμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom