Νέα

Βρέθηκε ο τάφος του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Όπως βλέπετε, κάποιο τετράποδο ζώο έγραψε πάνω στις ανεκτίμητης αξίας πέτρες τη μοναδική λέξη που έχει αξία στη χαμερπή ζωή του: ΠΑΟΚ. Το ότι κάνει ζημιά που για να αποκατασταθεί πιθανότατα θα ξύσουν τις πέτρες ή θα αναγκαστούν να τις περάσουν με χλωρίνη, δεν τον νοιάζει, δεν είναι ικανός να το σκεφτεί. Ο ελάχιστης χωρητικότητας εγκέφαλός του έχει καταληφθεί μόνο από μια έννοια: ΠΑΟΚ. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Την Κυριακή θα πάει και θα ουρλιάζει και θα βρίζει το διαιτητή που αδικεί την ομαδάρα του, σίγουρα κάποια λαμόγια που ζουν στην Αθήνα έχουν κάνει συνομωσία να μην πάρει το πρωτάθλημα.
Εισαι ηλίθιος έτσι;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
O jamaican φταιει για ολα. Γιατι ρε αλητη εβαψες τα αρχαια?

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Όπως βλέπετε, κάποιο τετράποδο ζώο έγραψε πάνω στις ανεκτίμητης αξίας πέτρες τη μοναδική λέξη που έχει αξία στη χαμερπή ζωή του: ΠΑΟΚ. Το ότι κάνει ζημιά που για να αποκατασταθεί πιθανότατα θα ξύσουν τις πέτρες ή θα αναγκαστούν να τις περάσουν με χλωρίνη, δεν τον νοιάζει, δεν είναι ικανός να το σκεφτεί. Ο ελάχιστης χωρητικότητας εγκέφαλός του έχει καταληφθεί μόνο από μια έννοια: ΠΑΟΚ. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Την Κυριακή θα πάει και θα ουρλιάζει και θα βρίζει το διαιτητή που αδικεί την ομαδάρα του, σίγουρα κάποια λαμόγια που ζουν στην Αθήνα έχουν κάνει συνομωσία να μην πάρει το πρωτάθλημα.

Χαχαχααχαχαχα :2funny:

Δεν μπορει να το διαβαζω αυτο....μλκ μπροκολε να σαι καλα ρε φιλε μου εφτιαξες τη μερα..αυτο ξεπερναει σε μαλακια ακομα και τις μαλακιες του πιπη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν είναι μπούφος... μπόκολος είναι...  :grin:

Μ αρεσει που σε κατι θρεντ ( με τη θρησκεια νομιζω ) το παιζει και καλα και σκεπτικιστης και οτι ταχα μου δε μασαει απο τα παραμυθια που μας σερβιρουν :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
οοοο, νταξ μωρε πως κανετε ετσι, δεν ξερει απο φωτοσοπ το παλικαρι

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ο μεγαλεξανδρος δεν ητο απλως ελλην ητο παοκσης οπως τακμερεται και απο απο την ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ στην εισοδο του ταφου του  , αμεσα ελληνικη ιθαγενεια σε ολους τους σκοπιανους να αγορασουν και εισητηρια του παοκ  :dancing:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Μ αρεσει που σε κατι θρεντ ( με τη θρησκεια νομιζω ) το παιζει και καλα και σκεπτικιστης και οτι ταχα μου δε μασαει απο τα παραμυθια που μας σερβιρουν :grin:

Θα ήθελα να αναλύσεις τι ακριβώς κατάλαβα λάθος,μπορεί να παραξήγησα τη φάση, αν αέχει ας πούμε ένα μυστικό μήνυμα που εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom