Νέα

Βρέθηκε ο τάφος του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• Solun capital of FYROM.JPG
    Solun capital of FYROM.JPG
    120,3 KB · Εμφανίσεις: 47

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Επειδη εισαι Κλωνος ενος απο τους Αλεξ, Μαστερ ή Τραμουντανα σου λεω απλα να... ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ !!!!  :humpleg:

Εχεις συγχυση εν κρανιω φαντασιοπληκτε μαλακα πιπικο. Εχεις τερματισει το κοντερ της μαλακιας..θα μπορουσες ευκολα να βαλεις τις πηγες που τα διαβασες αυτα αλλα που να βρεις αφου αυτα τα εχει κατεβασει η γκλαβα σου ή τα ειδες σε τπτ βιβλια της πουτσας τυπου λιακοπουλου.... Πανιβλακα

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εχεις συγχυση εν κρανιω φαντασιοπληκτε μαλακα πιπικο. Εχεις τερματισει το κοντερ της μαλακιας..θα μπορουσες ευκολα να βαλεις τις πηγες που τα διαβασες αυτα αλλα που να βρεις αφου αυτα τα εχει κατεβασει η γκλαβα σου ή τα ειδες σε τπτ βιβλια της πουτσας τυπου λιακοπουλου.... Πανιβλακα

Εχεις εμπαθεια μαζι μου Πουτανας Γιε και βρηκες ευκαιρια να μου κανεις επιθεση Εργαστηριακα Κλωνοποιημενος.
Σε συνδεω με την Τεραστια ΚαραΠουτσακλαρα μου και σου ανταπαντω ... ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ !!!
Εισαι πουτανας Γιος Κλωνος και αν εδειχνες λιγοτερο Μαλακας απο οτι εισαι ισως να σου εβγαζα και τις πηγες μου.
Τωρα κατσε ψαξε να τις Βρεις Μονος ΣΟΥ Γαμω το Σπιτακι ΣΟΥ Αμορφωτε ΠαλιοΜαλακα και μην τα περιμενεις ολα ετοιμα !!!  :2on1:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ο Ηροδοτος αναφερει τους μακεδονες οτι ειναι ελληνικο φυλο ταυτοσημο με τους δωριεις. Επισης οι αρχαιοι μακεδονες συμμετειχαν στους ολυμπιακους αγωνες απο το 504π.χ. που μονο ελληνες συμμετειχαν οποτε το οτι δεν τους θεωρουσαν ελληνες που λες ειναι ατοπο

Πηγη:
Copy paste τα κανει ο Αμορφωτος ο ΠαλιοΜαλακας.
Ουτε να τα γραψει με δικα του λογια δεν μπορει... ο ΠαλιοΜπακαλης !!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Ηροδοτος αναφερει τους μακεδονες οτι ειναι ελληνικο φυλο ταυτοσημο με τους δωριεις. Επισης οι αρχαιοι μακεδονες συμμετειχαν στους ολυμπιακους αγωνες απο το 504π.χ. που μονο ελληνες συμμετειχαν οποτε το οτι δεν τους θεωρουσαν ελληνες που λες ειναι ατοπο
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ; Πότε έγραψα εγώ ότι οι Έλληνες δε θεωρούσαν τους Μακεδόνες Έλληνες. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Δε θυμάμαι ποιος τ έγραψε, αλλά κάπου διάβασα ότι οι (αρχαίοι) Έλληνες, τους Μακεδόνες τους θεωρούσαν κάτι σα γύφτους και όχι Έλληνες.
Καλό θ είναι να διαβάσει λίγο Ηρόδοτο και Θουκιδίδη.
Επίσης θα ήταν λίγο χλωμό (εώς νεκρό) οι ελιτιστές Αθηναίοι της εποχής να δεχόντουσαν στη πόλη τους τον Αριστοτέλη.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ; Πότε έγραψα εγώ ότι οι Έλληνες δε θεωρούσαν τους Μακεδόνες Έλληνες. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τα Gοοgλαρει και τα κανει Copy paste χωρις να καταλαβαινει τι διαβαζει και τι γραφει ... Ειναι Βλακας και Αμορφωτος... Τον εχω Σταμπαρει !!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχεις εμπαθεια μαζι μου Πουτανας Γιε και βρηκες ευκαιρια να μου κανεις επιθεση Εργαστηριακα Κλωνοποιημενος.
Σε συνδεω με την Τεραστια ΚαραΠουτσακλαρα μου και σου ανταπαντω ... ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ !!!
Εισαι πουτανας Γιος Κλωνος και αν εδειχνες λιγοτερο Μαλακας απο οτι εισαι ισως να σου εβγαζα και τις πηγες μου.
Τωρα κατσε ψαξε να τις Βρεις Μονος ΣΟΥ Γαμω το Σπιτακι ΣΟΥ Αμορφωτε ΠαλιοΜαλακα και μην τα περιμενεις ολα ετοιμα !!!  :2on1:

ρε μαλάκα τις μάνες και τα σπίτια τι τα θέλεις ρε νούμερο ??????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εχω εμπαθεια με τα μαλακισμενα πυροτουβλα σαν και του λογου σου και οπου τα βρω τα γαμαω πιπικο τσιμπουκοπνιχτη. Οπως ειδες δεν ειμαι εγω αυτος που ζηταει πηγες αλλα αλλοι 2 τουλαχιστον στις ζητησαν αλλα κανεις τη παπια σκατοκεφαλε μπουρδολογε γιατι αυτα τα εχεις βγαλει απο τη ξεσκισμενη κωλοτρυπιδα σου. Αποβλητο κωλου πουτανας. Με εβγαλες και κλωνο του ταμουντανα φαντασηιοπληκτη κουραδα :2funny:

Σκασε Ζωον που θα σου ανοιξω τα Ματια με πηγες ...
Πηγες Να πας να βρεις στο Φορουμ που διαβασες οτι οι κεφαλες απο τις Σφιγγες κατασκευαστηκαν απο αλλο  υλικο που στην πορεια χαθηκαν
Ποσταρισμα Χρηστη (αν δεν εισαι ο ιδιος) διαβασες και ηρθες μας ξεφουρνισες την Μαλακια σου εδω μεσα !!!

Θα Παθεις πλακα αν μαθεις ποιες ειναι οι Πηγες μου !!! ΠαλιοΜαλακα !!!!  :birdman:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε μαν λες η σκαπανη να φερει στο φως καποιο απο τα πρωταθληματα σας;
Μπααααααααααααα. Το πιο πιθανό είναι να φέρει στο φως το τελευταίο σας καθαρό πρωτάθλημα  :birdman:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σιγα ρε καβλιαρηδες και κανει και ζεστη....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε μαν λες η σκαπανη να φερει στο φως καποιο απο τα πρωταθληματα σας;

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6

Εχω εμπαθεια με τα μαλακισμενα πυροτουβλα σαν και του λογου σου και οπου τα βρω τα γαμαω πιπικο τσιμπουκοπνιχτη. Οπως ειδες δεν ειμαι εγω αυτος που ζηταει πηγες αλλα αλλοι 2 τουλαχιστον στις ζητησαν αλλα κανεις τη παπια σκατοκεφαλε μπουρδολογε γιατι αυτα τα εχεις βγαλει απο τη ξεσκισμενη κωλοτρυπιδα σου. Αποβλητο κωλου πουτανας. Με εβγαλες και κλωνο του ταμουντανα φαντασηιοπληκτη κουραδα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom