Επισκέπτης
Μπουφος ειναι μωρε
Εισαι ηλίθιος έτσι;Όπως βλέπετε, κάποιο τετράποδο ζώο έγραψε πάνω στις ανεκτίμητης αξίας πέτρες τη μοναδική λέξη που έχει αξία στη χαμερπή ζωή του: ΠΑΟΚ. Το ότι κάνει ζημιά που για να αποκατασταθεί πιθανότατα θα ξύσουν τις πέτρες ή θα αναγκαστούν να τις περάσουν με χλωρίνη, δεν τον νοιάζει, δεν είναι ικανός να το σκεφτεί. Ο ελάχιστης χωρητικότητας εγκέφαλός του έχει καταληφθεί μόνο από μια έννοια: ΠΑΟΚ. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Την Κυριακή θα πάει και θα ουρλιάζει και θα βρίζει το διαιτητή που αδικεί την ομαδάρα του, σίγουρα κάποια λαμόγια που ζουν στην Αθήνα έχουν κάνει συνομωσία να μην πάρει το πρωτάθλημα.
Να πειτε του μποκολου να μιλαει καλυτερα για μενα ετσιO jamaican φταιει για ολα. Γιατι ρε αλητη εβαψες τα αρχαια?
Μπουφος ειναι μωρε
Όπως βλέπετε, κάποιο τετράποδο ζώο έγραψε πάνω στις ανεκτίμητης αξίας πέτρες τη μοναδική λέξη που έχει αξία στη χαμερπή ζωή του: ΠΑΟΚ. Το ότι κάνει ζημιά που για να αποκατασταθεί πιθανότατα θα ξύσουν τις πέτρες ή θα αναγκαστούν να τις περάσουν με χλωρίνη, δεν τον νοιάζει, δεν είναι ικανός να το σκεφτεί. Ο ελάχιστης χωρητικότητας εγκέφαλός του έχει καταληφθεί μόνο από μια έννοια: ΠΑΟΚ. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Την Κυριακή θα πάει και θα ουρλιάζει και θα βρίζει το διαιτητή που αδικεί την ομαδάρα του, σίγουρα κάποια λαμόγια που ζουν στην Αθήνα έχουν κάνει συνομωσία να μην πάρει το πρωτάθλημα.
Να πειτε του μποκολου να μιλαει καλυτερα για μενα ετσι
δεν είναι μπούφος... μπόκολος είναι...
Σαν τον τζ ελ γραφεις κοιταξε τοΚαλα λει ο μποκολος να βαλει μυαλο σε ολα τα χουλιγκανια και τους μπαχαλακηδες να μπει μια ταξη
τυπε δεν τα εβαψε ο τζαμαικανO jamaican φταιει για ολα. Γιατι ρε αλητη εβαψες τα αρχαια?
ψαρώνεις άσχημα τύπε...
Πολυ βραδυνους εισαι τυπε!!!επειδή είμαι λίγο βραδύνους, τι εννοείς ακριβώς;
τυπε που να πιασουν αυτοι το χιουμορ σουεπειδή είμαι λίγο βραδύνους, τι εννοείς ακριβώς;
τυπε δεν τα εβαψε ο τζαμαικαν
Τον ταφο του παοκ βρηκαν
Εισαι ηλίθιος έτσι;
Να πειτε του μποκολου να μιλαει καλυτερα για μενα ετσι
Μια λέξη θα σου πωεξήγησέ μου γιατί, μπορεί το μικρό μου μυαλουδάκι να μην καταλαβαίνει και να με βοηθήσεις να αποκτήσω αυτογνωσία.
Μ αρεσει που σε κατι θρεντ ( με τη θρησκεια νομιζω ) το παιζει και καλα και σκεπτικιστης και οτι ταχα μου δε μασαει απο τα παραμυθια που μας σερβιρουν