apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ενω οι τωρινοι ελληνες θεωρουν ελληνες τους μακεδονες τυπεΆλλο άνωμαλος και άξεστος άλλο μη Έλληνας.
Έχει τεράστια διαφορά
ενω οι τωρινοι ελληνες θεωρουν ελληνες τους μακεδονες τυπεΆλλο άνωμαλος και άξεστος άλλο μη Έλληνας.
Έχει τεράστια διαφορά
και γιατροι τυπε μου, και γιατροι....Εκτός απο πολιτικό-οικονομικό-κοινωνικοί αναλυτές εδώ μέσα,είστε ΚΑΙ αρχαιολόγοι.
εχει κατι κατι αντιρρησεις η παπια
Επειδη εισαι Κλωνος ενος απο τους Αλεξ, Μαστερ ή Τραμουντανα σου λεω απλα να... ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ !!!!
Εχεις συγχυση εν κρανιω φαντασιοπληκτε μαλακα πιπικο. Εχεις τερματισει το κοντερ της μαλακιας..θα μπορουσες ευκολα να βαλεις τις πηγες που τα διαβασες αυτα αλλα που να βρεις αφου αυτα τα εχει κατεβασει η γκλαβα σου ή τα ειδες σε τπτ βιβλια της πουτσας τυπου λιακοπουλου.... Πανιβλακα
εχει κατι κατι αντιρρησεις η παπιαενω οι τωρινοι ελληνες θεωρουν ελληνες τους μακεδονες τυπε
Ο Ηροδοτος αναφερει τους μακεδονες οτι ειναι ελληνικο φυλο ταυτοσημο με τους δωριεις. Επισης οι αρχαιοι μακεδονες συμμετειχαν στους ολυμπιακους αγωνες απο το 504π.χ. που μονο ελληνες συμμετειχαν οποτε το οτι δεν τους θεωρουσαν ελληνες που λες ειναι ατοπο
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ; Πότε έγραψα εγώ ότι οι Έλληνες δε θεωρούσαν τους Μακεδόνες Έλληνες. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟ Ηροδοτος αναφερει τους μακεδονες οτι ειναι ελληνικο φυλο ταυτοσημο με τους δωριεις. Επισης οι αρχαιοι μακεδονες συμμετειχαν στους ολυμπιακους αγωνες απο το 504π.χ. που μονο ελληνες συμμετειχαν οποτε το οτι δεν τους θεωρουσαν ελληνες που λες ειναι ατοπο
Δε θυμάμαι ποιος τ έγραψε, αλλά κάπου διάβασα ότι οι (αρχαίοι) Έλληνες, τους Μακεδόνες τους θεωρούσαν κάτι σα γύφτους και όχι Έλληνες.
Καλό θ είναι να διαβάσει λίγο Ηρόδοτο και Θουκιδίδη.
Επίσης θα ήταν λίγο χλωμό (εώς νεκρό) οι ελιτιστές Αθηναίοι της εποχής να δεχόντουσαν στη πόλη τους τον Αριστοτέλη.
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ; Πότε έγραψα εγώ ότι οι Έλληνες δε θεωρούσαν τους Μακεδόνες Έλληνες. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εχεις εμπαθεια μαζι μου Πουτανας Γιε και βρηκες ευκαιρια να μου κανεις επιθεση Εργαστηριακα Κλωνοποιημενος.
Σε συνδεω με την Τεραστια ΚαραΠουτσακλαρα μου και σου ανταπαντω ... ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ !!!
Εισαι πουτανας Γιος Κλωνος και αν εδειχνες λιγοτερο Μαλακας απο οτι εισαι ισως να σου εβγαζα και τις πηγες μου.
Τωρα κατσε ψαξε να τις Βρεις Μονος ΣΟΥ Γαμω το Σπιτακι ΣΟΥ Αμορφωτε ΠαλιοΜαλακα και μην τα περιμενεις ολα ετοιμα !!!
Εχω εμπαθεια με τα μαλακισμενα πυροτουβλα σαν και του λογου σου και οπου τα βρω τα γαμαω πιπικο τσιμπουκοπνιχτη. Οπως ειδες δεν ειμαι εγω αυτος που ζηταει πηγες αλλα αλλοι 2 τουλαχιστον στις ζητησαν αλλα κανεις τη παπια σκατοκεφαλε μπουρδολογε γιατι αυτα τα εχεις βγαλει απο τη ξεσκισμενη κωλοτρυπιδα σου. Αποβλητο κωλου πουτανας. Με εβγαλες και κλωνο του ταμουντανα φαντασηιοπληκτη κουραδα
Μπααααααααααααα. Το πιο πιθανό είναι να φέρει στο φως το τελευταίο σας καθαρό πρωτάθλημαρε μαν λες η σκαπανη να φερει στο φως καποιο απο τα πρωταθληματα σας;
ρε μαλάκα τις μάνες και τα σπίτια τι τα θέλεις ρε νούμερο ??????
ρε μαν λες η σκαπανη να φερει στο φως καποιο απο τα πρωταθληματα σας;ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ; Πότε έγραψα εγώ ότι οι Έλληνες δε θεωρούσαν τους Μακεδόνες Έλληνες. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εχεις εμπαθεια μαζι μου Πουτανας Γιε και βρηκες ευκαιρια να μου κανεις επιθεση Εργαστηριακα Κλωνοποιημενος.
Σε συνδεω με την Τεραστια ΚαραΠουτσακλαρα μου και σου ανταπαντω ... ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ !!!
Εισαι πουτανας Γιος Κλωνος και αν εδειχνες λιγοτερο Μαλακας απο οτι εισαι ισως να σου εβγαζα και τις πηγες μου.
Τωρα κατσε ψαξε να τις Βρεις Μονος ΣΟΥ Γαμω το Σπιτακι ΣΟΥ Αμορφωτε ΠαλιοΜαλακα και μην τα περιμενεις ολα ετοιμα !!!
κολασησιγα ρε καβλιαρηδες και κανει και ζεστη....
ε οπως και να γινει θα εχεις τα τυχερα σου εσυ με αυτην την κολασηκολαση
λιοπυρι
καυσων τυπε