apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε άλλο φοβάμαι..αν σύλησαν τον τάφο ο παπατρολης με τον πάπια θα βρούμε μέσα καμια επιγραφή σε μακεντονσκι
τυπε άλλο φοβάμαι..αν σύλησαν τον τάφο ο παπατρολης με τον πάπια θα βρούμε μέσα καμια επιγραφή σε μακεντονσκι
Τι εκανα παλι εγω?Αυτο που χαλαει λιγο το story ειναι η εμφανιση της αρχαιολογου.Δεν μπορει να περιποιηθει λιγο τον εαυτο της?
Εαν ειναι ο Αλεξανδρος και το πρωτο πραγμα που θα δει οταν ανοιξει ο ταφος, ειναι αυτο το κλασσικο δειγμα νεοελληνικης ομορφιας,σιγουρα θα ζητησει να τον ξανακλεισουν αμεσα..
(Εν αναγκη ας βαλουν για μοστρα την υφυπουργαρα Πολιτισμου Άντζελα, να παθει την πλακα του ο Αλεξ..)
τι λες ρε? αυτη η αρχαιολογα θα ειναι το αντιπαλο δεος στα φαντασματα που θα ξεπεταχτουν απο μεσα. τις ταινιες "μουμια" δεν τις ειδες πως ορμανε τα φαντασματα στα γκομενακια? ας τολμησουν να πλησιασουν σε αυτηνΑυτο που χαλαει λιγο το story ειναι η εμφανιση της αρχαιολογου.Δεν μπορει να περιποιηθει λιγο τον εαυτο της?
Εαν ειναι ο Αλεξανδρος και το πρωτο πραγμα που θα δει οταν ανοιξει ο ταφος, ειναι αυτο το κλασσικο δειγμα νεοελληνικης ομορφιας,σιγουρα θα ζητησει να τον ξανακλεισουν αμεσα..
(Εν αναγκη ας βαλουν για μοστρα την υφυπουργαρα Πολιτισμου Άντζελα, να παθει την πλακα του ο Αλεξ..)
Ελλας ελλας αντωνης κλεφταρας
Ελλας ελλας αντωνης κλεφταρας
ΑααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαΌπως βλέπετε, κάποιο τετράποδο ζώο έγραψε πάνω στις ανεκτίμητης αξίας πέτρες τη μοναδική λέξη που έχει αξία στη χαμερπή ζωή του: ΠΑΟΚ. Το ότι κάνει ζημιά που για να αποκατασταθεί πιθανότατα θα ξύσουν τις πέτρες ή θα αναγκαστούν να τις περάσουν με χλωρίνη, δεν τον νοιάζει, δεν είναι ικανός να το σκεφτεί. Ο ελάχιστης χωρητικότητας εγκέφαλός του έχει καταληφθεί μόνο από μια έννοια: ΠΑΟΚ. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Την Κυριακή θα πάει και θα ουρλιάζει και θα βρίζει το διαιτητή που αδικεί την ομαδάρα του, σίγουρα κάποια λαμόγια που ζουν στην Αθήνα έχουν κάνει συνομωσία να μην πάρει το πρωτάθλημα.
Ρε μαν αυτη την μαλακια με τους κλωνους δεν μπορω να την καταλαβω..Αφου προφανως εχεις θεμα με καποιους απο εδω μεσα,γιατι δεν τσακωνεσαιΧαχαχααχαχαχα
Δεν μπορει να το διαβαζω αυτο....μλκ μπροκολε να σαι καλα ρε φιλε μου εφτιαξες τη μερα..αυτο ξεπερναει σε μαλακια ακομα και τις μαλακιες του πιπη
Εδω εισαι λαθος,ειχαν γραψει ΑΟΚ καποιοι οπαδοι της καβαλας,και καποιος εξυπνος εκανε φωτοσοπ και προσθεσε το π,και φαινεται να λεει ΠΑΟΚ.Όπως βλέπετε, κάποιο τετράποδο ζώο έγραψε πάνω στις ανεκτίμητης αξίας πέτρες τη μοναδική λέξη που έχει αξία στη χαμερπή ζωή του: ΠΑΟΚ. Το ότι κάνει ζημιά που για να αποκατασταθεί πιθανότατα θα ξύσουν τις πέτρες ή θα αναγκαστούν να τις περάσουν με χλωρίνη, δεν τον νοιάζει, δεν είναι ικανός να το σκεφτεί. Ο ελάχιστης χωρητικότητας εγκέφαλός του έχει καταληφθεί μόνο από μια έννοια: ΠΑΟΚ. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Την Κυριακή θα πάει και θα ουρλιάζει και θα βρίζει το διαιτητή που αδικεί την ομαδάρα του, σίγουρα κάποια λαμόγια που ζουν στην Αθήνα έχουν κάνει συνομωσία να μην πάρει το πρωτάθλημα.
a) η αγωνία εκατομμυρίων Ελλήνων,
...
b) Όλοι θέλουν να μάθουν εάν τελικά πρόκειται
.....
c) Τάφος της Ρωξάνης
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
για εκατομμυρια ελληνες λεει εσυ τι πεταχτηκες?a) Μπαααααα...... Στ' αρχιδια μου. Καμία αγωνία.
b) Και πάλι στ' αρχίδια μου.
c) Ποια Ρωξάνη? Αυτή που έκανε ΑΚΑ στο Φωκ19 και έχει εξαφανιστεί?
ρε παιδια εγω δεν βλεπω ουτε κεφαλι ουτε φτερα πως ειναι τοσο σιγουροι οτι προκειται για σφιγγες και οχι για λιονταρια?
ρε παιδια εγω δεν βλεπω ουτε κεφαλι ουτε φτερα πως ειναι τοσο σιγουροι οτι προκειται για σφιγγες και οχι για λιονταρια?
παρακαλω να απαντησουν οι ειδικοι αρχαιλογοι-ιστορικοι του σαητ, τα σπασιματα σε κεφαλι και ωμο μπορει να συνεχιζαν με κεφαλι λιονταριου και χαιτη λιονταριου αντιστοιχα...
... Στη συνέχεια τα παράχωσαν, έτσι τα βρήκαμε κρεουργημένα μετά από τόσους αιώνες.
γι αυτό όλα βρίσκονται κατω από τη γη τυπε ?